ChrisN.S. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Ειπες για Σκάλες. Ειναι υποχρεωμενοι να το ανεβασουν σε οροφο; Νομιζα εξωπορτα το παρατανε. Λαθος; https://www.kotsovolos.gr/tropoi-apostolhs Εντός Αττικής 9,90€ παράδοση λευκής συσκευής σε όροφο κανονικότατα. Επι πεζοδρομίου μόνο σε περιοχές μη κάλυψης της εταιρίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Μια ακόμη ερώτηση σε περίπτωση που έχει τύχει το ίδιο σε άλλον: Έκανα σήμερα αγορά από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΥΓΓΡΟΥ το συγκεκριμένο ψυγείο πλάτους 70cm και βάρους 94kg (με τη συσκευασία). Η πωλήτρια κατευθείαν μου είπε πως χρειάζεται η υπηρεσία "παράδοσης ογκωδών και βαρέων συσκευών" που κοστίζει 99€. Μα της λέω διάβασα στο site σας τους όρους μεταφοράς και είναι κάτω από τα 100kg, φωνάζει την υπεύθυνη του ορόφου: μου λέει επειδή είναι 70ρι (εννούσε 70cm) πλάτος μπορεί να μην χωράει από τις σκάλες να στρίψει αν δεν έχουν πλάτος κλπ κλπ, της λέω δεν νομίζω να μην χωράει, ανένδοτη αυτή, ακόμη και αν χωράει μου λέει θα χρειαστούν 4-5 άτομα να στο ανεβάσουν πάνω (2ος όροφος) και είναι υποχρεωτικό να την πάρεις γιατί μπορεί να χρειαστεί γερανός κλπ κλπ. Να μην τα πολυλογώ, μου έκανε μια έκπτωση και άφησε την υπηρεσία 50€. Και ρωτώ εγώ, από που και ως που δεν τηρεί ότι λένε οι όροι στο site τους και με υποχρεώνει στην αγορά της; https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/konsoles-nintendo-switch/klassika-eikografimena/999834-παράδοση-ογκωδών-συσκευών-με-γερανό Σύμφωνα με τους όρους, χρειάζεται σε αντικείμενα >=100kg και πλάτους >75cm... Το ψυγείο που αγοράστηκε είναι αυτό: https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-gbb566pzhmn Νταβατζιλίκι, εγώ θα έκανα μεταβολή και γεια σας. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις σε άλλο "Κωτσόβολος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Vault13 said: Αληθεια, μια ενεργεακη ετικετα παραπανω απο E σε D ποσο λετε να αξιζει; Σε €. 100€ πανω; Αποσβεση σΕ 10 χρονια καλα τα υπολογιζω; καμια προταΣη απο αυτα; https://www.mediamarkt.gr/category/oikiakes-suskeues/psugeia/psugeiokatapsuktes?q=energeiakh-klash:d~e|kataskeyasths:bosch~lg~miele~neff~samsung&sort=priceAsc Πολλα ιδια samsung δεν ξερεις ποιο. Η δικη μου ερευνα στα διμετρα (203mm) ψυγεια (τελη Μαιου ως μεσα Ιουνιου) κατεληξε ως καλυτερες επιλογες σε δυο μοντελα LG τα οποια και αγοραστηκαν. Ενα οικονομικο μοντελο και ενα μοντελο full extra και αυτα βαζω ως προτασεις. To οικονομικο μοντελο ειναι το LG GBP62DSNGN, energy class D, με βασικο "εξοπλισμο", ηταν στο φυλλαδιο Μαιου του Κωτσοβολου στα 699Ε συν δωροεπιταγη 50 ευρω. Τωρα το βλεπω 669 ευρω στο κωτσοβολο (με θεμα διαθεσιμοτητας) και 729 ευρω στο link που εδωσες απo mediamarkt (αμεσα διαθεσιμο, και μαλλον δεινει και δωροεπιταγη 50 ευρω) Το ακριβο μοντελο ειναι το LG GBB72PZ7CN1, energy class C, full extra εξοπλισμο (αναδιπλουμενο ραφι, σχαρα κρασιων, inox πλατη εσωτερικα, οθονη στην πορτα, καλυμα στο πισω μερος), πουλιεται μονο στον Κωτσοβολο (με θεμα διαθεσιμοτητας) και η τιμη ειναι 899 ευρω (δηθεν απο 1099 ευρω) Θεμα διαθεσιμοτητας σημαινει οτι θα υπαρξει καθυστερηση στη παραλαβη, θα πρεπει να παρεις τηλ να δεις ποτε θα το εχουν και αν μπορεις να το κλεισεις, μπορει μια βδομαδα να εχουν την αλλη να μην εχουν κτλ. Τελος, μπορει να κοστισει 100 ευρω η μεταβαση απο E σε D μπορει και λιγοτερο ή και σχεδον τιποτα. Εξαρτατε την προσφορα που θα τυχει να βρεις καθως και τον εξοπλισμο που εχουν τα δυο ψυγεια. Στις παραπανω προτασεις με χρηση voucher η διαφορα τιμής ειναι γυρω στα 150 ευρω αλλα εχουν μεγαλη διαφορα στον εξοπλισμο. Και βεβαια η μεταβαση απο D σε C ειναι θεωρητικα πιο ακριβη απο μεταβαση απο E σε D. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από iageogr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 15 hours ago, Vault13 said: Εως : 4 Ιουλιου μου βγαζει. Η τελευταια μέρα μετράει ξέρει κανεις; Στο Πλαισιο είπανε ότι 4 Ιουλίου πρέπει Ν είναι η τελευταία ημέρα παραλαβης του παλιού. Κοινώς μέχρι 30/6 έπρεπε να έχω επιλέξει ώστε μέχρι 4/7 να έχω παραλάβει το νέο και δώσει το παλιό. Βέβαια τι νόημα έχει αυτό που είπε δε κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Στο Πλαισιο είπανε ότι 4 Ιουλίου πρέπει Ν είναι η τελευταία ημέρα παραλαβης του παλιού. Κοινώς μέχρι 30/6 έπρεπε να έχω επιλέξει ώστε μέχρι 4/7 να έχω παραλάβει το νέο και δώσει το παλιό. Βέβαια τι νόημα έχει αυτό που είπε δε κατάλαβα. Γενικώς πολλές βλακείες λένε στα πολυκαταστήματα, η καταληκτική ημερομηνία της επιταγής είναι η ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις σε ένα κατάστημα δλδ να δεσμευτεί. Μετά η διαδικασία της παράδοσης, ανακύκλωσης κλπ δεν σε ενδιαφέρει, απλά πολλά καταστήματα δεν δέχονται επιταγές που λήγουν σύντομα γιατί δεν έχουν τα προιόντα στις αποθήκες και μπορεί να στα φέρουν μετά από ένα μήνα+ που σημαίνει δεν θα προλάβουν τις προθεσμίες του υπουργείου για παράδοση και ανακύκλωση (είναι νομίζω ένας μήνας από την λήξη της επιταγής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 13 hours ago, Vault13 said: Εξαργυρωμενη(=τιμολογιμενη) Αν υπαρχεο διαθεΣιμο Στο κατασΤημα online ή μη, ισΩς γινει και σε 24 ωρες, ισως και λιγοτερο, μεσα στην μερα. Από που προκύπτει αυτό; Εγώ πήγα σήμερα για ένα ψυγείο με επιταγή που λήγει σήμερα και απλά καταχώρησαν την παραγγελία την οποία πλήρωσα στο ταμείο. Δεν νομίζω πως τιμολογήθηκε, μου έδωσαν μόνο απόδειξη για την πληρωμή (όχι απόδειξη αγοράς). Στην πλατφόρμα το κουπόνι εμφανίζεται ως Κατάσταση:ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ (όχι εξαργυρωμένο). 3 hours ago, iageogr said: Η δικη μου ερευνα στα διμετρα (203mm) ψυγεια (τελη Μαιου ως μεσα Ιουνιου) κατεληξε ως καλυτερες επιλογες σε δυο μοντελα LG τα οποια και αγοραστηκαν. Ενα οικονομικο μοντελο και ενα μοντελο full extra και αυτα βαζω ως προτασεις. To οικονομικο μοντελο ειναι το LG GBP62DSNGN, energy class D, με βασικο "εξοπλισμο", ηταν στο φυλλαδιο Μαιου του Κωτσοβολου στα 699Ε συν δωροεπιταγη 50 ευρω. Τωρα το βλεπω 669 ευρω στο κωτσοβολο (με θεμα διαθεσιμοτητας) και 729 ευρω στο link που εδωσες απo mediamarkt (αμεσα διαθεσιμο, και μαλλον δεινει και δωροεπιταγη 50 ευρω) Το ακριβο μοντελο ειναι το LG GBB72PZ7CN1, energy class C, full extra εξοπλισμο (αναδιπλουμενο ραφι, σχαρα κρασιων, inox πλατη εσωτερικα, οθονη στην πορτα, καλυμα στο πισω μερος), πουλιεται μονο στον Κωτσοβολο (με θεμα διαθεσιμοτητας) και η τιμη ειναι 899 ευρω (δηθεν απο 1099 ευρω) Θεμα διαθεσιμοτητας σημαινει οτι θα υπαρξει καθυστερηση στη παραλαβη, θα πρεπει να παρεις τηλ να δεις ποτε θα το εχουν και αν μπορεις να το κλεισεις, μπορει μια βδομαδα να εχουν την αλλη να μην εχουν κτλ. Τελος, μπορει να κοστισει 100 ευρω η μεταβαση απο E σε D μπορει και λιγοτερο ή και σχεδον τιποτα. Εξαρτατε την προσφορα που θα τυχει να βρεις καθως και τον εξοπλισμο που εχουν τα δυο ψυγεια. Στις παραπανω προτασεις με χρηση voucher η διαφορα τιμής ειναι γυρω στα 150 ευρω αλλα εχουν μεγαλη διαφορα στον εξοπλισμο. Και βεβαια η μεταβαση απο D σε C ειναι θεωρητικα πιο ακριβη απο μεταβαση απο E σε D. Υπάρχει και αυτό https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/225009-lg-gbb92stacp το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο και δίνει 20 (αντί για 10) χρόνια εγγύηση στο συμπιεστή. Έχει μια διαφορά στο εξωτερικό display σε σχέση με αυτό που πήρες (πιο premium σειρά 92). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 15 hours ago, ChrisN.S. said: Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: η καταληκτική ημερομηνία αγοράς για μια επιταγή, είναι η ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να εμφανίζεται η επιταγή ως ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ή ΕΞΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ; Οι επιταγές που λήγουν σήμερα (4/7) για να μην χαθούν πρέπει τουλάχιστον να δεσμευθούν μέχρι σήμερα από το κατάστημα. Στη συνέχεια υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 14/7 το κατάστημα να κάνει την εξαργύρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, macovet είπε Από που προκύπτει αυτό; Εγώ πήγα σήμερα για ένα ψυγείο με επιταγή που λήγει σήμερα και απλά καταχώρησαν την παραγγελία την οποία πλήρωσα στο ταμείο. Λενε οτι να ναι οι υπαλληλοι μας εχουν μπερδεψει. Δες τι ειπαν & στον φιλο: 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Στο Πλαισιο είπανε ότι 4 Ιουλίου πρέπει Ν είναι η τελευταία ημέρα παραλαβης του παλιού. Κοινώς μέχρι 30/6 έπρεπε να έχω επιλέξει ώστε μέχρι 4/7 να έχω παραλάβει το νέο και δώσει το παλιό. Βέβαια τι νόημα έχει αυτό που είπε δε κατάλαβα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 η λογικη λεει οτι η καταχωρηση μπορει να γινει εως και την τελευταια ημερα. προφανως στο πλαισιο η δε ξεραν η θελαν να "κατοχυρωσουν" την πωληση εκεινη τη στιγμη(;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Έχει πάρει κανείς δωροεπιταγή από Κωτσόβολο για αγορά ψυγείου που διαφημίζει; Πότε τις στέλνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, macovet said: Υπάρχει και αυτό https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/225009-lg-gbb92stacp το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο και δίνει 20 (αντί για 10) χρόνια εγγύηση στο συμπιεστή. Έχει μια διαφορά στο εξωτερικό display σε σχέση με αυτό που πήρες (πιο premium σειρά 92). Οσο εψαξα δεν καταφερα να βγαλω σαφες συμπερασμα σε τι διαφέρει η σειρα 92 και την κοστολογουν τοσο ακριβα σε σχεση με την 72 της LG. Βρηκα και εγω αυτο που γραφεις οτι δινουν 20 χρονια εγγυηση (αντι 10) στον συμπιεστη στη σειρα 92 χωρις ομως να βρω αν προκυτε για αλλον (καλυτερο) συμπιεστη ή αν προκυτε για τον ιδιο συμπιεστη που βαζουν στη 72 με επεκταση εγγυησης. (Προφανως δεν θα πληρωνα μια επεκταση εγγυησης) Επειδη λοιπον δεν εβγαλα ακρη τι κερδιζω πηγαινοντας στη σειρα 92 και σε τιμες 1000+ ευρω, δεν ασχοληθηκα. Το συγκεκριμενο που εβαλες υποθετω οτι του ρηξανε την τιμη προσφατα (και οχι οταν εγω ψαχνομουν), η οποια τωρα ειναι 999 ευρω, οποτε καποιος μπορει να ψαξει και να αποφασισει αν αξιζουν τα 100 ευρω επιπλεον (τοση νομιζω ειναι η διαφορα με το 72αρι που προτεινα) Το θεμα της διαθεσιμοτητας παιζει ρολο αν πας τελευταια στιγμη να κανεις εξαργύρωση (κατι που δεν προτείνω!), αν εχεις χρονο (και υπομονη) μπορεις να περιμενεις 10-15 μερες να παραλαβεις (εγω παρελαβα σε 12 μερες) 1 hour ago, ChrisN.S. said: Έχει πάρει κανείς δωροεπιταγή από Κωτσόβολο για αγορά ψυγείου που διαφημίζει; Πότε τις στέλνει; Υποτιθεται σε 7-10 μερες μετα την παραλαβη στελνουν sms (ετσι μου ειπαν). Εγω περιμενω μια βδομαδα χωρις να την λαβω και θα περιμενω ως τη Παρασκευη και μετα θα παρω τηλεφωνο... Αν εισαι στις 10 μερες ή περασαν καλυτερα να παρεις τηλεφωνο... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από iageogr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, iageogr είπε Υποτιθεται σε 7-10 μερες μετα την παραλαβη στελνουν sms (ετσι μου ειπαν). Εγω περιμενω μια βδομαδα χωρις να την λαβω και θα περιμενω ως τη Παρασκευη και μετα θα παρω τηλεφωνο... Αν εισαι στις 10 μερες ή περασαν καλυτερα να παρεις τηλεφωνο... Ευχαριστώ, μήπως έχεις το link των όρων της προωθητικής ενέργειας με ημερομηνίες ποσά επιταγών κλπ; ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. *https://www.kotsovolos.gr/pages/p3493469 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από ChrisN.S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 εμένα η επιταγή από κωτσόβολο μου ήρθε άμεσα και ενεργοποιήθηκε 2 μέρες μετά τη παραλαβή του ψυγείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, sotiris123 είπε εμένα η επιταγή από κωτσόβολο μου ήρθε άμεσα και ενεργοποιήθηκε 2 μέρες μετά τη παραλαβή του ψυγείου. όταν λες άμεσα, σου ήρθε με viber ή sms με το που έκανες την παραγγελία στο κατάστημα; τι εννοείς ενεργοποιήθηκε σε 2 ημέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στο media παντως μου ειπαν ενα μηνα μετα. Και ο λογος λογικα ειναι να μην επιστρεψεις το προιον και εχεις φαει την επιταγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα