takoulou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, jeejeejee είπε Καλησπέρα σε όλους κι όλες. Προσπαθώ να μπω στην υπηρεσία 'Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή' της κυβέρνησης και δεν αναγνωρίζεται ο αριθμός παροχής μου για κάποιο λόγο. Έχει την μορφή 0 - 00000000 - 00 αλλά όπως και να τον γράψω, με παύλες και κενά ή χωρίς, δεν μπορώ να χρησιμοποίησω την υπηρεσία. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πόσα νουμερα βάζεις εκεί;
Kapws Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, jeejeejee είπε Καλησπέρα σε όλους κι όλες. Προσπαθώ να μπω στην υπηρεσία 'Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή' της κυβέρνησης και δεν αναγνωρίζεται ο αριθμός παροχής μου για κάποιο λόγο. Έχει την μορφή 0 - 00000000 - 00 αλλά όπως και να τον γράψω, με παύλες και κενά ή χωρίς, δεν μπορώ να χρησιμοποίησω την υπηρεσία. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σβήσε το τελευταίο ψηφίο
naimore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 και το πρωτο νομιζω πρεπει να σβησουμε, τουλ εμενα ετσι εγινε
jeejeejee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, takoulou είπε Πόσα νουμερα βάζεις εκεί; Αρχικά δοκίμασα και τα 11. Και μετά έβαλα μόνο 10, μόνο 9, μόνο 8 αλλά τίποτα. Σε όλες τις περιπτώσεις μου βγάζει σφάλμα. 9 λεπτά πριν, Kapws είπε Σβήσε το τελευταίο ψηφίο Δοκίμασα και χωρίς το τελευταίο ψηφίο αλλά πάλι μου λέει σφάλμα. 1 λεπτό πριν, naimore είπε και το πρωτο νομιζω πρεπει να σβησουμε, τουλ εμενα ετσι εγινε Θα το δοκιμάσω στα γρήγορα κι έτσι 5 λεπτά πριν, naimore είπε και το πρωτο νομιζω πρεπει να σβησουμε, τουλ εμενα ετσι εγινε Μπα, τίποτα. Και σε αυτό μου λέει ότι ο αριθμός παροχής δε βρέθηκε. 2
naimore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 ειναι στο ονομα σου ο λογαριασμος; το σπιτι το χεις δηλωμενο στο e1 (taxisnet) ;
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2022 στις 2:29 ΜΜ, johnnyman είπε Παιδια με οταν θα ερθει τεχνικος να ελεγξει την παλια μας συσκευη πχ ψυγειο τον πληρωνουμε εμεις? Εαν ναι ποσο περιπου? Ευχαριστω! Καποια απαντηση παιδια? Στις 26/6/2022 στις 2:29 ΜΜ, johnnyman είπε Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από johnnyman
SofosChoriou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 11 ψηφία είναι ο αριθμός παροχής. Έκανα αίτηση για ένα ψυγείο. Δεν την έχω οριστικοποιήσει ακόμη. Μου λέει ποσοστό επιδότησης 45,00% και ανώτατη ονομαστική αξία επιδότησης 383,00€. Αυτό αν κατάλαβα σημαίνει ότι μου δίνουν μέχρι 383€ το οποίο αντιστοιχεί στο 45% της αξίας της συσκευής που θα αγοράσω, δηλαδή αν θέλω εγώ να αξιοποιήσω όλο το ποσό, πρέπει η τιμή να είναι 851€, αν διαλέξω ψυγείο 600€, θα μου επιδοτήσουν (600x45%=) 270€. Σωστά; Επίσης κάτι ακόμη. Πιστεύω να μην είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσω την επιταγή; Πχ αν κάτι δεν με βολέψει, πχ από Βόλο να μην δεχτούν τα καταστήματα να παραλάβουν τις παλιές συσκευές από τα νησιά των Σποράδων, όπως εγώ που είμαι Σκόπελο.
jeejeejee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 57 λεπτά πριν, naimore είπε ειναι στο ονομα σου ο λογαριασμος; το σπιτι το χεις δηλωμενο στο e1 (taxisnet) ; Ναι είναι στο όνομά μου ο λογαριασμός και ναι, το σπίτι το έχω δηλωμένο στο taxisnet. Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω καθόλου τι πάει στραβά
naimore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 στο powerpass σου επαιξε κανονικα; αν ναι, παρε κανα τηλ στο δεδηε να δεις αν ειναι σωστα τα στοιχεια που γραφει στο allazosyskevi
Dantε Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Και σε μενα δε τον αναγνωριζε και το επομενο πρωι τον πηρε. Οποτε δοκιμασε αργοτερα η αυριο.
louben Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Παιδιά , αυτό το διάστημα μετακομίζω από Λάρισα σε Αθήνα , μέχρι 11 του μηνός πρέπει να είμαι Αθήνα , συμβόλαιο σπιτιού ενεργοποίηση παροχής ρεύματος κτλπ στο νέο σπίτι δεν έχουν γίνει όποτε είμαι σε αδιέξοδο , κάνω αίτηση και δηλώνω εδώ τα στοιχεία στην Λάρισα ; Και αν μετά πρέπει να έρθουν στο σπίτι για το ψυγείο ; Εγώ θα εχω φύγει , το ιδανικό θα ήταν να ερχόντουσαν να πάρουν το παλαιό ψυγείο από Λάρισα και να πάρω με το voucher ψυγείο από αθηνα Οι αιτησεις αναφέρονται στον αριθμό παροχης της κατοικίας του το 20 (δήλωση 21). Το ίδιο αφορά και τα εισοδήματα.
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, louben είπε Οι αιτησεις αναφέρονται στον αριθμό παροχης της κατοικίας του το 20 (δήλωση 21). Το ίδιο αφορά και τα εισοδήματα. Δηλαδή εμείς που μετακομίζουμε δεν μπορούμε να κάνουμε αίτηση ;
LindianGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 καλησπέρα, ξέρει κανείς πότε εγκρίνονται οι αιτήσεις ;
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Πρεπει να μπουν τα 11 πρωτα ψηφια μονο κολητα χωρις παυλες και κενα. 2
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, johnnyman είπε Αναφορά σε κείμενο Παιδια με οταν θα ερθει τεχνικος να ελεγξει την παλια μας συσκευη πχ ψυγειο τον πληρωνουμε εμεις? Εαν ναι ποσο περιπου? Ευχαριστω! Καποια απαντηση παιδια? (Μάλλον) διαφέρει από κλίμα σε ψυγείο : το 1ο πιθανώς να ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ κι όλας να φωνάξεις δικό σου τεχνικό (που να έχει μπει στο πρόγραμμα). Μπορεί όμως και να το "αναλάβει" το μαγαζί (ειδικά αν είναι μεγάλη αλυσίδα κτλ) και είτε να το κάνει "δωρεάν" (αλλά να ενσωματώσει το κόστος στην τιμή κτλ), είτε με συγκεκριμένη χρέωση. Αλλά από όσο κατάλαβα, ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να παρέξουν τεχνικό τα καταστήματα, για το κλίμα. Όσο για το,,,μπουζντουλάπ : απ' ό,τι επίσης κατάλαβα, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ έχουν την υποχρέωση να παραλάβουν την παλιά συσκευή (με έναν απλό "οπτικό έλεγχο" - πιο μετά, δεν έχω ιδέα αν θα γίνει και πού και από ποιόν, πιο ενδελεχής, και τί ακριβώς θα σημαίνει αυτό για τον καταναλωτή....Πχ, θα του το γυρίσουν αν δεν είναι "εντός προδιαγραφών"; Θα του πούνε "έλα παρ' το"; Θα ΧΑΣΕΙ την έκπτωση; Θα πρέπει μετά να τους πάει ο ίδιος ΑΛΛΟ, αν έχει; Θα ΞΑΝΑπάνε από το μαγαζί να πάρουν "το άλλο"; Θα χρεώσουν κάτι για όλα αυτά, και για ποια ακριβώς; Θα ενσωματώσουν "τον τεχνικό"/την μεταφορά στην τιμή; Θα είναι ξέρχωρα; Θα είναι τζάμπα; Θεός και ψυχή τους τί ακριβώς θα παιχτεί...) Για τα κλίμα(τιστικά :ρ), το πιο πιθανό θα είναι το κόστος "όλου αυτού" να βγεί το λιγότερο 120. Για τα ψυγεία, λογικά αρκετά λιγότερο (κοντά στα μισά, και κάτι παραπάνω, ΛΟΓΙΚΑ). Αλλά όπως το έχουν στήσει το όλο καλαμπαλίκι, γουρούνι στο σακκί θα πάρει κάποιος, με το "Ανακυκλώνω" : ΔΕΝ θα μπορεί να ξέρει εξ' αρχής πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ θα του βγει "όλο αυτό", παρά μόνον όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (εκτός και αν έχει συσκευή που είναι 100% σίγουρος ότι "θα περάσει"). Και το ακριβές κόστος, προφανώς θα έχει να κάνει με το τί τιμές θα κρατήσει το κάθε μαγαζί...Λογικά το λιγότερο δυνατό θα είναι κα'να 60άρι για ψυγείο και τα διπλά για κλίμα... Η όλη φάση είναι περισσότερο για ν' αντικαταστήσει κανείς ΚΑΛΗ συσκευή, ίσως όχι τόσο παλιά (πχ 10ετίας - 15ετίας), πράγμα που ίσως και να έκανε από μόνος του αυτόν τον καιρό, με βασικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας σε βάθος χρόνων, κι όχι την άμεση εξοικονόμηση χρημάτων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα