Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, agipaok είπε

Εμένα πάντως με σωστό αριθμό παροχής έχουμε κολλήσει ακόμη εκεί ! Σφάλμα 

Θεωρώ ότι βάζεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό παροχής όπως εμφανίζεται στη φορολογική σου δήλωση, στο έντυπο Ε1, πίνακας 5 ? Αν ναι, τότε υπάρχει πρόβλημα ...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Free Bird είπε

Θεωρώ ότι βάζεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό παροχής όπως εμφανίζεται στη φορολογική σου δήλωση, στο έντυπο Ε1, πίνακας 5 ? Αν ναι, τότε υπάρχει πρόβλημα ...

Θα το δω εκεί ! Σε λογαριασμό το έβλεπα ! 

5 λεπτά πριν, GMod είπε

Στην εξυπηρέτηση του «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ». Έχω link από πάνω. Δεν το είδες.

..............................................................................................................................

Εντάξει, με 68,000 δεν τίθεται θέμα απόρριψης. Είναι σίγουρο.

Α ναι τώρα το είδα ! Θα πάρω και εκεί 

7 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στο Ε1 εχει 9 νουμερα ο αριθμος παροχης . Στους λογαριασμους εχει πιο πολλα νουμερα , αλλα και τα 2 τα βγαζει σφαλμα ! Οποτε μαλλον θελει να τους παρω τηλεφωνο

Δημοσ.

μπορώ να δηλωσω 3 συσκευές και μετά να πάρω πχ μόνο 2;

ή είναι καλύτερο να δηλώσω μόνο συσκευές χρειάζομαι ακριβώς;

Δημοσ.
1 hour ago, agipaok said:

Θα το δω εκεί ! Σε λογαριασμό το έβλεπα ! 

Α ναι τώρα το είδα ! Θα πάρω και εκεί 

Στο Ε1 εχει 9 νουμερα ο αριθμος παροχης . Στους λογαριασμους εχει πιο πολλα νουμερα , αλλα και τα 2 τα βγαζει σφαλμα ! Οποτε μαλλον θελει να τους παρω τηλεφωνο

Κοιτάς τον πλήρη αριθμό από τον λογαριασμό, που έχει 12 ψηφία - αφαιρείς το τελευταίο, και γράφεις σερί τα υπόλοιπα 11 νούμερα χωρίς κενά ή παύλες, και θα το πάρει μια χαρά.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, burnedmarkblan είπε

Αφαίρεσε το τελευταίο νούμερο 

12 έχει στο λογαριασμό  11 θέλει η αίτηση 

Εχω κανει ολους του συνδυασμους

6 λεπτά πριν, swstost είπε

Κοιτάς τον πλήρη αριθμό από τον λογαριασμό, που έχει 12 ψηφία - αφαιρείς το τελευταίο, και γράφεις σερί τα υπόλοιπα 11 νούμερα χωρίς κενά ή παύλες, και θα το πάρει μια χαρά.

Μια χαρα δεν το παιρνει ! 

Δημοσ.

Παιδιά , αυτό το διάστημα μετακομίζω από Λάρισα σε Αθήνα , μέχρι 11 του μηνός πρέπει να είμαι Αθήνα , συμβόλαιο σπιτιού ενεργοποίηση παροχής ρεύματος κτλπ στο νέο σπίτι δεν έχουν γίνει όποτε είμαι σε αδιέξοδο , κάνω αίτηση και δηλώνω εδώ τα στοιχεία στην Λάρισα ; Και αν μετά πρέπει να έρθουν στο σπίτι για το ψυγείο ; Εγώ θα εχω φύγει , το ιδανικό θα ήταν να ερχόντουσαν να πάρουν το παλαιό ψυγείο από Λάρισα και να πάρω με το voucher ψυγείο από αθηνα 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

το ιδανικό θα ήταν να ερχόντουσαν να πάρουν το παλαιό ψυγείο από Λάρισα και να πάρω με το voucher ψυγείο από αθηνα 

συνεννοήσου με καμιά μεγάλη αλυσίδα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

με το χερι οχι κοπυ παστε

Για καποια δευτερολεπτα χαρηκα ! γιατι λεω δες ρε συ δεν το σκεφτηκα αυτο ... αλλα τιποτα ΣΦΑΛΜΑ ο αριθμος παροχης δεν βρεθηκε ... πρεπει να παρω τηλ αυριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, agipaok είπε

Δεν ξέρω τι φταίει πάντως τα 9 πρώτα είναι ο αριθμός του μετρητή, τα επόμενα δύο αυξάνονται κάθε φορά που αλλάζει ο πάροχος ή ιδιοκτήτης

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ObeyWario! είπε

Δεν ξέρω τι φταίει πάντως τα 9 πρώτα είναι ο αριθμός παροχής, τα επόμενα δύο αυξάνονται κάθε φορά που αλλάζει ο πάροχος ή ιδιοκτήτης

Εισαι αρχηγος ! Μου εδωσες ιδεα και το αυξησα κατα 1 ! Γιατι πηγα στην ΔΕΗ !!! και τον πηρε....! I Obey to Wario ......

• Like 2
Δημοσ.

Ρώτησα στο μεγαλύτερο συνοικιακό επαρχιας, δεν θα ασχοληθούν διότι έχει πολύ χαρτούρα, πολύ περίμενε και πολλές ενέργειες από αυτούς. Όπως ότι χρειάζονται πιστοποιημένοι ψυκτικοί οι οποίοι ούτε και αυτοί έχουν όρεξη να ασχοληθούν. Πρέπει να διαλέξουν ποια τηρούν τις προϋποθέσεις και για αγορά και για ανακύκλωση. Μετά θέλει να έχεις ολόκληρες αποθήκες για να μαζέψεις την σαβουρα, θελει διαδικασιες για αποθήκευση του φρεου και μετά οι ίδιοι να βρούνε που θα τα πάνε για ανακύκλωση και τα λεφτά θα τα πάρουν δεν ξέρουν πότε, αν στραβωσει κάτι στην διαδικασία μπορεί και ποτε...

Επίσης δεν γίνεται να αγοραζεις σε τιμή skroutz γιατί πρέπει να γίνουν όλα τα παραπάνω τα οποία κοστίζουν το μαγαζι, οπότε θα αγοράζεις ακριβοτερα σε τιμές καταλόγου.

Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι το πρόγραμμα θα το αναλάβουν κατά κύριο λόγο οι μεγάλες αλυσίδες. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ε9 σας, δίπλα από το ακίνητο στον αριθμό παροχής είναι συμπληρωμένος ή κενό; Γιατί στον λογαριασμό μου της ΔΕΗ μου το εμφανίζει χωρίς οδό, και μου είπαν ότι φταίει αυτό.

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους κι όλες.

Προσπαθώ να μπω στην υπηρεσία 'Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή' της κυβέρνησης και δεν αναγνωρίζεται ο αριθμός παροχής μου για κάποιο λόγο.

Έχει την μορφή  0 - 00000000 - 00  αλλά όπως και να τον γράψω, με παύλες και κενά ή χωρίς, δεν μπορώ να χρησιμοποίησω την υπηρεσία. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...