nermain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλα το κονδυλι θεωρητικα παντα καλυφθηκε απο το ποσο των επιταγων. Τωρα ποσοι θα τις χρησιμοποιησουν γενικα η ποιες απο αυτες και ποιο απο το ποσο που δικαιουνται και ΑΝ αυξηθει το ποσο στην επομενη φαση ισως καποιοι επιπλεον να μπουν. Αλλα για Αθηνα Θεσσαλονικη τουλαχιστον δεν πιστευω καποιος με 36000 να μπει. Εγω θα προτεινα να μαζεψετε χρηματα και να περιμενετε πραγματικες προσφορες απο οκτωβριο οσοι δεν μπηκαμε κιολας θα δουμε και τι θα γινει με τους τεχνικους και ποσο θα βγει συνολικα στο τελος.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Αττικής ΔΕΝ μπορεί να μπήκε ΜΟΝΟ με το χαμηλό εισόδημα. Είχε και κάποιο κοινωνικό κριτήριο.
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΔΕΝ μπορεί να μπήκε ΜΟΝΟ με το χαμηλό εισόδημα. Είχε και κάποιο κοινωνικό κριτήριο. Ναι, δεν είπα ότι μπήκε μόνο με το χαμηλό εισόδημα, απλά ότι θα τα πληρώσουμε εμείς. Έχει και εξαρτώμενο τέκνο και είναι και μονογονεϊκή. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Silverage
phoenix67 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει σχετικα με το πως βλεπουμε αν τελικα δικαιουμαστε αντικατασταση συσκευων?Εχω κανει κανονικα την αιτηση,και υποτιθεται θα περιμεναμε sms,αλλα απο οτι καταλαβα αλλαξαν τα σχεδια.Ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος με ποιο τροπο μαθαινω αν τελικα ειμαι δικαιουχος?Ευχαριστω προκαταβολικα.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει σχετικα με το πως βλεπουμε αν τελικα δικαιουμαστε αντικατασταση συσκευων?Εχω κανει κανονικα την αιτηση,και υποτιθεται θα περιμεναμε sms,αλλα απο οτι καταλαβα αλλαξαν τα σχεδια.Ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος με ποιο τροπο μαθαινω αν τελικα ειμαι δικαιουχος?Ευχαριστω προκαταβολικα. Ποιος είπε για sms ? Πόσα μόρια έχεις και σε ποια περιφέρεια είσαι?
phoenix67 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ποιος είπε για sms ? Πόσα μόρια έχεις και σε ποια περιφέρεια είσαι? Aν.Μακεδονια Θρακη. Πως μπορω να δω τα μορια? 1 λεπτό πριν, phoenix67 είπε Aν.Μακεδονια Θρακη. Πως μπορω να δω τα μορια? Βλεπω μονο ενα κωδικο,αλλα πως μπορω να ξερω αν ειμαι μεσα στους δικαιουχους?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Aν.Μακεδονια Θρακη. Πως μπορω να δω τα μορια? Βλεπω μονο ενα κωδικο,αλλα πως μπορω να ξερω αν ειμαι μεσα στους δικαιουχους? Άμα μπεις στην αίτηση, γράφει τα μόρια.
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει ενημερωθεί κάνεις από μεγάλες αλυσίδες, αν κάνεις αγορά από eshop τους πως ακριβώς θα γίνει η παραλαβή της παλιάς συσκευής? Οκ η παράδοση το καταλαβαίνω με μεταφορική κλπ, αλλά η παραλαβή δεν θα πρεπε να γίνει από κάποιον που να μπορεί να βεβαιώσει ότι λειτουργεί να βάλει το qr και όλα αυτά που λέει στον οδηγό του προγράμματος? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Manolo7
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Να κι ένας επιτυχών. Συγχαρητήρια 150.000 είναι. Πόσοι είναι μέλη του φόρουμ?
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, phoenix67 είπε Εχω κανει κανονικα την αιτηση,και υποτιθεται θα περιμεναμε sms,αλλα απο οτι καταλαβα αλλαξαν τα σχεδια Το SMS μάλλον θα έρθει όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 150.000 είναι. Πόσοι είναι μέλη του φόρουμ? Πολύ λίγοι, στο insomnia όλοι με iphone και tesla κυκλοφορούν
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πολύ λίγοι, στο insomnia όλοι με iphone και tesla κυκλοφορούν Έχω γράψει ότι χωρίς κάποιο κοινωνικό κριτήριο δηλαδή μονογονεϊκή πολύτεκνη οικογένεια ή ΑΜΕΑ όσο χαμηλό εισόδημα και να έχεις (εκτός δυτική Μακεδονία) δεν 'φθάνει' για να εγκριθείς.
phoenix67 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Άμα μπεις στην αίτηση, γράφει τα μόρια. Aν εννοεις αυτο που λεει συνολικη βαθμολογια ειναι 31.150 κατι.Αυτα ειναι τα μορια?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, phoenix67 είπε Aν εννοεις αυτο που λεει συνολικη βαθμολογια ειναι 31.150 κατι.Αυτα ειναι τα μορια? Ναι. Σε ποια περιφέρεια είσαι? Γιατί με 31.150 είσαι εκτός αν δεν είσαι δυτική Μακεδονία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα