Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά ακόμη δεν καταλάβατε ότι το κόλπο είναι να μην χρησιμοποιηθούν τα κουπόνια ώστε να τους μείνουν τα λεφτά στο υπουργείο και μετά να γίνει μια ωραία μοιρασιά με τις μεγάλες αλυσίδες ???

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κανω μια ερώτηση??Πως μαθαινεις αν εισαι δικαιουχος ή οχι??

Εγω εχω κανει την αιτηση οταν ανοιξε,μου έβγαλε 45% επιδοτηση...Δεν εχω παρει καποιο sms ακομα...

7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Εγω εχω κανει την αιτηση οταν ανοιξε,μου έβγαλε 45% επιδοτηση...Δεν εχω παρει καποιο sms ακομα...

28/07 σταματάνε οι ενστάσεις, βγαίνουνε τα οριστικά / ίδια αποτελέσματα και λογικά αρχές Αυγούστου θα σταλούνε στους δικαιούχους τα μηνύματα στα κινητά. 

21 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει λινκ για τα προσωρινά αποτελέσματα. Μπαίνεις στο allazosyskevi όπως τότε που έκανες την αίτηση, πατάς το "ματάκι" και βλέπεις την αίτηση σου, με τον αριθμό της και τη βαθμολογία.

...

Μετά σκρολάρεις ατελείωτα το pdf για να βρεις τη σειρά σου. Αν είσαι στο "ΟΧΙ" θα περιμένεις μέχρι 28η Οκτωβρίου.

:P

• Like 1

1 λεπτό πριν, mrfan είπε

Για εμάς του ΟΧΙ , έχει νόημα η ένσταση; Θα προκύψει τίποτα;

Η ένσταση έχει νόημα αν έχεις αδικηθεί. Πχ δε σου μέτρησαν κάποια μόρια.

Δε κάνουμε ένσταση απλά επειδή δεν επιλεχθηκαμε.

• Thanks 4

2 λεπτά πριν, mrfan είπε

Για εμάς του ΟΧΙ , έχει νόημα η ένσταση; Θα προκύψει τίποτα;

Νόημα θα είχε/έχει εάν δεν σου δηλώθηκαν μόρια που έχεις με αποτέλεσμα τη χαμηλή σου μοριοδότηση και άρα την απόρριψη, πχ μόρια τέκνων, ΑΜΕΑ. 

• Thanks 1

Αφου ηταν χωρις εισοδηματικα  κρητηρια και μου εβγαλε κατα την υποβολη οτι εχω 30% εκπτωση γιατι τωρα μου λεει  ΟΧΙ ?

300.png

• Moderators
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αφου ηταν χωρις εισοδηματικα  κρητηρια και μου εβγαλε κατα την υποβολη οτι εχω 30% εκπτωση γιατι τωρα μου λεει  ΟΧΙ ?

300.png

Σου εβγαζε τι θα επαιρνες αν επιλεγόσουν. Κανονικα θα επρεπε να λεε 561,00 (3) που θα ηξερες η θα παρεις τα 561 ή τα 3

9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

300.png

με 9.000 μόρια δεν πας πουθενά. Εδώ και εγώ με 23 πήγα κουβά :P

Μιλάμε για επιλογή με μόρια πάνω απο 45.000 δλδ το μεγαλύτερο μέρος των αιτήσεων έχoυν πεταχθεί έξω. 

Αν και το είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα είναι περιορισμένο σε συγκεκριμένες κατηγορίες συμπολιτών και όχι τόσο μαζικό απλά δεν του σύμφερε λόγο πολιτικής επικοινωνίας να το πούνε τόσο ξεκάθαρα και όλοι πιστέψαμε ότι θα είναι μαζικό και ότι θα πάρουμε όλοι την έκπτωση. 

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και εγκρίθηκα, εδώ και καιρό έχω καταλάβει ότι η φάση είναι κομπίνα για να κονομήσουν οι μεγάλοι με ενδιάμεσο εμάς μέσω: α) του ότι θα συμμετέχουν μόνο αυτοί και όχι οι μικροί και β) της γνωστής αύξησης των τιμών (που συμβαίνει φυσικά και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων). Πραγματικά σατανικό ήταν το πλάνο: Πάγωσε η αγορά για τους μικρούς, θα μείνει έτσι για καιρό, αυξήθηκαν οι τιμές στο θεό και τελικά θα κονομήσουν εμμέσως οι μεγάλοι για πώληση συσκευών στο διπλάσιο της τιμής των σκρουτζεράδων.

Προσωπικά θα το ψάξω πολύ το θέμα και θα κάνω κάθε προσπάθεια να αποφύγω τους μεγάλους. Για τους δε κλιματισμούς, είναι δυνατόν κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος να εμπιστευτεί την εγκατάσταση σε αυτούς; Αυτό με προβληματίζει ακόμα περισσότερο...Αλήθεια, πώς μπορούμε να δούμε επίσημα, ποιοι συμμετέχουν;

Αυτά για όσους "δεν έχουν πρόβλημα" που μετά την ενοποίηση των 2 μεγάλων, έχουν ουσιαστικά όλοι οι μεγάλοι τις ίδιες (τεράστιες) τιμές εδώ και χρόνια. Αυτό θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μου το βασικό θέμα συζήτησης, ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας ανταγωνισμός, οι παίκτες είναι...2 και ότι αυτό μόνο σε στρέβλωση των πάντων οδηγεί.

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 2
  • Thanks 1

Ειχανε πει οτι θα επιδοτήσουν 300.000. Αυτοι έβγαλαν αποτελέσματα για 150.000. Τους υπόλοιπους ποτε έχουν σκοπο να τους ανακοινώσουν?

• Super Moderators
7 minutes ago, vorlon68 said:

Ειχανε πει οτι θα επιδοτήσουν 300.000. Αυτοι έβγαλαν αποτελέσματα για 150.000. Τους υπόλοιπους ποτε έχουν σκοπο να τους ανακοινώσουν?

150.000 ήταν τα vouchers και περίμεναν 300-360Κ συμμετοχες. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Thresh είπε

150.000 ήταν τα vouchers και περίμεναν 300-360Κ συμμετοχες. 😛

Περίμεναν 300-360K συμμετοχές με ή χωρις τους οπαδούς της ρομα? 😂

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...