dhmak Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πρωινό της ημέρας της παράδοσης του ψυγειοκαταψύκτη, μου ήρθε το email με τον κωδικό της Δωροεπιταγής από το πλαίσιο Spoiler Επειδή μάλλον θα πάει χαμένη, ψάχνω αγοραστές (λήγει 31/07). Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NightKing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ξέρει κανείς αν οι δωροεπιταγές του Πλαισίου συνδυάζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιούργια στον τορβά με τα….United έγινε σημερα. Τελευταια μερα της δευτερης φασης ηταν. Δεν εμεινε ρουθουνι απο ψηγεια φτηνα, δείτε τα μεγάλα πολυκαταστήματα διαθεσιμοτητες στα φτηνα. Όχι morris, ούτε Davoline δεν εβρισκες. Μέχρι και το πλαισιο ξεπουλησε Kendrix 1-2 μειναν αν μειναν και αυτα. Και οχι μονο αττικη, πανελλαδικως εγινε της ποπης. όρμησα και εγω inventor μου ετυχε για να μην πεταξω κουπονι. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε όταν λες άμεσα, σου ήρθε με viber ή sms με το που έκανες την παραγγελία στο κατάστημα; τι εννοείς ενεργοποιήθηκε σε 2 ημέρες; Παραγγελία στο κατάστημα. Sms με το κωδικό με το που παρέλαβα το ψυγείο και 2 μέρες μετά ενεργοποιήθηκε. (Πιο πριν την ειχα δοκιμάσει αλλά δεν ήταν έγκυρη). Επιταγή 100 ευρώ για αγορά πάνω από 200 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, dhmak είπε Το πρωινό της ημέρας της παράδοσης του ψυγειοκαταψύκτη, μου ήρθε το email με τον κωδικό της Δωροεπιταγής από το πλαίσιο Απόκρυψη περιεχομένων Επειδή μάλλον θα πάει χαμένη, ψάχνω αγοραστές (λήγει 31/07). τι επιταγη ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 hours ago, sotiris123 said: εμένα η επιταγή από κωτσόβολο μου ήρθε άμεσα και ενεργοποιήθηκε 2 μέρες μετά τη παραλαβή του ψυγείου. Για την αγορά είχες χρησιμοποιήσει voucher από ' αλλάζω συσκευή '; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 ναι με voucher έγινε η αγορά ψυγείου 900 ευρώ περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 17 hours ago, iageogr said: Υποτιθεται σε 7-10 μερες μετα την παραλαβη στελνουν sms (ετσι μου ειπαν). Εγω περιμενω μια βδομαδα χωρις να την λαβω και θα περιμενω ως τη Παρασκευη και μετα θα παρω τηλεφωνο... Αν εισαι στις 10 μερες ή περασαν καλυτερα να παρεις τηλεφωνο... Στον κοτσοβολο λένε ότι δεν δίνουν επιταγές σε αυτούς που αγοράζουν ψυγείο με χρήση voucher από το πρόγραμμα 'αλλαζω συσκευή ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, macovet είπε Στον κοτσοβολο λένε ότι δεν δίνουν επιταγές σε αυτούς που αγοράζουν ψυγείο με χρήση voucher από το πρόγραμμα 'αλλαζω συσκευή ' εμένα με αγορά ψυγείου με το πρόγραμμα μου δώσανε κανονικά στο κατάστημα Καλαμάτας και με αγορά από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 24 minutes ago, macovet said: Στον κοτσοβολο λένε ότι δεν δίνουν επιταγές σε αυτούς που αγοράζουν ψυγείο με χρήση voucher από το πρόγραμμα 'αλλαζω συσκευή ' Εχω την εντυπωση πως ενα μπαχαλο επικρατει και αναλογα τον υπαλληλο που θα πετυχεις μπορει να ακουσεις αλλα. Η προωθητικη τους ενεργεια στη σελιδα τους δεν αποκλυει τα voucher αλλα προωθει την πωληση των ψυγειων με 2 προσφορες (η μια λογω voucher και η αλλη η δωροεπιταγη) Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση (αν ειναι σωστη βεβαια) πως οσοι παραγγελνουν απο καταστημα λαμβανουν γρηγορα το sms ενω οσοι κανουν τηλεφωνικη παραγγελια (οπως εγω) θα πρεπει να περιμενουν περισσοτερο γιατι κανουν χειροκινητους ελεγχους. Οπως και να εχει πρεπει να το κυνηγησεις το θεμα αν δεν σου στειλουν την δωροεπιταγη, ειναι δεδομενο οτι τις δικαιουσε και πως υπαρχουν ατομα που εχουν παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, iageogr said: Εχω την εντυπωση πως ενα μπαχαλο επικρατει και αναλογα τον υπαλληλο που θα πετυχεις μπορει να ακουσεις αλλα. Η προωθητικη τους ενεργεια στη σελιδα τους δεν αποκλυει τα voucher αλλα προωθει την πωληση των ψυγειων με 2 προσφορες (η μια λογω voucher και η αλλη η δωροεπιταγη) Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση (αν ειναι σωστη βεβαια) πως οσοι παραγγελνουν απο καταστημα λαμβανουν γρηγορα το sms ενω οσοι κανουν τηλεφωνικη παραγγελια (οπως εγω) θα πρεπει να περιμενουν περισσοτερο γιατι κανουν χειροκινητους ελεγχους. Οπως και να εχει πρεπει να το κυνηγησεις το θεμα αν δεν σου στειλουν την δωροεπιταγη, ειναι δεδομενο οτι τις δικαιουσε και πως υπαρχουν ατομα που εχουν παρει. Τελικά πρέπει να ισχύει. Το μπέρδεμα δίνεται με την επιταγή 'ανακύκλωσης' την οποία προφανώς δεν δικαιούνται όσοι παίζουν με αλλάζω συσκευή. Η επιταγή της ενέργειας όμως που συζητάμε, είναι διαφορετική. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από macovet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 1:20 ΠΜ, ChrisN.S. είπε Μια ακόμη ερώτηση σε περίπτωση που έχει τύχει το ίδιο σε άλλον: Έκανα σήμερα αγορά από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΥΓΓΡΟΥ το συγκεκριμένο ψυγείο πλάτους 70cm και βάρους 94kg (με τη συσκευασία). Η πωλήτρια κατευθείαν μου είπε πως χρειάζεται η υπηρεσία "παράδοσης ογκωδών και βαρέων συσκευών" που κοστίζει 99€. Μα της λέω διάβασα στο site σας τους όρους μεταφοράς και είναι κάτω από τα 100kg, φωνάζει την υπεύθυνη του ορόφου: μου λέει επειδή είναι 70ρι (εννούσε 70cm) πλάτος μπορεί να μην χωράει από τις σκάλες να στρίψει αν δεν έχουν πλάτος κλπ κλπ, της λέω δεν νομίζω να μην χωράει, ανένδοτη αυτή, ακόμη και αν χωράει μου λέει θα χρειαστούν 4-5 άτομα να στο ανεβάσουν πάνω (2ος όροφος) και είναι υποχρεωτικό να την πάρεις γιατί μπορεί να χρειαστεί γερανός κλπ κλπ. Να μην τα πολυλογώ, μου έκανε μια έκπτωση και άφησε την υπηρεσία 50€. Και ρωτώ εγώ, από που και ως που δεν τηρεί ότι λένε οι όροι στο site τους και με υποχρεώνει στην αγορά της; https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/konsoles-nintendo-switch/klassika-eikografimena/999834-παράδοση-ογκωδών-συσκευών-με-γερανό Σύμφωνα με τους όρους, χρειάζεται σε αντικείμενα >=100kg και πλάτους >75cm... Το ψυγείο που αγοράστηκε είναι αυτό: https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-gbb566pzhmn Προς ενημέρωση, δεν χρειάστηκε κανένας γερανός, και ήταν μόνο 2 άτομα τα οποία το ανέβασαν ανετότατα από τις σκάλες στο διαμέρισμα... Τώρα θα πέσουν τηλέφωνα για εξηγήσεις με τον Κωτσόβολο. Δεν έχουν και email επικοινωνίας, νέα μόδα αυτή... να μην μπορείς να κοινοποιήσεις καμία συνομιλία σε συνήγορο καταναλωτή κλπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Προς ενημέρωση, δεν χρειάστηκε κανένας γερανός, και ήταν μόνο 2 άτομα τα οποία το ανέβασαν ανετότατα από τις σκάλες στο διαμέρισμα... Τώρα θα πέσουν τηλέφωνα για εξηγήσεις με τον Κωτσόβολο. Δεν έχουν και email επικοινωνίας, νέα μόδα αυτή... να μην μπορείς να κοινοποιήσεις καμία συνομιλία σε συνήγορο καταναλωτή κλπ. Συνδιασμος απατεωνιας και αχρηστων μεταφορέων. Πριν 20 χρονια, φορτωσα τριαρι με φιλο σε φορτηγο, πηγαμε κεφαλονια, ξεφορτωσαμε ολο το τριαρι και γυρισαμε με το ιδιο πλοιο στην Κυληνη. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ζημιά. ΟΥΤΕ γραντζουνια. Αντιθετα πηρα ψυγειο απο electroholic παλια. Μου το εστειλαν με μεταφορικη και παρεδωσαν λαθος ψυγειο. Οταν ηρθαν να φερουν το παλιο και να παρουν το λαθος... πραγματικα μιλαμε οριακα δεν του τραβηκαν κλωτσια απο τον 1ο για να φτασει στο ισογειο. Το καινουργιο το ανεβασα εγω επανω! δεν τολμησα να αφησω αυτα τα ουγκανα να το ανεβασουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει προσφορά (δίνοντας τα στοιχεία της συντρόφου) για ψυγείο με 'αλλάζω συσκευή' από τις τηλεφωνικές πωλήσεις γνωστής αλυσίδας, με τιμή λίγο καλύτερη από αυτή που αναγραφόταν στο site. Μετά πήγα σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας όπου μου έκαναν ακόμα καλύτερη προσφορά και έτσι προχώρησα στην καταχώρηση της παραγγελίας με δέσμευση του voucher και την εξόφληση του ψυγείου (δίνοντας το δικό μου τηλέφωνο/στοιχεία), έκανα όλη τη διαδικασία από το κατάστημα. Σήμερα όμως με κάλεσαν από το τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων (στο τηλέφωνο της συντρόφου) και μου κάνουν αντιπροσφορά καλύτερη από το κατάστημα, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι το είχα ήδη παραγγείλει από κατάστημα με τα στοιχεία μου σε μεγαλύτερη τιμή. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω τώρα; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από macovet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, macovet είπε Είχα πάρει προσφορά (δίνοντας τα στοιχεία της συντρόφου) για ψυγείο με 'αλλάζω συσκευή' από τις τηλεφωνικές πωλήσεις γνωστής αλυσίδας, με τιμή λίγο καλύτερη από αυτή που αναγραφόταν στο site. Μετά πήγα σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας όπου μου έκαναν ακόμα καλύτερη προσφορά και έτσι προχώρησα στην καταχώρηση της παραγγελίας με δέσμευση του voucher και την εξόφληση του ψυγείου (δίνοντας το δικό μου τηλέφωνο/στοιχεία), έκανα όλη τη διαδικασία από το κατάστημα. Σήμερα όμως με κάλεσαν από το τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων (στο τηλέφωνο της συντρόφου) και μου κάνουν αντιπροσφορά καλύτερη από το κατάστημα, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι το είχα ήδη παραγγείλει από κατάστημα με τα στοιχεία μου σε μεγαλύτερη τιμή. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω τώρα; Να ακυρώσεις την 1η παραγγελία και να προχωρήσεις με τη νέα καλύτερη τιμή. αξίζει όλη αυτή τη διαδικασία η νέα τιμή; Επίσης αν επιτρέπεται, ποιο κατάστημα είναι αυτό που καλούν για καλύτερες προσφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα