Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ενω εγώ με κλιματιστικά απο το 1999 ειμαι οκ.... ετσι??

...κάτι λάθος κατάλαβες : εννοούσα την στραβή του να χαλάσει,,,τελευταία στιγμή η συσκευή (πριν την αλλαγή).

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ο αλβανος βοηθος του Αλβανου γυψαδορου μου που ηρθε στην ελλαδα περσυ (!) εβγαζε 1000 το μηνα δουλευοντας μονο πρωινα, ετων 18. Σκεψου τι εβγαζε ο μαστορας. Το αλβανος δεν το λεω ρατσιστικα btw και ηταν και καλοι στη δουλεια τους

Spoiler

...το "αλβανός" του βοηθού το έγραψες με μικρό άλφα λόγω ηλικίας και θέσης; 😜

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, washcloud είπε

...κάτι λάθος κατάλαβες : εννοούσα την στραβή του να χαλάσει,,,τελευταία στιγμή η συσκευή (πριν την αλλαγή).

Σορρυ, καταλαβα λάθος.

Δικιο έχεις και μετα να μην μπορουν να το αλλάξουν.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

μετα να μην μπορουν να το αλλάξουν.....

....και η μόνη λύση είναι να αφήσουν την συσκευή/τις συσκευές από τώρα εκτός λειτουργίας, το οποίο κατακαλόκαιρα ισοδυναμεί με χαρακίρι....(....βασικά το ίδιο ισχύει και για όσους δικαιώθηκαν επιδότησης : ποιος βασίζεται στο ότι θα συνεχίσει το χρέπι του να λειτουργεί κανονικά, μέχρι να εκδοθούν τα βάουτσερ και να περάσει σε κάποια φάση ο "ελεγκτής".......; )

Η προχειρότητα της όλης φάσης έχει τρυπήσει ταβάνι και λιάζεται στην ταράτσα λέμε..........

17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Παντως ειναι ταμαμ για οπαδους της ρομα το προγραμμα. 8 παιδια και μηδεν εισοδημα ολοι. 

"...- Μπαμπά γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί και είναι κι αυτός οπαδός της Μπαρτσελόνα σαν εσένα και,,,,"

"- Κομμένη. Ρομα μόνο.-"

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Το έγραψε ένας φίλος πιο πίσω το μήνυμα. Ας το παραθέσει αν διαβάσει αυτό. 

Του είχε πει ένας φανατικός οπαδός της ρομα να μην αγοράσει ακόμα ψυγείο ή κλιματιστικο γιατί όλοι οι οπαδοί της ρομα που δηλώνουν μηδέν και είναι πολυτεκνοι θα τα πάρουν θα δώσουν αυτά που μαζεύουν από τις γειτονιές για αντικατάσταση και θα πουλάνε τις νέες συσκευές. Μάλιστα το κριτήριο των παιδιών αν δεν κάνω λάθος είναι προοδευτικό δηλαδή όσα περισσότερα παιδιά τόσα περισσότερα μόρια. Δεν παίζει να έχει μείνει ούτε ένας τους έξω από το πρόγραμμα. 

• Like 3

• Super Moderators
42 minutes ago, giorgos_76 said:

Κάτι μου λέει ότι θα ξανά βγεί το πρόγραμμα..1-5 είναι αποτυχία 

Έχουν πει νομίζω ότι θα προσθέτουν όποτε μπορούν κονδύλια.

6 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Το έγραψε ένας φίλος πιο πίσω το μήνυμα. Ας το παραθέσει αν διαβάσει αυτό.

Το είχα δει κι εγώ αλλά νομίζω σβήστηκε μετά. Not politically correct

Πρώτον θα έπρεπε να είναι δεσμευτικά τα voucher και δεύτερων να μπορεί το κάθε νοικοκυριό να κάνει αίτηση για μια συσκευή ώστε να πάρουν αρκετοί voucher.

• Like 1

Πάντως προκαλεί εντύπωση πως άτομα με εισόδημα <5000€ θα καταφέρουν έστω και με επιδότηση να πάρουν κάποια συσκευή. Πόσο μάλλον κάποιοι που έχουν επιδότηση 1000€+. Με <5000€ δε βγάζεις καν το μήνα, όχι να κάνεις σχέδια για νέο κλιματιστικό προς αντικατάσταση παλαιοτέρου. Κοιτάω εισοδήματα και επιδοτήσεις και με πιάνουν τα γέλια.

Πολλοί επίσης, με τη λογική "αφού το δικαιούμαι ας το δηλώσω, δε χάνω τίποτα" δήλωσαν 3 συσκευές χωρίς να έχουν καν σκοπό να πάρουν ούτε μια.

άρα ένα μεγάλο ποσοστό των κονδυλίων δε θα χρησιμοποιηθεί. Θα έχουμε ανακατατάξεις, μη βιάζεστε. θα περισέψει πολύ χρήμα. Το θέμα είναι αν θα αξιοποιηθεί ή θα φαγωθεί.

• Like 1

11 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Πάντως προκαλεί εντύπωση πως άτομα με εισόδημα <5000€ θα καταφέρουν έστω και με επιδότηση να πάρουν κάποια συσκευή. Πόσο μάλλον κάποιοι που έχουν επιδότηση 1000€+. Με <5000€ δε βγάζεις καν το μήνα, όχι να κάνεις σχέδια για νέο κλιματιστικό προς αντικατάσταση παλαιοτέρου. Κοιτάω εισοδήματα και επιδοτήσεις και με πιάνουν τα γέλια.

Πολλοί επίσης, με τη λογική "αφού το δικαιούμαι ας το δηλώσω, δε χάνω τίποτα" δήλωσαν 3 συσκευές χωρίς να έχουν καν σκοπό να πάρουν ούτε μια.

άρα ένα μεγάλο ποσοστό των κονδυλίων δε θα χρησιμοποιηθεί. Θα έχουμε ανακατατάξεις, μη βιάζεστε. θα περισέψει πολύ χρήμα. Το θέμα είναι αν θα αξιοποιηθεί ή θα φαγωθεί.

Δεν νομίζω ότι εχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Πολλοί νομίζουν ότι θα πάρουν τζάμπα συσκευή.. 

• Like 2

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Τελικα θα ολοκληρωθει το καλοκαιρι του 25 :lol:

Καποιοι ηθελα να βαλουν ac πριν το καλοκαιρι εντωμεταξυ... Πολυ πλακα. 

θα βάλλουν πριν το καλοκαιρι του 2023 🤣🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nermain είπε

Δεν πειραζει, θα αλλαξουμε το κλιματιστικο με καμια προσφορα με την eurobank. 

απο οτι διαβαζα σε αλλο φορουμ, για 9ρι κλιματιστικο δε συμφερει το συγκεκριμενο προγραμμα. Αφενως οι 500 εξουσιοδοτημενοι εγκαταστατες θα χρεωνουν καπου στο 200ευρω απ+εγκατασταση, αφετερου οτι παρεις δε θα ναι και στην καλυτερη τιμη. Συν η αναμονη για να καλυψουν οι 500 τη ζητηση. 

Πιο πολυ συμφερουν προσφορες του τυπου δωρεαν εγκατασταση κλπ

3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δεν νομίζω ότι εχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Πολλοί νομίζουν ότι θα πάρουν τζάμπα συσκευή.. 

Αυτο ελεγε και η φιλη εκ του υπουργειου. Βεβαια δε γνωριζω αν εχουν συνυπολογισει τον παραγοντα οπαδοι της Ρομα που παιζει και να δημιουργησει δευτερογεννη αγορα ψυγειων/καταψυκτων κλπ με τα σκουπιδια που μαζευουν απο τους δρομους και το αχμ ... μονογονεικη πολυτεκνη με 0 εισοδημα στατους

Επεξ/σία από fredd0

2 ώρες πριν, makis269 είπε

τελικά το ανακυκλώνω αλλάζω συσκευή είχε πιο πολύ γέλιο από το power pass !!!

τουλαχιστον στο Powerpass  θα επερνες κατι σιγουρα αν ειχες ρητρα! εδω πηραμε τον μπ%^$^$λο

Αυτό με τους οπαδούς της Ρόμα έγινε και με τον Κοινωνικό τουρισμό. Παντού κερδισμένοι πάντως. Σπίτια αγοράζουν, όλοι μα όλοι στα δυτικά έχουν πάρει ταξί, φράγκο δεν πληρώνουν, επιδόματα φουλ και στα προγράμματα πρώτοι πρώτοι με τα περισσότερα μόρια. 
Και κάτσε εσύ κορόιδο περίμενε να αλλάξεις ερκον του 90.... Αμ θα περιμένεις.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...