Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, fredd0 είπε δες τα μορια σου, στην αιτηση, δες το cutoff.Στην αττικη πχ το cutoff ειναι 50,498 μορια, αν εχεις περισοτερα εισαι κατ αρχην επιλεξιμος, αν εχεις λιγοτερο τονπουλογλου Απο 3 αιτήσεις που κάναμε μόνο η μία έβγαλε είναι επιλέξιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πούλο κι εγώ στην Πελοπόννησο. Να κάνω μία ερώτηση, στα εξαρτώμενα μέλη μ’ένα παιδάκι 13 μηνών δε θα έπρεπε να είναι 1; Γιατί μου έχει 0; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από bill_viper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πανηγυρικό άκυρο και για εμένα στην Κεντρική Μακεδονία. Με την μοριοδότηση που ακολούθησαν έπρεπε το πρόγραμμα να λέγεται «αλλάζουν συσκευή τα ΑΜΕΑ και οι μονογονεϊκές» 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, bill_viper είπε Πούλο κι εγώ στην Πελοπόννησο. Να κάνω μία ερώτηση, στα εξαρτώμενα μέλη μ’ένα παιδάκι 13 μηνών δε θα έπρεπε να είναι 1; Γιατί μου έχει 0; ειχαν πολλα θεματα οι διασταυρωσεις. και εμενα η αιτηση δεν εμφανιζε κατι πηρα τηλεφωνο στην υποστηριξη και μου ειπαν να ξαναδω την αιτηση σε 2 μερες και οντως ειχε διορθωθει στο συστημα. θα κανεις ενσταση και θα στο μετρησουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, bill_viper είπε Πούλο κι εγώ στην Πελοπόννησο. Να κάνω μία ερώτηση, στα εξαρτώμενα μέλη μ’ένα παιδάκι 13 μηνών δε θα έπρεπε να είναι 1; Γιατί μου έχει 0; νομιζω αντλει στοιχεια απο τις περσυνες φορολογικες δηλωσεις, οποτε λογικα το μωρακι δε φαινοταν. Λογικα θα μπορειτε να κανετε ενσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 αυτά ήταν γνωστά εξ αρχής , ότι απευθύνεται σε λιγους δικαιούχους. δεν είναι όπως το εξ οικονομω που μπαίνουν οι περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 κακώς γίνανε αιτήσεις μόνο για να γίνουν και μην περιμένουν αυτούς με εισόδημα 2.000 να πάρουν καταψύκτη για να χωρέσει το αρνί το Πάσχα. Κανονικά θα έπρεπε να είναι δεσμευτικά και τα τρία voucher που θα πάνε άπατα από πολλούς , και άφησαν απέξω τους πραγματικούς που έχουν ανάγκη και ήθελαν να αγοράσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Πανηγυρικό άκυρο και για εμένα στην Κεντρική Μακεδονία. Με την μοριοδότηση που ακολούθησαν έπρεπε το πρόγραμμα να λέγεται «αλλάζουν συσκευή τα ΑΜΕΑ και οι μονογονεϊκές» ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ και φαινονται αποροι στην εφορία... ΦΙΞΝΤ! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από paylidis 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Κι εγώ τάπα 7 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Πανηγυρικό άκυρο και για εμένα στην Κεντρική Μακεδονία. Με την μοριοδότηση που ακολούθησαν έπρεπε το πρόγραμμα να λέγεται «αλλάζουν συσκευή τα ΑΜΕΑ και οι μονογονεϊκές» Ξεκάθαρα... βασικά δε καταλαβαίνω καν για ποιο λόγο να υπάρχει πριμοδότηση σε ΑμΕΑ και μονογονεϊκές σ' ένα πρόγραμμα που έχει σαν στόχο τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος. Πριμοδότηση έπρεπε να 'χουν οι μεγάλοι λογαριασμοί ρεύματος (αφού αυτοί χαλάνε πολλή ενέργεια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 τώρα πάω να βάλω 10 τεμάχια RTX 3090 να μινάρουν στο φουλ , ανοίγω φούρνο ,θερμοσίφωνα και τα κλιματιστικά στους 16 βαθμούς !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkistismenelaos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Πανηγυρικό άκυρο και για εμένα στην Κεντρική Μακεδονία. Με την μοριοδότηση που ακολούθησαν έπρεπε το πρόγραμμα να λέγεται «αλλάζουν συσκευή τα ΑΜΕΑ και οι μονογονεϊκές» μονογονεικη και πάλι οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eleni_AEKT Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πολύ καλά τα έγραψε ο φίλος παραπάνω. «αλλάζουν συσκευή τα ΑΜΕΑ και οι μονογονεϊκές». Μόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloperitin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 ΜπανανοΜποχα και μπανανοδυσωδια η υπόθεση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις 23/5/2022 στις 9:38 ΜΜ, basilis_k6 είπε καλα το βασικο ειναι πως το προγραμμα εχει συγκεκριμένο μπαζτετ. ειναι οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. θα κανεις αιτηση μαζι με μερικα εκαττομυρια αλλους και απλα θα κοπεις αν δεν εισαι αμεα/πολυτεκνος/παμπτωχος κτλ. δεν περιμενω να μπω εγω για κανενα λογο. 2 months earlier... Βρωμαγε παιδιά απο την αρχη. Το ποσο ειναι τοσο μικρο που με το ζορι καλύπτει (ακομα και μετα το επικοινωνιακο ρελανς) 3 δημους της αττικης. Προγραμμα επιδότησης φοροφυγαδων επρεπε να λεγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloperitin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, fredd0 είπε Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Aloperitin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα