mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Αληθεια, ενας με μηδενικο εισοδημα, που προφανως θα ειναι 'δικαιουχος', με τι χρηματα υποτιθεται οτι θα πληρωσει τη συμμετοχή του κατά την αγορά; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 εκτός επιδότησης βγήκαν 8 στους 10 https://tvxs.gr/news/ellada/ektos-epidotisis-ilektrikon-syskeyon-menoyn-pano-apo-8-stoys-10-aitoyntes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Ringo106 είπε Έγιναν 300.000 αιτήσεις στην Αττική για να μπουν μόνο 25.000 που δεν δηλώνουν τίποτα στην εφορία ... Ποσοστό 8% , το υπόλοιπο 92% φαντάζεστε τι δεν θα ψηφίσει ε ? οι συνταξιουχοι που εχουν απο 5 - 7000 εισοδημα δε κανουν δηλωση ??? ??? εσυ πως ειδες οτι ολοι αυτοι οι 25χιλ δε κανουν δηλωση ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, mindreader είπε Αληθεια, ενας με μηδενικο εισοδημα, που προφανως θα ειναι 'δικαιουχος', με τι χρηματα υποτιθεται οτι θα πληρωσει τη συμμετοχή του κατά την αγορά; Eδώ έκαναν ολόκληρα εξοικονομώ του εικοσαχίλιαρου δικαιούχοι με εισόδημα 2 & 3 χιλιάρικα το χρόνο, τα 250€ του κλιματιστικού ψάχνεις εσύ ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εμένα δεν με βλέπω κάν στην Αττική.. A-0001113122 35 λεπτά πριν, mindreader είπε Αληθεια, ενας με μηδενικο εισοδημα, που προφανως θα ειναι 'δικαιουχος', με τι χρηματα υποτιθεται οτι θα πληρωσει τη συμμετοχή του κατά την αγορά; Ε προφανώς με τα χρήματα της μεταγραφής τους στην ομαδάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 χρειαστηκε να τεθω σε αναστολη 4μηνες το 2020 και η γυναικα μου ως ξενοδοχουπαλληλος να ζησει μονο με τα επιδοματα μιας και το ξενοδοχειο δεν ανοιξε καθολου λογο covid για να εγκριθω Οριακα στο προγραμμα. Επιπλεον εχω και δυο παιδια που μου εδωσαν επιπλεον μορια.... Πραγματικα μας σας δουλευουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Τα κριτήρια δίκαια άδικα, ήταν συγκεκριμένα. Με 45.000 € εισόδημα ανώτατο όριο, μπορούσε να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία. Από την πρώτη μέρα είχαν πει ότι θα προηγηθούν ΑΜΕΑ, μονογονεικές οικογένειες, χαμηλόμισθοι κλπ. Το budget ήταν συγκεκριμένο. Ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαν να μπουν όλοι. Όποιος διάβαζε από την πρώτη μέρα τους όρους και έκανε και κάτι ψιλουπολογισμούς θα καταλάβαινε τί παίζει. Δηλαδή, αν έχεις 20-25.000 € χιλιάδες εισόδημα, δε νομίζω να πήγαινες πουθενά. Το ότι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτοί που είχαν 45.000 € εισόδημα, δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα εγκριθεί. Απλά οι κυβερνώντες σου λένε, εμείς δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο 90% του πληθυσμού !!!!!!!! Το budget ξαναγράφω, ήταν συγκεκριμένο. Άρα ήταν ολίγον κοροιδία. Αν βέβαια έβαζε το ανώτατο όριο στις 20.000 € εισόδημα, θα φώναζαν όλοι ότι ήταν μικρό !!! Το σίγουρο είναι ότι άκρη δε βρίσκεις .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Να αφήσουμε λίγο τη γκρίνια στην άκρη να δούμε πότε προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν τα πρώτα κουπόνια; Υποτίθεται ότι σπό χτες τρέχουν οι ενστάσεις άρα μιλάμε για κουπόνια και οριστικές λίστες από 1/8 στην καλύτερη κι εφόσον διαχειριστούν όλες τις ενστάσεις..άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Μετά σκρολάρεις ατελείωτα το pdf για να βρεις τη σειρά σου. Αν είσαι στο "ΟΧΙ" θα περιμένεις μέχρι 28η Οκτωβρίου. ...ε όχι και σκρολάρεις, ήμαρτον...Βάζεις τον αριθμό της αίτησης στην "Εύρεση"/"Αναζήτηση" ρε συ... (...είπαμε, είμαστε μαζόχες, αλλά με σκρολάρισμα δεν το βρίσκεις ούτε την 25η Μαρτίου....) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, Free Bird είπε Τα κριτήρια δίκαια άδικα, ήταν συγκεκριμένα. Με 45.000 € εισόδημα ανώτατο όριο, μπορούσε να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία. Από την πρώτη μέρα είχαν πει ότι θα προηγηθούν ΑΜΕΑ, μονογονεικές οικογένειες, χαμηλόμισθοι κλπ. Το budget ήταν συγκεκριμένο. Ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαν να μπουν όλοι. Όποιος διάβαζε από την πρώτη μέρα τους όρους και έκανε και κάτι ψιλουπολογισμούς θα καταλάβαινε τί παίζει. Δηλαδή, αν έχεις 20-25.000 € χιλιάδες εισόδημα, δε νομίζω να πήγαινες πουθενά. Το ότι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτοί που είχαν 45.000 € εισόδημα, δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα εγκριθεί. Απλά οι κυβερνώντες σου λένε, εμείς δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο 90% του πληθυσμού !!!!!!!! Το budget ξαναγράφω, ήταν συγκεκριμένο. Άρα ήταν ολίγον κοροιδία. Αν βέβαια έβαζε το ανώτατο όριο στις 20.000 € εισόδημα, θα φώναζαν όλοι ότι ήταν μικρό !!! Το σίγουρο είναι ότι άκρη δε βρίσκεις .... H Κοπελα μου με 5600€ εισοδημα πηρε παντως δεν επιλεχτηκε (δεν εχει παιδια/αμεα/εξαρτόμενα μελη) και ειναι αγαμη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 48 λεπτά πριν, polaki είπε Εμένα δεν με βλέπω κάν στην Αττική.. A-0001113122 Σε βγάζει στη σειρά 179034. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Free Bird είπε Τα κριτήρια δίκαια άδικα, ήταν συγκεκριμένα. Με 45.000 € εισόδημα ανώτατο όριο, μπορούσε να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία. Από την πρώτη μέρα είχαν πει ότι θα προηγηθούν ΑΜΕΑ, μονογονεικές οικογένειες, χαμηλόμισθοι κλπ. Το budget ήταν συγκεκριμένο. Ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαν να μπουν όλοι. Όποιος διάβαζε από την πρώτη μέρα τους όρους και έκανε και κάτι ψιλουπολογισμούς θα καταλάβαινε τί παίζει. Δηλαδή, αν έχεις 20-25.000 € χιλιάδες εισόδημα, δε νομίζω να πήγαινες πουθενά. Το ότι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτοί που είχαν 45.000 € εισόδημα, δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα εγκριθεί. Απλά οι κυβερνώντες σου λένε, εμείς δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο 90% του πληθυσμού !!!!!!!! Το budget ξαναγράφω, ήταν συγκεκριμένο. Άρα ήταν ολίγον κοροιδία. Αν βέβαια έβαζε το ανώτατο όριο στις 20.000 € εισόδημα, θα φώναζαν όλοι ότι ήταν μικρό !!! Το σίγουρο είναι ότι άκρη δε βρίσκεις .... Δε ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά νομίζω ότι πιθανότατα θα πήγαινε σαν ποσόστωση επί των κατηγοριών Δηλαδή, στις 4 κατηγορίες, αν έχουμε 100 εκατομμύρια budget, η 1η παίρνει τα 60, η 2η τα 30, η 3η τα 15 και η 4η τα 5 (τυχαία τα ποσοστά προφανώς) Περιοχή Δυτικής Μακεδονίας, εγκρίθηκε γνωστή με 35000€ ευρώ εισόδημα, και η αδερφή της με 15000€ (και μονογονεϊκή οικογένεια) δεν εγκρίθηκε Προφανώς στην περιφέρεια αυτή, στην 4η κατηγορία, γίναν πολύ πιο λίγες αιτήσεις Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από AristidisZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, Free Bird είπε Τα κριτήρια δίκαια άδικα, ήταν συγκεκριμένα. Με 45.000 € εισόδημα ανώτατο όριο, μπορούσε να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία. Από την πρώτη μέρα είχαν πει ότι θα προηγηθούν ΑΜΕΑ, μονογονεικές οικογένειες, χαμηλόμισθοι κλπ. Το budget ήταν συγκεκριμένο. Ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαν να μπουν όλοι. Όποιος διάβαζε από την πρώτη μέρα τους όρους και έκανε και κάτι ψιλουπολογισμούς θα καταλάβαινε τί παίζει. Δηλαδή, αν έχεις 20-25.000 € χιλιάδες εισόδημα, δε νομίζω να πήγαινες πουθενά. Το ότι μπορούσαν να κάνουν αίτηση και αυτοί που είχαν 45.000 € εισόδημα, δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα εγκριθεί. Απλά οι κυβερνώντες σου λένε, εμείς δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση στο 90% του πληθυσμού !!!!!!!! Το budget ξαναγράφω, ήταν συγκεκριμένο. Άρα ήταν ολίγον κοροιδία. Αν βέβαια έβαζε το ανώτατο όριο στις 20.000 € εισόδημα, θα φώναζαν όλοι ότι ήταν μικρό !!! Το σίγουρο είναι ότι άκρη δε βρίσκεις .... και εγώ περισσότερο για πλάκα έκανα αίτηση, ήξερα ότι δεν έχω ελπίδες. Ηταν προφανές ότι απευθυνόταν σε πολύ χαμηλά εισοδήματα. Ούτε καν 20-25 που αναφέρεις. Ούτε με 10-15 δεν μπαίνεις εύκολα εκτός και αν έχεις παιδιά ή ΑΜΕΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Subzerog7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μετά την μεγάλη επιτυχία του Fuel Pass και του Power Pass, θα βγάλουν και το Fire Pass για τους πληγέντες των πυρκαγιών; Εμείς πήραμε το YOU SHALL NOT PASS πάντως γιατί ότι αίτηση και να έκανα @@ πήρα ( με το μπαρδόν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε Εμείς πήραμε το YOU SHALL NOT PASS πάντως γιατί ότι αίτηση και να έκανα @@ πήρα ( με το μπαρδόν) Εμ.... δεν εισαι οπαδός της ρομα για να πάρεις επιδότηση 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα