Manolo7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Και πολύ καλή τεχνική υποστήριξη έχουν βάλει στο πρόγραμμα, έβγαζε κάτι λάθος σε αίτηση που έκανα για συγγενή μου μίλησα στο τηλέφωνο (δεν ήθελε ταυτοποίηση) και μετά από 2 μέρες διορθώθηκε το πεδίο που ήταν λάθος στη πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπέρα. Εγώ μένω με τη μάνα μου. Το σπίτι είναι στο όνομα της κι εγώ φαίνομαι φιλοξενούμενος. Έκανα εγώ την αίτηση και την δέχτηκε. Υπάρχει περίπτωση να κοπεί; Πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης; Δεν πρεπει να ειναι στο ονομα σου η κατοικια και ο αριθμος παροχης για να κανεις την αιτηση? Μπορεις και σαν φιλοξενουμενος να κανεις αιτηση? Αν μπορει καποιος ας μας απαντησει στα παραπανω ερωτηματα. edit: Στο προγραμμα τα παρακατω γραφει αλλα δεν λεει οτι μπορει να υποβαλλει αιτηση ο φιλοξενουμενος. Κάθε Φυσικό Πρόσωπο δύναται να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση που αφορά μία και μόνο κατοικία, για την οποία συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις: • Αποτελεί την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία του αιτούντος (ιδιόκτητη, ενοικιασμένη ή παραχωρημένη). • Διαθέτει ενεργή, οικιακή (και μη κοινόχρηστη) παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της κατοικίας του αιτούντος. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, washcloud είπε ...μα είναι αυτό που μου είχε απαντήσει ο kirileman (και είδα και ο ίδιος όταν έκανα την αίτηση) : εκδίδονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "voucher" (άρα, λογικά αν το πας, "εξαργυρώνεις" όποιο θες - δεν "συνδέονται". Άλλωστε δεν λέει και πουθενά ότι πρέπει να τα εξαργυρώσεις όλα σε ΕΝΑ μαγαζί, άρα να υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα αν αποφασίσεις να μην πάρεις κάτι...) . Σε αυτό που παρέθεσες απλά εξηγούσα τί απορία είχα ΠΡΙΝ καν κάνω την αίτηση. Δεν την έχεις κάνει ακόμα, έτσι; Τώρα είδα και τα προηγούμενα σχόλια και κατάλαβα τι εννοείς. Ναι χτες ξεκίνησα να τα κοιτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Έχω στην οικογένεια ΑΜΕΑ που έχει απόφαση Πρωτοβαθμιας υγειονομικής επιτροπής από το 2007 εφόρου ζωής και δεν χρειάστηκε να περάσει ΚΕΠΑ που δημιουργήθηκαν μετα το 2011 και βάζοντας το ΑΜΚΑ του στην αίτηση τον απορρίπτει ως ΑΜΕΑ και χάνω 100 μόρια. Μήπως γνωρίζετε τι θα μπορούσα να κάνω? Σίγουρα κι άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Έχω στην οικογένεια ΑΜΕΑ που έχει απόφαση Πρωτοβαθμιας υγειονομικής επιτροπής από το 2007 εφόρου ζωής και δεν χρειάστηκε να περάσει ΚΕΠΑ που δημιουργήθηκαν μετα το 2011 και βάζοντας το ΑΜΚΑ του στην αίτηση τον απορρίπτει ως ΑΜΕΑ και χάνω 100 μόρια. Μήπως γνωρίζετε τι θα μπορούσα να κάνω? Σίγουρα κι άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. 2 ώρες πριν, Manolo7 είπε Και πολύ καλή τεχνική υποστήριξη έχουν βάλει στο πρόγραμμα, έβγαζε κάτι λάθος σε αίτηση που έκανα για συγγενή μου μίλησα στο τηλέφωνο (δεν ήθελε ταυτοποίηση) και μετά από 2 μέρες διορθώθηκε το πεδίο που ήταν λάθος στη πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Έχω στην οικογένεια ΑΜΕΑ που έχει απόφαση Πρωτοβαθμιας υγειονομικής επιτροπής από το 2007 εφόρου ζωής και δεν χρειάστηκε να περάσει ΚΕΠΑ που δημιουργήθηκαν μετα το 2011 και βάζοντας το ΑΜΚΑ του στην αίτηση τον απορρίπτει ως ΑΜΕΑ και χάνω 100 μόρια. Μήπως γνωρίζετε τι θα μπορούσα να κάνω? Σίγουρα κι άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σε τι ποσοστό; Μήπως 67%. Διότι στο ΦΕΚ αναφέρει ότι ως ΑΜΕΑ θεωρεί > 67%. Δεν λέει και ίσο. Επίσης κι εγώ που έκανα του πατέρα μου με 67% αναπηρία, δεν δέχτηκε το ΑΜΚΑ του ως ΑΜΕΑ. Θεώρησα ότι δεν συμμετέχουν οι 67%. Μην σε πάρω όμως και στο λαιμό μου. Πάρε την Δευτέρα ένα τηλ. να σου πούνε. Αναφορά σε κείμενο Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τo γραφείο εξυπηρέτησης (Help Desk) στον αριθμό τηλεφώνου: 2107000801 Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 – 17:00, Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός αργιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Αν μενεις σε νοικι και εχεις αφαιρεσει το κλιματιστικο γιατι σε λιγους μηνες θα μετακομισεις, ξερει κανεις αν θα το δεχτουν να το παραλαβουν ή πρεπει να έχω χαρτί απο πιστοποιημενο τεχνικο για την αποσυρση; Και επειδη δεν θα μετακομισω τωρα, γινεται να μην κανουν εγκατασταση και απλα να μου το παραδωουν ή δεν το επιτρεπουν; Εχει ρωτησει καποιος και γνωρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικα, το ποσο θα επιδοτηθει η καθε αιτηση, ποτε θα το γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος; Μιλω για ποσό, πόσα ευρώ. Οχι 'ανωτατο ποσο'/δυνητικο, ή αλλες σοφιστειες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Τελικα, το ποσο θα επιδοτηθει η καθε αιτηση, ποτε θα το γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος; Μιλω για ποσό, πόσα ευρώ. Οχι 'ανωτατο ποσο'/δυνητικο, ή αλλες σοφιστειες. το αν θα επιδοτηθεις θα το μαθεις τον Ιουλιο καμια δεκαρια μερες αφου κλεισει η πλατφορμα. Το ακριβες ποσο στο ταμειο, το προγραμμα θα σου πει το μεγιστο που σου δινει και το ποσοστο. Πχ 50% και 340 ευρω για ενα ψυγειο. Εσυ θα πας να αγορασεις ψυγειο εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις ψυγειο που κανει 200 ευρω (οποτε απο το προγραμμα θα παρεις 100) ψυγειο που κανει 680 ευρω (αρα απο το προγραμμα θα παρεις 340) η ψυγειο που κανει 3000 (αρα απο το προγραμμα θα παρεις παλι 340 ευρω) Δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 τα μικρομαγαζα θα συμμετεχουν (πχ απο skroutz κλπ) ? Ή μονο οι μεγαλες αλυσιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Απο τα λεγόμενα των διάφορων εμπόρων ή ειδικών στην τιβη έχετε καταλάβει εαν έρχονται ΠΡΩΤΑ σπίτι για πιστοποίηση ΚΑΙ των ψυγείων, ή μόνο των κλιματιστικών; Διότι απο την εγκύκλιο δεν το ξεκαθαρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στην φορ.δήλωση δηλώνω φιλοξενούμενος και στην εφαρμογή ανακυκλώνω δεν με βλέπει να είμαι φιλοξενούμενος , ούτε προστατευόμενο μέλος...Έχει μόνο τους γονείς μου..Τι μπορεί να συμβαίνει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Προστετευομενο μελος εχει καποιες προυποθεσεις... ηλικια και λοιπα. Αν εισαι δηλωμενος ως φιλοξενουμενος τοτε προφανως δεν εισαι προστατευομενο μελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 7 hours ago, HERTHAN said: Δεν πρεπει να ειναι στο ονομα σου η κατοικια και ο αριθμος παροχης για να κανεις την αιτηση? Μπορεις και σαν φιλοξενουμενος να κανεις αιτηση? Αν μπορει καποιος ας μας απαντησει στα παραπανω ερωτηματα. edit: Στο προγραμμα τα παρακατω γραφει αλλα δεν λεει οτι μπορει να υποβαλλει αιτηση ο φιλοξενουμενος. Κάθε Φυσικό Πρόσωπο δύναται να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση που αφορά μία και μόνο κατοικία, για την οποία συντρέχουν αθροιστικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις: • Αποτελεί την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία του αιτούντος (ιδιόκτητη, ενοικιασμένη ή παραχωρημένη). • Διαθέτει ενεργή, οικιακή (και μη κοινόχρηστη) παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω της οποίας πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της κατοικίας του αιτούντος. Μπορείς να κανείς αίτηση αν δεν είναι στο όνομα σου ο αριθμός παροχής. Έχω δωρεάν παραχωρημένη οικεία που είναι στο όνομα της μάνας μου και το δέχτηκε κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 24/6/2022 στις 4:48 ΜΜ, iwoof είπε Μάλλον όχι. Στη σελ. 6 αναφέρει "Για να είναι δυνατή η επιχορήγηση της αγοράς μίας νέας ηλεκτρικής συσκευής, θα πρέπει αντίστοιχα να πραγματοποιείται απόσυρση προς ανακύκλωση μίας παλιάς που ανήκει στην ίδια κατηγορία με την επιχορηγούμενη. " Αλλά αυτό θα μας το πουν και οι έμποροι όταν αρχίσουν οι παραγγελίες. ως ιδια κατηγορια εννοει οτι δεν μπορεις να δωσεις ψυγειο και να παρεις ac. Τα btu ειναι αποδοση οχι κατηγορια. Μην τα λεμε σε καθε σελιδα ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα