Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια είχαν γίνει και με τα eΛιανικό. 

Γαμήσανε την αγορά και δεν έφτιαχνε κανείς eshop επειδή περιμένανε οοοοοοοοταν θα βγει το πρόγραμμα, το οποίο τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας ακόμα που να έχει πάρει τα λεφτά του εδώ και 1.5 χρόνο. 

Φτιάξανε τις μεγάλες εταιρείες που μαζέψανε τα 5000, και κάτσε τώρα εσύ και περίμενε να πάρεις πίσω τα 5000 που ΗΔΗ έχεις δώσει.... που υποτίθεται θέλανε να σε βοηθήσουν να φτιάξεις eshop επειδή ΣΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ, 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, telis είπε

Έφαγα και εγώ άκυρο.

Ένα κλιματιστικό ήθελα να αλλάξω.  Το τραγικό στην υπόθεση είναι πως με την ανακοίνωση οτιΘΑ γίνει η επιδότηση, πηδηξαν την αγορά για πολλούς μήνες που πέρασαν ναι για πολλούς που θα έρθουν.  Ανέβηκαν οι τιμές από τους τοπικούς ξυπνητζίδες και εμείς που δεν μπήκαμε στην επιδότηση, θα πληρώσουμε και παραπάνω για να αγοράσουμε από την τσέπη μας.

Αντε ρε

Πραγματικά! Περίμενε ο κοσμάκης από τον Γενάρη που το ανακοινώσανε, ΠΑΓΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όλη η αγορά και αυτοί που μπήκαν και δεν ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν το 50% (στην καλύτερη επιδότηση) και ότι δεν παίρνουν και λεφτά πίσω όπως νόμιζαν (και είναι και πολλοί) δεν θα ψωνίσουν, εμείς που μείναμε απέξω δεν θα ψωνίσουμε (θα περιμένουμε να πέσουν οι τιμές - καλό Οκτώμβριο) και θα μείνουν οι Κωτσοβολαίοι με τα 30.000 μόρια της αίτησης μου στο χέρι. Μιλάμε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ. 
Edit: Μόλις ακούσουν την τιμή απεγκατάστασης παλιού κλιματιστικού να δείτε γέλια.... 

Επεξ/σία από Subzerog7
  • Like 5

Μάγκες εμένα επιλέχθηκε για Πελοπόννησο οριακά (για ούτε 500 θέσεις θα έμενα εκτός).

Τώρα για τα του Air Condition: θα μπορούσα να αντικαταστήσω το 9000άρι με 18000άρι; Λόγω τετραγωνικών έπρεπε παλιά που το είχα βάλει να πάω σε 18000άρι έτσι και αλλιώς αλλά δεν περίσσευαν λεφτά.

Ή να φανταστώ ότι... εάν έχω "δικό μου άτομο" σε μαγαζί και μάστορα όλα γίνονται; 😏😏

• Confused 1

12 λεπτά πριν, TheBlackRazor είπε

Μάγκες εμένα επιλέχθηκε για Πελοπόννησο οριακά (για ούτε 500 θέσεις θα έμενα εκτός).

Τώρα για τα του Air Condition: θα μπορούσα να αντικαταστήσω το 9000άρι με 18000άρι; Λόγω τετραγωνικών έπρεπε παλιά που το είχα βάλει να πάω σε 18000άρι έτσι και αλλιώς αλλά δεν περίσσευαν λεφτά.

Ή να φανταστώ ότι... εάν έχω "δικό μου άτομο" σε μαγαζί και μάστορα όλα γίνονται; 😏😏

Δεν νομίζω ότι τους νοιάζει τι θα πάρουν πίσω, απλά έχε το νού σου μην χρειαστείς να σκάψεις όλο τον τοίχο για καινούριο καλώδιο αν έχεις μικρή παροχή στην συγκεκριμένη πρίζα. Εγώ έτσι πήγα να την πατήσω και πάλι καλά υπήρχε αναμονή.

• Thanks 1

6 ώρες πριν, washcloud είπε

1979811441_.webp.97d1db0e610e8d633238ea8b8b554773.webp

Καταπληκτικό!! Αξιος 

6 ώρες πριν, TheBlackRazor είπε

Όχι δε γινεται. Διάβασε τον οδηγό. 

• Like 1

Κοίτα να δεις που το παλιό καλό και με προφορά

"ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ"

παίζει να το ακούμε από τις ντουντούκες των Ντάτσουν των οπαδών της Ρόμα!!!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Όχι δε γινεται. Διάβασε τον οδηγό. 

Γίνεται παιδιά. Το μόνο που ΔΕΝ γίνεται, είναι η αντικατάσταση πχ κλιματιστικού με ψυγείο, ή ψυγείου με καταψύκτη κ.ο.κ

Εν ολίγοις, εάν δώσει κανείς πίσω κλιματιστικό, παίρνει με την επιδότηση όσων btu κλιματιστικό επιθυμεί. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Like 3

2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι τα τελικα η ακομα περιμενουμε;

Είναι τα προσωρινά αποτελέσματα και η περίοδος των ενστάσεων θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 28/7/2022. Μετά λογικά θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα, τα οποία δε νομίζω να έχουν και μεγάλες διαφορές...

Περισσότερα για τις ενστάσεις εδώ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...