GMod Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε θα εχει πλακα να εχεις ενα ψυγειο που δεν λειτουργει και να ερθει ο τεχνικος να του πεις φιλε δουλευει αλλα θέλει μια ωρα να παρει μπρος. αν θες περίμενε Όχι βρε, λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα. Καίει βέβαια, γι' αυτό είχα κοιτάξει και αποφασίσει ποιο να πάρω για να το αλλάξω, αλλά ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και είμαι στο περίμενε μπας και γλιτώσω τίποτα.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, GMod είπε Κι εγώ την υπέβαλα για 2 συσκευές. Το ότι το ψυγείο είναι 30+ ετών πιστεύω δεν θα ασχοληθεί κανείς. Από το site του πλαίσιο: Αναφορά σε κείμενο Δεν έχει τεθεί συγκεκριμένο όριο ηλικίας συσκευών. Πρόσεξε όμως. Πρέπει όλα να λειτουργούν κανονικά. ...επειδή ρώταγα χθες για τα ψυγεία, και σήμερα ένα κωτσοβολόπαιδο στο τσατ τους μου είπε τα εξής : Spoiler ...εκείνο το "γενικό ΟΠΤΙΚΟ έλεγχο", άραγε να σημαίνει ότι οι "κυβερνητικές οδηγίες" ("σημάνσεις", "λειτουργία" κτλ) να είναι άραγε ολίγον,,,"να 'χαμε να λέγαμε"...; Δηλαδή εάν ΟΝΤΩΣ ο "έλεγχος" θα είναι ένας,,,"γενικός οπτικός" (κάπου λίγο λογικό, πόσο μάλλον που απ' ό,τι είδε η δικιά μου παραλαμβάνουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, άρα το θέμα "λειτουργεί/δεν λειτουργεί" ούτε που το συζητάνε...; ), σε φάση δεν θα τους δώσεις,,,,μισό ψυγείο, αλλά να φαίνεται "με το μάτι" ότι "είναι ΟΚ", τότε ίσως οι "απαιτήσεις" που ανακοινώθηκαν να είναι περισσότερο για "εκφοβισμό" (να μην πάει ο άλλος να πάρει από μάντρα με 10€ για να το δώσει ξερωγώ)...Εκτός κι αν θα τα ελέγξουν διεξοδικότερα ΚΑΙ στα μαγαζιά (αφού "το βάρος της καταλληλότητας το παίρνει ο έμπορος", όπως γράφεται σε άρθρα). Ο κωτσοβολαίος πάντως έγραψε ότι αν βρεθεί "ακατάλληλη" η παλιά συσκευή, μπορείς να γυρίσεις πίσω αυτήν που παρέλαβες...Αν και δεν μου ξεκαθάρισε εάν "την όλη ιστορία" (το πήγαιν'-έλα προσωπικού) θα το χρεωθεί το μαγαζί στην περίπτωση που βρουν "ακατάλληλη" την παλιά συσκευή, πράγμα που πολύ χλωμό το βλέπω (ή ακόμη χειρότερα, αν τυχόν η όποια μαγαζάρα θα σου εκδόσει κα'να,,,,πιστωτικό, αντί να σου επιστρέψει τα χρήματα...). Ή λοιπόν που "θα πάρουν ό,τι έχεις να τους δώσεις" (εκτός πια κι αν βγάζει μάτι η κατάστασή του) και θα τελειώσει η ιστορία χωρίς "αστερίσκους", ή που θα σου χρεώσουν ξερωγώ "άσκοπη κίνηση" (λέω). Άλλη λογική, δεν βλέπω. 1
GMod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Προφανώς πρώτα επιβεβαίωση με το κατάστημα ότι θα δεχτούν την συσκευή, και δεν θα απορριφθεί λόγο παλαιότητας.
james01gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, vasilismf είπε ως κλιματιστικό οριζει μια εσωτερικη και μια εξωτερικη μοναδα, οποτε αυτο αποκλείει τα φορητα. για να βαλεις 2 κλιματιστικα πρεπει να δόσεις και 2 πισω. Παντως οπως ρώτησα και σε μαγαζι μπορεις πχ να δωσεις ενα 9αρι και να παρεις επιδότηση ενα 18αρι, οποτε να σε καλύψει σαν πιο δυνατο. Δεν μπορείς. Έχει στον οδηγό τι μπορεί να παρεις. Τώρα εάν το μαγαζί πάρει την ευθύνη τότε οκ.
GMod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, GMod είπε Προφανώς πρώτα επιβεβαίωση με το κατάστημα ότι θα δεχτούν την συσκευή, και δεν θα απορριφθεί λόγο παλαιότητας. Πόσο αστείο ακούγεται... Πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, και να διερωτάσαι αν θα σε κόψουν επειδή είναι πολύ παλιά και ενεργοβόρα... LOL... Δεν παίζει κατά την γνώμη μου... Αν δεν δεχτεί ο ένας, θα δεχτεί ο άλλος... 4
vasilismf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, JimmyOld είπε Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω όμως να πω ότι το (αρκετά παλαιό) φορητό κλιματιστικό μου έχει και εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Η συγκεκριμένη εξωτερική μονάδα έχει εναλλάκτη και ανεμιστήρα και συνδέεται με την εσωτερική μονάδα με δύο εύκαμπτους σωλήνες που μεταφέρουν το φρέον και καλώδιο για τα ηλεκτρικά. σε αυτη την περίπτωση θα πρεπει να το δεχτουν αλλα επειδη λες οτι ειναι αρκετα παλιο πρεπει να δεις την λιστα με τα ψυκτικα υγρα και αν το δικο σου χρησιμοποιει ενα απο αυτα, τοτε νομιζω οτι θα γινει η δουλεια 2 ώρες πριν, james01gr είπε Δεν μπορείς. Έχει στον οδηγό τι μπορεί να παρεις. Τώρα εάν το μαγαζί πάρει την ευθύνη τότε οκ. ο οδηγος δεν αναφερει πουθενα οτι το η συσκευη που θα δώσεις πρεπει να ειναι ιδια btu με αυτη που θα παρεις. Αυτο που λεει ειναι οτι δεν μπορεις να δωσεις ψυγειο για να παρεις κλιματιστικο. Ξανα διαβασε το. 2 ώρες πριν, GMod είπε Πόσο αστείο ακούγεται... Πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, και να διερωτάσαι αν θα σε κόψουν επειδή είναι πολύ παλιά και ενεργοβόρα... LOL... Δεν παίζει κατά την γνώμη μου... Αν δεν δεχτεί ο ένας, θα δεχτεί ο άλλος... ε ναι δεν γινεται να σου αλλαζουν συσκευη του 2012 ως ενεργοβορα και οχι του 1990! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από vasilismf 1
Hacker?pcs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Γίνεται να βάλω επιλογή και για κλιματιστικό και για ψυγείο αλλά να πάρω μόνο ψυγείο τελικά;
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Γίνεται να βάλω επιλογή και για κλιματιστικό και για ψυγείο αλλά να πάρω μόνο ψυγείο τελικά; Κι εγώ την έχω την απορία. Ξέρει κανείς; Επίσης, μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για μία συσκευή (πχ ψυγείο) και αν μέχρι 5/7 θελήσει ν' αλλάξει και άλλη (κλιματιστικό) να ΞΑΝΑκάνει; Ή οριστικοποιείται άπαξ; 9 ώρες πριν, Krusty είπε Έχω ψυγείο παραγωγής του 1991 ή 1992; Έχει σβηστεί λίγο ο σειριακός αριθμός οπότε δεν είμαι και σίγουρος. Άρα δεν έχει την ενεργειακή πιστοποίηση (α) 92/75/22.09.92, με εφαρμογή από το 1993. Λέτε να είναι τόσο ψείρες και να το κοιτάξουν αυτό; Το ψυγείο μου είναι Bosch Duotronic. ...αν είναι αυτό, πού διάλο το έχει το στίκερ με το s/n την "ενεργαιακή σήμανση" κτλ; Duotronic έχω κι εγώ και δεν βλέπω κάπου στον θάλαμο στίκερ. Μήπως είναι κάπου πίσω στην πλάτη ψηλά ή κάτω προς τον συμπιεστή; Ρωτάω γιατί θα είναι μανίκι να το βγάλω εκεί που το 'χω χωμένο και δεν φαίνεται η πλάτη του, κι αν είναι να μην το βρω εκεί το στίκερ, να μην κάνω καν την κίνηση...
james01gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, vasilismf είπε ο οδηγος δεν αναφερει πουθενα οτι το η συσκευη που θα δώσεις πρεπει να ειναι ιδια btu με αυτη που θα παρεις. Αυτο που λεει ειναι οτι δεν μπορεις να δωσεις ψυγειο για να παρεις κλιματιστικο. Ξανα διαβασε το. Σελίδα 5 του οδηγού αναφέρει τι δίνεις και τι μπορείς να πάρεις. Εάν δώσεις 9αρι μπορείς να πάρεις από 8αρι έως 11αρι.εαν δώσεις 12αρι μπορείς να πάρεις από 11αρι έως 16αρι. Το πρόγραμμα τρέχει για να αντικατασρησεις συσκευή που ήδη έχεις στον ίδιο χώρο. Δεν μπορείς να αλλάξεις 9αρι και να παρεις 24αρι...
ca6mio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Εσάς στο τέλος όταν σας εμφανίζει την αίτησή σας για τροποποίηση, διαγραφή ή επισκόπηση σας εμφανίζει κάτω δεξιά ένα θαυμαστικό μέσα σε τρίγωνο και δίπλα να γράφει "Εκκρεμεί η υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα"; Δεν συνέβη κάτι παράξενο κατά την συμπλήρωση.
iageogr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Πρεπει να επιλεξεις το πρασινο και στη συνεχεια να κανεις υποβολη.... (δεν εχεις κανει υποβολη...) 1
dhmak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Περιμένοντας το 7 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από dhmak
GMod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Γίνεται να βάλω επιλογή και για κλιματιστικό και για ψυγείο αλλά να πάρω μόνο ψυγείο τελικά; 7 ώρες πριν, washcloud είπε Κι εγώ την έχω την απορία. Ξέρει κανείς; Από την στιγμή που βγάζει ξεχωριστά vouchers δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην γίνεται. Εξαργυρώνεις μόνο αυτό που θες τελικά. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από GMod
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Επειδή δεν πρόσεξα καλά, οι τιμές που βγάζει είναι με ΦΠΑ ή χωρίς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα