kax54638 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο ΑΜΕΑ παίρνει με το καλημέρα 20,000 μόρια και ανάλογα με το εισόδημα από 0 έως 36,000. Ο έχων 'μηδενικό' εισόδημα θα πάει κοντά στις 36,000 και σταματά εκεί. Άρα, ο ΑΜΕΑ με ένα μέσο εισόδημα, όχι χαμηλό, παίρνει πχ 18,000 και πάει στις 38,000 πόντους. Για αυτό έχω γράψει ότι με μόνο κριτήριο το εισόδημα όσο χαμηλό και να είναι δεν μπορεις να μπεις στο πρόγραμμα. Εξαίρεση η δυτική Μακεδονία και ίσως και κάποια άλλη περιφέρεια που μπήκε το 96% !!! Ναι αυτό εννοούσα με το μήνυμα μου. Ότι αν είσαι στην κατηγορία ΑΜΕΑ ή μονογονεϊκή οικογένεια, voucher παίρνεις σίγουρα ακόμα και αν έχεις (πολύ) μεγάλα εισοδήματα ενώ κάποιος άλλος με χαμηλά εισοδήματα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία μένει απ' έξω. Αυτό είναι εντελώς παράδοξο. Ας μην μπούμε στην συζήτηση αν τα δηλωθέντα εισοδήματα είναι αληθινά ή όχι. Το σύστημα τα θεωρεί και τα υπολογίζει ως αληθινά. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από kax54638 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, kax54638 είπε Ναι αυτό εννοούσα με το μήνυμα μου. Ότι αν είσαι στην κατηγορία ΑΜΕΑ ή μονογονεϊκή οικογένεια, voucher παίρνεις σίγουρα ακόμα και αν έχεις (πολύ) μεγάλα εισοδήματα ενώ κάποιος άλλος με χαμηλά εισοδήματα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία μένει απ' έξω. Αυτό είναι εντελώς παράδοξο. Ας μην μπούμε στην συζήτηση αν τα δηλωθέντα εισοδήματα είναι αληθινά ή όχι. Το σύστημα τα θεωρεί και τα υπολογίζει ως αληθινά. ΔΕΝ ισχύει αυτό !!!! Ο ΑΜΕΑ με πολύ μεγάλο εισόδημα θα πάρει 20,000 πόντους (λόγω εισόδηματος 0) ενώ ο έχων μηδενικο εισοδήμα 36,000 ! Απλά, αν δεις τις 'βάσεις' στις διάφορες περιφέρειες, είναι γύρω στις 50,000 μόρια. Για αυτό λέω ότι μόνο με χαμηλό εισόδημα δεν βγαίνει το 50,000 Δες το και αλλιώς: εγκρίθηκαν 140.000 αιτήσεις? Πόσες χιλιάδες άτομα είναι σε αυτές τις κατηγορίες στην Ελλάδα? Για υπολόγισε: ΑΜΕΑ αμέσως αμέσως 10% Μονογονεϊκές? Εκεί να δεις !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΔΕΝ ισχύει αυτό !!!! Ο ΑΜΕΑ με πολύ μεγάλο εισόδημα θα πάρει 20,000 πόντους (λόγω εισόδηματος 0) ενώ ο έχων μηδενικο εισοδήμα 36,000 ! Απλά, αν δεις τις 'βάσεις' στις διάφορες περιφέρειες, είναι γύρω στις 50,000 μόρια. Για αυτό λέω ότι μόνο με χαμηλό εισόδημα δεν βγαίνει το 50,000 Δες το και αλλιώς: εγκρίθηκαν 140.000 αιτήσεις? Πόσες χιλιάδες άτομα είναι σε αυτές τις κατηγορίες στην Ελλάδα? Για υπολόγισε: ΑΜΕΑ αμέσως αμέσως 10% Μονογονεϊκές? Εκεί να δεις !! Ναι έχεις δίκιο, για πάνω από 30.000 εισόδημα ισχύει όπως το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Παιδια σορρυ αν εχει ειπωθει, αλλα εχουν βγει μηπως τα αποτελεσματα? Μπαινω στο συστημα μεσα που ειχα υποβαλει την αιτηση, αλλα δε βρισκω καποια εγκριση η κατι, μονο τα στοιχεια τις αιτησης μου βλεπω ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια σορρυ αν εχει ειπωθει, αλλα εχουν βγει μηπως τα αποτελεσματα? Μπαινω στο συστημα μεσα που ειχα υποβαλει την αιτηση, αλλα δε βρισκω καποια εγκριση η κατι, μονο τα στοιχεια τις αιτησης μου βλεπω ακομα Πόσα μόρια έχεις ? Σε ποια περιφέρεια είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Περιφερεια Νησων (Αττικης) 20.513 μορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, therock είπε Περιφερεια Νησων (Αττικης) 20.513 μορια Περιφέρεια Αττικής η ΒΑΣΗ είναι 50.000. Δυστυχώς, όχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια σορρυ αν εχει ειπωθει, αλλα εχουν βγει μηπως τα αποτελεσματα? Μπαινω στο συστημα μεσα που ειχα υποβαλει την αιτηση, αλλα δε βρισκω καποια εγκριση η κατι, μονο τα στοιχεια τις αιτησης μου βλεπω ακομα βγηκαν σε λιστα. με 20000 μορια δεν... 35 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια σορρυ αν εχει ειπωθει, αλλα εχουν βγει μηπως τα αποτελεσματα? Μπαινω στο συστημα μεσα που ειχα υποβαλει την αιτηση, αλλα δε βρισκω καποια εγκριση η κατι, μονο τα στοιχεια τις αιτησης μου βλεπω ακομα βγηκαν σε λιστα. με 20000 μορια δεν... μερικες σελιδες πριν υπαρχει το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα δεν είναι απαραίτητο ότι θα πληρώσουν οι ίδιοι τις συσκευές. Για παράδειγμα, στη μάνα μου που ήταν η μόνη που μπήκε στο πρόγραμμα με χαμηλό εισόδημα θα πληρώσουμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Silverage είπε Αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα δεν είναι απαραίτητο ότι θα πληρώσουν οι ίδιοι τις συσκευές. Για παράδειγμα, στη μάνα μου που ήταν η μόνη που μπήκε στο πρόγραμμα με χαμηλό εισόδημα θα πληρώσουμε εμείς. Δεν απαγορεύεται. Σε ποια περιφέρεια? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Παιδια που υπαρχει το pdf με τα αποτελεσματα το ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 3 minutes ago, aks said: Παιδια που υπαρχει το pdf με τα αποτελεσματα το ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα Έκανα recommended το post, φαίνεται πλέον πάνω πάνω σε κάθε σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 επιλεξιμη αιτηση οχι.Προφανως αυτο ειναι το αποτελεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios26 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, aks είπε επιλεξιμη αιτηση οχι.Προφανως αυτο ειναι το αποτελεσμα? Ναι αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν απαγορεύεται. Σε ποια περιφέρεια? Αττικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα