reader2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 τι σημαίνει επιλεξιμη όχι; δεν δικαιούμαστε; για λίγους είναι τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, reader2 είπε τι σημαίνει επιλεξιμη όχι; δεν δικαιούμαστε; για λίγους είναι τελικά; Για 150.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reader2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Για 150.000 και γιατί γράφει επιλεξιμη όχι; μόνο μονογονεικες που διάβασα πηραν; και τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, reader2 είπε και γιατί γράφει επιλεξιμη όχι; μόνο μονογονεικες που διάβασα πηραν; και τι σημαίνει αυτό; Οχι, σημαίνει όχι. Τι να έγραφε? Ναι ? Έχω γράψει ότι με μόνο κριτήριο το χαμηλό εισόδημα όσο χαμηλό και να είναι δεν φθάνει για να καταστεί κάποιος δικαιούχος γιατί υπήρχαν πολλοί, είτε πολύτεκνοι Είτε μονογονεϊκες οικογένειες είτε ΑΜΕΑ που τον προσπερνούσαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει το σλλαζω συσκευη στο προσεχες διαστημα δεδομενου οτι παρα πολλοι εμειναν εκτος; Γνωριζει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ειδα την λιστα με τους εγκεκριμενους τεχνικους και ειναι μονο 34. Δηλαδη μονο αυτοι θα μπορουν να κανουν την διαδικασια; Θα χρειαστουν 2 χρονια να βαλουν τοσα κλιματιστικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, sonikk είπε Υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει το σλλαζω συσκευη στο προσεχες διαστημα δεδομενου οτι παρα πολλοι εμειναν εκτος; Γνωριζει καποιος; Θα μπουν και κάποιοι επιλαχόντες. Εσύ, τι σειρά έχεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ναι. Σε ποια περιφέρεια είσαι? Γιατί με 31.150 είσαι εκτός αν δεν είσαι δυτική Μακεδονία. Καλημερα,οπως ειπα ειμαι Αν.Μακεδονια Θρακη. Και εφοσον φαινεται οτι γνωριζεις,μπορεις να με βοηθησεις να βρω την αιτηση μου και το αποτελεσμα? Δε περιμενω πολλα,απλως να βγω απτη περιεργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Καλημερα,οπως ειπα ειμαι Αν.Μακεδονια Θρακη. Και εφοσον φαινεται οτι γνωριζεις,μπορεις να με βοηθησεις να βρω την αιτηση μου και το αποτελεσμα? Δε περιμενω πολλα,απλως να βγω απτη περιεργια. Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο τελευταίος που παίρνει voucher έχει βαθμολογία 36,297 μόρια. Οπότε αν είσαι κάτω από αυτόν δεν παίρνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Πολύ κάτω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, phoenix67 είπε Καλημερα,οπως ειπα ειμαι Αν.Μακεδονια Θρακη. Και εφοσον φαινεται οτι γνωριζεις,μπορεις να με βοηθησεις να βρω την αιτηση μου και το αποτελεσμα? Δε περιμενω πολλα,απλως να βγω απτη περιεργια. Πας στην αίτηση σου , πατάς σύνοψη και βλέπεις τα μόρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisdevilx3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ενα ψεμα ηταν κι αυτο παει πέρασε 😅 Αμα εισαι απλά αγαμος, χαμηλομισθος δεν εχεις και πολλες ελπιδες. Ελπίζω να πιανουν τοπο σε αυτους που δόθηκαν εστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, chrisdevilx3 είπε Ενα ψεμα ηταν κι αυτο παει πέρασε 😅 Αμα εισαι απλά αγαμος, χαμηλομισθος δεν εχεις και πολλες ελπιδες. Ελπίζω να πιανουν τοπο σε αυτους που δόθηκαν εστω Ακριβώς. Γιατί τόσοι άλλοι έχουν χαμηλό εισόδημα και επιπλέον κοινωνικα κριτήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Πως μπορώ να δω τον κωδικό της αίτησης μου; Για να δω αν επιλέχθηκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisdevilx3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Πως μπορώ να δω τον κωδικό της αίτησης μου; Για να δω αν επιλέχθηκα? Απο το site κάνοντας login. allazosyskevi.gov.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα