Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Θα βρεις πολλούς που έχουν 100 στην κατηγορία Κ3 που είναι η μονογονεϊκές οικογένειες, και 0 στην Κ4 που είναι τα εξαρτώμενα μέλη. 

Το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω είναι ο τελευταίος νικητής στην περιφέρεια Αττικής. 

Μπήκα και ΕΙΔΑ !!!!

Ούτε μια αίτηση σε ΟΛΗ την Ελλάδα (εκτός της μάνας σου) δεν έχει Κ3 100 και ταυτόχρονα Κ4 μηδέν !!!!

Ούτε, βέβαια η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση στην Αττική, που ισχυρίζεται η 25318 δεν έχει κάτι τέτοιο!!!!!

ΥΓ. Δεν σε κρίνω αλλά μιλάμε για απάτη.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sonikk είπε

Με 31000 μορια για Αττικη υπαρχει ελπιδα στο μελλον για επιδοτηση συσκευης;

Θα βλέπεις τις ηλεκτρικές συσκευές στο skroutz και θα τραγουδάς: "Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω...""

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sonikk είπε

Με 31000 μορια για Αττικη υπαρχει ελπιδα στο μελλον για επιδοτηση συσκευης; Γιατι νομιζω το οριο ηταν 50400 αν θυμαμαι καλα που ειπε καποιος φιλος.Εμεις θεωρουμαστε επιλαχοντες δηλαδη τωρα;

Επιλαχών, αλλά ΠΟΛΥ επιλαχών.

ΥΓ. Όποιος δεν είχε έστω 1 κοινωνικό κριτήριο δηλαδή μονογονεϊκή πολύτεκνη οικογένεια ή ΑΜΕΑ

Δεν είχε ελπίδα.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπήκα και ΕΙΔΑ !!!!

Ούτε μια αίτηση σε ΟΛΗ την Ελλάδα (εκτός της μάνας σου) δεν έχει Κ3 100 και ταυτόχρονα Κ4 μηδέν !!!!

Ούτε, βέβαια η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση στην Αττική, που ισχυρίζεται η 25318 δεν έχει κάτι τέτοιο!!!!!

Λες να είμαι βλακας και να κοιτούσα κάτι άλλο; Δεν είναι απίθανο.

Θα το δω σε 15 λεπτά που θα είμαι στο pc και θα σου πω.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπήκα και ΕΙΔΑ !!!!

Ειμαι εγω βλάκας που δεν το είδα, αλλα ειναι και αυτοι που το σχεδιάσανε...
Έχουν βάλει τους κωδικούς με την σειρά Κ1 Κ4 Κ2 Κ3 (φαντάζομαι ειναι με το βάρος της μοριοδότησης) αντί να ειναι με την σειρά των αριθμών. Εβλεπα 100 και μετα 0, και πιστευα οτι ηταν μονογονεϊκή και 0 παιδία, ενώ στην πράξη ειναι ΑΜΕΑ σε μη-μονογονεική. 

Συγνώμη για την σύγχυση.  

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Ειμαι εγω βλάκας που δεν το είδα, αλλα ειναι και αυτοι που το σχεδιάσανε...
Έχουν βάλει τους κωδικούς με την σειρά Κ1 Κ4 Κ2 Κ3 (φαντάζομαι ειναι με το βάρος της μοριοδότησης) αντί να ειναι με την σειρά των αριθμών. Εβλεπα 100 και μετα 0, και πιστευα οτι ηταν μονογονεϊκή και 0 παιδία, ενώ στην πράξη ειναι ΑΜΕΑ σε μη-μονογονεική. 

Συγνώμη για την σύγχυση.  

Το έψαξα αρκετά.

ΟΥΔΕΙΣ σε όλη την Ελλάδα δηλώνει μονογονεϊκή ΧΩΡΙΣ τέκνα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον να το διαφήμιζαν ως πρόγραμμα στήριξης ευπαθέστατων ομάδων (όπως φαίνεται να είναι, εκ του αποτελέσματος).

Ώστε να μήν γέναγανε ελπίδες στους περισσότερους. 

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dhmak είπε

Τουλάχιστον να το διαφήμιζαν ως πρόγραμμα στήριξης ευπαθέστατων ομάδων (όπως φαίνεται να είναι, εκ του αποτελέσματος).

Ώστε να μήν γέναγανε ελπίδες στους περισσότερους. 

ΟΛΑ τα προγράμματα, έτσι είναι.

Για ευπαθείς ομάδες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

ΟΛΑ τα προγράμματα, έτσι είναι.

Για ευπαθείς ομάδες.

χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί φασαρία... πόσοι διάολο είναι αυτοί οι ευπαθείς επιτέλους στην ελλάδα;

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Skrobo είπε

Οπως ειπαν και άλλοι, μονο οι 2-3-4 χιλιάδες που το χάσαν οριακά θα μπούν. 

Για παράδειγμα, για την εποχή εξέτασης της αίτησης ειμαι άπορος με 0 εισοδημα και 0 μόρια στις άλλες κατηγορίες. Ηθελα ενα 300ρι για να αλλάξω το 15ετίας κλιματιστικό στο σπίτι που νοικίαζω για 200 ευρώ και ειναι η μόνη πηγή θέρμανσης.  Η αιτηση μου στην Αττική ειναι 99 χιλιάδες θέσεις κάτω απο το όριο έγκρισης. θα πρέπει να τριπλασιαστούν τα λεφτά και να μην εξαργηρώσουν οι μισοί για να έχω πιθανότητα να μπώ στον δεύτερο γύρο. 

https://www.e-shop.gr/air-condition-samsung-ar12txhqbwkneu-12000btu-inverter-p-HAP.003918

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/7/2022 στις 8:15 ΜΜ, Doubt είπε

20,5 χιλιάδες είναι τίποτα, πολύ λίγες. Στερεά Ελλάδα που έκανα εγώ, είναι κάπου 43 χιλιάδες.

Ο πληθυσμος της Δ. Μακεδονίας είναι 250χιλ σύμφωνα με την απογραφή. 20χιλ αιτήσεις, περίπου 70-80χιλ ατομα.ενας στους 3 δηλαδή μπήκε στο πρόγραμμα χονδρικά. 

59 λεπτά πριν, Bitbit είπε

χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί φασαρία... πόσοι διάολο είναι αυτοί οι ευπαθείς επιτέλους στην ελλάδα;

Καταλαβαίνω να στηριχτουν οι ευπαθείς ομάδες ΟΜΩΣ όταν κάποιος έχει 4 και 5 χιλ ευρώ εισόδημα, είναι ΑΜΕΑ (που τα επιδόματα είναι πολύ χαμηλά), πως θα μπορεί να δώσει 3 και 4 χιλ για να αλλάξει όλες τις συσκευές του σπιτιού του; μιλάμε για τεράστια ποσά για αυτά τα εισοδήματα. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει πως περίπου το 10% του πληθυσμού στην Ελλάδα ειναι ΑΜΕΑ. 

https://www.esamea.gr/did-you-know/191-data-and-figures-for-disability

Σχεδόν το 10% όντως είναι. 

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, james01gr είπε

Καταλαβαίνω να στηριχτουν οι ευπαθείς ομάδες ΟΜΩΣ όταν κάποιος έχει 4 και 5 χιλ ευρώ εισόδημα, είναι ΑΜΕΑ (που τα επιδόματα είναι πολύ χαμηλά), πως θα μπορεί να δώσει 3 και 4 χιλ για να αλλάξει όλες τις συσκευές του σπιτιού του; μιλάμε για τεράστια ποσά για αυτά τα εισοδήματα. 

1. ποιος σου είπε ότι επειδή δηλώνει 4-5 χιλ, αυτό είναι το εισόδημα του;
  2. Δε θα τις αλλάξει. απλά επειδή μπορούσαν τις δηλώσαν. το έκανε και φίλος μου παρόλο που δε θα άλλαζε
Δημοσ.

Υπάρχει όμως και το παράδοξο αιτήσεις με ΑΜΕΑ και ταυτόχρονα υψηλά εισοδήματα να παίρνουν voucher (έστω με 30% επιδότηση) έναντι αιτήσεων χωρίς ΑΜΕΑ και χαμηλά εισοδήματα. Αυτό πάλι με ποια λογική γίνεται;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Skrobo είπε

Ηθελα ενα 300ρι για να αλλάξω το 15ετίας κλιματιστικό στο σπίτι που νοικίαζω για 200 ευρώ

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211717-carrier-42qhg009d8sx-extreme
ακομα καλυτερο. Εχεις ενα 50€ σΤην τσεπη και δωρεαν εγκατασΤαση. Καλυτερα specs. Παρε το 50€ και την προσφοριτσα μια χαρα ειναι.

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kax54638 είπε

Υπάρχει όμως και το παράδοξο αιτήσεις με ΑΜΕΑ και ταυτόχρονα υψηλά εισοδήματα να παίρνουν voucher (έστω με 30% επιδότηση) έναντι αιτήσεων χωρίς ΑΜΕΑ και χαμηλά εισοδήματα. Αυτό πάλι με ποια λογική γίνεται;

Ο ΑΜΕΑ παίρνει με το καλημέρα 20,000 μόρια και ανάλογα με το εισόδημα από 0 έως 36,000.

Ο έχων 'μηδενικό' εισόδημα θα πάει κοντά στις 36,000 και σταματά εκεί.

Άρα, ο ΑΜΕΑ με ένα μέσο εισόδημα, όχι χαμηλό, παίρνει πχ 18,000 και πάει στις 38,000 πόντους.

Για αυτό έχω γράψει ότι με μόνο κριτήριο το εισόδημα όσο χαμηλό και να είναι δεν μπορεις να μπεις στο πρόγραμμα. Εξαίρεση η δυτική Μακεδονία και ίσως και κάποια άλλη περιφέρεια που μπήκε το 96% !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...