erhall0102 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, που πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ; Μου λεει "Εκκρεμεί η υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα" Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, erhall0102 είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι, που πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ; Μου λεει "Εκκρεμεί η υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα" Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ πρεπει να πατησεις το πρωτο κυκλακι που ειναι η επεξεργασια και μεσα θα εχει το κουμπι της υποβολης Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από vasilismf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, marmagia είπε Μπορείς να κανείς αίτηση αν δεν είναι στο όνομα σου ο αριθμός παροχής. Έχω δωρεάν παραχωρημένη οικεία που είναι στο όνομα της μάνας μου και το δέχτηκε κανονικά Μπορει δηλαδη να κανει ο φιλοξενουμενος αιτηση? Κανονικα δεν θα επρεπε να κανει την αιτηση αυτος που το εχει σπιτι και φαινεται κιολας σαν κυρια κατοικια και ο αριθμος παροχης ειναι στο ονομα του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, HERTHAN said: Μπορει δηλαδη να κανει ο φιλοξενουμενος αιτηση? Κανονικα δεν θα επρεπε να κανει την αιτηση αυτος που το εχει σπιτι και φαινεται κιολας σαν κυρια κατοικια και ο αριθμος παροχης ειναι στο ονομα του? Άλλο φιλοξενούμενος και άλλο με δωρεάν παραχώρηση. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν. Στην περίπτωση που αναφέρω είναι ένα σπίτι ιδιοκτησίας της μάνας μου κενό που μου το παραχωρεί χωρίς ενοίκιο. Αυτό δηλώνεται σαν δωρεάν παραχώρηση αλλά επειδή δεν είναι ίδιο σπίτι με αυτό που μένει δεν είναι φιλοξενία Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Άλλο φιλοξενούμενος και άλλο με δωρεάν παραχώρηση. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν. Εννοειται με δωρεαν παραχωρηση ειναι τελειως διαφορετικο. Το αρχικο μηνυμα που ρωτησα κιολας τι ισχυει το εκανα γιατι ανεφερε το παλικαρι σαν φιλοξενουμενος εκανε αιτηση και μου εκανε εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 8 hours ago, HERTHAN said: Δεν πρεπει να ειναι στο ονομα σου η κατοικια και ο αριθμος παροχης για να κανεις την αιτηση? Ααα συγγνώμη, εγώ σχολίασα αυτό το σκέλος αλλά μάλλον ξέχασα να κάνω quote μονάχα αυτό το σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, marmagia είπε Ααα συγγνώμη, εγώ σχολίασα αυτό το σκέλος αλλά μάλλον ξέχασα να κάνω quote μονάχα αυτό το σημείο Δεν πειραζει marmagia. Απλα μου εκανε εντυπωση που εκανε την αιτηση σαν φιλοξενουμενος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, toxotis70 είπε τα μικρομαγαζα θα συμμετεχουν (πχ απο skroutz κλπ) ? Ή μονο οι μεγαλες αλυσιδες? 13 ώρες πριν, kokoviosR είπε ¨Ολες οι τιμές αγοράς είναι με ΦΠΑ, άρα τα 450 του Mimis86 είναι η τιμή που βρήκε ο άνθρωπος στο κατάστημα με ΦΠΑ προφανώς. Η επιδότηση είναι επί της τιμής ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ δηλαδή (450/1,24)Χ 35%=362,9 Χ 0,35=127 ευρώ. Δηλαδή πληρώνει 450, παίρνει επιδότηση 127 που αντιστοιχεί σε 127/450= 28% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιδότηση, Tο 35% είναι πλασματικό για να δίδεται ψευδώς εικόνα μεγαλύτερης επιδότησης.Αν υπολογίσεις τις τσιμπημένες τιμές και τα βάλε βγάλε μηχάνημα, πρακτικά το κέρδος είναι αυτό που σου γράφει ο washcloud, δηλαδή ότι παίρνεις ένα νεο μηχάνημα (όχι τρομερά πιο αποδοτικό, αλλά πάντως λίγο πιο αποδοτικό) και μια νεότερη συσκευη με προοπτική ζωής περισσότερων ετών. edit:επιδοτειται τελικα και ο ΦΠΑ, παρασυρθηκα απο αρθρο οπου οι υπολογισμοι μεγιστης ονομαστικης αξιας αφορουσαν τιμες προ ΦΠΑ και δεν ηταν ξεκαθαρο οτι επιδοτειται και ο ΦΠΑ 13 ώρες πριν, dhmak είπε Μήν παραπληροφορούμε. Η επιδότηση αφορά αγορά προϊόντος με ΦΠΑ 24% Προσωπικά και εγώ θα ήθελα να βγεί ένα πρόγραμμα / επιδότηση που θα μου χαρίζει την συσκευή που θέλω να αγοράσω αλλά εντάξει είπαμε, (βέβαια τώρα που γράφω, σκέφτομαι ότι ακόμη και έτσι θα υπήρχε κόσμος, που θα γκρίνιαζε). Σωστά όλα αυτά αλλά δεν είναι μονο οι τιμές που λέτε: Έχετε υπολογίσει οτι "υποτίθεται" σε 15 μέρες αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις; Εκεί θα πέσουν χοντρά γέλια... Κι οχι τπτ άλλο, έχω βάλει στο μάτι ενα ψυγείο κ ενα κλιματιστικο στη μεταβολή τιμών να δούμε... Εκτός κι αν οι έμποροι το παίξουν που@@@@ εξ αρχής, και ξεχωρίσουν ποια κομμάτια θα "διώξουν" στην "κανονική" εκπτωτική αγορά, και ποια στους... πλεμπαίους με την επιδότηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwoof Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, vasilismf είπε ως ιδια κατηγορια εννοει οτι δεν μπορεις να δωσεις ψυγειο και να παρεις ac. Τα btu ειναι αποδοση οχι κατηγορια. Μην τα λεμε σε καθε σελιδα ξανα. Ώπα και η νουθεσία! Έχουν δοθεί εξηγήσεις πριν προλάβεις να "τα ξαναπείς", άδικα κουράζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εχει συζητηθει η δυνατοτητα(κυριως για επαρχια) να αγοραστει κλιματιστικο μεσω ιντερνετ απο πχ Αθηνα και η εγκατασταση να γινει στο χωριο-κωμοπολη , απο τοπικο ψυκτικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Specs είπε Εχει συζητηθει η δυνατοτητα(κυριως για επαρχια) να αγοραστει κλιματιστικο μεσω ιντερνετ απο πχ Αθηνα και η εγκατασταση να γινει στο χωριο-κωμοπολη , απο τοπικο ψυκτικο ? είναι πρόβλημα πως θα παραλάβει ο άλλος απο Αθήνα την παλιά συσκευή για τέτοιες συσκευές καλύτερα τοπικό (αξιοπρεπές) κατάστημα , αλλά και να μη μπλέκεις με μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Specs είπε Εχει συζητηθει η δυνατοτητα(κυριως για επαρχια) να αγοραστει κλιματιστικο μεσω ιντερνετ απο πχ Αθηνα και η εγκατασταση να γινει στο χωριο-κωμοπολη , απο τοπικο ψυκτικο ? χλωμο, αυτος που θα σου πουλησει τη συσκευη αναλαμβανει και να παραδωσει την παλια για ανακυκλωση, πως ακριβως θα γινουν ολα αυτα εξ αποστασεως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε είναι πρόβλημα πως θα παραλάβει ο άλλος απο Αθήνα την παλιά συσκευή για τέτοιες συσκευές καλύτερα τοπικό (αξιοπρεπές) κατάστημα , αλλά και να μη μπλέκεις με μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης Ελα ομως που ο επαρχιακος εμπορος μου λεει γινεται οτι θες, αστο σε μενα! και θελει απο την επαρχια , να εξυπηρετησει και την Αθηνα για συγγενη μου... 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε χλωμο, αυτος που θα σου πουλησει τη συσκευη αναλαμβανει και να παραδωσει την παλια για ανακυκλωση, πως ακριβως θα γινουν ολα αυτα εξ αποστασεως? Σκεφτηκα πως αν ειναι οπως τα λεει ο εμπορος εδω, θα σκαναρουν τα barcode των επιστρεφομενων και θα τα παραδιδει ο ψυκτικος σε τοπικη ανακυκλωση, τι αλλο να υποθεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, GMod είπε Στο ΦΕΚ γράφει τα ποσά, αλλά χωρίς ΦΠΑ διότι υπάρχουν και περιοχές που ο ΦΠΑ δεν είναι 24%. Οπότε πρέπει να προσθέσεις τον ΦΠΑ που σου αναλογεί. Άρα για 50% σε 24000 btu a/c με 24% ΦΠΑ η μέγιστη ενίσχυση είναι 710Ε με ΦΠΑ για προϊόν 1420ε και πάνω; Πηγα Κωτσόβολο και Πλαίσιο. Στο μεν Κωτσόβολο α. Έλεγαν για 572 αλλά δεν εξηγούσαν ότι αυτό είναι προ ΦΠΑ β. Άκουσα τη μπούρδα ότι για ένα 24αρι με τιμη 900ε, θα πληρώσω τη διαφορά από τα 572 (328) γ. Είπαν ότι το ΦΕΚ πιθανά θα αλλάξει για να έχει και Α+ σε κάποιο από ψύξη/θέρμανση δ. Έλεγαν ότι οι τωρινές τιμές έχουν εκπτώσεις κ προσφορές που δε θα ισχύουν όταν ανοίξει το πρόγραμμα. Στο πλαίσιο μου είπαν επίσης ότι η διαδικασία θα γίνεται σε 3 στάδια. Παράδοση προϊόντος. Δεύτερο βήμα κάποιος που θα ελέγχει λέει το κλιματιστικό ότι λειτουργεί. Τρίτο , εγκαταστατης συνεργαζόμενος με το πλαίσιο. Σκρουτζομαγαζο ένα που πήγα και ρώτησα, έλεγαν ότι δε θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Πόσο ασχετοσυνη ρε γαμώτο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από satsok2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Εννοειται με δωρεαν παραχωρηση ειναι τελειως διαφορετικο. Το αρχικο μηνυμα που ρωτησα κιολας τι ισχυει το εκανα γιατι ανεφερε το παλικαρι σαν φιλοξενουμενος εκανε αιτηση και μου εκανε εντυπωση. και εγω εκανα σαν φιλοξενουμενος και την δεχτηκε 2 ώρες πριν, iwoof είπε Ώπα και η νουθεσία! Έχουν δοθεί εξηγήσεις πριν προλάβεις να "τα ξαναπείς", άδικα κουράζεσαι. δεν φαινεται να τις διαβαζουν, ειναι η τριτη φορα που τα ξανα λεω, οποτε οι δοθείσες εξηγήσεις για να μην κουράζομαι δεν επιασαν τοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα