polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα ίδια είχαν γίνει και με τα eΛιανικό. Γαμήσανε την αγορά και δεν έφτιαχνε κανείς eshop επειδή περιμένανε οοοοοοοοταν θα βγει το πρόγραμμα, το οποίο τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας ακόμα που να έχει πάρει τα λεφτά του εδώ και 1.5 χρόνο. Φτιάξανε τις μεγάλες εταιρείες που μαζέψανε τα 5000, και κάτσε τώρα εσύ και περίμενε να πάρεις πίσω τα 5000 που ΗΔΗ έχεις δώσει.... που υποτίθεται θέλανε να σε βοηθήσουν να φτιάξεις eshop επειδή ΣΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ, Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από polaki 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Subzerog7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, telis είπε Έφαγα και εγώ άκυρο. Ένα κλιματιστικό ήθελα να αλλάξω. Το τραγικό στην υπόθεση είναι πως με την ανακοίνωση οτιΘΑ γίνει η επιδότηση, πηδηξαν την αγορά για πολλούς μήνες που πέρασαν ναι για πολλούς που θα έρθουν. Ανέβηκαν οι τιμές από τους τοπικούς ξυπνητζίδες και εμείς που δεν μπήκαμε στην επιδότηση, θα πληρώσουμε και παραπάνω για να αγοράσουμε από την τσέπη μας. Αντε ρε Πραγματικά! Περίμενε ο κοσμάκης από τον Γενάρη που το ανακοινώσανε, ΠΑΓΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλη η αγορά και αυτοί που μπήκαν και δεν ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν το 50% (στην καλύτερη επιδότηση) και ότι δεν παίρνουν και λεφτά πίσω όπως νόμιζαν (και είναι και πολλοί) δεν θα ψωνίσουν, εμείς που μείναμε απέξω δεν θα ψωνίσουμε (θα περιμένουμε να πέσουν οι τιμές - καλό Οκτώμβριο) και θα μείνουν οι Κωτσοβολαίοι με τα 30.000 μόρια της αίτησης μου στο χέρι. Μιλάμε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ. Edit: Μόλις ακούσουν την τιμή απεγκατάστασης παλιού κλιματιστικού να δείτε γέλια.... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Subzerog7 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, burnedmarkblan είπε Για όσους δεν επιλέχθηκε η αίτηση, αν μπορείτε λίγο υπομονή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBlackRazor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μάγκες εμένα επιλέχθηκε για Πελοπόννησο οριακά (για ούτε 500 θέσεις θα έμενα εκτός). Τώρα για τα του Air Condition: θα μπορούσα να αντικαταστήσω το 9000άρι με 18000άρι; Λόγω τετραγωνικών έπρεπε παλιά που το είχα βάλει να πάω σε 18000άρι έτσι και αλλιώς αλλά δεν περίσσευαν λεφτά. Ή να φανταστώ ότι... εάν έχω "δικό μου άτομο" σε μαγαζί και μάστορα όλα γίνονται; 😏😏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Subzerog7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, TheBlackRazor είπε Μάγκες εμένα επιλέχθηκε για Πελοπόννησο οριακά (για ούτε 500 θέσεις θα έμενα εκτός). Τώρα για τα του Air Condition: θα μπορούσα να αντικαταστήσω το 9000άρι με 18000άρι; Λόγω τετραγωνικών έπρεπε παλιά που το είχα βάλει να πάω σε 18000άρι έτσι και αλλιώς αλλά δεν περίσσευαν λεφτά. Ή να φανταστώ ότι... εάν έχω "δικό μου άτομο" σε μαγαζί και μάστορα όλα γίνονται; 😏😏 Δεν νομίζω ότι τους νοιάζει τι θα πάρουν πίσω, απλά έχε το νού σου μην χρειαστείς να σκάψεις όλο τον τοίχο για καινούριο καλώδιο αν έχεις μικρή παροχή στην συγκεκριμένη πρίζα. Εγώ έτσι πήγα να την πατήσω και πάλι καλά υπήρχε αναμονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σε καταστημα ηλεκτρικων παντως που πηγα χτες, αυτους που το οργανωσαν ολο αυτο, απατεωνες τους ανεβαζαν, απατεωνες τους κατεβαζαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, washcloud είπε Καταπληκτικό!! Αξιος 6 ώρες πριν, TheBlackRazor είπε Μάγκες εμένα επιλέχθηκε για Πελοπόννησο οριακά (για ούτε 500 θέσεις θα έμενα εκτός). Τώρα για τα του Air Condition: θα μπορούσα να αντικαταστήσω το 9000άρι με 18000άρι; Λόγω τετραγωνικών έπρεπε παλιά που το είχα βάλει να πάω σε 18000άρι έτσι και αλλιώς αλλά δεν περίσσευαν λεφτά. Ή να φανταστώ ότι... εάν έχω "δικό μου άτομο" σε μαγαζί και μάστορα όλα γίνονται; 😏😏 Όχι δε γινεται. Διάβασε τον οδηγό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Κοίτα να δεις που το παλιό καλό και με προφορά "ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ" παίζει να το ακούμε από τις ντουντούκες των Ντάτσουν των οπαδών της Ρόμα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, washcloud είπε άψογος , αλφαδιά που λέμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios26 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Όχι δε γινεται. Διάβασε τον οδηγό. Γίνεται παιδιά. Το μόνο που ΔΕΝ γίνεται, είναι η αντικατάσταση πχ κλιματιστικού με ψυγείο, ή ψυγείου με καταψύκτη κ.ο.κ Εν ολίγοις, εάν δώσει κανείς πίσω κλιματιστικό, παίρνει με την επιδότηση όσων btu κλιματιστικό επιθυμεί. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Vasileios26 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος που βλέπω τα αποτελέσματα της αίτησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο elgrec0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε Καλημέρα. Ξέρει κάποιος που βλέπω τα αποτελέσματα της αίτησης; εδώ: https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, elgrec0 είπε εδώ: https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ Ειναι τα τελικα η ακομα περιμενουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgrec0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι τα τελικα η ακομα περιμενουμε; Είναι τα προσωρινά αποτελέσματα και η περίοδος των ενστάσεων θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 28/7/2022. Μετά λογικά θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα, τα οποία δε νομίζω να έχουν και μεγάλες διαφορές... Περισσότερα για τις ενστάσεις εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μετά την μεγάλη επιτυχία του Fuel Pass και του Power Pass, θα βγάλουν και το Fire Pass για τους πληγέντες των πυρκαγιών; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα