lasithi12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 καλό αυγουστο τα βλέπω τα πράγματα. ειναι ικανοι να μας ξηλωσουν τα κλιματιστικα και να μεινουμε και κανα 3βδομαδο χωρίς μεχρι να περαστουν τα καινουργεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lasithi12 είπε καλό αυγουστο τα βλέπω τα πράγματα. ειναι ικανοι να μας ξηλωσουν τα κλιματιστικα και να μεινουμε και κανα 3βδομαδο χωρίς μεχρι να περαστουν τα καινουργεια... το παλιο θα στο ξηλωσουν οταν ερθουν να βαλουν το καινουριο, κατα τα αλλα οντως αυγουστο θα γινει η δουλεια! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από vasilismf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmyOld Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, vasilismf είπε ως κλιματιστικό οριζει μια εσωτερικη και μια εξωτερικη μοναδα, οποτε αυτο αποκλείει τα φορητα. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω όμως να πω ότι το (αρκετά παλαιό) φορητό κλιματιστικό μου έχει και εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Η συγκεκριμένη εξωτερική μονάδα έχει εναλλάκτη και ανεμιστήρα και συνδέεται με την εσωτερική μονάδα με δύο εύκαμπτους σωλήνες που μεταφέρουν το φρέον και καλώδιο για τα ηλεκτρικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Έχω ψυγείο παραγωγής του 1991 ή 1992; Έχει σβηστεί λίγο ο σειριακός αριθμός οπότε δεν είμαι και σίγουρος. Άρα δεν έχει την ενεργειακή πιστοποίηση (α) 92/75/22.09.92, με εφαρμογή από το 1993. Λέτε να είναι τόσο ψείρες και να το κοιτάξουν αυτό; Το ψυγείο μου είναι Bosch Duotronic. https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/317291/anakyklosi-ilektrikon-syskeyon-anoigei-simera-i-platforma-pos-tha-kanete-tin-aitisi ειδικά για την περίπτωση των ψυγείων και καταψυκτών, γίνονται δεκτές προς ανακύκλωση παλαιέςσυσκευές που φέρουν σήμανση σύμφωνα με τις κάτωθι ενεργειακές οδηγίες (α) 92/75/22.09.92, με εφαρμογή από το 1993 (β) 94/2/21.01.94, με εφαρμογή από το 1995. (γ) 1060/2010/28.09.10, με εφαρμογή από 30/11/2011. Το βάρος του ελέγχου και βεβαίωσης των παραπάνω απαιτήσεων φέρει - στη μεν περίπτωση των κλιματιστικών, ο πιστοποιημένος τεχνικός που πραγματοποιεί την απεγκατάσταση, - στη δε περίπτωση ψυγείων και καταψυκτών, ο έμπορος που προμηθεύει τη νέα και αποσύρει την παλιά συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση 1: Έχει ένα διαμέρισμα ο αδερφός που το έχει παραχωρήσει στη μητέρα μου, η οποία το χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικίας της. Μπορεί να κάνει αίτηση είτε ο ένας είτε ο άλλος; Ερώτηση 2: Αν μπορούν και οι 2, πώς μπορώ να μάθω τα μόρια που έχει ο καθένας τους πριν την αίτηση; Ερώτηση 3: Υπάρχει όριο στην ενεργειακή κλάση των συσκευών που μπορούν να αντικατασταθούν; Πχ από Β και πίσω; Μπορεί να έχουν απαντηθεί, αλλά τώρα δεν ψάχνω, κάντε τα στίκυ. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kirileman είπε Ερώτηση 1: Έχει ένα διαμέρισμα ο αδερφός που το έχει παραχωρήσει στη μητέρα μου, η οποία το χρησιμοποιεί ως κύρια κατοικίας της. Μπορεί να κάνει αίτηση είτε ο ένας είτε ο άλλος; Ερώτηση 2: Αν μπορούν και οι 2, πώς μπορώ να μάθω τα μόρια που έχει ο καθένας τους πριν την αίτηση; Ερώτηση 3: Υπάρχει όριο στην ενεργειακή κλάση των συσκευών που μπορούν να αντικατασταθούν; Πχ από Β και πίσω; Μπορεί να έχουν απαντηθεί, αλλά τώρα δεν ψάχνω, κάντε τα στίκυ. Για κοιταξε τις πισω 3-4 σελιδες να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Krusty είπε Έχω ψυγείο παραγωγής του 1991 ή 1992; Έχει σβηστεί λίγο ο σειριακός αριθμός οπότε δεν είμαι και σίγουρος. Άρα δεν έχει την ενεργειακή πιστοποίηση (α) 92/75/22.09.92, με εφαρμογή από το 1993. Λέτε να είναι τόσο ψείρες και να το κοιτάξουν αυτό; Το ψυγείο μου είναι Bosch Duotronic. https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/317291/anakyklosi-ilektrikon-syskeyon-anoigei-simera-i-platforma-pos-tha-kanete-tin-aitisi ειδικά για την περίπτωση των ψυγείων και καταψυκτών, γίνονται δεκτές προς ανακύκλωση παλαιέςσυσκευές που φέρουν σήμανση σύμφωνα με τις κάτωθι ενεργειακές οδηγίες (α) 92/75/22.09.92, με εφαρμογή από το 1993 (β) 94/2/21.01.94, με εφαρμογή από το 1995. (γ) 1060/2010/28.09.10, με εφαρμογή από 30/11/2011. Το βάρος του ελέγχου και βεβαίωσης των παραπάνω απαιτήσεων φέρει - στη μεν περίπτωση των κλιματιστικών, ο πιστοποιημένος τεχνικός που πραγματοποιεί την απεγκατάσταση, - στη δε περίπτωση ψυγείων και καταψυκτών, ο έμπορος που προμηθεύει τη νέα και αποσύρει την παλιά συσκευή. Φιλε παιζει να εχουμε το ιδιο ακριβως, παιζει να ξερεις ποσο καταναλωνει η καταψυξη + το ιδιο το ψυγειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Spoiler 7 λεπτά πριν, nermain είπε Φιλε παιζει να εχουμε το ιδιο ακριβως, παιζει να ξερεις ποσο καταναλωνει η καταψυξη + το ιδιο το ψυγειο; https://www.insomnia.gr/forums/topic/703351-αγορά-νέου-ψυγείου/?do=findComment&comment=59281843 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://www.insomnia.gr/forums/topic/703351-αγορά-νέου-ψυγείου/?do=findComment&comment=59281843 Οταν το εβαλαν οι γονεις μου πριν 20+ χρονια το εκαναν εντοιχισμενο, για να παει κανεις απο πισω να βαλει μετρητη πρεπει να ερθει ο επιπλοποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, takoulou είπε Για κοιταξε τις πισω 3-4 σελιδες να δεις... Βρήκα τις απαντήσεις οκ. Δεν είχα σκοπό να κάνω αίτηση, την έκανα και έχω 50% έκπτωση! Οπότε τελικά θα αλλάξω τα 2 κλιμαστικά B/A που έχω με ό,τι καλύτερο μπορώ να πάρω, Α++ τουλάχιστον. Θα άλλαζα και το ψυγείο 12ετίας, αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλει η σύζυγος. Go figure... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Ποτε ανακοινωνονται τα αποτελεσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέσα στον Ιούλιο λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το σύστημα ΔΕΝ βγάζει αυτόματα αν είσαι δικαιούχος. Δεν θα είχε νόημα η μοριοδοτηση αλλιώς. Βγάζει ότι ΑΝ τελικά είσαι στους δικαιούχους θα δικαιούσαι 45% πχ μέχρι 500 ευρώ. Τα αποτελέσματα και οι δικαιούχοι θα εξαρτηθούν από τις αιτήσεις.. Για να μην έχουμε αλαλούμ το λέω 😂 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από Manolo7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Κι εγώ την υπέβαλα για 2 συσκευές. Το ότι το ψυγείο είναι 30+ ετών πιστεύω δεν θα ασχοληθεί κανείς. Από το site του πλαίσιο: Αναφορά σε κείμενο Υπάρχει όριο ηλικίας στις συσκευές προς ανακύκλωση; Δεν έχει τεθεί συγκεκριμένο όριο ηλικίας συσκευών. Πρόσεξε όμως. Πρέπει όλα να λειτουργούν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, GMod είπε Κι εγώ την υπέβαλα για 2 συσκευές. Το ότι το ψυγείο είναι 30+ ετών πιστεύω δεν θα ασχοληθεί κανείς. Από το site του πλαίσιο: θα εχει πλακα να εχεις ενα ψυγειο που δεν λειτουργει και να ερθει ο τεχνικος να του πεις φιλε δουλευει αλλα θέλει μια ωρα να παρει μπρος. αν θες περίμενε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα