Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχετε κάποια αμφιβολία,   πάρτε τηλέφωνο γιατί λήγει σήμερα η προθεσμία για την τελευταία σειρά δικαιούχων

Επεξ/σία από chrismoute
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eίχαν αναφερθεί περιστατικά ή εδώ η σε άλλα θέματα, δε θυμάμαι. Να κάνετε καταγγελίες αβέρτα

Πώς η ΑΓΗΝΩΡ «πιάστηκε στη φάκα» της ΔΙΜΕΑ για αθέμιτη κερδοφορία στο «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»

Μια καταγγελία καταναλωτή πριν από περίπου δύο μήνες ήταν αρκετή για να κινητοποιηθεί η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) και εν τέλει να επιβληθεί σήμερα πρόστιμο 610.000 ευρώ στην εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης, η ΑΓΗΝΩΡ παραβίασε τους κανόνες περί αθέμιτης κερδοφορίας σε 117 κωδικούς προϊόντων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή».

Μετά την καταγγελία, η ΔΙΜΕΑ ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση, απέστειλε επιστολή στην εταιρεία και εν τέλει σήμερα κατέληξε στην επιβολή προστίμου 610.000 ευρώ (διπλάσιο από το κέρδος της ΑΓΗΝΩΡ), από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι το μεικτό περιθώριο κέρδους της εταιρείας ήταν μεγαλύτερο από το 2021 σε 54 κωδικούς.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή έχω σκοπό να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις, Ψυγείο & a/c. Παίζει κανένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή; Κάτι λέγανε ότι θα έβγαινε ένα σαν το προηγούμενο.

Βλέπω δεν έχει ανακοινωθεί κάτι όμως. 

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/6/2024 στις 12:12 ΜΜ, Bitbit είπε

Επειδή έχω σκοπό να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις, Ψυγείο & a/c. Παίζει κανένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή; Κάτι λέγανε ότι θα έβγαινε ένα σαν το προηγούμενο.

Θα, από Σεπτέμβριο ..Εγώ θέλω να πάρω εντοιχιζόμενο φούρνο αλλά δεν ξέρω τι λέει ο ποιητής ότι πρέπει να έχει wifi...Θα τηγανίζω και θα ψήνω από τη δουλειά ;;

Δημοσ.
Στις 13/6/2024 στις 12:12 ΜΜ, Bitbit είπε

Υπάρχει επιδοτούμενο πρόγραμμα για επιχειρήσεις (όπως αυτό που υπήρχε για ιδιώτες)

Προσωπικά δε νομίζω να βγει άλλο πρόγραμμα για ιδιώτες πριν περάσουν αρκετά χρόνια. Κάνετε τον προγραμματισμό και τις αγορές σας χωρίς να υπολογίζετε επιδότηση, έτσι κι αλλιώς οι τιμές έπεσαν πάλι σε λογικά επίπεδα.

(Το πρόγραμμα του θέματος έληξε χωρίς να επιδοτηθούν όλοι όσοι έκαναν αίτηση παρά τις υποσχέσεις περί του αντιθέτου)

Δημοσ.

Νομίζω κάτι ανέφεραν για νέα προγράμματα για ιδιώτες από το χειμώνα φέτος για όσους δεν είχαν μπει στο προηγούμενο? 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Arkin είπε

Νομίζω κάτι ανέφεραν για νέα προγράμματα για ιδιώτες από το χειμώνα φέτος για όσους δεν είχαν μπει στο προηγούμενο? 

Στο προηγούμενο δεν υπήρχαν φούρνοι και πλυντήρια...Άρα για όλους θα είναι το πρόγραμμα

Δημοσ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες. Λένε ναι μεν αλλά

Αναφορά σε κείμενο

Στον δεύτερο κύκλο που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2024, θα προστεθούν στις επιλογές ο φούρνος και το πλυντήριο, αλλά θα έχουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία θα είναι η ίδια, όμως όταν έρθει η στιγμή της αγοράς, οι δικαιούχοι θα έχουν λίγες επιλογές και θα είναι και πολύ ακριβές, ακόμα και με το εκπτωτικό voucher.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα δικαιούνται άραγε αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει/εξαργυρώσει voucher από το 1ο πρόγραμμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...