korakios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, makis269 είπε αφού δεν άνοιξε για όλα τα ΑΦΜ μαζί , το βρίσκεις δίκιο η πρώτη αίτηση ? σωστά , δεν το σκέφτηκα καθόλου , θα πρέπει να κάνει ένσταση κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, infini είπε Άνοιξα το pdf με τα προσωρινά αποτελέσματα, έκανα αναζήτηση τον κωδικό που μου έδωσαν όταν έγινε η αίτηση και δεν τον βρίσκει.. Δηλαδή σα να μην έχω κάνει αίτηση Κάνε αναζήτηση μόνο με τα ψηφία που είναι μετα απο τα μηδενικά. Εγώ έτσι το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 5 ώρες πριν, dhmak είπε Οι αιτήσεις της Αττικής είναι 5242 σελίδες, μετά την 438 σελίδα, όλες είναι ΟΧΙ, η δικιά μου, βρίσκεται στην 2339 σελίδα. Άντε γειά. Η ουσία είναι ότι ΜΟΝΟ με κριτήριο το χαμηλό εισόδημα, όσο χαμηλό και να είναι, δεν μπορεις να μπεις αφού τα Κ2, Κ3, Κ4 θα είναι 0. 9 ώρες πριν, Cool-J είπε Μπορει κάποιος να εξηγήσει πως βγαίνουν τα ΜΟΡΙΑ? Κ1 κλπ. ΤΙ ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις? Έχω μελετήσει τον οδηγό. 8 ώρες πριν, takoulou είπε Πιστευω οτι θα δοθουν και αλλα χρηματα... Υπομονη... Εχει κανει πολυ κοσμος αιτηση...Αφου μπηκαν τα μορια... Ισως μερικα φανταζομαι να ειναι ψευτικα (ρομα)... Ψεύτικα, είναι πολλά. Αλλά, πως θα βρεθούν!! 17 ώρες πριν, Vasileios26 είπε Έχει ειπωθεί και σε προγενέστερα posts φίλων εδώ, ότι είναι απορίας άξιον το πώς άτομα που επιλέχθηκαν, τα οποία είχαν δεδομένα (βάση μοριοδότησης) χαμηλό εισόδημα, θα καταφέρουν να πληρώσουν έστω και με δόσεις, διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για την αγορά των επιδοτούμενών τους συσκευών, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους εγκατάστασης και απεγκατάστασης στη περίπτωση των κλιματιστικών, όταν για να κληρωθεί κάποιος, πλην βέβαια των λοιπών κοινωνικών κριτηρίων, θα πρέπει να έχει και ετήσιο εισόδημα κάτω των 5000€. Πώς λοιπόν με ένα τέτοιο ετήσιο εισόδημα, θα ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο κόστος, ακόμη και το κόστος της μηνιαίας δόσης με ένα τέτοιο χαμηλό εισόδημα, είναι δυσβαστακτο. Κρίνω προσωπικά λοιπόν, ότι πραγματικά πολλά vouchers θα μείνουν ανενεργά/αχρησιμοποίητα, και σε κάνα 6-8μηνο θα γίνει εκ νέου αναδιανομή των vouchers και του κονδυλίου που θα περισσέψει ή/και θα επαυξηθεί, το θεωρώ δεδομένο. 25000 δοθέντα vouchers στην Αττική, δε γεμίζουν ούτε γήπεδο ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα ζεις ? Μιλάς για 1 ψυγείο πχ και πως θα το 'αγοράσουν' άτομα με κάτω από 5.000€ εισόδημα!!!!!! Εδώ, τα άτομα αυτά μπαίνουν στο εξοικονομώ και κάνουν ανακαίνιση ολοκλήρου σπιτιού!!!!! Έχεις ακούσει κάτι για φοροδιαφυγή χωρίς να τους πιάνει όλους, βέβαια? Στις 22/7/2022 στις 1:26 ΜΜ, mindreader είπε Αληθεια, ενας με μηδενικο εισοδημα, που προφανως θα ειναι 'δικαιουχος', με τι χρηματα υποτιθεται οτι θα πληρωσει τη συμμετοχή του κατά την αγορά; Κάτι απορίες που έχεις!!!! Εδώ μπαίνουν στο εξοικονομώ και ανακαινίζουν σπίτι !!!!! Στις 22/7/2022 στις 2:07 ΜΜ, cd2matheos είπε χρειαστηκε να τεθω σε αναστολη 4μηνες το 2020 και η γυναικα μου ως ξενοδοχουπαλληλος να ζησει μονο με τα επιδοματα μιας και το ξενοδοχειο δεν ανοιξε καθολου λογο covid για να εγκριθω Οριακα στο προγραμμα. Επιπλεον εχω και δυο παιδια που μου εδωσαν επιπλεον μορια.... Πραγματικα μας σας δουλευουν Πόσα μόρια μαζέψες ? Στις 22/7/2022 στις 2:17 ΜΜ, Free Bird είπε Τα κριτήρια δίκαια άδικα, ήταν συγκεκριμένα. Με 45.000 € εισόδημα ανώτατο όριο, μπορούσε να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία. Από την πρώτη μέρα είχαν πει ότι θα προηγηθούν ΑΜΕΑ, μονογονεικές οικογένειες, χαμηλόμισθοι κλπ. Το budget ήταν συγκεκριμένο. Ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαν να μπουν όλοι. Όποιος διάβαζε από την πρώτη μέρα τους όρους και έκανε και κάτι ψιλουπολογισμούς θα καταλάβαινε τί παίζει. Δηλαδή, αν έχεις 20-25.000 € χιλιάδες εισόδημα, δε νομίζω να πήγαινες πουθενά. Το ότι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτοί που είχαν 45.000 € εισόδημα, δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα εγκριθεί. Απλά οι κυβερνώντες σου λένε, εμείς δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο 90% του πληθυσμού !!!!!!!! Το budget ξαναγράφω, ήταν συγκεκριμένο. Άρα ήταν ολίγον κοροιδία. Αν βέβαια έβαζε το ανώτατο όριο στις 20.000 € εισόδημα, θα φώναζαν όλοι ότι ήταν μικρό !!! Το σίγουρο είναι ότι άκρη δε βρίσκεις .... Δεν είναι έτσι ακριβώς. Έχω μελετήσει τον οδηγό. Πράγματι, μπορούσε να μετέχει και κάποιος με 100.000€ εισόδημα αλλά έπαιρνε 0 πόντους στο Κ1. ΑΝ όμως ο άνθρωπος ήταν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μονογονεϊκη πολυτέκνη οικογένεια με παιδί ΑΜΕΑ, έπαιρνε 66,000 και έμπαινε στο πρόγραμμα. Στις 22/7/2022 στις 2:51 ΜΜ, Spect~ είπε H Κοπελα μου με 5600€ εισοδημα πηρε παντως δεν επιλεχτηκε (δεν εχει παιδια/αμεα/εξαρτόμενα μελη) και ειναι αγαμη ΟΣΟ χαμηλό εισόδημα και να είχες, αν δεν είχες κάποιο κοινωνικό κριτήριο, δηλαδή τα Κ2,Κ3,Κ3 ήταν 0, δεν είχες καμιά πιθανότητα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios26 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η ουσία είναι ότι ΜΟΝΟ με κριτήριο το χαμηλό εισόδημα, όσο χαμηλό και να είναι, δεν μπορεις να μπεις αφού τα Κ2, Κ3, Κ4 θα είναι 0. ΤΙ ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις? Έχω μελετήσει τον οδηγό. Ψεύτικα, είναι πολλά. Αλλά, πως θα βρεθούν!! Στην Ελλάδα ζεις ? Μιλάς για 1 ψυγείο πχ και πως θα το 'αγοράσουν' άτομα με κάτω από 5.000€ εισόδημα!!!!!! Εδώ, τα άτομα αυτά μπαίνουν στο εξοικονομώ και κάνουν ανακαίνιση ολοκλήρου σπιτιού!!!!! Έχεις ακούσει κάτι για φοροδιαφυγή χωρίς να τους πιάνει όλους, βέβαια? Σαφέστατα. Δεν έχεις άδικο, ακριβώς έτσι είναι. Δεν είναι όλοι με φοροδιαφυγή όσοι έχουν εκλεχθει βέβαια, αλλά ομολογουμένως υπάρχει και αυτή η κατηγορία των ενταγμένων στα εν λόγω προγράμματα. Δεδομένα, υπάρχουν πολλά λάθη, παρόλη τη φιλότιμη προσπάθεια του εγχειρήματος, όπως ότι τα voucher (δεν έχει ειπωθεί μόνο απο εμένα αυτό εδώ μέσα, ορθά το έχουν αναφέρει και άλλοι φίλοι εδώ) θα έπρεπε να ήταν δεσμευτικά αλλιώς να χάνεται όλη η επιδότηση στον κάθε εκλεχθέντα ως penalty, και να αποδεσμεύονται άμεσα τα χρήματα απο το κονδύλι και το voucher να περνάει στον επόμενο στη λίστα επιλαχόντα αυτομάτως χωρίς να περιμένουμε την ολική αναδιανομή του κονδυλίου όπως θα γίνει τώρα μετά τις 16 Σεπτεμβρίου (όπου δεδομένα αυτή η ημερομηνία δε θα ισχύσει και θα παρθεί παράταση και σε αυτή. Δεύτερο λάθος, η πρώιμη ανακοίνωση του υπουργείου για το πρόγραμμα απο Ιανουάριο με αποτέλεσμα πάγωμα της αγοράς για 8 μήνες, Και τρίτο τραγικό λάθος η μη πρόβλεψη του υπουργείου για το καρτέλ τιμών των μεγάλων παικτών πριν την ανακοίνωση του προγράμματος, με ελέγχους στις συσκευές προς πώληση με το πρόγραμμα. Το έκαναν κατόπιν εορτής αφότου δηλαδή οι μεγάλοι είχαν ήδη συμφωνήσει για τα καρτέλ, χωρίς να μπορούν να τους ελέγξουν για τις τιμές διάθεσης των συσκευών προ της ανακοίνωσης του προγράμματος. Για να μην αναφέρω βέβαια και για την μη πρόβλεψη για το κόστος απεγκατάστασης των κλιματιστικών και το κόστος ελέγχου λειτουργικότητας αυτών. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 2:59 ΜΜ, AristidisZ είπε Δε ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά νομίζω ότι πιθανότατα θα πήγαινε σαν ποσόστωση επί των κατηγοριών Δηλαδή, στις 4 κατηγορίες, αν έχουμε 100 εκατομμύρια budget, η 1η παίρνει τα 60, η 2η τα 30, η 3η τα 15 και η 4η τα 5 (τυχαία τα ποσοστά προφανώς) Περιοχή Δυτικής Μακεδονίας, εγκρίθηκε γνωστή με 35000€ ευρώ εισόδημα, και η αδερφή της με 15000€ (και μονογονεϊκή οικογένεια) δεν εγκρίθηκε Προφανώς στην περιφέρεια αυτή, στην 4η κατηγορία, γίναν πολύ πιο λίγες αιτήσεις Μπήκα τώρα στα αποτελέσματα της δυτικής Μακεδονίας και δεν πίστευα στα μάτια μου !!!!!!!! Έκαναν αίτηση 20.479 και εγκρίθηκαν οι 19.566 !!!!! ΠΟΣΟΣΤΟ 96 % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios26 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπήκα τώρα στα αποτελέσματα της δυτικής Μακεδονίας και δεν πίστευα στα μάτια μου !!!!!!!! Έκαναν αίτηση 20.479 και εγκρίθηκαν οι 19.566 !!!!! ΠΟΣΟΣΤΟ 96 % Λογικό. Είναι η φτωχότερη περιφέρεια της Ελλάδας και η 2η φτωχότερη της Ευρώπης με αποτέλεσμα το κονδύλι εξ αρχής να ήταν για εκεί μεγαλύτερο και ο τοπικός πληθυσμός φτωχότερος. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από Vasileios26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Vasileios26 είπε Λογικό. Είναι η φτωχότερη περιφέρεια της Ελλάδας και η 2η φτωχότερη της Ευρώπης με αποτέλεσμα το κονδύλι εξ αρχής να ήταν για εκεί μεγαλύτερο και ο τοπικός πληθυσμός φτωχότερος. Για 96%, μιλάμε !!!!! Ο μέσος όρος είναι 15% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 20,5 χιλιάδες είναι τίποτα, πολύ λίγες. Στερεά Ελλάδα που έκανα εγώ, είναι κάπου 43 χιλιάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε 20,5 χιλιάδες είναι τίποτα, πολύ λίγες. Στερεά Ελλάδα που έκανα εγώ, είναι κάπου 43 χιλιάδες. Τι ποσοστό, εγκρίθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 6553, περίπου 15%, μάλλον έχει να κάνει και με τα διαθέσιμα κονδύλια ανά περιφέρεια. Fun fact, ο τελευταίος πέρασε στον πόντο κυριολεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 καλα ρε ουτε ενα excel δεν μπορεσαν να βαλουν οι αχρηστοι και τα ριξανε σε pdf .. βγαλαμε τα ματια μας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 10 minutes ago, tounion said: καλα ρε ουτε ενα excel δεν μπορεσαν να βαλουν οι αχρηστοι και τα ριξανε σε pdf .. βγαλαμε τα ματια μας Login στην αίτηση, copy τον αριθμό, μετά Ctrl+F στο PDF και κατευθείαν στην γραμμή που είσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, Thresh είπε Login στην αίτηση, copy τον αριθμό, μετά Ctrl+F στο PDF και κατευθείαν στην γραμμή που είσαι. Εγω αναγκάστηκα να μπω από υπολογιστή για να βρω τη χυλόπιτα. Σε τηλέφωνο και ταμπλετ όταν έκανα αναζήτηση μου έβγαζε πάνω από 1000 ταιριαστά αποτελέσματα. Τα σαϊνια δεν σκέφτηκαν ότι τη σήμερον ημέρα πολύς κόσμος δεν έχει υπολογιστή και βολεύεται με τάμπλετ και τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Το 25% απο αυτους δεν θα καταφερουν να βρουν τα χρηματα. + τα νεα κονδυλια, θα μπειτε αρκετοι μεσα στην επομενη φαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Greengreen είπε Το 25% απο αυτους δεν θα καταφερουν να βρουν τα χρηματα. + τα νεα κονδυλια, θα μπειτε αρκετοι μεσα στην επομενη φαση Οπως ειπαν και άλλοι, μονο οι 2-3-4 χιλιάδες που το χάσαν οριακά θα μπούν. Για παράδειγμα, για την εποχή εξέτασης της αίτησης ειμαι άπορος με 0 εισοδημα και 0 μόρια στις άλλες κατηγορίες. Ηθελα ενα 300ρι για να αλλάξω το 15ετίας κλιματιστικό στο σπίτι που νοικίαζω για 200 ευρώ και ειναι η μόνη πηγή θέρμανσης. Η αιτηση μου στην Αττική ειναι 99 χιλιάδες θέσεις κάτω απο το όριο έγκρισης. θα πρέπει να τριπλασιαστούν τα λεφτά και να μην εξαργηρώσουν οι μισοί για να έχω πιθανότητα να μπώ στον δεύτερο γύρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα