korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, mindreader είπε Εμενα μου βγαζει λοιπον - επιδοτηση 35% - ανωτατο ποσο επιδοτησης 300 ευρω Το ψυγειο που θελω να παρω, ειναι 'δυστυχως' λογω διαστασεων χωρου που θα το βαλω, συγκεκριμενο. Βασικα δυο μοντελα παιζουν σε αυτες τις διαστασεις, και μιλαμε για τιμη περι τα 600 ευρω. Ομως, ετσι οπως ειναι το προγραμμα και με τις χρησιμες διευκρινησεις σου, δεν προκειται να μπορεσω να λαβω το 'ανωτατο' ποσο. Γιατι το 35% στα 600 ευρω, βγαινει στα 210 ευρω. Καλα τα υπολογιζω; ναι , απλά έχε και στο νου σου τυχών μεταφορικά σαν εξτρα εκτός επιδότησης 1
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Περί μορίων (!), γύρω στα 40.000 μόρια είναι καλά; Έχει πιθανότητες;
GMod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, kirileman είπε Περί μορίων (!), γύρω στα 40.000 μόρια είναι καλά; Έχει πιθανότητες; Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξέρει κάποιος. Αυτό που είναι εμφανές από το πως είναι μοιρασμένα τα χρήματα ανά περιφέρεια, είναι ότι στην περιφέρεια Αττικής θα είναι αρκετά ποιο δύσκολο κάποιος να μπει στο πρόγραμμα ενώ στις περιφέρειες Δυτικής Μακ. & Θρ. , Ηπείρου, Θεσσαλίας και Αν. Μακεδονίας πιθανόν λίγο ποιο εύκολο από τον μέσο όρο της χώρας. Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα από την αναλογία ποσοστού χρημάτων ανά ποσοστού νοικοκυριών ανά περιφέρεια. Σε δεύτερο χρόνο πάντως, από ότι λένε, χρήματα από μια περιφέρεια που δεν ξοδεύτηκαν μπορεί να μεταφερθούν σε άλλη.
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GMod είπε Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξέρει κάποιος. Αυτό που είναι εμφανές από το πως είναι μοιρασμένα τα χρήματα ανά περιφέρεια, είναι ότι στην περιφέρεια Αττικής θα είναι αρκετά ποιο δύσκολο κάποιος να μπει στο πρόγραμμα ενώ στις περιφέρειες Δυτικής Μακ. & Θρ. , Ηπείρου, Θεσσαλίας και Αν. Μακεδονίας πιθανόν λίγο ποιο εύκολο από τον μέσο όρο της χώρας. Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα από την αναλογία ποσοστού χρημάτων ανά ποσοστού νοικοκυριών ανά περιφέρεια. Σε δεύτερο χρόνο πάντως, από ότι λένε, χρήματα από μια περιφέρεια που δεν ξοδεύτηκαν μπορεί να μεταφερθούν σε άλλη. Για να έχουμε μια ιδέα, single μητέρα με 2 παιδιά και μηδενικά έσοδα (ζει από επιδόματα και γονείς) έχει 40.000+ 68.000 μόρια. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από kirileman 1
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Πλάκα έχει , απο δωρεάν που έτρεχαν προσφορές, πήγε η εγκατάσταση η απεγκατάσταση δωρεάν βέβαια, αλλά Αττική δηλαδή παίζει να χρεώνουν απο γνωστή αλυσίδα , έσκασε φυλλάδιο και μπήκα λίγο στο ιντερνετ να δω τι παίζει 😁
GMod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kirileman είπε Για να έχουμε μια ιδέα, single μητέρα με 2 παιδιά και μηδενικά έσοδα (ζει από επιδόματα και γονείς) έχει 40.000+ μόρια. Μάλλον κάτι δεν της μετράνε. Μονογονεϊκή οικογένεια, με 2 εξαρτώμενα παιδιά και μηδενικό εισόδημα βγάζει 68,000 ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από GMod 1
Free Bird Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Τα κλιματιστικά πότε θα τα πάρουμε ? Ελπίζω να προλάβουμε ( εφόσον εγκριθεί η αίτηση ) τον καύσωνα του Αυγούστου .......
agipaok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Εμένα πάντως με σωστό αριθμό παροχής έχουμε κολλήσει ακόμη εκεί ! Σφάλμα
GMod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Εμένα πάντως με σωστό αριθμό παροχής έχουμε κολλήσει ακόμη εκεί ! Σφάλμα Όταν λες σωστό, βάζεις 11 ψηφία χωρίς κενά και παύλες;
agipaok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, GMod είπε Όταν λες σωστό, βάζεις 11 ψηφία χωρίς κενά και παύλες; Ναι ! Και γράφει σφάλμα ! Τώρα να παίζει ότι πήγα από voltera σε ΔΕΗ και δεν βγήκε ο πρώτος λογαριασμός ; 🤔
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, GMod είπε Μάλλον κάτι δεν της μετράνε. Μονογονεϊκή οικογένεια, με 2 εξαρτώμενα παιδιά και μηδενικό εισόδημα βγάζει 68,000 ... Θα μπω να δω. 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Θα μπω να δω. Λάθος μου, 68.000 και εκείνη.
GMod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Ναι ! Και γράφει σφάλμα ! Τώρα να παίζει ότι πήγα από voltera σε ΔΕΗ και δεν βγήκε ο πρώτος λογαριασμός ; 🤔 Μμμ, δεν ξέρω. Αύριο πάρε τηλ.
agipaok Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, GMod είπε Μμμ, δεν ξέρω. Αύριο πάρε τηλ. Στην ΔΕΗ εννοείς ; Γιατί δεν ξέρω αν έχουν οι άλλοι
GMod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, agipaok είπε Στην ΔΕΗ εννοείς ; Γιατί δεν ξέρω αν έχουν οι άλλοι Στην εξυπηρέτηση του «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ». Έχω link από πάνω. Δεν το είδες. Αναφορά σε κείμενο Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τo γραφείο εξυπηρέτησης (Help Desk) στον αριθμό τηλεφώνου: 2107000801 Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 – 17:00, Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός αργιών .............................................................................................................................. 15 λεπτά πριν, kirileman είπε Θα μπω να δω. Λάθος μου, 68.000 και εκείνη. Εντάξει, με 68,000 δεν τίθεται θέμα απόρριψης. Είναι σίγουρο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από GMod 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα