Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δεν νομίζω ότι εχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Πολλοί νομίζουν ότι θα πάρουν τζάμπα συσκευή.. 

Αν κρίνω από το ότι πολλοί πιστεύανε ότι θα πάρουν 600€ από το Power pass, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καταλάβει τι παίζει. Μεγάλο ποσοστό δε ξέρει τι του γίνεται.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε

Αυτό με τους οπαδούς της Ρόμα έγινε και με τον Κοινωνικό τουρισμό. Παντού κερδισμένοι πάντως. Σπίτια αγοράζουν, όλοι μα όλοι στα δυτικά έχουν πάρει ταξί, φράγκο δεν πληρώνουν, επιδόματα φουλ και στα προγράμματα πρώτοι πρώτοι με τα περισσότερα μόρια. 
Και κάτσε εσύ κορόιδο περίμενε να αλλάξεις ερκον του 90.... Αμ θα περιμένεις.

Για να παρεις βοηθεια απο το κρατος πρεπει να εισαι οπαδος της ρομα μαλλον. Πως μπορω να γινω και εγω; Ακομη και στο ΙΚΥ επιμελων φοιτητων δινουν μορια αν εισαι ρομα! Γιατι;

• Like 4

26 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Πάντως προκαλεί εντύπωση πως άτομα με εισόδημα <5000€ θα καταφέρουν έστω και με επιδότηση να πάρουν κάποια συσκευή. Πόσο μάλλον κάποιοι που έχουν επιδότηση 1000€+. Με <5000€ δε βγάζεις καν το μήνα, όχι να κάνεις σχέδια για νέο κλιματιστικό προς αντικατάσταση παλαιοτέρου. Κοιτάω εισοδήματα και επιδοτήσεις και με πιάνουν τα γέλια.

Πολλοί επίσης, με τη λογική "αφού το δικαιούμαι ας το δηλώσω, δε χάνω τίποτα" δήλωσαν 3 συσκευές χωρίς να έχουν καν σκοπό να πάρουν ούτε μια.

άρα ένα μεγάλο ποσοστό των κονδυλίων δε θα χρησιμοποιηθεί. Θα έχουμε ανακατατάξεις, μη βιάζεστε. θα περισέψει πολύ χρήμα. Το θέμα είναι αν θα αξιοποιηθεί ή θα φαγωθεί.

Κάποια εισοδήματα δεν μετράνε στην φορολογική δήλωση πχ αναπηρικά επιδόματα εμένα πχ μου μέτρησαν 4500 χιλιάδες από την εργασία στην κοινόφελη πέρσι είχα και περίπου αλλά 3.500 προνοιακό επίδομα λόγο αναπηρίας.

Παρόλα αυτά όμως με πέταξε έξω και δεν είναι στους δικαιούχους .

• Sad 1

Παιδιά δεν έχει νόημα να ψάχνουμε σε ποιους εγκρίθηκαν οι αιτήσεις τους.
Το ξέρω ότι κάποιοι "σοκάρονται", αλλά κακώς ή καλώς υπάρχουν και φτωχότεροι από εμάς.
Αντί λοιπόν οι φτωχοί να "μάχονται" ποιανού η αίτηση είχε δικαιότερη μοριοδότηση, ας επικεντρωθούμε στο ότι τα λεφτά του προγράμματος και των καταναλωτών θα καταλήξουν στους μεγάλους εμπόρους πουλώντας αέρα κοπανιστό.

Όταν αντιληφθούμε ποίοι επωφελούνται από τέτοιου είδους προγράμματα και απορροφούν κρατικά κονδύλια, ίσως σταματήσει κάποτε και η κοροϊδία των πολιτών (είτε έχουμε εγκεκριμένη αίτηση είτε όχι).

Κατά τα άλλα, Μητρώο προμηθευτών και εξοπλισμού ακόμα να αναρτηθεί. Εκεί να δείτε γέλιο που θα πέσει...

• Like 11

2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Κάποια εισοδήματα δεν μετράνε στην φορολογική δήλωση πχ αναπηρικά επιδόματα εμένα πχ μου μέτρησαν 4500 χιλιάδες από την εργασία στην κοινωφελή πέρσι είχα και περίπου αλλά 3.500 προνοιακό επίδομα λόγο αναπηρίας.

Παρόλα αυτά όμως με πέταξε έξω και δεν είναι στους δικαιούχους.

δε νομίζω όμως όλοι αυτοί να έχουν κι άλλα εισοδήματα τα οποία δεν υπολογίζονται. Κάποιοι θα έχουν ναι. Κάποιοι θα έχουν και μαύρα. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση όλοι αυτοί να αγοράσουν αυτά που δηλώσαν πρόθεση και επιπλέον και να θέλανε δε μπορούνε.

Ένας φίλος μου σκεφτότανε να αντικαταστήσει ένα a/c. Θα το κάνω λέει αν πάρω καλή επιδότηση γιατί δεν υπάρχει μια. Παρόλο αυτά, στην αίτηση δήλωσε 3 συσκευές (~1600€) ενώ με το ζόρι μπορούσε να πληρώσει τη μια ακόμα και με 50% επιδότηση. Σαν αυτόν είναι πολλοί. Τελικά δεν επιλέχθηκε.

• Like 1

Οτι να ναι. Ψευτικες προσδοκιες σε χιλιαδες κοσμος.

Ακυρο και σε εμενα, με ενα μεσο εισοδημα.

Κλασικα. Οποιος 'καταφερνει' και δηλωνει 0 εισοδημα, ειναι μεσα σε ΟΛΑ τα επιδοματα.

Και σιγα μην περιμενει ο αλλος, αααανννν θα αυξηθει το κονδυλι του προγραμματος, αααανννννν θα αρνηθουν καποιοι και υπαρξουν πχ επιλαχοντες κλπ.

Δεν περιμενα πολλα, να ειμαι ειλικρινης, γιατι εδω και χρονια εχω καταλαβει σε τι banana republic ζω. Απλα ελεγα μηπως δωσουν κατι, να τσονταρω κι εγω, και αντε να γινει η αλλαγη σε κατι πιο καινουργιο, γιατι το παλιο ψυγειο πρεπει να καει τελικα παρα πολυ. Αλλα δεν.

Ενα μπραβο στους εγκεφαλους του προγραμματος.

Ακομη μια επιδοτηση, σε οσους εμφανιζονται με μηδενικα εισοδηματα. Μονο αυτοι εχουν μελλον στην Ελλαδα. Οσοι ειναι στα 'μαυρα'.

:(

• Like 4

Εδώ δημιουργείται το εξής παράδοξο. Στην περιφέρεια μου, ο πρώτος στην βαθμολογία είναι βάση κριτηρίων τα οποία έχει δηλώσει μονογονεϊκή οικογένεια, με ΑΜΕΑ και εισόδημα λίγο πάνω από 1000 ευρώ παίρνει μέγιστο ποσό επιδότησής 1845 ευρώ. Πως ακριβώς ένα άτομο με αυτά τα στοιχεία που λαμβάνονται ως αληθή θα μπορέσει να βρει τα χρήματα για να πληρώσει το μερίδιο του; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια συσχέτισή μεταξύ του ποσού της δικής σου συμμετοχής και του εισοδήματος που δηλώνεις;

• Like 2

4 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Εδώ δημιουργείται το εξής παράδοξο. Στην περιφέρεια μου, ο πρώτος στην βαθμολογία είναι βάση κριτηρίων τα οποία έχει δηλώσει μονογονεϊκή οικογένεια, με ΑΜΕΑ και εισόδημα λίγο πάνω από 1000 ευρώ παίρνει μέγιστο ποσό επιδότησής 1845 ευρώ. Πως ακριβώς ένα άτομο με αυτά τα στοιχεία που λαμβάνονται ως αληθή θα μπορέσει να βρει τα χρήματα για να πληρώσει το μερίδιο του; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια συσχέτισή μεταξύ του ποσού της δικής σου συμμετοχής και του εισοδήματος που δηλώνεις;

ή έκανε αίτηση απλά επειδή μπορεί χωρίς να έχει σκοπό να αλλάξει κάποια συσκευή ή τα μαύρα βασιλεύουν.

Στην ελλάδα τα οικονομικά που εμφανίζει ο κάθε πολίτης δεν έχουν καμια μα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν όλοι είχαν όντως το εισόδημα που δηλώνουν, θα γινόταν χαμός σε κάθε τριήμερο, θα ήταν γεμάτες οι καφετέριες; Οπότε ξεκολλήστε, ξέρουμε όλοι τι παίζει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...