washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε παίρνω ένα μτχ και τέλος ... α γεια σου, τώρα τα λες καλά (άμα θες να συναντηθούμε με το δικό μου να ξεδώσουμε 😁) Spoiler ...η πλάκα είναι ότι το δικό μου έχει πρόβλημα,,,,,πού; ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, archer100 είπε Ελπιζω να μη γινουν απατεωνιες απο τις εταιριες με αυξησεις τιμων και λοιπα κολπα. Θυμαμαι ειχα παρει ενα καροτσακι για ηλικωμενο και η κοπελα στο μαγαζι μου ειπε πως κοστιζει 160 ευρω και οταν της εδωσα αποδεικτικο απο το ΙΚΑ (λογω αναπηριας) για εκπτωση 70 ευρω, μου ειπε πως μεσω επιδοτησης η τιμη ηταν 230 ευρω! Δεν εκανα φασαρια λογω επιγουσης αναγκης, αλλα το σηκωνε η γουνα τους ενα ξεχεσμα Παντου ρεμουλα, απατη και αρπαχτη To ίδιο πράγμα δεν γίνεται και με τα καύσιμα;;; Μου φαίνεται ότι τις πλατφόρμες με τα επιδόματα που τείνουμε να γίνουμε εξπερ στην Ελλάδα τις θέσπισαν για τους εμπόρους και προμηθευτές (πετρελαίου, καυσίμων, ηλεκτρικών συσκευών οικιακής χρήσης κλπ) Σκέψου σε ποια άλλη προηγμένη κοινωνία γίνεται αυτό; Να εκπαιδεύεται ηλεκτρονικα ο πληθυσμός της χώρας για να ζητά φθηνή πρόσβαση σε καταλύματα, καυσίμα, οικιακές συσκευές πετρελαίο θέρμανσης καύσιμη ύλη κλπ! Έχουμε χάσει τη μπάλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Des1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Βρε παιδιά έκανα αίτηση αλλά λλει να πατήσω υποβολή και κουμπί υποβολή δεν υπάρχει μήπως θα πρέπει να την εγκρίνουν και μετά θα φανεί αυτό το κουμπί; Ούτε εγώ βρήκα κουμπί Υποβολή.Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wurlit Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, δεν είναι ξεκάθαρη η διαδικασία για υποβολή. Υπάρχουν τρία διαθέσιμα εικονίδια στο κάτω μέρος της αίτησης. Η υποβολή ενεργοποιείται μέσα στην επεξεργασία (πατώντας στο μολύβι), όχι στην προεπισκόπηση (μάτι). Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από Wurlit 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, mindreader είπε Υπεβαλα αιτηση. Λεει 'υποβληθεισα'. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Ποτε λενε οτι θα γινει εκκαθαριση, αποτελεσματα; - Εκει που λεει 'ανωτατη ονομαστικη αξια επιταγης' και γραφει ενα ποσο, αυτο ειναι που θα λαβεις, αν δεν εχει προβλημα και εγκριθει η αιτηση; ή μπορει να ειναι πχ μικροτερο; - Και τελικα μαθαινεις το ποσο της επιδοτησης, μονο οταν πας στο καταστημα και δωσεις στον εμπορο τον μοναδικο κωδικο; Πιο πριν, μονος σου, δεν θα ξερεις τι ποσο σου ενεκριναν; Να ξερουμε τι περιμενουμε δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε πολυ σοβαρα τους παιρνεις. στο τέλος απλα θα πηγαινεις με το ψυγειο φορτωμενο να το παρατησεις σε καποιο χωρο συλλογης εξω απο το μαγαζι και θα φορτωνεις το καινουργιο. αυτα που γραψανε απλα δεν γινονται. ειδικα για ac, ελεγχος πριν, αγορά, απεγκατασταση, εγκατασταση και ανακύκλωση θα παρει μεχρι το 2045. πιο πιθανο ειναι να δέχονται απο το κατάστημα να γινουν ολα σε μια κινηση. ουτε που θα κοιτάξουν αν δουλευει, απλα να ειναι στον τοιχο. από τον οδηγό που έχουν βγάλει Το βάρος του ελέγχου και βεβαίωσης των παραπάνω απαιτήσεων φέρει - στη μεν περίπτωση των κλιματιστικών, ο πιστοποιημένος τεχνικός που πραγματοποιεί την απεγκατάσταση, - στη δε περίπτωση ψυγείων και καταψυκτών, ο έμπορος που προμηθεύει τη νέα και αποσύρει την παλιά συσκευή. οπότε καταλαβαίνει κανείς πως από το κράτος δεν πρόκειται να ελέγξει κανένας τις συσκευές που ανακυκλώνονται, οι συσκευές θα πηγαίνουν για ανακύκλωση απευθείας από το κατάστημα που αγοράζονται. εν τω μεταξώ καθώς λαμβάνονται υπόψιν τα στοιχεία του 2020(έχω κάνει φορολογική δήλωση και για το 2021), έχω αποκτήσει ακόμη ένα παιδί το οποίο στην αίτηση ΔΕΝ μου το μετράει με αποτέλεσμα να είμαι στην κατηγορία 35% και όχι 45% που θα ήμουν εάν υπολογιζόταν ο γιος μου. δηλαδή όσες οικογένεις αυξήθηκαν σε μέλη πέρσι (κάποιος μπορεί να έκανε δίδυμα πχ) ουσιαστικά έχει μειωμένη χρηματοδότηση. κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει το δημογραφικό. βέβαια είμαι σίγουρος πως οι μόνοι που θα πάρουν τις χρηματοδοτήσεις είναι όσοι δηλώνουν εισόδημα έως 10 χιλ ευρώ. δεν θα υπάρχουν κονδύλια για τους υπόλοιπους, είναι σίγουρο αυτό. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από james01gr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, mindreader είπε Υπεβαλα αιτηση. Λεει 'υποβληθεισα'. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Ποτε λενε οτι θα γινει εκκαθαριση, αποτελεσματα; - Εκει που λεει 'ανωτατη ονομαστικη αξια επιταγης' και γραφει ενα ποσο, αυτο ειναι που θα λαβεις, αν δεν εχει προβλημα και εγκριθει η αιτηση; ή μπορει να ειναι πχ μικροτερο; - Και τελικα μαθαινεις το ποσο της επιδοτησης, μονο οταν πας στο καταστημα και δωσεις στον εμπορο τον μοναδικο κωδικο; Πιο πριν, μονος σου, δεν θα ξερεις τι ποσο σου ενεκριναν; το ποσο που θα λαβεις αναλογα τα οικονομικα σου ειναι απο 30 εως 50% της τιμης χωρις φπα του προϊόντος που θες να πaρεις. Η ανωτατη τιμη υπαρχει γιατι προφανως δεν θα πανε να σου δωσουν το 50% αν θες να παρεις ururu sarara που κανει 2.500 ευρω 😛 Αρα δυο παραδειγματα, εστω θες να παρεις ενα 12.000btu που κανει 500 ευρω. Η τιμη χωρις φπα ειναι 403. Θα παρεις του 50% αυτης δηλαδη 201 ευρω και το 50% του φπα δηλαδη 48 ευρω (αντίστοιχα το 50-30% αναλογα των οικονομικων). Αν τωρα ηθελες ενα κλιματιστικο των 900 ευρω η τιμη χωρις φπα ειναι 725 αρα το 50% ειναι 362, δηλαδη 40 ευρω παραπανω απο την μεγιστη τιμη που ειναι 322. Αρα η επιδότηση πλεον θα ειναι η μεγιστη 322 ευρω + το φπα των 322 πλεον και οχι των 362, δηλαδη συνολο 399 ευρω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μπήκα στην αίτηση θέλω να αιτηθώ για ψυγειοκαταψύκτη. Για να μην γίνει καμία στραβή, αφού βάλω τη παροχή επιλέγω ψυγείο, καταψύκτη ή και τα 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Μπήκα στην αίτηση θέλω να αιτηθώ για ψυγειοκαταψύκτη. Για να μην γίνει καμία στραβή, αφού βάλω τη παροχή επιλέγω ψυγείο, καταψύκτη ή και τα 2; ψυγειο, ο καταψύκτης ειναι για μονο καταψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκανα κι εγω μολις την αιτηση λοιπον, για ψυγειο. Δικαιουμαι λεει εκπτωση 45% και επιταγη εως 383€. Στο μεταξυ κατι ακουσα για εξτρα εξοδα του μαστορα που θα ερθει να παρει και να ελεγξει τη παλια συσκευη..... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, rus είπε Εκανα κι εγω μολις την αιτηση λοιπον, για ψυγειο. Δικαιουμαι λεει εκπτωση 45% και επιταγη εως 383€. Στο μεταξυ κατι ακουσα για εξτρα εξοδα του μαστορα που θα ερθει να παρει και να ελεγξει τη παλια συσκευη..... Οτι η αιτηση σου ειναι σε εκκρεμοτητα, δε λεει? αρα περιμενεις να εγκριθει, Εγώ πάτησα υποβολή και λέει υποβληθείσα. Και πριν πατήσω έλεγε ενεργή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmyOld Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ένα φορητό κλιματιστικό με R22 που λειτουργεί. Στις οδηγίες της επιδότησης διάβασα ότι δεν μπορώ να επιδοτηθώ για νέο φορητό κλιματιστικό και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, διότι θέλω να πάρω κλασσικό κλιματιστικό, μόνιμα εγκατεστημένο. Επίσης, δεν διάβασα κάπου ότι δεν μπορώ να αποσύρω φορητό κλιματιστικό. Γνωρίζει κανείς αν όντως μπορώ να αποσύρω το παλαιό φορητό που έχω και να επιδοτηθώ για νέο που είναι σύμφωνο με τις οδηγίες; Συνάντησε αυτήν την περίπτωση κάποιος; Σε γενικές γραμμές, αν κάνω την αίτηση και επιλεγώ και μετά αλλάξω γνώμη, μπορώ να αποδεσμεύσω την επιταγή προς όφελος των επιλαχόντων; Δεν το βρήκα να αναφέρεται σαφώς στις οδηγίες (μπορεί να μου ξέφυγε όμως!). Προσπάθησα να βρώ τρόπο επικοινωνίας για θέσω τα ερωτήματα αλλά στο gov.gr για το πρόγραμμα "Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή", δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα που σε παραπέμπει το link "Επικοινωνία" -> "Επικοινωνία με το Φορέα Εξυπηρέτησης" Άκυρο το βρήκα αλλού, θα ρωτήσω με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν όμως ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει. Φυσικά όταν (και αν) λάβω απάντηση, θα ενημερώσω και εγώ. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από JimmyOld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 8:44 ΠΜ, mindreader είπε Αραγε το συστημα (θα) αφηνει, να κανεις αιτηση, με αφμ δικο σου, και παροχη ρευματος σε αλλο ονομα; Δεν διαβασα πουθενα οτι πρεπει να υπαρχει ταυτιση, και λογικο μου φαινεται να μην υπαρχει. Έκανα κανονικά αίτηση με το όνομα παροχής του πατέρα μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, εμείς που ιδανικά θα θέλαμε να αλλάξουμε το κλιματιστικό του σαλονιού, να κάνουμε αίτηση και να βάλω μόνο ένα κλιματιστικό (ώστε να μεγιστοποιηθεί η τυχόν επιδότηση σε μία συσκευή) ή να βάλω το μέγιστο που μπορώ πχ 2 κλιματιστικά και ένα ψυγείο (που και αυτό θέλει άλλαγμα), η επιδότηση όμως θα είναι ίδια σαν να έβαζα μόνο ένα κλιματιστικό; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, JimmyOld είπε Έχω ένα φορητό κλιματιστικό με R22 που λειτουργεί. Στις οδηγίες της επιδότησης διάβασα ότι δεν μπορώ να επιδοτηθώ για νέο φορητό κλιματιστικό και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, διότι θέλω να πάρω κλασσικό κλιματιστικό, μόνιμα εγκατεστημένο. Επίσης, δεν διάβασα κάπου ότι δεν μπορώ να αποσύρω φορητό κλιματιστικό. Γνωρίζει κανείς αν όντως μπορώ να αποσύρω το παλαιό φορητό που έχω και να επιδοτηθώ για νέο που είναι σύμφωνο με τις οδηγίες; Συνάντησε αυτήν την περίπτωση κάποιος; Σε γενικές γραμμές, αν κάνω την αίτηση και επιλεγώ και μετά αλλάξω γνώμη, μπορώ να αποδεσμεύσω την επιταγή προς όφελος των επιλαχόντων; Δεν το βρήκα να αναφέρεται σαφώς στις οδηγίες (μπορεί να μου ξέφυγε όμως!). Προσπάθησα να βρώ τρόπο επικοινωνίας για θέσω τα ερωτήματα αλλά στο gov.gr για το πρόγραμμα "Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή", δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα που σε παραπέμπει το link "Επικοινωνία" -> "Επικοινωνία με το Φορέα Εξυπηρέτησης" Άκυρο το βρήκα αλλού, θα ρωτήσω με τη φόρμα επικοινωνίας. Αν όμως ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει. Φυσικά όταν (και αν) λάβω απάντηση, θα ενημερώσω και εγώ. ως κλιματιστικό οριζει μια εσωτερικη και μια εξωτερικη μοναδα, οποτε αυτο αποκλείει τα φορητα. 4 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, εμείς που ιδανικά θα θέλαμε να αλλάξουμε το κλιματιστικό του σαλονιού, να κάνουμε αίτηση και να βάλω μόνο ένα κλιματιστικό (ώστε να μεγιστοποιηθεί η τυχόν επιδότηση σε μία συσκευή) ή να βάλω το μέγιστο που μπορώ πχ 2 κλιματιστικά και ένα ψυγείο (που και αυτό θέλει άλλαγμα), η επιδότηση όμως θα είναι ίδια σαν να έβαζα μόνο ένα κλιματιστικό; Ευχαριστώ! για να βαλεις 2 κλιματιστικα πρεπει να δόσεις και 2 πισω. Παντως οπως ρώτησα και σε μαγαζι μπορεις πχ να δωσεις ενα 9αρι και να παρεις επιδότηση ενα 18αρι, οποτε να σε καλύψει σαν πιο δυνατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα