Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, talos_2002 said:

Καλησπέρα.

Έκανα αίτηση για κλιματιστικό πέρσι, δεν προχώρησε, αλλά την Τετάρτη έλαβα sms να κάνω λήψη της επιταγής.

Την έλαβα σε sms και κοιτάω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Δεν βρίσκω ούτε τις λίστες με καταστήματα και μοντέλα κλιματιστικών, οι σύνδεσμοι του υπουργείου είναι νεκροί:
https://merchants.allazosyskevi.gov.gr/api/verified-merchants-xls
https://merchants.allazosyskevi.gov.gr/api/verified-products-xls

Έχει αλλάξει κάτι;

Μα ανοίγουν, μήπως σου τα πάει στις λήψεις και δεν τα βλέπεις καν;

Δοκίμασε με άλλον Browser

Δημοσ.

Ούτε με Firefox, ούτε με Edge.

image.png.377bc81d8600c51e79cd0921371df4be.png

Κατέβηκαν κανονικά στο κινητό με Firefox για Android.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2023 στις 7:18 ΜΜ, tharapis είπε

καλησπέρα,

Ξερει κανεις που βρίσκεται για Αθήνα το τωρινό όριο των τελευταίων δικαιούχων, δηλαδή στα πόσα μόρια είναι ο τελευταίος που έχει ενταχθεί;

μπήκα στις 12/7 κατεβασα τις επιταγες.

Αττική 25.000 μόρια

Θέλω να δώσω ψυγείο έχω ένα που δε δουλεύει ξέρετε αν θα υπάρξει πρόβλημα? ειδα σε προηγουμενες αναρτησεις οτι απλα πρεπει να ειναι σε καλη εξωτερικη κατασταση. Έχει αλλάξει κάτι?

Επίσης για οποιον το έκανε μέσω Κωτσόβολου πειτε μου λιγο κατα την παραδοση της ανακυκλώσιμης τι χαρτι σας δωσανε?

Επεξ/σία από rafel1991
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εγραψε και καποιος λιγο πιο πισω για τα καρτελ στις μεγαλες αλυσιδες, να μην μας περνανε για μακακες εεε..βεβαια τα προστιμα ειναι για τα ματια του κοσμου δεν θα τα πληρωσουν ποτε γιατι και το κρατος αυτο την ιδια μουρη εχει με δαυτες...

https://www.protothema.gr/economy/article/1395536/prostima-1440000-euro-se-treis-epiheiriseis-ilektronikon-eidon-gia-plasmatikes-kai-eikonikes-ekptoseis/

Επεξ/σία από Aloperitin
Δημοσ.
Στις 20/7/2023 στις 1:27 ΜΜ, rafel1991 είπε

μπήκα στις 12/7 κατεβασα τις επιταγες.

Αττική 25.000 μόρια

Θέλω να δώσω ψυγείο έχω ένα που δε δουλεύει ξέρετε αν θα υπάρξει πρόβλημα? ειδα σε προηγουμενες αναρτησεις οτι απλα πρεπει να ειναι σε καλη εξωτερικη κατασταση. Έχει αλλάξει κάτι?

Επίσης για οποιον το έκανε μέσω Κωτσόβολου πειτε μου λιγο κατα την παραδοση της ανακυκλώσιμης τι χαρτι σας δωσανε?

Επειδη εκανα την διαδικασια ανακυκλωσης ψυγειοκαταψυκτη την Παρασκευη που μας περασε στον Κωτσοβολο επαρχια ομως,το εφεραν στην ωρα τους με μιση ωρα αποκλιση,κατεβασαν το καινουριο και φευγοντας πηραν το παλιο χωρις να κοιταξουν τιποτα(δουλευε ομως το δικο μου κανονικα) και δεν αφησαν καποιο χαρτι παραλαβης.Σημερα ηρθε μυνημα οτι συνδεθηκε το ταδε κουπονι με τη συσκευη προς ανακυκλωση.

Δημοσ.

O παθως μαθως, εκανα το λαθος πριν ενα μηνα, λογω προβληματος στο crs του Mediamarkt 2 μερες, να παω you.gr με δωρεαν εγκατασταση.

Τα υπολοιπα σε ενα μυθιστορημα τρομου που θα γραψω μολις τελειωσει ο Γολγοθας σε 50 χρονια.

Δημοσ.

Εχει καταφερει κανενας να κανει αγορα με το voucher αλλα με τιμολογιο σε αλλο ονομα;

Η δεν παιζει καθολου τιμολογιο;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, blazar είπε

Καλησπέρα, γίνεται να δώσω ψυγειοκαταψύκτη για καταψύκτη;

Κανονικά όχι.

Ψυγειοκαταψύκτης = ψυγείο για το πρόγραμμα. Τώρα αν γίνει καμιά αλχημεία, άλλο θέμα αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο λιγη ερευνα  αγορας μια ερωτηση..πλαισιο κωτσοβολος ,παμπλικ,μιντια μαρκτ ,πρακτικερ και ηλεκτρονετ ειναι μια αλυσιδα στην ιδια δηλαδη ανηκουν? Ιδιες τιμες καρμπον σε ψυγεια που κοιτω,ιδιες εκπτωσεις ακριβως για το ιδιο προιον..κοιτω απο το ενα στο αλλο και νομιζω δεν αλλαξα σαιτ και μαγαζι..ουτε πρωταπριλια..χαχαχ ..τι παιζει?ανταγωνισμος  μηδεν..

Επεξ/σία από Zikos99
Δημοσ.
41 minutes ago, Zikos99 said:

Μετα απο λιγη ερευνα  αγορας μια ερωτηση..πλαισιο κωτσοβολος ,παμπλικ,μιντια μαρκτ ,πρακτικερ και ηλεκτρονετ ειναι μια αλυσιδα στην ιδια δηλαδη ανηκουν? Ιδιες τιμες καρμπον σε ψυγεια που κοιτω,ιδιες εκπτωσεις ακριβως για το ιδιο προιον..κοιτω απο το ενα στο αλλο και νομιζω δεν αλλαξα σαιτ και μαγαζι..ουτε πρωταπριλια..χαχαχ ..τι παιζει?ανταγωνισμος  μηδεν..

Οχι δεν είναι μια αλυσίδα

Δημοσ.

Μιας και ακούω/βλέπω γύρω μου κόσμο με οικονομική άνεση να παίρνει συσκευές, μπήκα να ξαναδώ την αίτηση των γονιών μου, που σε πρώτη φάση είχαν φάει άκυρο...

Λοιπόν εγκρίθηκαν και η μητέρα μου δεν είδε ποτέ το sms (που φαντάζομαι θα είχε σταλεί).

Στο θέμα μας...έχουμε μια επιταγή για 639€. Που αφορά 24ρι κλιματιστικό.

Αυτό σημαίνει πως αν πάρω ένα κλιματιστικό των 1000€, θα πληρώσουμε 1000-639=361€ ? 

Ή παίζει κάτι άλλο με τις κατηγορίες/ποσοστά; (Στο 45% οι γονείς)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 639€ είναι το ανώτατο ποσό που αφορά κλιματιστικό 24000btu (το αναφέρει στην σελίδα της αίτησης).

Spoiler

Screenshot_20230730-184311_Photos.jpg.81660c8755c1a7b518e57528b59eced0.jpg

Η πράξη που θα κάνεις είναι: τιμή κλιματιστικού -45% (πχ 1000€ -45% = 550€)

Επεξ/σία από dhmak
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, dhmak said:

Τα 639€ είναι το ανώτατο ποσό που αφορά κλιματιστικό 24000btu (το αναφέρει στην σελίδα της αίτησης).

Reveal hidden contents

Screenshot_20230730-184311_Photos.jpg.81660c8755c1a7b518e57528b59eced0.jpg

Η πράξη που θα κάνεις είναι: τιμή κλιματιστικού -45% (πχ 1000€ -45% = 550€)

θενκς!

εκανα μια έρευνα στα μεγάλα καταστήματα και ειδα πως οι τιμες εχουν ξεφύγει. Προφανώς λογω επιδότησης...

Καποια μικρότερα καταστηματα, με πιο λογικες τιμες, προφανως δε θα συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Μπορεις να μου εξηγήσεις τη διαδικασία;

Πηγαινω σ'ενα κατάστημα με το κουπόνι, επιλέγω εγκαταστάτη, ο οποιος το ξηλώνει και το ανακυκλώνει; 

Δημοσ.

Γνωρίζεί κάποιος αν υπάρχει ή θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα(για άτομα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν δηλωμένα ως φιλοξενούμενα και από πέρισυ είναι σε δικό τους σπίτι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...