The_Judas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, infini είπε Συμφέρει καλύτερα το πρόγραμμα για αντικατάσταση ψυγείου σε σχέση με αντικατάσταση κλιματιστικού; Ρωτάω επειδή το ψύγειο δεν έχει κόστος για την απεγκατάσταση και εγκατάσταση. ούτως ή άλλως αν άλλαζες κλιματιστικό και εκτός προγράμματος θα πληρώνες εγκατάσταση και απεγκατασταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakks80 είπε Όχι δεν μπορείς. Εγώ έχω την παροχή ρεύματος στο σπίτι που νοικιάζω στο όνομα μου και είχα περάσει και την παροχή των δικών μου στο πατρικό στο όνομα μου για να πληρώνω εγώ ηλεκτρονικά τον λογαριασμό και να τα διαχειρίζομαι. Έκανα αίτηση για εμένα και όταν πήγα να κάνω για τους δικούς μου με τους λογαριασμούς τους στο taxis όταν έβαζα αριθμό παροχής μου βγάζει ότι δεν αντιστοιχεί στο άτομο ο αριθμός αυτός και δεν γινόταν. Πήρα τηλέφωνο ρώτησα και μου παν αυτός που κάνει πρέπει να έχει αριθμό παροχής στο όνομα του. Οπότε εγώ που έχω 2 η θα κάνω για μένα η πρέπει να ακυρώσω την δικιά μου και να κάνω για τον άλλο αριθμό παροχής για το σπίτι των δικών μου. Δεν μπορώ να κάνω και για τους 2. Κάθε άτομο για έναν αριθμό παροχής έχει δικαίωμα να κάνει. αιτηση μπορείς να κάνεις και την δέχεται κανονικά το σύστημα, τωρα αν θα την εγκρίνουν ή όχι ειναι άλλο θέμα. Το γράφω γιατι στο πατρικό, που δεν ειναι στο ονομα μου η παροχή, το σύστημα δέχτηκε την αίτηση. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 hours ago, prefuse said: αιτηση μπορείς να κάνεις και την δέχεται κανονικά το σύστημα, τωρα αν θα την εγκρίνουν ή όχι ειναι άλλο θέμα. Το γράφω γιατι στο πατρικό, που δεν ειναι στο ονομα μου η παροχή, το σύστημα δέχτηκε την αίτηση. Είπε ότι δεν την δέχτηκε. Άρα αν την δεχτεί λογικά δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Εγώ που έχω ψυγείο που λειτουργεί μόνο η κατάψυξη και όχι η συντήρηση θα το δεχτούν ώστε να πάρω καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 550.000+ αιτήσεις με τις εκτιμήσεις να φτάνουν τις 800.000 και οι δικαιούχοι θα είναι 200.000. Οπότε μόνο ο 1 στους 4 θα είναι ο τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 550.000+ αιτήσεις με τις εκτιμήσεις να φτάνουν τις 800.000 και οι δικαιούχοι θα είναι 200.000. Οπότε μόνο ο 1 στους 4 θα είναι ο τυχερός. Βάλε και καμιά παράταση και πιάσαμε το μυριο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, prefuse είπε αιτηση μπορείς να κάνεις και την δέχεται κανονικά το σύστημα, τωρα αν θα την εγκρίνουν ή όχι ειναι άλλο θέμα. Το γράφω γιατι στο πατρικό, που δεν ειναι στο ονομα μου η παροχή, το σύστημα δέχτηκε την αίτηση. Και εγω εχω αιτηση αλλα ο αριθμος παροχης ειναι στων γονιων. Προλαβαινω να αλλαξω στο ονομα μου την παροχη, μηπως με ακυρωσουν απο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, prefuse είπε αιτηση μπορείς να κάνεις και την δέχεται κανονικά το σύστημα, τωρα αν θα την εγκρίνουν ή όχι ειναι άλλο θέμα. Το γράφω γιατι στο πατρικό, που δεν ειναι στο ονομα μου η παροχή, το σύστημα δέχτηκε την αίτηση. Όταν πατάω αίτηση μου ζητάει αριθμό παροχής. Όταν τον βάζω βγάζει μήνυμα ότι δεν αντιστοιχεί στα στοιχεία σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sakks80 είπε Όταν πατάω αίτηση μου ζητάει αριθμό παροχής. Όταν τον βάζω βγάζει μήνυμα ότι δεν αντιστοιχεί στα στοιχεία σας. ...έχεις σίγουρα βάλει τα 11 ψηφία της παροχής; Χωρίς παύλες/κενά κτλ; Η διεύθυνση που αναγράφεται στον λογαριασμό ρε'υματος, είναι ίδια με αυτήν που αναγράφεται στα (φορολογικά) στοιχεία αυτού που την δηλώνει ως κύρια κατοικία του; Έχει δηλώσει μαζί και την παροχή; Αν είσαι κομπλέ με όλα τα παραπάνω, ρώτα λογιστή... 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Και εγω εχω αιτηση αλλα ο αριθμος παροχης ειναι στων γονιων. Προλαβαινω να αλλαξω στο ονομα μου την παροχη, μηπως με ακυρωσουν απο αυτό; ...μέχρι αύριο δεν είναι οι αιτήσεις; Ή δόθηκε παράταση; Γιατί η αλλαγή ονόματος κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει "αρκετές μέρες" ούτως ή άλλως (στην καλυτερΟΤΑΤΗ 2-3...). Επίσης έχε κατά νου ότι με την αλλαγή ονόματος, αν τυχόν είναι ληγμένο το "πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου" (="ΥΔΕ"), θα,,,ξυπνήσει κι ο ΔΕΔΔΗΕ και θα σας υποχρεώσει σε έκδοση νέας (εντός 6+1 μηνών), πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να σκάσετε από το λιγότερο κα'να 50άρι (αν είστε Αττική) έως 120+ (επαρχία)...Έχε το κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού (για την ακρίβεια, αν τυχόν δεν υπάρχει και ρελέ διαφυγής στον πίνακα, υπολογίζεις +50€ ακόμα....) (γκούγκλαρε "υδε" - το πρώτο αποτέλεσμα είναι εφαρμογή ελέγχου ισχύος της, στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ. Μέχρι να κάνεις κάποια αλλαγή, πχ ονόματος, και ληγμένη να είναι, δεν σε απασχολεί, δεν πρόκειται να σου το ζητήσει ο ΔΕΔΔΗΕ) 9 ώρες πριν, infini είπε Συμφέρει καλύτερα το πρόγραμμα για αντικατάσταση ψυγείου σε σχέση με αντικατάσταση κλιματιστικού; Ρωτάω επειδή το ψύγειο δεν έχει κόστος για την απεγκατάσταση και εγκατάσταση. Απ' τη μια είναι προφανές ότι αφού δεν έχει κόστος απεγκατάστασης/νέας εγκατάστασης (που συνολικά πάει 140-150€), λογικά ναι συμφέρει καλύτερα το ψυγείο. Από την άλλη, το θέμα είναι τί ακριβώς,,,συμφωνία θα σου κάνει το κάθε μαγαζί : αν πχ στα ψυγεία χρεώνουν μεταφορικά, ενώ ίσως στα κλιματιστικά τα μεταφορικά να τα έχουν ενσωματώσει στο "κόστος εργασιών", ίσως να συμφέρει πάλι μεν, αλλά όχι τόσο πολύ....Γενικά τί σε συμφέρει και τί όχι, θα το καταλάβεις με κουβέντα σε συγκεκριμένο μαγαζί που θ' αποφασίσεις ν' απευθυνθείς. 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εγώ που έχω ψυγείο που λειτουργεί μόνο η κατάψυξη και όχι η συντήρηση θα το δεχτούν ώστε να πάρω καινούργιο? ...απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι μπερδεγουέι το θέμα : δέχονται ψυγεία ακόμη και για παραλαβή από το,,,πεζοδρόμιο (Κωτσόβολος νομίζω). Και στο τσατ τους μου είχαν πει "θα γίνει ένας γενικός οπτικός έλεγχος". Αλλά ΜΑΛΛΟΝ στην πορεία, θα τα ελέγξουν (.....; ) διεξοδικότερα. Αν ισχύει, και το βγάλουν το δικό σου "προβληματικό", στο τσατ μου είπαν πως "θα μπορέσεις να επιστρέψεις την νέα συσκευή αν δεν την θες, αν βγει off η παλιά". Πράγμα που σημαίνει ότι,,,πρώτα θα πληρώσεις, για να φτάσει η νεά στην πόρτα σου (και να πάρουν την παλιά). Το τί θα γίνει από εκεί και πέρα, δεν μου το ξεκαθάρισαν, παρ' ό,τι ρώτησα, διότι (όπως ρώτησα), ποιος θα "ΧΡΕΩΘΕΙ", ΟΛΕΣ αυτές τις κινήσεις, εάν γίνουν "τζάμπα"; Διότι χλωμό το κόβω να έρχεται χωρίς χρέωση ένα μεταφορατζίδικο να σου φέρει το νέο ψυγείο, να παίρνει το παλιό, να το πηγαίνει για έλεγχο, να ΜΗΝ το βρίσκουν εκεί "κατάλληλο για αλλαγή", ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ, και στο τέλος (εάν δεν θες να κρατήσεις την νέα συσκευή) να σου,,,επιστρέφει τα λεφτά....(δεν γίνοντ' αυτά, όχι σε αυτό το σύμπαν, όχι σε αυτές τις μέρες που ζούμε...). Ή λοιπόν που θα σε χρεώσει όλα τα πάνε-έλα, ή ΕΣΤΩ στο τέλος θα σου πει "το βάουτσερ ΔΕΝ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ΑΥΤΗΝ την συσκευή, ή φέρτε μας άλλη εσείς, που να δουλεύει, ή υπαναχωρείστε της αγοράς, κι αν θέλετε την παλιά συσκευή σας, ελάτε να την πάρετε... Γενικά πρέπει να μιλήσεις με μαγαζί/α, να τους ρωτήσεις τί ξέρουν να προβλέπεται για την περίπτωση που ακριβώς είπες (=ψύξη γιοκ). Που πολύ αμφιβάλλω αν ξέρουν κι οι ίδιοι, καθώς στο κωτσοβολατσάτ που είπα, αυτό κατάλαβα, όταν μου είπε ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς "τα πράγματα αλλάζουν, αλλά μέχρι στιγμής αυτή την ενημέρωση έχουμε", δηλαδή ελάχιστη...Το λογικότερο είναι να σου πουν (κι ας μην ισχύει), αν τους ρωτήσεις, "πρέπει να είναι φουλ λειτουργική η συσκευή"...Άρα, ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να ρωτήσεις σε αρκετά μαγαζιά, μπας και βρεθούν κάποιοι να σου πουν "φέρ' το, δεν τρέχει τίποτα".... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στα praktiker , το LG GBB72SWVGN που παρακολουθούσα με το πρόγραμμα , πριν μια βδομάδα στα 749,00€ (ακριβότερη τιμή από άλλα μαγαζιά στο skroutz) σήμερα στα 949,00€ (το ίδιο έγινε και σε άλλα μοντέλα διαφόρων εταιριών) . Γίνεται όλο και πιο σαφές ποιος θα κερδίσει από το πρόγραμμα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Το να έρθει ο πιστοποιημένος ψυκτικός να σου απεγκαταστήσει το παλιό κλιματιστικό και να πιστοποιήσει ότι λειτουργεί είχε ανακοινωθεί πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα ως διαδικασία? Από τη μία θα ήταν πολύ δύσκολο να το πάρει πίσω αυτός που θα φέρει το νέο κλιματιστικό αλλά από την άλλη πιο εύκολο είναι να δεις αν λειτουργεί εκείνη την ώρα. Δε σκέφτηκε κανείς ότι πολλά σπίτια θα μείνουν χωρίς κλιματισμό για, ποιος ξέρει πόσες, μέρες εν μέσω ελληνικού καλοκαιριού. Βρες ψυκτικό μέσα στον Ιούλιο να στο απεγκαταστήσει, βρες ψυκτικό μέσα στον Αύγουστο να στο εγκαταστήσει. Δεν ξέρω πόσο έξυπνοι είναι αυτοί που αποφάσισαν τη χρονική στιγμή για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Καλά, αν δε συμμετέχουν και όλα τα καταστήματα όπως ακούγεται, ακόμα και σε μηχάνημα του 1000ρικου που θα το αγοράσεις με τιμή 1300-600=700ευρώ+120 τοποθέτηση+50 απεγκατάσταση = 870. Στη Black Friday ισως το ισοφαρίσεις με δωρεάν εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Το πρόγραμμα έπρεπε να ξεκινήσει πριν από μήνες. Τώρα αναγκάζεται ο κόσμος να τρέχει μέσα στις διακοπές. Επίσης δεν ξέρω αν θα προλάβουν μέχρι τον Σεπτέμβριο (τότε δεν λήγει το voucher) να ανταποκριθούν οι εγκαταστάτες. Δεν είναι εύκολο να γίνει εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων κλιματιστικών! Πόσο μάλλον όταν ο Αύγουστος θεωρείται μήνας διακοπών. Για το ψυγείο τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί η διαδικασία είναι πιο απλή. Υπάρχει και το θέμα των υπερτιμήσεων. προσωπικά έκανα αίτηση αλλά αν δω ότι υπάρχει αισχοκέρδεια δεν θα εξαργυρώσω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλά η αισχροκέρδια θα πάει σύννεφο. Προβλέπω μεγάλες ανατιμήσεις στα κλιματιστικά με το 50% των voucher να φεύγει στο καπέλο που θα βάλουν. To μόνο σίγουρο είναι ότι στα μεγάλα πολυκαταστήματα θα γίνει O χαμός απίθανο να μπορέσουν να καλύψουν όλη αυτή την ζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 1:36 ΠΜ, nikangel είπε Στο κατάστημα μου είπαν πως θα πρέπει να το τοποθετήσω ξανά ώστε να μπορέσει ο τεχνικός να το δει πως είναι λειτουργικό ώστε μετά να μου δώσει χαρτί για απόσυρση Δεν χρειάζεται να είναι τοποθετημένο στον τοίχο για να διαπιστώσει κάποιος πως λειτουργεί, έτσι μου είπε εμένα τεχνικός εγκαταστάσεων, ψυκτικός. Έβγαλα ένα 20ετιας κι έβαλα στη θέση του 10ετιας Α κλάσης Inverter. Επαρχία έγινε η δουλειά, σε σπίτι που μένουμε 1-2 μήνες το χρόνο. Το Α class το είχα στην Αθήνα σαν 2ο, αλλά πλέον δεν συμφέρει εκεί που πήγε το ρεύμα. Το 20ετιας, αν καταφέρω και το αποσύρω θα αντικατασταθεί από άλλο Α++ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Στις 1/7/2022 στις 10:07 ΜΜ, nikangel είπε Το προηγούμενο κλιματιστικό μου 9000btw έπαιρνε ρεύμα από πρίζα σε τοίχο ενώ τα 12αρια θέλουν δική τους ασφάλεια από τον πίνακα που με ηλεκτρολόγο και μερεμετια στοιχίζει+ 70 ευρώ (εργασία, καλώδιο χοντρό και ασφάλεια) Αυτό ίσχυε για τα 12αρια που θα πρέπει να αποσυρθούν πλέον. Τα καινούργια μπαίνουν κανονικά στην πρίζα, εγώ έτσι το έχω, χρόνια. Στις 1/7/2022 στις 7:15 ΜΜ, giorgos_76 είπε Είμαι φιλοξενούμενος...Η παροχή δεν είναι στο όνομα μου..Μπορώ να κάνω αίτηση αντί του πατέρα μου που είναι ιδιοκτήτης ;;;..Ένα ναί ή ένα όχι παρακαλώ.. Τη δηλώνεις ως 1η ή 2η κατοικία τα τελευταία 2 χρόνια; Η παροχή μπορεί να είναι και σε όνομα θανόντος (πολλά χρόνια) - true story. Το "γιατί να μην κάνει ο πατέρας" το προσπέρασα σαν να μην υπήρχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexcxvtr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι μπούρδα η ερώτηση, αλλά πρέπει να ρωτήσω γιατί δεν γνωρίζω. Ελπίζω σε μια απάντηση. Ψυγείο και ψυγειοκαταψύκτης εντάσσονται στην ίδια κατηγορία και σε άλλη ο καταψύκτης. Έτσι; Εγώ θέλω να πάρω ψυγειοκαταψύκτη, αλλά να δώσω πίσω ψυγείο. Πρέπει να επιλέξω και "Καταψύκτης" στην αίτηση ή μόνο "Ψυγείο"; Ευχαριστώ. Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από Alexcxvtr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα