Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αυτό που λένε..

"Όπου σε πιάσει"

Ρε άντε από δω πες του.. λαμόγιο.. άκου άλλες τιμές..

57 λεπτά πριν, panosena είπε

Πες και ποιο μαγαζί γιατί κι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τον prefuse: TCL Miracle II 12CHSA/VE στα 557,54€ (με Skroutz plus), μου είπανε στον Φιο****** 430€, κι επειδή είδαν ότι δυσανασχέτησα με την τιμή, μου είπε 412.

Με επιδότηση 45%, άρα πληρώνω 55%: 306,64€ περίμενα να μου πει. Συν 80€ για εγκατάσταση (τόσο μου είπε ότι χρεώνουν) μου το 'βγαλε...430€. Αλλά επειδή είμαι καλό παιδί 412€. Εννοείται ότι τον έστειλα.

Επίσης όταν είπα ότι είναι με το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών, μου 'πε ότι ισχύουν άλλες τιμές, περιμένετε να σας δώσω το συνάδελφο....

Μάλλον από Κωτσόβολο θα πάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπου πέφτει  επιδότηση αυξάνει η ζήτηση.

Όπου αυξάνει η ζήτηση,αυξάνει η τιμή.

Πριν τις επιδοτήσεις έπαιρνες  κλιματιστικά σχεδόν με τα μισά χρήματα από ότι τώρα που δίνουν  την επιδότηση,

Αν  μάλιστα ήθελες να αντικαταστήσεις και παλιό κλιματιστικό, το  πουλαγες σε κανέναν γνωστό  και σου ερχόταν ακόμα πιο οικονομικό το καινούργιο.

Τώρα οποίος δικαιούται επιδότηση το πληρώνει στην παλιά τιμή και όποιος δεν δικαιούται το πληρώνει διπλά.

Επεξ/σία από StavrosD
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

306,64

3 ώρες πριν, StavrosD είπε

Αν  μάλιστα ήθελες να αντικαταστήσεις και παλιό κλιματιστικό, το  πουλαγες σε κανέναν γνωστό  και σου ερχόταν ακόμα πιο οικονομικό το καινούργιο.

Δεν πωλούνται τα παλιά κλιματιστικά. Εκτός αν τα δώσεις σε συμβολική τιμή, πχ 50 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν το πρόγραμμα έδινες το παλιό κλιματιστικό στο 1/3 με 1/2 της τιμής του καινούργιου ή συμφωνούσες να σου πληρώσει τον ψυκτικό που θα αφαιρούσε το παλιό και θα σου εγκαθιστούσε το νέο, αν δεν ήταν δωρεάν η απεγκατάσταση του παλιού και η εγκατάσταση του νέου.

Έτσι όσοι είχαν μια οικονομική άνεση έπαιρναν καινούργιο και όσοι ζοριζόντουσαν οικονομικά έπαιρναν το παλιό που αντικαταστάθηκε και όλοι βολευόντουσαν.

Τώρα όσοι δικαιούνται περιμένουν να αλλάξουνε συσκευή με το πρόγραμμα, τα παλιά κλιματιστικά αντί να ανακυκλωθούν πραγματικά (χρήση σε άλλη κατοικία, επαναχρησιμοποίηση) θα πάνε σε scrap, όσοι έχουν οικονομική άνεση θα αγοράσουν από την τσέπη τους και οι υπόλοιποι θα περιμένουν να τελειώσει το πρόγραμμα μήπως μειωθούν οι τιμές σε λογικά επίπεδα. 

Το ίδιο έγινε στην οικοδομή με το εξοικονομώ. Την πρώτη χρονιά μερικές εργασίες στην πιάτσα κόστιζαν έως και 40% κάτω σε σχέση με τις τιμές του προγράμματος και με το που βγήκε ο οδηγός ανέβηκαν στα ύψη. Τώρα πλέον γίνεται το αντίθετο, συνήθως πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης περισσότερα απ'ότι καλύπτει το πρόγραμμα. Η αύξηση της ζήτησης αύξησε τις τιμές. 

Δημοσ.
Στις 24/4/2023 στις 7:38 ΜΜ, Doubt είπε

Καλά τα λένε οι άνθρωποι, δείτε λίγο ιστορικό τιμών στο σκρουτζ ας πούμε. Από 250 έχει πάει 430 το ίδιο μηχάνημα.

Πχ. https://www.skroutz.gr/s/26416852/Arielli-AAC-09CHXA61-I-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-WiFi.html

το ίδιο κλιματιστικό σε 12άρι είναι πιο φθηνό (346 ευρώ!)...

Αυτά τα arielli  αξίζουν για τα χρήματά τους;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

το ίδιο κλιματιστικό σε 12άρι είναι πιο φθηνό (346 ευρώ!)...

Αυτά τα arielli  αξίζουν για τα χρήματά τους;

Προσωπική άποψη, ναι, σε 2η κατοικία θα το επέλεγα άνετα. Μερικά μοντέλα τους είναι aux rebranded.

Για κύρια κατοικία θα πήγαινα σε κάτι πιο επώνυμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Προσωπική άποψη, ναι, σε 2η κατοικία θα το επέλεγα άνετα. Μερικά μοντέλα τους είναι aux rebranded.

Για κύρια κατοικία θα πήγαινα σε κάτι πιο επώνυμο.

Απο τα οικονομικα  κλιματιστικα τα aux και midea (περισσοτερο αυτα) ειναι αρκετα καλα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Στις 14/5/2023 στις 5:35 ΜΜ, panosena είπε

Πες και ποιο μαγαζί γιατί κι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τον prefuse: TCL Miracle II 12CHSA/VE στα 557,54€ (με Skroutz plus), μου είπανε στον Φιο****** 430€, κι επειδή είδαν ότι δυσανασχέτησα με την τιμή, μου είπε 412.

Με επιδότηση 45%, άρα πληρώνω 55%: 306,64€ περίμενα να μου πει. Συν 80€ για εγκατάσταση (τόσο μου είπε ότι χρεώνουν) μου το 'βγαλε...430€. Αλλά επειδή είμαι καλό παιδί 412€. Εννοείται ότι τον έστειλα.

Επίσης όταν είπα ότι είναι με το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών, μου 'πε ότι ισχύουν άλλες τιμές, περιμένετε να σας δώσω το συνάδελφο....

Μάλλον από Κωτσόβολο θα πάρω.

Εγώ αγόρασα το κλιματιστικό online από το Πλαίσιο, την άλλη μέρα το έφεραν και σε 2 μέρες παρέλαβαν το παλιό για ανακύκλωση.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι κλοουν προγραμμα ειναι αυτο, πηρε η μανα μου voucher κ τους διαλεξα ενα A/C απο public το παρηγγειλα το πληρωσα, + 25ε για απεγκατασταση δωρεαν εγκατασταση 10 ευρω εξτρα αποστολη και το Α/C βγηκε οριακα 150-200ε  λιγοτερο απο κανονικη τιμη με ιστορικο σκρουτζ και τα περαστικα. Πανε την μια μερα απο (μετα απο 2 εβδομαδες) public κ απλα παρατανε το κουτι εκει??. Κλεινουν ραντεβου με μια αλλη εταιρια 1 εβδομαδα  μετα για να ερθουν να το κανουν εγκατασταση, ερχονται οι απατεωνες και ζητανε απο τη μανα μου 35 ευρω ενω ηταν πληρωμενα και χωρις να ξερει τα πληρωσε ουτε αποδειξη εδωσαν και απο το public κανουν τους κινεζους. Οχι μονο αυτο τωρα θα κλεισουν ραντεβου ΑΛΛΟΙ σε 5-10 μερες για να ερθουν να παρουν την συσκευη για ανακυκλωση ελπιζω τουλαχιστον να μην κανουν τους παπατζηδες αυτοι κ ζητησουν κ εξτρα λεφτα. 

Δημοσ.

Από την αγορά στο Πλαίσιο μού έδωσαν ένα κουπόνι 50€ για χρήση σε κατάστημα ή διαδικτυακά.

...μπορώ να στείλω το pdf πχ στην αδερφή μου (αυτή Αθήνα, εγώ Θεσσαλονίκη) να πάρει αυτή την έκπτωση ή ζητάνε ταυτοπροσωπία ή κάτι τέτοιο;

Εχει κανείς εμπειρία;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nermain είπε

Ρε παιδια τι κλοουν προγραμμα ειναι αυτο, πηρε η μανα μου voucher κ τους διαλεξα ενα A/C απο public το παρηγγειλα το πληρωσα, + 25ε για απεγκατασταση δωρεαν εγκατασταση 10 ευρω εξτρα αποστολη και το Α/C βγηκε οριακα 150-200ε  λιγοτερο απο κανονικη τιμη με ιστορικο σκρουτζ και τα περαστικα. Πανε την μια μερα απο (μετα απο 2 εβδομαδες) public κ απλα παρατανε το κουτι εκει??. Κλεινουν ραντεβου με μια αλλη εταιρια 1 εβδομαδα  μετα για να ερθουν να το κανουν εγκατασταση, ερχονται οι απατεωνες και ζητανε απο τη μανα μου 35 ευρω ενω ηταν πληρωμενα και χωρις να ξερει τα πληρωσε ουτε αποδειξη εδωσαν και απο το public κανουν τους κινεζους. Οχι μονο αυτο τωρα θα κλεισουν ραντεβου ΑΛΛΟΙ σε 5-10 μερες για να ερθουν να παρουν την συσκευη για ανακυκλωση ελπιζω τουλαχιστον να μην κανουν τους παπατζηδες αυτοι κ ζητησουν κ εξτρα λεφτα. 

Δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι «κλόουν» μάλλον το public είναι η κάτι δεν έγινε καλά στη συνεννόηση με τον εγκαταστατη η χρειάστηκε έξτρα μέτρα σωληνώσεων/ειδική εγκατάσταση. 

Απεγκατάσταση πλήρωσα κι εγώ -πλέον- απο πρακτικερ όταν πριν 8-9 μήνες τα είχαν και τα 2 δωρεάν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι «κλόουν» μάλλον το public είναι η κάτι δεν έγινε καλά στη συνεννόηση με τον εγκαταστατη η χρειάστηκε έξτρα μέτρα σωληνώσεων/ειδική εγκατάσταση. 

Απεγκατάσταση πλήρωσα κι εγώ -πλέον- απο πρακτικερ όταν πριν 8-9 μήνες τα είχαν και τα 2 δωρεάν. 

Για εμενα κλοουν προγραμμα ειναι, σε A/C π κανει κοντα 800ε η πραγματικη εκπτωση ηταν κοντα 150 αν το αγοραζα απο τοπικο καταστημα κ πληρωνα παλι εξτρα τα περαστικα. Χωρις 3 διαφορετικα ραντεβου για παραδοση εγκατασταση κ ανακυκλωση, κλοουν προγραμμα κλοουν παμπλικ κλοουν κρατος. Τωρα ελπιζω το παλιο να μην το κλεψουν τιποτα ρωμαιοι κ μου ζητανε απο τα παμπλικ τα 374ε της "εκπτωσης" μεχρι να ερθουν σε 2 ολοκληρες εβδομαδες οι επομενοι κλοουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παρήγγειλα από Media Markt ένα MIDEA Xtreme Save AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O 12.000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή και WiFi .

649 το κλιματιστικό + 10€ (μεταφορικά)=659€, η επιδότηση 45%, πλήρωσα 367€ (περιλαμβάνονται: εγκατάσταση, απεγκατάσταση του παλιού, ανακύκλωση και τα μεταφορικά).

Για να δούμε.

Επεξ/σία από panosena
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosena είπε

Τελικά παρήγγειλα από Media Markt ένα MIDEA Xtreme Save AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O 12.000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή και WiFi .

649 το κλιματιστικό + 10€ (μεταφορικά)=659€, η επιδότηση 45%, πλήρωσα 367€ (περιλαμβάνονται: εγκατάσταση, απεγκατάσταση του παλιού, ανακύκλωση και τα μεταφορικά).

Για να δούμε.

Ανάφερε εντυπώσεις από το κλιματιστικό (σύντομο οφφ τοπικ ή σε κατάλληλο νήμα) αν μπορείς αφού το δοκιμάσεις...

Εκανα το λάθος και δήλωσα μόνο ανακύκλωση ψυγείου στην αίτηση, θεωρώντας ότι θα εγκριθεί νωρίτερα (και λόγω εξόδων δεν θα έβγαινε αντικατάσταση κ κλιματιστικών, και με επιδότηση, ενώ θα εγκαθιστούσα μάλλον κ 3ο εκτός επιδότησης)...

Το Xtreme Save AG1 το έχω ακούσει να το προτείνουν εγκαταστάτες σε γνωστούς/φίλους (από άποψη ποιότητας αλλά και υποστήριξης) και θα έπαιρνα το 12άρι και δύο 9άρια για τα υπνοδωμάτια, αν τα άλλαζα τώρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, definitio είπε

Ανάφερε εντυπώσεις από το κλιματιστικό (σύντομο οφφ τοπικ ή σε κατάλληλο νήμα) αν μπορείς αφού το δοκιμάσεις...

Οκ αλλά για να δεις πραγματικά ένα μηχάνημα χρειάζεται καιρός, στην αρχή όλα ωραία είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...