Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Ρομα βρισκουν ψυγεια τζαμπα σιγα μην δωσει ο Ρομα το ψυγειο του για να παρει 50% επιδοτηση να τρεξει στα μεγαλα μαγαζια να αγορασει ψυγειο και στην ουσια να το παρει 20% ποιο φθηνα απο οσο εχει γιατι το 50% θα γινει στην ουσια 20%

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, washcloud είπε

..ε όχι και σκρολάρεις, ήμαρτον...Βάζεις τον αριθμό της αίτησης στην "Εύρεση"/"Αναζήτηση" ρε συ...

Αν ξέρεις τη βαθμολογία σου τη βρίσκεις εύκολα τη σειρά σου και παίρνεις και μια ιδέα πόσες (χιλιάδες) αιτήσεις είναι στο ΟΧΙ πάνω από τη δικιά σου.

Anyway, κωμικοτραγική η διαδικασία από την αρχή (Γενάρη ανακοινώθηκε θυμίζω) μέχρι το τέλος όπως φαίνεται και δίκαια έγινε αρένα εδώ το θέμα. Όποια διορθωτική κίνηση και να γίνει, δεν συμμαζεύεται πλέον η αρνητική εντύπωση.

ΟΛΑ τα επιδόματα που έχουν δωσει (εχω χάσει το μέτρημα, θα ναι καμια 50αρια πλεον) ξεκινάνε με λίγα και μετά προσθέτους κιαλλα για να κανουν επικοινωνιακά τρικ. το ίδιο θα κάνουν και εδω.

πχ σημερινό

Διπλασιάζονται σε 400.000 οι δικαιούχοι του «Τουρισμός για όλους». Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από την Πρέβεζα  επιπλέον 30 εκατ. ευρώ

Η φάση ειναι για γέλια και κλάμματα αλλα κάποιοι που είστε εξω θα μπείτε αργοτερα. Άλλωστε μονο ενας κουτός θα έβγαζε πρόγραμμα να πατώσει ολη την αγορά και να τάξει κλιματιστικα με 50% έκτπωση ενω οι δικαιούχοι με το ζόρι θα ήταν όσο 2 νομοί της επαρχίας. αυτο ειναι πυροβολώ τα πόδια μου. Πιστέυω θα διπλασιαστούν οι δικαιούχοι αλλα σίγουρα μετά τον Αυγουστο.

1 ώρα πριν, Subzerog7 είπε

Εμείς πήραμε το YOU SHALL NOT PASS

κλαίω 😂

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηδενικό εισόδημα δεν μπορεί να υπάρξει σε φορολογική δήλωση εκτός αν δεν έχει καποιος τίποτα από δουλειά από περιουσία σπίτι αυτοκίνητο κλπ οπότε τι ψυγείο η κλιματιστικό θα πάει να αγοράσει αφού δεν έχει σπίτι να δηλωσει...με ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο το τεκμήριο ξεπερνά τις 5 χιλ και χωρίς να δηλώσει μια δραχμή από εργασία...νομίζω από τις 149 χιλ αιτήσεις που εγκρίθηκαν οι 140 πήγαν στους επενδυτές από Ζεφύρι μεριά και τις άλλες φυλές ολουθε...μεγάλη απάτη τα λεφτά θα τους μείνουν και θα τα μοιραστούν..by the book για αυτούς τα τελευταία 30-40 χρονια

Επεξ/σία από Aloperitin
  • Like 1

4 ώρες πριν, kostasbm είπε

οι συνταξιουχοι που εχουν απο 5 - 7000 εισοδημα δε κανουν δηλωση ??? ??? εσυ πως ειδες οτι ολοι αυτοι οι 25χιλ δε κανουν δηλωση ?? 

Βρες μου συνταξιούχο με 5.000 € ετήσιο εισόδημα που θα βάλει 2 air condition και θα πάρει και ψυγείο με την επιδότηση … 

α και ξεπέρασε και τα 50.000 μόρια …

πλακα μας κανεις …

• Like 1

Παιδιά μην στενοχωριέστε
το πρόγραμμα δεν αξίζει όπως κατάντησε
Ήθελα 2 κλιματιστικά για το χωριό για το καλοκαίρι και περίμενα απο τα Χριστούγεννα πότε θα βγει το Πρόγραμμα
Είμαι δικαιούχος στο 45% αλλά βλέπω ότι δε συμφέρει διότι

Αν αφαιρέσεις το 24% είναι ΦΠΑ το οποίο δεν το επιδοτείσαι

Αν βάλεις το καπέλο που πήραν  οι συσκευές

Αν βάλεις και τα έξοδά απεγκαταστασης-πιστοποιησης
Τι μένει ? ΤΙΠΟΤΑ

Τζάμπα έφαγα την ζέστη στο χωριό περιμένοντας το πρόγραμμα

• Like 1

Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Δεν είχες παλιά κλιματιστικά στο χωριό;

Ειχαν βγει Off απο περσι το καλοκαιρι αλλα με την ανακοινωση  του προγραμματος  περιμενα να το αξιοποιησω
Αφενος περασε το καλοκαιρι και πλεον δεν τα χριαζομαι για φετος και αφετερου δεν συμφερει υπο αυτες τις συνθηκες
Εκτιμιση μου ειναι οτι το προγραμμα δεν θα τρέξει  και οι εταιρίες εχουν στοκαρει συσκευες Θα περιμένω μετα τον χειμωνα (Φλεβαρη _Μαρτη) οι εταιριες θα τα σκοτωσουν

Πρόγραμμα για να κερδίσουν τα μεγάλα μαγαζιά δηλαδή ξένων συμφερόντων είναι.

Ψυγείο που έχει 650 στα Σκρουτζομάγαζα στα  μεγάλα έχει 850 αν τελικά δεν είναι και ο φάπας στο κόλπο θα λέμε το πληρώσαμε όσο θα το πληρώναμε σε Σκρουτζομάγαζο.

1 λεπτό πριν, antykaps είπε

Ειχαν βγει Off απο περσι το καλοκαιρι αλλα με την ανακοινωση  του προγραμματος  περιμενα να το αξιοποιησω
Αφενος περασε το καλοκαιρι και πλεον δεν τα χριαζομαι για φετος και αφετερου δεν συμφερει υπο αυτες τις συνθηκες
Εκτιμιση μου ειναι οτι το προγραμμα δεν θα τρέξει  και οι εταιρίες εχουν στοκαρει συσκευες Θα περιμένω μετα τον χειμωνα (Φλεβαρη _Μαρτη) οι εταιριες θα τα σκοτωσουν

Έτσι κι αλλιώς τα χωριά είναι δροσερά!

Αίτηση κάνουν αυτοί που πληρώνουν ρεύμα και θέλουν να αντικαταστήσουν μια ενεργοβόρα συσκευή.

Οι Ρομα τι σχέση έχουν με αυτούς που πληρώνουν ρεύμα;  :lol:

• Like 3

47 λεπτά πριν, Ringo106 είπε

Βρες μου συνταξιούχο με 5.000 € ετήσιο εισόδημα που θα βάλει 2 air condition και θα πάρει και ψυγείο με την επιδότηση … 

α και ξεπέρασε και τα 50.000 μόρια …

πλακα μας κανεις …

θα αλλαξει το ψυγειο δεν θα κανει ριζικη ανακαινηση...θα παρει οτι μπορει .....αυτο ειναι το θεμα ,αν μπορει να αλλαξει ολες τα παντα ??αυτη τη δυνατοτητα δεν την εχουν και ποιο ψηλα εισοδηματα ....μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι σε αυτους απευθυνεται και γενικα στα χαμηλα εισοδηματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...