wakabanka Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Μάλιστα. Άρα για καλό 18αρι κοιτάζω τα Mitsubishi MSZ/MUZ-AP50VG Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A++ (από 1.239) και Daikin Perfera FTXM50N / RXM50N9 Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A++ (από 1.350) ... Νομίζω συμφέρει καλύτερα να κοιτάξεις ένα «φθηνότερο» 24ρι στα 1300-1400 παρά ένα «ακριβό» 18ρι, για να πάρεις το μέγιστο άπο την επιδότηση. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από wakabanka
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, wakabanka είπε Νομίζω συμφέρει καλύτερα να κοιτάξεις ένα «φθηνότερο» 24ρι στα 1300-1400 παρά ένα «ακριβό» 18ρι, για να πάρεις το μέγιστο άπο την επιδότηση. Το φθηνότερο δεν θα είναι Α++/Α++, δεν θα είναι τόσο καλή κατασκευή κλπ. 1
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος δηλώνει ότι επαγγελματική έδρα και επίσης δηλώνει ότι κατοικεί στον ίδιο χώρο δεν επιδοτείται. Έχει τύχει σε άλλον; " Σφάλμα! Παρουσιάστηκε πρόβλημα, Η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει. Κωδικός Παροχής: 333ΧΧΧΧΧΧΧΧ Η παροχή που δηλώσατε δεν αντιστοιχεί σε οικιακό καταναλωτή, το πρόγραμμα επιχορηγεί μόνο οικιακούς καταναλωτές." Στο Ε1 έχω δηλώσει την παροχή και την διεύθυνση ως κύρια κατοικία. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από StavrosD
Donmitsos10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Εγώ μένω με τη μάνα μου. Το σπίτι είναι στο όνομα της κι εγώ φαίνομαι φιλοξενούμενος. Έκανα εγώ την αίτηση και την δέχτηκε. Υπάρχει περίπτωση να κοπεί; Πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης;
giorgos_76 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπέρα. Εγώ μένω με τη μάνα μου. Το σπίτι είναι στο όνομα της κι εγώ φαίνομαι φιλοξενούμενος. Έκανα εγώ την αίτηση και την δέχτηκε. Υπάρχει περίπτωση να κοπεί; Πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης; το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ..
geodimis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgos_76 είπε το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ.. Εφόσον τη δέχτηκε είσαι οκ. Το θέμα είναι με τι ποσοστό μοριοδότησης κλειδώνει οποίος κάνει αίτηση (όχι ποσοστό επιδότησης αγοράς). Εκει θα εγκριθούν από το υψηλότερο προς το χαμηλότερο και πολλοί θα μείνουν έξω μετά το κλείσιμο των αιτήσεων κι ας έχουν 50% επιδότηση. 1
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, geodimis είπε Εφόσον τη δέχτηκε είσαι οκ. Το θέμα είναι με τι ποσοστό μοριοδότησης κλειδώνει οποίος κάνει αίτηση (όχι ποσοστό επιδότησης αγοράς). Εκει θα εγκριθούν από το υψηλότερο προς το χαμηλότερο και πολλοί θα μείνουν έξω μετά το κλείσιμο των αιτήσεων κι ας έχουν 50% επιδότηση. Σωστό. Εννοείται ότι κοιτάμε και τα μόρια. Αν και είχα την αίσθηση ότι όσα περισσότερα μόρια, τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό. Μπορεί να κάνω λάθος. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από kirileman
GMod Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Σωστό. Εννοείται ότι κοιτάμε και τα μόρια. Αν και είχα την αίσθηση ότι όσο περισσότερα μόρια, τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό. Μπορεί να κάνω λάθος. Το ποσοστό βγαίνει από την εισοδηματική κατηγορία που σε κατατάσσει. Στο ποιοι θα επιλεγούν τελικά έχει να κάνει με την μοριοδότηση αλλά και με την κατανομή των κονδυλίων ανά περιφέρεια. 1
tzagaritos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 10:23 ΜΜ, washcloud είπε :ρ ...δεν το είπα γιατί σκεφτόμουν ποινή (αν και από αυτούς όλα να τα περιμένεις, πχ πρόστιμα για μη εμβολιασμένους >60), αλλά επειδή δεν ήξερα ότι "εκδίδονται ξεχωριστά βάουτσερ(Ζ"), καθώς δεν είχα ακόμη κάνει την αίτηση. Η απορία μου ήταν εάν κάνεις την αίτηση, αν αυτή είναι δεσμευτική ως,,,πακέτο (ψυγείο μ' ενδιέφερε πρωτίστως, και για κλιματιστικό βλέπαμε). Δηλαδή εάν δηλώσεις και τα 2 και μετά πας να πάρεις μόνο το ένα απ' τα δυο, αν αυτό θα είναι πρόβλημα (σε φάση "ή και τα δυο που αιτήθηκες, ή πούλο")... Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, ψυγείο σίγουρα και το ac βλέπουμε. Έμαθες κάτι σχετικά με αυτό?
Mimo750 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εμένα μου έβγαλε 35% επιδότηση, και το a/c που έχω είναι ένα παλιό BlueSky δεν θυμάμαι ποσα btu είναι, πάνω απο 9000 δεν μπορεί να είναι. Τώρα ας πούμε ότι βρήκαμε ενα a/c το οποίο κάνει 450 ευρώ, άρα θα πληρώσουμε το 65% της αξίας του αν εγκριθεί η επιδότηση? Γράφει συνολικό ποσό επιδότησης 497 ευρώ στην αίτηση. 1
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, ψυγείο σίγουρα και το ac βλέπουμε. Έμαθες κάτι σχετικά με αυτό? ...μα είναι αυτό που μου είχε απαντήσει ο kirileman (και είδα και ο ίδιος όταν έκανα την αίτηση) : εκδίδονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "voucher" (άρα, λογικά αν το πας, "εξαργυρώνεις" όποιο θες - δεν "συνδέονται". Άλλωστε δεν λέει και πουθενά ότι πρέπει να τα εξαργυρώσεις όλα σε ΕΝΑ μαγαζί, άρα να υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα αν αποφασίσεις να μην πάρεις κάτι...) . Σε αυτό που παρέθεσες απλά εξηγούσα τί απορία είχα ΠΡΙΝ καν κάνω την αίτηση. Δεν την έχεις κάνει ακόμα, έτσι; 1
Fotia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Σε περιπτωση που ξέρω ,νοικιασμενος χωρος με λογ/μό στο όνομα του ενοικιαστη , για αλλαγή του κλιματιστικου,δεν εγινε δεκτη. Θα το ψάξουν με λογιστή μηπως εχει γίνει κατι λάθος. Πάντως σε οτι θέλει να αγοράσει καθένας, καλυτερα να ρωτήσει αρκετά όπου μπορεί για διαθεσιμοτητα ,τιμές και προέλευση προιόντος. Μη μας περνάνε για χαζούς για να πουλήσουν ότι θέλουν. Ειδα διαφήμιση για προιόν που δεν υπάρχει διαθεσιμο ,μόνο με παραγγελία που θα αργήσει ,ενα αλλο με αυξημένη τιμή ,και παραδειγμα σε ψυγείο ξαφνικά τα περισσότερα να ειναι όλα Τουρκίας ,ενώ υπήρχαν πρίν λίγο καιρό και από άλλες χώρες σε προσιτές τιμές .
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mimis86 είπε Τώρα ας πούμε ότι βρήκαμε ενα a/c το οποίο κάνει 450 ευρώ, άρα θα πληρώσουμε το 65% της αξίας του αν εγκριθεί η επιδότηση? 0,65*450 1 ώρα πριν, Mimis86 είπε Γράφει συνολικό ποσό επιδότησης 497 ευρώ στην αίτηση. απο 497/0,65 και πάνω το ποσό επιδότησης μένει στα 497€
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mimis86 είπε Εμένα μου έβγαλε 35% επιδότηση, και το a/c που έχω είναι ένα παλιό BlueSky δεν θυμάμαι ποσα btu είναι, πάνω απο 9000 δεν μπορεί να είναι. Τώρα ας πούμε ότι βρήκαμε ενα a/c το οποίο κάνει 450 ευρώ, άρα θα πληρώσουμε το 65% της αξίας του αν εγκριθεί η επιδότηση? Γράφει συνολικό ποσό επιδότησης 497 ευρώ στην αίτηση. ...περίπου : είναι ΚΑΙ ο ΦΠΑ στην μέση, ο οποίος επίσης επιδοτείται κατά 35% (για την περίπτωσή σου). Το ποσό που σου γράφει, είναι το μάξιμουμ που ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις (ΧΩΡΙΣ τον ΦΠΑ) ως αναλογία "35% της αξίας του προϊόντος ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ" όχι απαραίτητα αυτό που ΘΑ πάρεις...Αν θες δηλαδή να υπολογίσεις πόσο τελικά θα πληρώσεις, θα πρέπει η τιμή του προϊόντος που σ' εδνιαφέρει να ξεκαθαρίσεις εάν εμπεριέχει ή όχι ΦΠΑ, για να μπορέσεις μετά να κάνεις τους υπολογισμούς σου πόσο πραγματικά θα σου βγει με την έκπτωση του 35%... (Δηλαδή : αν βρεις κλίμα στα 450 χωρίς ΦΠΑ, τότε θα πληρώσεις το 65% = 292,5 αλλά ΚΑΙ το 65% του ΦΠΑ (που είναι 24% επί της τιμής του προϊόντος) = 108-65%= άλλα 70,2€, σύνολο που θα βγει από την τσέπη σου για κλιματιστικό 450€ = 362,7 ΣΥΝ τα έξοδα απεγκατάστασης παλιού/εγκατάστασης νέου=χοντρικά γύρω στο 120άρι...Με άλλα λόγια, αυτό που θα σου "μείνει" από την διαδικασία, θα είναι η προοπτική να κάνεις οικονομία με το νέο μηχάνημα...Και φυσικά, το "μπόνους" ότι θα είναι ολοκαίνουριο (άρα πιθανώς δεν θα χαλάσει σύντομα, ενώ το παλιό σου BS θα μπορούσε να χαλάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς την προοπτική να βρεις ανταλλακτικά, και χωρίς εγγύηση αντικατάστασης, άρα θ' αναγκαζόσουν να πάρεις μάλλον άμεσα κάτι καινούριο κατά 35% ακριβότερο...)
rus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 23/6/2022 στις 9:51 ΠΜ, iageogr είπε Πρεπει να επιλεξεις το πρασινο και στη συνεχεια να κανεις υποβολη.... (δεν εχεις κανει υποβολη...) Μα αν πατησεις το πρασινο απλα σε παει για επεξεργασια(αλλαγη) στοιχειων. Δηλαδη οι αιτησεις στη κατασταση αυτη του image δεν εχουν υποβληθει?? Τι πρεπει να γινει για να υποβληθουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα