JimmyOld Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Στις 13/7/2023 στις 12:30 ΠΜ, Vault13 είπε Οχι λεει η λογικη. Ή οτι δεν απαγορευεται επιτρεπεται; κανεις δεν εχει σκεφτει τετοια περιπτωση οταν φτιαχτηκε το προγραμμα. Γιατι δεν ρωτας μια μεγαλη αλυσιδα; Τηλ. Ευχαριστώ για την απάντηση, ήδη ρώτησα και δεν το δέχονται. Ήθελα όμως να μάθω αν υπήρξε κάτι σχετικό από την εμπειρία κάποιου άλλου που ίσως αντιμετώπισε το θέμα. Κατά τη γνώμη μου, το γράμμα της απόφασης που διέπει το πρόγραμμα, δεν αποκλείει ανακύκλωση φορητών κλιματιστικών που αποτελούνται από δύο τμήματα, οπότε επιτρέπεται βάσει του σκεπτικού "ότι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται". Όμως, αν δεν δέχεται κάποιος να το εφαρμόσει, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα... Να δω τι θα το κάνω τώρα, έχει και πολύ χαμηλό WAF χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, JimmyOld said: Ευχαριστώ για την απάντηση, ήδη ρώτησα και δεν το δέχονται. Ήθελα όμως να μάθω αν υπήρξε κάτι σχετικό από την εμπειρία κάποιου άλλου που ίσως αντιμετώπισε το θέμα. Κατά τη γνώμη μου, το γράμμα της απόφασης που διέπει το πρόγραμμα, δεν αποκλείει ανακύκλωση φορητών κλιματιστικών που αποτελούνται από δύο τμήματα, οπότε επιτρέπεται βάσει του σκεπτικού "ότι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται". Όμως, αν δεν δέχεται κάποιος να το εφαρμόσει, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα... Να δω τι θα το κάνω τώρα, έχει και πολύ χαμηλό WAF χαχα! Αναφέρει στις ερωτήσεις Quote Το Πρόγραμμα απαιτεί την αντικατάσταση / απόσυρση μίας παλιάς συσκευής, η οποία ήταν τοποθετημένη στην οικία που δηλώνεται στην αίτηση και απεγκαταστάθηκε από πιστοποιημένο τεχνικό σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Επομένως, το Πρόγραμμα απαιτεί την εμπλοκή τεχνικού που προβαίνει σε απεκατάσταση και δηλώνει υπεύθυνα τα παραπάνω (μόνο για την περίπτωση κλιματιστικών). Αν επιθυμείτε να παραδώσετε στον έμπορο παλαιό κλιματιστικό που θα απεγκαταστήσετε χωρίς την εμπλοκή του εμπόρου , θα πρέπει να αναλάβετε εσείς την εύρεση πιστοποιημένου τεχνικού που θα δηλώσει τα παραπάνω στην ψηφιακή πλατφόρμα του Προγράμματος, πριν την παράδοσή του. Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να αναλαμβάνει την ευθύνη δεν το κάνουν και δεκτό Μπορεί ακόμα κάποιος να πατήσει στο απεγκατάσταση, κάτι που δεν ισχύει στο φορητό, καθώς μπορεί να σου πει το είχες αλλού και το έφερες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Νέοι δικαιούχοι μπαίνουν.. https://www.ienergeia.gr/xristika/25880/allazo-syskevi-neoi-dikaioyxoi-poy-tha-vreite-epitages-meta-ta-sms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, sdikr είπε Αναφέρει στις ερωτήσεις Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να αναλαμβάνει την ευθύνη δεν το κάνουν και δεκτό Μπορεί ακόμα κάποιος να πατήσει στο απεγκατάσταση, κάτι που δεν ισχύει στο φορητό, καθώς μπορεί να σου πει το είχες αλλού και το έφερες εδώ. Πώς θα αποδείξεις ότι το είχες εκεί? Με μάρτυρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 50 minutes ago, GREGORYMO said: Πώς θα αποδείξεις ότι το είχες εκεί? Με μάρτυρες? Θα πρέπει να υπογράψει ο τεχνικός, δύσκολα θα βρείς κάποιον να αναλάβει την ευθύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimmyOld Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sdikr είπε Θα πρέπει να υπογράψει ο τεχνικός, δύσκολα θα βρείς κάποιον να αναλάβει την ευθύνη Τελικά, εκεί νομίζω ότι είναι όλη η δυσκολία, όντως δύσκολα θα διακινδυνεύσει κάποιος την πιστοποίησή του για την οριακή αυτή περίπτωση και μάλιστα χωρίς να έχει κάποια σημαντική ωφέλεια. Κατά τα λοιπά, απόδειξη (π.χ. μάρτυρες κλπ) εκτιμώ ότι πρέπει να βρει αυτός που θα κατηγορήσει κάποιον για απάτη. Όσο για την εγκατάσταση, κάλιστα μπορώ να το βιδώσω στον τοίχο και να αφαιρέσω τα ροδάκια. Όμως, ευχαριστώντας πάλι για τις απόψεις όλων, το θέμα έχει λήξει για εμένα, δεδομένου μάλιστα ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική εμπειρία από άλλον συμφορουμίτη, και απλά θα πρέπει να δω τι θα το κάνω... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από JimmyOld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Τα voucher που εγκρίθηκαν προχθές 12 Ιουλίου, πότε λήγουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τα voucher που εγκρίθηκαν προχθές 12 Ιουλίου, πότε λήγουν? Καλημερα... Συνηθως δινονυν ενα περιθωριο 45-60 ημερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε ολους. Μπήκα και εγώ στο πρόγραμμα επιτέλους για ψυγείο. Το παλιο το εχω κοντα 10-12 χρόνια, δεν εχει βγαλει προβλημα αλλα σκεφτομαι να κανω αλλαγη. Εχω την εξης απορια, θυμαμαι να εχω διαβασει οτι γινεται αλλα θα ηθελα μια επιβεβαιωση παρακαλω. Απο τις κατα τόπους προσφορές συγκεκριμένων καταστημάτων που κάνουν 20% λόγω εγκαινίων κτλ, δέχονται κανονικά και την επιταγή του προγράμματος; Δηλαδή, αρχική τιμή-20% του καταστήματος και πάνω σε αυτή την τιμή να μπει η επιταγή; Και κάτι ακόμα, εφόσον η επιταγή αφαιρείτε κατευθείαν απο το ποσό, έχω δυνατότητα το υπόλοιπο να το βάλω και σε δόσεις ή πρέπει να γίνει εφάπαξ εξόφληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, wasd είπε Καλησπέρα σε ολους. Μπήκα και εγώ στο πρόγραμμα επιτέλους για ψυγείο. Το παλιο το εχω κοντα 10-12 χρόνια, δεν εχει βγαλει προβλημα αλλα σκεφτομαι να κανω αλλαγη. Εχω την εξης απορια, θυμαμαι να εχω διαβασει οτι γινεται αλλα θα ηθελα μια επιβεβαιωση παρακαλω. Απο τις κατα τόπους προσφορές συγκεκριμένων καταστημάτων που κάνουν 20% λόγω εγκαινίων κτλ, δέχονται κανονικά και την επιταγή του προγράμματος; Δηλαδή, αρχική τιμή-20% του καταστήματος και πάνω σε αυτή την τιμή να μπει η επιταγή; Και κάτι ακόμα, εφόσον η επιταγή αφαιρείτε κατευθείαν απο το ποσό, έχω δυνατότητα το υπόλοιπο να το βάλω και σε δόσεις ή πρέπει να γίνει εφάπαξ εξόφληση; Με το μαγαζί, θα συνεννοηθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tharapis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 καλησπέρα, Ξερει κανεις που βρίσκεται για Αθήνα το τωρινό όριο των τελευταίων δικαιούχων, δηλαδή στα πόσα μόρια είναι ο τελευταίος που έχει ενταχθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Απ' έξω κι εσύ ε;; κι εγώ ακόμα περιμένω, αλλά δεν είναι στην Αθήνα η αίτηση, 2ο καλοκαίρι στο περίμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, tharapis είπε καλησπέρα, Ξερει κανεις που βρίσκεται για Αθήνα το τωρινό όριο των τελευταίων δικαιούχων, δηλαδή στα πόσα μόρια είναι ο τελευταίος που έχει ενταχθεί; Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μπουν αρκετοί ακομα.. Υπομονή να έχεις λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgrec0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 15/7/2023 στις 7:18 ΜΜ, tharapis είπε καλησπέρα, Ξερει κανεις που βρίσκεται για Αθήνα το τωρινό όριο των τελευταίων δικαιούχων, δηλαδή στα πόσα μόρια είναι ο τελευταίος που έχει ενταχθεί; Εγώ με 26.000 πήρα την προηγούμενη εβδομάδα το voucher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Έκανα αίτηση για κλιματιστικό πέρσι, δεν προχώρησε, αλλά την Τετάρτη έλαβα sms να κάνω λήψη της επιταγής. Την έλαβα σε sms και κοιτάω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Δεν βρίσκω ούτε τις λίστες με καταστήματα και μοντέλα κλιματιστικών, οι σύνδεσμοι του υπουργείου είναι νεκροί: https://merchants.allazosyskevi.gov.gr/api/verified-merchants-xls https://merchants.allazosyskevi.gov.gr/api/verified-products-xls Έχει αλλάξει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα