Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε δε νομίζω όμως όλοι αυτοί να έχουν κι άλλα εισοδήματα τα οποία δεν υπολογίζονται. Κάποιοι θα έχουν ναι. Κάποιοι θα έχουν και μαύρα. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση όλοι αυτοί να αγοράσουν αυτά που δηλώσαν πρόθεση και επιπλέον και να θέλανε δε μπορούνε. Ένας φίλος μου σκεφτότανε να αντικαταστήσει ένα a/c. Θα το κάνω λέει αν πάρω καλή επιδότηση γιατί δεν υπάρχει μια. Παρόλο αυτά, στην αίτηση δήλωσε 3 συσκευές (~1600€) ενώ με το ζόρι μπορούσε να πληρώσει τη μια ακόμα και με 50% επιδότηση. Σαν αυτόν είναι πολλοί. Τελικά δεν επιλέχθηκε. Δεν διαφωνώ ότι πολλοί έχουνε μαύρα εισοδήματα τα οποία δεν φαίνονται και το εκμεταλλεύονται, επίσης έχεις ένα δίκιο σχετικά με το πρόγραμμα ότι πολύς κόσμος δεν γνώριζε εκτός του ότι πίστευε ότι θα δεν θα δώσει καθόλου λεφτά για την αγορά νέα συσκευής δεν γνώριζε επίσης ότι θα πληρώσει στον τεχνικό που θα έρθει να την τσεκάρει αλλά και την διαδικασία εγκατάστασης απεκατάστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πιστεύω ότι κάποιοι δε θα χρησιμοποιήσουν το κουπόνι για διάφορους λόγους οπότε μπορεί να πάνε σε επιλαχόντες. Εμένα μου εγκρίθηκαν 383 € για ένα ψυγείο. Έλεγα να βάλω και άλλα 300 € και να αλλάξω το Bosch 25ετίας που έχω. Δηλαδή το ψυγείο να κάνει σύνολο περίπου 700 € Επειδή οι τιμές όμως πήγαν στο θεό, αν χρειαστεί να δώσω 1.000 € συνολικά, ε τότε θα το σκεφτώ πραγματικά. Γιατί δε ξέρω αν θα αξίζει πλέον .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Free Bird είπε Πιστεύω ότι κάποιοι δε θα χρησιμοποιήσουν το κουπόνι για διάφορους λόγους οπότε μπορεί να πάνε σε επιλαχόντες. Εμένα μου εγκρίθηκαν 383 € για ένα ψυγείο. Έλεγα να βάλω και άλλα 300 € και να αλλάξω το Bosch 25ετίας που έχω. Δηλαδή το ψυγείο να κάνει σύνολο περίπου 700 € Επειδή οι τιμές όμως πήγαν στο θεό, αν χρειαστεί να δώσω 1.000 € συνολικά, ε τότε θα το σκεφτώ πραγματικά. Γιατί δε ξέρω αν θα αξίζει πλέον .... Δεν δουλεύει ακριβώς έτσι. 383 ευρώ βγάζει στην επιδότηση 45%. Αν το ψυγείο κάνει 700, 385 θα πληρωσεις εσυ και 315 της επιδότησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Δεν δουλεύει ακριβώς έτσι. 383 ευρώ βγάζει στην επιδότηση 45%. Αν το ψυγείο κάνει 700, 385 θα πληρωσεις εσυ και 315 της επιδότησης Ναι, αλλά τα ψυγεία τα πήγαν στο χιλιάρικο ..... Το έχουμε συζητήσει εδώ μέσα το θέμα με τις τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βλέπω τις τιμές ψυγείων. 425 ευρώ η επιδότηση για ψυγείο. α) Αγορά 780 ευρώ από skroutz, β) 1119 από μεγάλη αλυσίδα μείον 425 = 694 ευρώ Κάπως έτσι η επιδότηση από 50% γίνεται 15%, more or less. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από kirileman 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πριν δυο μηνες, ειχα ρωτησει τιμη συγκεκριμενου ψυγειου. Ηταν τοτε 600 ευρω. Σημερα ξαναρωτησα. Η τιμη ηταν 720 ευρω! Ανεξαρτητως επιδοτησης προγραμματος, γιατι απορριφθηκε η αιτηση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Βλέπω τις τιμές ψυγείων. 425 ευρώ η επιδότηση για ψυγείο. α) Αγορά 780 ευρώ από skroutz, β) 1119 από μεγάλη αλυσίδα μείον 425 = 694 ευρώ Κάπως έτσι η επιδότηση από 50% γίνεται 15%, more or less. σε αυτο βεβαια φταινε και τα σκρουτζομαγαζα που δεν συμμετέχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vasilismf είπε σε αυτο βεβαια φταινε και τα σκρουτζομαγαζα που δεν συμμετέχουν Φταινε που δεν συμμετεχουν σε ενα παιχνιδι επιδοτησης καταστηματων με μεσαζοντες τους καταναλωτες? 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antons33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Φταινε που δεν συμμετεχουν σε ενα παιχνιδι επιδοτησης καταστηματων με μεσαζοντες τους καταναλωτες? Αυτό ακριβώς. Με δυο λέξεις όλη η αλήθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πλέον μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα δεν αξίζει αν δεν έχεις voucher να αγοράσεις τίποτα με τις τιμές πιο πάνω λόγο επιδότησης. Από Οκτώβριο και βλέπουμε για αγορά , Το ίδιο συζητήσαμε και με πολλούς γείτονες και έχουν την ίδια άποψη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antons33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, antons33 είπε Αυτό ακριβώς. Με δυο λέξεις όλη η αλήθεια. Να συμπληρώσω, δεν μπορούν να συμμετέχουν διότι δεν μπορούν. Μόνο πολύ μεγάλα καταστήματα μπορούν να συμμετέχουν. Έτσι προσπαθούν να τελειώσουν τους μικρούς... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την αίσθηση ότι στην πλειονότητά τους τα vouchers θα μείνουν αχρησιμοποίητα. Αν στην πράξη το 50% γίνεται λιγότερο από 15%, τότε στις μικρότερες επιδοτήσεις το κέρδος για τον δικαιούχο σχεδόν μηδενίζεται. edit: Σε κάποια κλιματιστικά που με ενδιαφέρουν είναι μικρότερη η ψαλίδα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από kirileman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, antons33 είπε Να συμπληρώσω, δεν μπορούν να συμμετέχουν διότι δεν μπορούν. Μόνο πολύ μεγάλα καταστήματα μπορούν να συμμετέχουν. Έτσι προσπαθούν να τελειώσουν τους μικρούς... δεν θελουν να μπλεξουν με την χαρτουρα ή δεν εχουν ενα καποιο μπατζετ στην ακρη η δεν μπορουν να κανουν διακανονισμο με τον προμηθευτή να τον πληρωσουν τα μισα τωρα και τα μισα τον Δεκέμβριο, αλλιως δεν καταλαβαίνω γιατι καποιος να μην θελει να πουλήσει περισσοτερο απο οτι πουλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Έφαγα και εγώ άκυρο. Ένα κλιματιστικό ήθελα να αλλάξω. Το τραγικό στην υπόθεση είναι πως με την ανακοίνωση οτιΘΑ γίνει η επιδότηση, πηδηξαν την αγορά για πολλούς μήνες που πέρασαν ναι για πολλούς που θα έρθουν. Ανέβηκαν οι τιμές από τους τοπικούς ξυπνητζίδες και εμείς που δεν μπήκαμε στην επιδότηση, θα πληρώσουμε και παραπάνω για να αγοράσουμε από την τσέπη μας. Αντε ρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnedmarkblan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Για όσους δεν επιλέχθηκε η αίτηση, αν μπορείτε λίγο υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα