Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μοντελο BOSCH KGN36NWEA στον κοτσοβολο τωρα 799 σχολια απο πελατες μεσα οτι αγορασαν 400 στο σκρουτζ τιμη 428 καλα δε ντρεπονται λιγο καρφωνονται απο τους ιδιους τους πελατες με αγορα 8/10/21 πχ ο ενας

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, Vault13 είπε

Και εγω εχω αιτηση αλλα ο αριθμος παροχης ειναι στων γονιων. Προλαβαινω να αλλαξω στο ονομα μου την παροχη, μηπως με ακυρωσουν απο αυτό;

Πού το γράφει ότι ο αριθμός παροχής πρέπει να είναι στο όνομα του αιτούντος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, TED437343 είπε

μοντελο BOSCH KGN36NWEA στον κοτσοβολο τωρα 799 σχολια απο πελατες μεσα οτι αγορασαν 400 στο σκρουτζ τιμη 428 καλα δε ντρεπονται λιγο καρφωνονται απο τους ιδιους τους πελατες με αγορα 8/10/21 πχ ο ενας

οταν οι κοινωνίες ειναι φτιαγμένες με βάση το κέρδος ειναι απόλυτα λογικό το παραπάνω.

σε οποιον απο εδω άνηκε καποια τετοια αλυσίδα, τα ίδια θα έκανε και αν μπορεί, το κάνει ήδη.. οποια δουλειά και αν κάνει.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα το κάνει και "σωστά", αν πχ τους κατηγορήσεις για αισχροκέρδεια θα σου πουν "έχουμε το κουμπί παζάρεψε το"

Γενικά, εχουμε τις εταιρίες, τους νόμους και τους πολιτικούς που μας αξίζουν, εμείς φτιάχνουμε τις κοινωνίες και δίνουμε εξουσίες.

οποτε η ευθύνη ειναι και δική μας.

Screenshot 2022-07-04 at 5.41.32 PM.png

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νοικοκυριό με τη σύζυγο να είναι ΑΜΕΑ πρέπει η σύζυγος να κάνει τη δήλωση για να μετρήσει η ιδιότητα ΑΜΕΑ στα κριτήρια;

Επεξ/σία από Tony316

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, prefuse είπε

αιτηση μπορείς να κάνεις και την δέχεται κανονικά το σύστημα, τωρα αν θα την εγκρίνουν ή όχι ειναι άλλο θέμα.

Το γράφω γιατι στο πατρικό, που δεν ειναι στο ονομα μου η παροχή, το σύστημα δέχτηκε την αίτηση.

Το σύστημα δέχεται την αίτηση αλλά δεν θα εγκριθεί..Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα...

1 λεπτό πριν, Tony316 είπε

Για νοικοκυριό με τη σύζυγο να είναι ΑΜΕΑ πρέπει η σύζυγος να κάνει τη δήλωση για να μετρήσει η ιδιότητα ΑΜΕΑ στα κριτήρια;

Την αίτηση την κάνει αυτός που έχει την παροχή...Αν συμπεριλαμβάνεται και η σύζυγος, τότε θα έχετε παραπάνω μόρια

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Like 1

3 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Την αίτηση την κάνει αυτός που έχει την παροχή...Αν συμπεριλαμβάνεται και η σύζυγος, τότε θα έχετε παραπάνω μόρια

Ναι αλλά για θέλει να βάλεις ΑΜΚΑ είτε του αιτούντους είτε προστατευόμενου μέλους.

Επομένως πρέπει μάλλον η σύζυγος να κάνει αίτηση και να δηλωθεί η ίδια ως ΑΜΕΑ στο σύστημα.

• Super Moderators
2 hours ago, TED437343 said:

Με παζάρι όπως έγραψε κι ο prefuse, πάει 539.

58 minutes ago, giorgos_76 said:

Την αίτηση την κάνει αυτός που έχει την παροχή..

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. 

Δεν έχω την παροχή στο όνομά μου, αλλά στο Ε1/Ε9 είμαι ιδιοκτήτης (50%) και διαμένω στο συγκεκριμένο ακίνητο και δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους η αίτηση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Thresh είπε

Με παζάρι όπως έγραψε κι ο prefuse, πάει 539.

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. 

Δεν έχω την παροχή στο όνομά μου, αλλά στο Ε1/Ε9 είμαι ιδιοκτήτης (50%) και διαμένω στο συγκεκριμένο ακίνητο και δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους η αίτηση.

Να δεις που θα φάμε άκυρο και θα περιμένουμε την «επιδότηση του Δεκεμβρίου», που θα έχουν πέσει οι τιμές των κλιματιστικών.

Επεξ/σία από kirileman

• Super Moderators
Just now, kirileman said:

Να δεις που θα φάμε άκυρο και θα περιμένουμε την «επιδότηση το Δεκεμβρίου», που θα έχουν πέσει οι τιμές των κλιματιστικών.

Ψυγείο θέλω μόνο. :(

46 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Τα κριτήρια παίζουν κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην επιδότηση (πέρα από το εισοδηματικό κριτήριο); Ή είναι μόνο για περίπτωση ισοβαθμίας;

Αν ισοβαθμείτε σε όλα, πάτε στα μπαράζ.

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Ψυγείο θέλω μόνο. :(

Τι να τα κάνετε τα ψυγεία στην Πεντέλη;.

4 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε

Εγώ θέλω να πάρω ψυγειοκαταψύκτη, αλλά να δώσω πίσω ψυγείο.

το παλιό σου το ψυγείο δεν έχει καταψύκτη ? ( = ψυγειοκαταψύκτης , εν συντομία ψυγείο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα να κάνω αίτηση για το πατρικό που χρησιμοποιείται σαν κύρια κατοικία απο τη μάνα μου. Ο λογαριασμός του ρεύματος είναι στο ονομά μου (παίζει ρόλο; )

Στην αίτηση μέσα στο "Σύνοψη" μου λέει:

Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένος αριθμός τηλεφώνου. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τον.

Δεν υπάρχει όμως κάτι που να πατιέται, πως μπορώ να κάνω επιβεβαίωση; Ξέρει κανείς;

Δεν έχω κάνει ακόμη υποβολή της αίτησης.

Επεξ/σία από Maynard

13 λεπτά πριν, Maynard είπε

Δεν υπάρχει όμως κάτι που να πατιέται, πως μπορώ να κάνω επιβεβαίωση; Ξέρει κανείς;

πάνω στις 3 τελίτσες που έχει τα μενού , δίνει και διόρθωση στοιχείων επικοινωνίας

βάζεις κινητό σου έρχεται κωδικός και επιβεβαιώνεις

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...