Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μεγαλες αλυσιδες καρτελ..εχουν συννενοηθει και εχουν ακριβως ιδιες τιμες στα δημοφιλη προιοντα...ουτε πεντε ευρω πανω κατω για τα ματια του κοσμου στην κολομβια των βαλκανιων..ανταγω νισμος απο τα λιντλ...ο δε κωτσομπολος εχει δωρεαν μεταφορικα υποτιθεται πανω απο 200 ευρω και μεχρι τα 500+ ευρω πχ στα Ψυγεια  λεει μονο παραλαβη απο το καταστημα...και απο τη μυγα ξυγκι λεμε...και διαφημιζουν την εκπτωση του αλλαζω συσκευη σαν να ειναι δικη τους...βεβαια ο πωλητης κανει αυτα που κανει αναλογα με το iq του αγοραστη λενε καποιοι ,οποτε  συγχωρεμενες οι εταιρειες

Επεξ/σία από Dragster44
  • Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, ChrisN.S. said:

Έπρεπε να φαίνεται στο χαρτί της παραγγελίας τόσο η υπηρεσία εγκατάστασης όσο και της απεγκατάστασης, αν σου είχαν πει και εκείνη δωρεάν. Προφανώς το άτομο που σου έκανε την τηλεφωνική παραγγελία έβαλε ότι γούσταρε αν δεν το διευκρίνισες εκείνη την στιγμή. Γι' αυτό ποτέ από το τηλέφωνο παραγγελίες.

Δεν την παλεύουν στα τηλεφωνικά πρέπει να ζητάτε την παραγγελία ΑΜΕΣΩΣ στο mail σας μετα την κλήση. 

Δημοσ.
On 06/07/2023 at 14:03, ChrisN.S. said:

Πάντως τα inverter ψυγεία κάνουν πολύ ενοχλητικό υψίσυχνο μεταλλικό θόρυβο όταν δουλεύει ο συμπιεστής στο full, βέβαια όταν πιάσει θερμοκρασία και ρίξει στροφές γίνονται όντως αθόρυβα, αλλά τρόμαξα να πω την αλήθεια. Να υποθέσω σε ένα καινούργιο ψυγείο που μπαίνει πρώτη φορά στην πρίζα είναι φυσιολογικό αυτό;

Πρώτη μέρα κι εγώ τρόμαξα με το LG...έκτοτε γενικά ισορρόπησε, αλλά το πιάνει ώρες-ώρες, ακόμη κι αν δεν εκτελεί έργο ψύξης - εννοώ ότι δεν έβαλα πολλά νέα τρόφιμα στη ψύξη ή τη κατάψυξη - αρχίζει και βουίζει...

Σαφώς δεν τους ταιριάζει ο τίτλος "αθόρυβα"...

...θα ήθελα να δοκιμάσω την ειδική αθόρυβη σειρά σε κάποιες μάρκες (άλλο το να λένε αθόρυβο στη διαφήμιση, άλλο να είναι στις προδιαγραφές/τεχνικά χαρακτηριστικά) να δω κατά πόσο ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την μέρα δεσμευσης του κουπονιού, πόσες μερες περιθώριο υπάρχει μεχρι να ολοκληρωθεί η παραλαβη και η αντικατάσταση ; 
γιατι με καθηστερουν και φοβαμαι μην ακυρωθει. Ξερει κανεις;

Δημοσ.

Θυμαμε οτι διαβασα στον οδηγο του προγραμματος πως για 1 μηνα μενει δεσμευμενο το κουπονι και μετα αποδεσμευεται αυτοματα. Αυτη ειναι τουλαχιστον η δικη μου εντυπωση... με επιφυλαξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλαιότερα (Ιουν.22), είχα ρωτήσει εδώ τους συμφορουμίτες αν μπορώ να ανακυκλώσω φορητό κλιματιστικό και να πάρω νέο κλασσικό κλιματιστικό, δηλ. τοποθετημένο σε τοίχο και όχι φορητό. Τότε, αν και υπήρξαν βοηθητικές απαντήσεις, δεν υπήρξε κάποια σαφής συμβουλή, μάλλον λόγω του ότι κανείς δεν είχε συναντήσει τέτοια περίπτωση.

Όπως είχα πεί, έχω ένα φορητό κλιματιστικό με R22 που λειτουργεί. Το κλιματιστικό αυτό έχει και εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Η συγκεκριμένη εξωτερική μονάδα έχει εναλλάκτη και ανεμιστήρα και συνδέεται με την εσωτερική μονάδα με πλακέ «σωλήνα» που περιέχει δύο εύκαμπτους σωλήνες που μεταφέρουν το φρέον και καλώδιο για τα ηλεκτρικά. Δείτε τη φωτογραφία:

AriagelPortableAC.png.cfd5bf06639e6b6d579ebc4360092d45.png

Στις οδηγίες της επιδότησης διάβασα ότι δεν μπορώ να επιδοτηθώ για νέο φορητό κλιματιστικό και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, διότι όπως είπα θέλω να πάρω κλασσικό κλιματιστικό, μόνιμα εγκατεστημένο. Όμως, ΔΕΝ διάβασα κάπου ότι δεν μπορώ να αποσύρω φορητό κλιματιστικό. Ο περιορισμός ήταν ότι το παλαιό κλιματιστικό πρέπει να είναι δύο μονάδες (εσωτερική και εξωτερική).

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα έχει τρέξει αρκετό καιρό μέχρι σήμερα, έχει κανείς εμπειρία με περίπτωση σαν και αυτή;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από JimmyOld
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη.

Εγκριθηκε σημερα η αιτηση μου, και για κλιματιστικο λεει μεγιστη αξια 497. Δυο αποριες.

1) Η τιμη ειναι χωρις φπα αρα να ψαξω για 497+ 24%?

2) Αμα βρω ενα πανω απο την τιμη που υπολογισω στο 1),  μπορω να προχωρησω την εξαργυρωση της επιταγης απλα με υπολογιζομενη εκπτωση στην τιμη την 1) ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, JimmyOld είπε

Παλαιότερα (Ιουν.22), είχα ρωτήσει εδώ τους συμφορουμίτες αν μπορώ να ανακυκλώσω φορητό κλιματιστικό και να πάρω νέο κλασσικό κλιματιστικό, δηλ. τοποθετημένο σε τοίχο και όχι φορητό. Τότε, αν και υπήρξαν βοηθητικές απαντήσεις, δεν υπήρξε κάποια σαφής συμβουλή, μάλλον λόγω του ότι κανείς δεν είχε συναντήσει τέτοια περίπτωση.

Όπως είχα πεί, έχω ένα φορητό κλιματιστικό με R22 που λειτουργεί. Το κλιματιστικό αυτό έχει και εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Η συγκεκριμένη εξωτερική μονάδα έχει εναλλάκτη και ανεμιστήρα και συνδέεται με την εσωτερική μονάδα με πλακέ «σωλήνα» που περιέχει δύο εύκαμπτους σωλήνες που μεταφέρουν το φρέον και καλώδιο για τα ηλεκτρικά. Δείτε τη φωτογραφία:

AriagelPortableAC.png.cfd5bf06639e6b6d579ebc4360092d45.png

Στις οδηγίες της επιδότησης διάβασα ότι δεν μπορώ να επιδοτηθώ για νέο φορητό κλιματιστικό και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, διότι όπως είπα θέλω να πάρω κλασσικό κλιματιστικό, μόνιμα εγκατεστημένο. Όμως, ΔΕΝ διάβασα κάπου ότι δεν μπορώ να αποσύρω φορητό κλιματιστικό. Ο περιορισμός ήταν ότι το παλαιό κλιματιστικό πρέπει να είναι δύο μονάδες (εσωτερική και εξωτερική).

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα έχει τρέξει αρκετό καιρό μέχρι σήμερα, έχει κανείς εμπειρία με περίπτωση σαν και αυτή;

Ευχαριστώ

Οχι λεει η λογικη. Ή οτι δεν απαγορευεται επιτρεπεται;

κανεις δεν εχει σκεφτει τετοια περιπτωση οταν φτιαχτηκε το προγραμμα. Γιατι δεν ρωτας μια μεγαλη αλυσιδα; Τηλ.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Επιτέλους, μετά απο ένα χρόνο ήρθε και η δική μου σειρά! Έλαβα εχθές το μεσημέρι το πολυπόθητο sms και έφυγα γύρα για να δω τα μοντέλα της LG που είχα καταλήξει εδώ και μήνες απο κοντά. Καθώς τα κοιτούσα έπεσα πάνω σε ένα whirlpool και πιο συγκεκριμένα το W7X82OW. Βγαίνει περίπου 220ε πιο κάτω απο τα LG και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχε αυτοκόλλητο πάνω για 10 χρόνια εγγύηση μοτέρ συμπιεστή! Έχετε κάποια εμπειρία σε ψυγείο απο τη συγκεκριμένη μάρκα και το σαππόρτ της; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, elgrec0 είπε

Επιτέλους, μετά απο ένα χρόνο ήρθε και η δική μου σειρά! Έλαβα εχθές το μεσημέρι το πολυπόθητο sms και έφυγα γύρα για να δω τα μοντέλα της LG που είχα καταλήξει εδώ και μήνες απο κοντά. Καθώς τα κοιτούσα έπεσα πάνω σε ένα whirlpool και πιο συγκεκριμένα το W7X82OW. Βγαίνει περίπου 220ε πιο κάτω απο τα LG και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχε αυτοκόλλητο πάνω για 10 χρόνια εγγύηση μοτέρ συμπιεστή! Έχετε κάποια εμπειρία σε ψυγείο απο τη συγκεκριμένη μάρκα και το σαππόρτ της; 

15 έτη έχει ο συμπιεστής αλλά διαβάζω :

Ζώνη κλίματος SN (Sub Normal): +10oC έως +32oC

για Ελλάδα θες ST (sub tropical) και Τ (tropical)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Vault13 είπε

Οχι λεει η λογικη. Ή οτι δεν απαγορευεται επιτρεπεται;

κανεις δεν εχει σκεφτει τετοια περιπτωση οταν φτιαχτηκε το προγραμμα. Γιατι δεν ρωτας μια μεγαλη αλυσιδα; Τηλ.

Από εκεί που θα αγοράσεις , θα ρωτήσεις 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

15 έτη έχει ο συμπιεστής αλλά διαβάζω :

Ζώνη κλίματος SN (Sub Normal): +10oC έως +32oC

για Ελλάδα θες ST (sub tropical) και Τ (tropical)

Σε ευχαριστώ πολύ, μπήκα πάλι στον ίσιο δρόμο, ψάχνω για LG :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, elgrec0 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, μπήκα πάλι στον ίσιο δρόμο, ψάχνω για LG :)

Μην σε παρω και στο λαιμο μου, έτσι γράφει στα χαρακτηριστικά στο praktiker.gr

https://whirlpool-cdn.thron.com/static/2TW2IC_NPR859991649020el_MY4FBJ.pdf?xseo=&response-content-disposition=inline%3Bfilename%3D"-NEL.pdf"

Κλιματική κατηγορία (ΕΕ) 2017/1369 εκτεταμένη εύκρατη/ τροπική

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Μην σε παρω και στο λαιμο μου, έτσι γράφει στα χαρακτηριστικά στο praktiker.gr

https://whirlpool-cdn.thron.com/static/2TW2IC_NPR859991649020el_MY4FBJ.pdf?xseo=&response-content-disposition=inline%3Bfilename%3D"-NEL.pdf"

Κλιματική κατηγορία (ΕΕ) 2017/1369 εκτεταμένη εύκρατη/ τροπική

Το είδα αλλά φαντάστηκα ότι θα είναι λάθος από τσαπατασουλια του πρακτικερ, γιατί εκεί το βρήκα το ψυγείο.

Μόλις επέστρεψα από πλαίσιο, πήρα ένα LG τελικά.

Πιο πριν πέρασα από media markt για να τα δω από κοντά και ενώ βρήκα ένα που μου άρεσε όταν ρώτησα για μεταφορικά και ανέβασμα στον 3ο όροφο μου είπε ο άνθρωπος εκεί που με εξυπηρετούσε πως είναι συν 100ε και πως αυτό είναι νόμος και σε όποιο μαγαζί και να πάω το ίδιο θα μου ζητήσουν. Να σημειώσω εδώ πως το ψυγείο που ήθελα να πάρω ήταν 1.80 και 60ρι. Έφυγα και πήγα πλαίσιο , μου είπαν πως είναι δωρεάν τα μεταφορικά και πως το ανεβάζουν σε όροφο αρκεί να χωράει να στρίψει.

Το αναφέρω γιατί κάπου διάβασα μερικές σελίδες πίσω ότι έγινε το ίδιο και με άλλο κατάστημα.

Διάλεξα το GBP61DSPGN , κατασκευή Πολωνία .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Από εκεί που θα αγοράσεις , θα ρωτήσεις 

Απανταω σε καποιον αλλον, δεν με ενδιαφερει εμενα. Το ιδιο με σενα ειπα παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...