LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, washcloud είπε Κι εγώ την έχω την απορία. Ξέρει κανείς; Επίσης, μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για μία συσκευή (πχ ψυγείο) και αν μέχρι 5/7 θελήσει ν' αλλάξει και άλλη (κλιματιστικό) να ΞΑΝΑκάνει; Ή οριστικοποιείται άπαξ; ...αν είναι αυτό, πού διάλο το έχει το στίκερ με το s/n την "ενεργαιακή σήμανση" κτλ; Duotronic έχω κι εγώ και δεν βλέπω κάπου στον θάλαμο στίκερ. Μήπως είναι κάπου πίσω στην πλάτη ψηλά ή κάτω προς τον συμπιεστή; Ρωτάω γιατί θα είναι μανίκι να το βγάλω εκεί που το 'χω χωμένο και δεν φαίνεται η πλάτη του, κι αν είναι να μην το βρω εκεί το στίκερ, να μην κάνω καν την κίνηση... Εγώ είχα βάλει μόνο για ψυγείο αλλά επειδή έχω ένα κλιματιστικό διέγραψα την πρώτη αίτηση και έκανα νέα.
GMod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 49 λεπτά πριν, Thresh είπε Επειδή δεν πρόσεξα καλά, οι τιμές που βγάζει είναι με ΦΠΑ ή χωρίς? Με ΦΠΑ. 1
kirileman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, washcloud είπε Κι εγώ την έχω την απορία. Ξέρει κανείς; Λες να φάμε ποινή αν δεν αξιοποιήσουμε κάποιο voucher;
lasithi12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω δεν το βλέπω να κινηγαι ενεργά το θέμα. και στα καταστήματα δεν εχουν την παραμικρή ιδέα. κώτσο μου ειπανε τέλη ιουλιου θα ενεργοποιηθουν τα voucher και μέσα αυγούστου να γινει εγκατάσταση στη καλυτερη. εγώ δεν ειμαι για να περιμενω τόσο στη μια απο τις 2 συσκευες και εβγαλε μια καλη προσφορά σήμερα και αγώρασα. όποιος δεν βιάζεται περιμένει αλλα και η επιδότηση μου είπαν ότι δεν θα ειναι μαξ το ποσό και θα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ. Δλδ εσυ μπορει να βλέπεις πχ ένα DAIKIN 21.000 και απλά να μην το προσφέρουν στο πρόγραμμα άρα προετοιμαστήται για μαιμουδιές.. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να χει πέσει τόσο αίτηση και να πέφτει το ακυρο αρκετά συχνά. Καλά τι θα γινει με τις αυξήσεις και τις τιμές εγκατάστασεις η το χρόνο και τη τσαπατσουλιά απο τους τεχνικους θα δούμε θαυματα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από lasithi12
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, lasithi12 είπε εγω δεν το βλέπω να κινηγαι ενεργά το θέμα. και στα καταστήματα δεν εχουν την παραμικρή ιδέα. κώτσο μου ειπανε τέλη ιουλιου θα ενεργοποιηθουν τα voucher και μέσα αυγούστου να γινει εγκατάσταση στη καλυτερη. εγώ δεν ειμαι για να περιμενω τόσο στη μια απο τις 2 συσκευες και εβγαλε μια καλη προσφορά σήμερα και αγώρασα. όποιος δεν βιάζεται περιμένει αλλα και η επιδότηση μου είπαν ότι δεν θα ειναι μαξ το ποσό και θα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ. Δλδ εσυ μπορει να βλέπεις πχ ένα DAIKIN 21.000 και απλά να μην το προσφέρουν στο πρόγραμμα άρα προετοιμαστήται για μαιμουδιές.. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να χει πέσει τόσο αίτηση και να πέφτει το ακυρο αρκετά συχνά. Καλά τι θα γινει με τις αυξήσεις και τις τιμές εγκατάστασεις η το χρόνο και τη τσαπατσουλιά απο τους τεχνικους θα δούμε θαυματα. Γιαυτο επρεπε να ειχε βγει το προγραμμα απο τον Μαρτη, γτ τωρα ειναι που ειναι εποχη αγορας κλιματιστικων ειναι και η επιδοτηση... Καθε μαγαζι θα βγαζει λιστα με ποια αφορουν την επιδοτηση ωστε να ξεσκαρταρει οτι εχει μεινει απουλυτο. 2
korakios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Καθε μαγαζι θα βγαζει λιστα με ποια αφορουν την επιδοτηση ωστε να ξεσκαρταρει οτι εχει μεινει απουλυτο. δε νομίζω να δουλεύει έτσι 1
ca6mio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, iageogr είπε Πρεπει να επιλεξεις το πρασινο και στη συνεχεια να κανεις υποβολη.... (δεν εχεις κανει υποβολη...) Το ψάχνω από εχθές, δεν βγάζει τέτοια επιλογή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου και με πάει στην σελίδα να το συμπληρώσω. Τελικά διέγραψα την αίτηση και την ξαναέκανα, δεν μου ζήτησε ξανά αριθμό τηλεφώνου οπότε υποβλήθηκε κανονικά. Σε μια άλλη περίπτωση φρόντισα να κάνω ενημέρωση στοιχείων επικοινωνίας πριν κάνω νέα αίτηση και δεν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
lasithi12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε δε νομίζω να δουλεύει έτσι προφανώς θα δουλεψουμε με τη σαβουρα που θέλουν πχ τογιοτόμι και υπόλοιπες εναλλακτικές θα ειναι στο θεό. παντα ετσι δουλευει η αγωρά και ετσι θα δουλέψει πάλι. δεν νομιζω να έχουν συναίτερο το κράτος και ουτε θέλουν.
korakios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε προφανώς θα δουλεψουμε με τη σαβουρα που θέλουν πχ τογιοτόμι και υπόλοιπες εναλλακτικές θα ειναι στο θεό. παντα ετσι δουλευει η αγωρά και ετσι θα δουλέψει πάλι. δεν νομιζω να έχουν συναίτερο το κράτος και ουτε θέλουν. εννοώ παίρνεις όποιο μοντέλο θέλεις ,τώρα αν αυξήσουν τιμές στα καλά κλιματιστικά / ψυγεία είναι άλλο θέμα , αλλά δε μπορεί να σου πει αυτό δεν πουλιέται μέσω επιδότησης
dalan2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 εγω που θελω ψυγειο και μου εβγαλε 435 ευρω δλδ παιρνω ενα απο το χ μαγαζι που κανει πχ 500(που συμμετεχει φυσικα στο προγραμμα) και δινω 65 ?
lasithi12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, korakios είπε εννοώ παίρνεις όποιο μοντέλο θέλεις ,τώρα αν αυξήσουν τιμές στα καλά κλιματιστικά / ψυγεία είναι άλλο θέμα , αλλά δε μπορεί να σου πει αυτό δεν πουλιέται μέσω επιδότησης με 3 μεγαλυτερα που επικοινωνησα αυτη ηταν η γραμμη που θα ακολουθησουν. τι θα γινει ενας θεος ξερει. 1 λεπτό πριν, dalan2007 είπε εγω που θελω ψυγειο και μου εβγαλε 435 ευρω δλδ παιρνω ενα απο το χ μαγαζι που κανει πχ 500(που συμμετεχει φυσικα στο προγραμμα) και δινω 65 ? φυσικά οχι.
korakios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, lasithi12 είπε με 3 μεγαλυτερα που επικοινωνησα αυτη ηταν η γραμμη που θα ακολουθησουν. τι θα γινει ενας θεος ξερει. αυτό είναι πολύ σοβαρό και παράνομο φυσικά , θα δείξει
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εγω που θελω ψυγειο και μου εβγαλε 435 ευρω δλδ παιρνω ενα απο το χ μαγαζι που κανει πχ 500(που συμμετεχει φυσικα στο προγραμμα) και δινω 65 ? πρέπει να έχει τη διπλάσια αξία τουλάχιστον. Διάβασε τον οδηγό 1
GMod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εγω που θελω ψυγειο και μου εβγαλε 435 ευρω δλδ παιρνω ενα απο το χ μαγαζι που κανει πχ 500(που συμμετεχει φυσικα στο προγραμμα) και δινω 65 ? Όχι. Θα πληρώσεις υπόλοιπο του ποσοστού που σε επιδοτεί. Αν καταλαβαίνω καλά σου έβγαλε 50%. Δηλαδή στα 500€ θα πληρώσεις 250€. Το ποσό που σου έβγαλε είναι το μέγιστο που μπορεί να φτάσει η επιδότηση. Θα πρέπει όμως και εσύ να πληρώσεις άλλα τόσα για να επωφεληθείς όλης. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από GMod 2
makis269 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, kirileman είπε Λες να φάμε ποινή αν δεν αξιοποιήσουμε κάποιο voucher; τι ποινή αν από αύριο το πρωί όλα ανέβουν 1000% πάνω που θα βρεις 50.000 ευρώ για ψυγείο ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα