Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, neced2 είπε Διευκρινίζεις σε παρακαλώ εάν αναφέρεσαι σε κουπόνι συγγενούς; Δηλαδή όταν διάβαζε ο τεχνικός το κουπόνι, έβλεπε ως διεύθυνση κουπονιού, αυτή του σπιτιού που επισκέφθηκε για εγκατάσταση; Γιατί σε αυτή τη περίπτωση ο τεχνικός δεν έχει να ρισκάρει κάτι. Ακόμα και τελείως χαλασμένο να ήταν το A/C θα περνούσε το check ως παλαιό. Συγκεκριμένα, το μηχάνημα πήγε 10 χλμ πιο πέρα, για να το πω χωριάτικα. Το κουπόνι και η διεύθυνση και τα πάντα ήταν του συγγενούς και το ac δικό μου, ξηλωμένο.
andreaspA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, neced2 είπε Αυτό φαίνεται να πληρεί τις προδιαγραφές σου: https://www.skroutz.gr/s/14364899/Samsung-RF23M8090SG-EF-Ψυγείο-Ντουλάπα-625lt-NoFrost-Υ177-7xΠ90-8xΒ78-1εκ-Μαύρο.html Τα δύο μεγάλα συρτάρια κάτω, σε συνδυασμό με τη σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης, είναι τα δύσκολα στην αναζήτηση. Ειδάλλως, εάν σου κάνουν και 6 (3+3) μικρότερα συρτάρια κάτω, υπάρχουν επιλογές. https://www.skroutz.gr/comparelists/404?compare=18557266%2C37898642%2C35318042%2C23253684%2C14364899%2C32625589 Φυσικά, επόμενο στάδιο είναι να δεις ποιο από τα παραπάνω είναι εντός προγράμματος. Η λίστα αλλάζει συχνά και ακόμη κι αν δεν είναι, σε συνεννόηση με το κατάστημα μπορεί να μπει. Τα ειδα και εγω. Δεν ειχα σκοπο να δωσω ομως τοσα λεφτα για ψυγειο. Οποτε κατεληξα σε αυτο, το οποιο το εχω παραλαβει ηδη. Μια χαρα φαινεται και τεραστιο. Δυο ψυγεια και δυο καταψυξεις τα εβαλα μεσα. https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/psugeia/ntoulapes/psugeio-ntoulapa-lg-gslv70pzte-total-no-frost-635-lt-me-doorcooling-thinq-kai-wifi--inox/1687682
neced2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, neced2 said: Για τα κλιματιστικά, θα πρέπει ο πιστοποιημένος ψυκτικός που συμμετέχει στο πρόγραμμα, να υπογράψει ότι ξήλωσε το παλιό κλιματιστικό και εγκατέστησε το καινούριο κλιματιστικό στη διεύθυνση που αναγράφεται στο κουπόνι. 1 hour ago, Doubt said: Sorry, αλλά έχω δώσει ξηλωμένο ac για ειδική περίπτωση συγγενούς, το πήρε ο άνθρωπος, το πήγε στο σπίτι του κι από εκεί το πήρε ο Κωτσόβολος και του παρέδωσε το νέο κανονικότατα. Είχα πει όμως στον τεχνικό που το ξήλωσε πως θα το έδινα για απόσυρση κι είχε φροντίσει ώστε ο έλεγχος λειτουργίας να είναι απλός κι εύκολος, ρακόρ πάνω κλπ κλπ 54 minutes ago, neced2 said: Διευκρινίζεις σε παρακαλώ εάν αναφέρεσαι σε κουπόνι συγγενούς; Δηλαδή όταν διάβαζε ο τεχνικός το κουπόνι, έβλεπε ως διεύθυνση κουπονιού, αυτή του σπιτιού που επισκέφθηκε για εγκατάσταση; Γιατί σε αυτή τη περίπτωση ο τεχνικός δεν έχει να ρισκάρει κάτι. Ακόμα και τελείως χαλασμένο να ήταν το A/C θα περνούσε το check ως παλαιό. 42 minutes ago, Doubt said: Συγκεκριμένα, το μηχάνημα πήγε 10 χλμ πιο πέρα, για να το πω χωριάτικα. Το κουπόνι και η διεύθυνση και τα πάντα ήταν του συγγενούς και το ac δικό μου, ξηλωμένο. Καλώς το διευκρίνισες λοιπόν, καθώς η περίπτωση αυτή είναι τελείως διαφορετική από αυτό που συζητιόταν παραπάνω, καθώς σε πιθανό έλεγχο του κουπονιού η εγκατάσταση του νέου κλιματιστικού θα επαληθευτεί ορθά στη διεύθυνση του κουπονιού, άρα το ρίσκο του ψυκτικού είναι σχετικά ανύπαρκτο (μόνο ως προς το πρώτο σκέλος της απεγκατάστασης, που έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να επαληθευτεί κατόπιν της νέας εγκατάστασης)... Η παραπάνω συζήτηση αφορούσε εγκατάταση σε διεύθυνση διαφορετική του κουπονιού, όπου σε πιθανό έλεγχο (όσο απίθανος και να είναι) η εγκατάσταση του ψυκτικού δεν θα επαληθευτεί. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από neced2
Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Εγώ σχολίασα αυτό που έκανα παράθεση. (και ήταν και αδικαιολόγητα απόλυτο)
neced2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Doubt said: Εγώ σχολίασα αυτό που έκανα παράθεση. (και ήταν και αδικαιολόγητα απόλυτο) ΟΚ. Αλλά αυτό που έκανες παράθεση δεν ήταν μόνο του. Είχε μια παράθεση από πάνω του, άρα αναφερόταν σε συγκεκριμένη προϋπάρχουσα συζήτηση. Επίσης, είναι όντως αδικαιολόγητα απόλυτη η αναφορά στους όρους ενός προγράμματος που απατείται και υπογράφεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους από όποιον το εκμεταλευτεί; Καταλαβαίνω όμως το εννοείς πρακτικά. Ελπίζω ωστόσο να μη ξεχνούμε ότι μιλάμε για ουσιαστική παρανομία οποιαδήποτε λοξοδρόμηση από τους όρους που υπογράφουμε.
Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Έγραψα από προσωπική εμπειρία και ανέφερα και (πολύ)κατάστημα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν θα κάνω διδακτορικό εδώ.
JimT1991 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Sorry για το offtopic, σημερα ο μεταφορεας που συνεργαζεται με τα public μου εφερε το κλιματιστικο. Στην αποδειξη εχει μεσα δωρεαν εγκατασταση του καινουργιου κλιματιστικου και δωρεαν απεγκατασταση του παλιου + μια δωροεπιταγη 50 ευρω. Τωρα περιμενω τηλ./μυνημα απο τα public για να ερθει ο τεχνικος η θα πρεπει να τους ενοχλησω εγω;
Amaretos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Θα σε πάρουν αυτοί αν περασουν 2-3 ημέρες ενόχλησε το public
elgrec0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μπορεί κανείς να μας πει πόσα μόρια είχαν στο περίπου οι δικαιούχοι της τελευταίας παρτίδας των vouchers που δόθηκαν πριν λίγες μέρες;
alex_peir Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Τα μόρια που τα βλέπουμε ακριβώς, γτ δεν βλέπω να λέει κάτι στην αίτηση.
dhmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ ήμουνα στον προτελευταίο κύκλο επιλαχόντων με ~32000 μόρια αν θυμάμαι καλά. Έλεγα ότι δεν θα επιλεγώ ποτέ. Ήτανε ανέλπιστω δώρο, που μου χαρίσανε περίπου το μισό ψυγείο https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ Spoiler Spoiler Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από dhmak 1
Titos301 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, dhmak είπε Εγώ ήμουνα στον προτελευταίο κύκλο επιλαχόντων με ~32000 μόρια αν θυμάμαι καλά. Έλεγα ότι δεν θα επιλεγώ ποτέ. Ήτανε ανέλπιστω δώρο που μου χαρίσανε το μισό ψυγείο https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ μπορω να εξαργυρωσω την επιταγη κατευθειαν στο καταστημα, με ποια εννοαι το λεω, μου εχουν στειλει μνμ οτι ειμαι δικαιουχος αλλα δεν εχω κανει καποια αλλη διαδικασια, να εκδωσω το κουπονι δλδ
dhmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά θα γίνεται και επιτόπου στο κατάστημα με το ΑΦΜ σου. Στην σελίδα συνδέεσαι με τα στοιχεία σου, πατάς τις 3 τελείες πάνω δεξιά, επιλέγεις Οι επιταγές μου, τις ενεργοποιείς και σου έρχεται SMS με τον κωδικό της επιταγής. Spoiler Βέβαια στα καταστήματα δεν έχουνε τα value for money προϊόντα σε αντίθεση με τις ιστοσελίδες τους (όπως ο ψυγειοκαταψύκτης που αγόρασα) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από dhmak 1
elgrec0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, dhmak είπε Εγώ ήμουνα στον προτελευταίο κύκλο επιλαχόντων με ~32000 μόρια αν θυμάμαι καλά. Έλεγα ότι δεν θα επιλεγώ ποτέ. Ήτανε ανέλπιστω δώρο, που μου χαρίσανε περίπου το μισό ψυγείο https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρωτάω για να δω αν έχω ελπίδες, 26.000 μόρια εδώ και ακόμα επιλαχούσα η αίτηση. Δύσκολο το βλέπω.
EuphangeL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Προσπαθώ να καταλάβω κάτι: Μπορείς να επιλέξεις ανεξάρτητα τεχνικό και ανεξάρτητα έμπορο, από τις λίστες που έχουν δημοσιεύσει; Εαν ναι, πρώτα επικοινωνώ με τον τεχνικό ή με το κατάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα