definitio Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geodimis είπε Αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη "στο παρά 5" και είμαι μεταξύ: LG GBB566PZHMN Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost Inox Pitsos PKNB56XLEP Ψυγειοκαταψύκτης επειδή γενικά προμοτάρεται η LG υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω του Πίτσου; Υπάρχει ικανή διαφορά χωρητικότητας στον θάλαμο ψύξης μεταξύ των δύο μοντέλων, οπότε δεν θα τα θεωρούσα ευθέως συγκρίσιμα (400λίτρα Πίτσος, 329LG). Εγώ ως προς το δικό μου δίλημμα προτίμησα τη συσκευή με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση ( D έναντι Ε των περισσοτέρων) στο εύρος τιμών που έψαχνα, με μικρή διαφορά χωρητικότητας πάλι υπέρ του προτιμηθέντος εν τέλει μοντέλου. Γενικά διαβάζω στο σκρουτζ καλά λόγια για την αμεσότητα υποστήριξης της LG, όταν χρειαστεί, αλλά δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι αρνητικό κ για την υποστήριξη της Πίτσος. Καθότι η τιμή και η ενεργειακή κατηγορία είναι ίδια, προσωπικά θα επέλεγα τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, definitio είπε Υπάρχει ικανή διαφορά χωρητικότητας στον θάλαμο ψύξης μεταξύ των δύο μοντέλων, οπότε δεν θα τα θεωρούσα ευθέως συγκρίσιμα (400λίτρα Πίτσος, 329LG). Εγώ ως προς το δικό μου δίλημμα προτίμησα τη συσκευή με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση ( D έναντι Ε των περισσοτέρων) στο εύρος τιμών που έψαχνα, με μικρή διαφορά χωρητικότητας πάλι υπέρ του προτιμηθέντος εν τέλει μοντέλου. Γενικά διαβάζω στο σκρουτζ καλά λόγια για την αμεσότητα υποστήριξης της LG, όταν χρειαστεί, αλλά δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι αρνητικό κ για την υποστήριξη της Πίτσος. Καθότι η τιμή και η ενεργειακή κατηγορία είναι ίδια, προσωπικά θα επέλεγα τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Πράγματι διάλεξα το PITSOS κι ευτυχώς που δε βιάστηκα γιατί σήμερα λόγω προωθητικής του ΦΠΑ έπεσε στα 821,77€ αρχική και φεύγω να το παραγγείλω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, geodimis είπε Αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη "στο παρά 5" και είμαι μεταξύ: LG GBB566PZHMN Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost Inox Pitsos PKNB56XLEP Ψυγειοκαταψύκτης επειδή γενικά προμοτάρεται η LG υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω του Πίτσου; pitso κατασκευη τουρκια, lg πολωνία. στο συγκεκριμένο lg με "χαλάει" που πάει πιο ψηλά η πόρτα από ότι το ψυγείο με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ψηλό χωρίς το αντίστοιχο κέρδος σε εσωτερικό χώρο. 70cm είναι αρκετά φαρδύ αλλά για να το επέλεξες προφανώς αυτό σε βολεύει. Tι προωθητική ενέργεια υπάρχει; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, fysikos είπε pitso κατασκευη τουρκια, lg πολωνία. στο συγκεκριμένο lg με "χαλάει" που πάει πιο ψηλά η πόρτα από ότι το ψυγείο με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ψηλό χωρίς το αντίστοιχο κέρδος σε εσωτερικό χώρο. 70cm είναι αρκετά φαρδύ αλλά για να το επέλεξες προφανώς αυτό σε βολεύει. Tι προωθητική ενέργεια υπάρχει; Το πρακτικερ έχει δώρο το ΦΠΑ μέχρι την Κυριακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.praktiker.gr/Product-Compare.aspx?catId=1000 Να προσέξεις ότι το Pitsos είναι 10cm πιο βαθύ, μη σου βγαίνει πιο έξω από τα έπιπλα. επίσης, δεν έχει wifi ktl επίσης,το lg έχει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτερ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, fysikos είπε https://www.praktiker.gr/Product-Compare.aspx?catId=1000 Να προσέξεις ότι το Pitsos είναι 10cm πιο βαθύ, μη σου βγαίνει πιο έξω από τα έπιπλα. επίσης, δεν έχει wifi ktl επίσης,το lg έχει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτερ Το ίδιο και το Πίτσος...10 χρόνια στο μοτέρ έχει γίνει μάλλον το στάνταρ https://www.pitsos.gr/katigories-proiontwn/psiksi/psigeiokatapsiktes/eleitheroi-psigeiokatapsiktes/PKNB56XLEP 47 λεπτά πριν, geodimis είπε Πράγματι διάλεξα το PITSOS κι ευτυχώς που δε βιάστηκα γιατί σήμερα λόγω προωθητικής του ΦΠΑ έπεσε στα 821,77€ αρχική και φεύγω να το παραγγείλω.. Τώρα παρατήρησα για το Πίτσος λέει "δεν παραδίδεται σε όροφο" ...να το προσέξεις αυτό αν σε αφορά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, geodimis είπε διάλεξα το PITSOS Με γεια σου και χαρά σου. Προσωπική άποψη - μέγα σφάλμα. Θα το δεις όταν λήξει η εγγύηση και μετά, μακάρι να βγω λάθος βέβαια. Την είχα πατήσει πριν 15 χρόνια με τη φίρμα αυτή, ίσως απλά να ήμουν άτυχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Με γεια σου και χαρά σου. Προσωπική άποψη - μέγα σφάλμα. Θα το δεις όταν λήξει η εγγύηση και μετά, μακάρι να βγω λάθος βέβαια. Την είχα πατήσει πριν 15 χρόνια με τη φίρμα αυτή, ίσως απλά να ήμουν άτυχος. Μακάρι να σταθώ τυχερός. Σίγουρα μετά την κοινή εγγύηση (2 έτη εκτός μοτέρ στα 10) θα έχω δείγμα και απο τις 2 μάρκες καθώς φέτος προηγήθηκα αγορά 2 lg ψυγείων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, geodimis είπε Σίγουρα μετά την κοινή εγγύηση (2 έτη εκτός μοτέρ στα 10) θα έχω δείγμα και απο τις 2 μάρκες καθώς φέτος προηγήθηκα αγορά 2 lg ψυγείων. "Συγκριτικό τεστ μακράς διαρκείας" το λέγανε παλιά σε κάτι περιοδικά για αυτοκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ προχθές αγόρασα το LG GBP62DSNGN (ενεργ. κλάση D) από Πλαίσιο στα 699€ τελικά...κατέληξα μεταξύ αυτού και του LG GBB62DSHMN στα 659€ (ενεργ.κλάση E) από το ίδιο κατάστημα και του Pitsos PKNB39VLE2 στα ~600€ (ενεργ.κλάση E) από Θεοδουλίδη ...προτιμήθηκε το Πλαίσιο γιατί, εφόσον δεν χώραγε το νέο ψυγείο στον ανελκυστήρα, ανέβαζε το ψυγείο από τις σκάλες στον 3ο όροφο χωρίς αναβατόριο/γερανό ...ενώ ο Θεοδουλίδης ήθελε γερανό με (με καλή τιμη) 80€...τα οποία όμως δεν περιλαμβάνονταν στο ποσό της επιδότησης, οπότε έβγαινε πιο ακριβό ...όπως και το μοντέλο με κατανάλωση D, μέσα στα χρήματα που έδινα (κάτω των 400€ στο μερτικό μου) Και LG και Πίτσος προσφέρουν επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με προθεσμία εντός των 2 ετών από την αγορά με 90€ και 69€ αντίστοιχα... https://www.pitsos.gr/eksipiretisi-pelatwn/epektasi-eggiisis https://www.service-lg.com/lg/Welcome?l=el-GR Η LG προσφέρει και ειδική εγγύηση με κάλυψη τυχαίων ζημιών μέχρι 3έτη και μέχρι 5έτη, αλλά με τον περιορισμό της επέκτασης εντός 14ημερών από την αγορά...με τη διευκόλυνση όμως της μηνιαίας εξόφλησης... Οπότε όποιος αγχώνεται για την εγγύηση, μπορεί να το δοκιμάσει Αρκετά καταστήματα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα κατά την αγορά... - Το Πλαίσιο χρεώνει δικό του καπέλο στην επέκταση εγγύησης - Ο Θεοδουλίδης μόνο τα 69€ που αναφέρονται και στη σελίδα της Pitsos Οπότε προσοχή μη σας χρεώσουν δικά τους τέλη πάνω στο κόστος της επέκτασης. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από definitio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Αν κάποιος έχει επιδότηση 50% για κλιματιστικό δεν πρέπει να πληρώσει ακριβώς τα μισά; Πχ ήθελε κλιματιστικό 700€ και της ζήτησαν κοντά στα 450. Με υποτίθεται δωρεάν περαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, prefuse είπε Αν κάποιος έχει επιδότηση 50% για κλιματιστικό δεν πρέπει να πληρώσει ακριβώς τα μισά; Πχ ήθελε κλιματιστικό 700€ και της ζήτησαν κοντά στα 450. Με υποτίθεται δωρεάν περαστικά. Νομίζω εξαιρείται ο ΦΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ria1611 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, prefuse είπε Αν κάποιος έχει επιδότηση 50% για κλιματιστικό δεν πρέπει να πληρώσει ακριβώς τα μισά; Πχ ήθελε κλιματιστικό 700€ και της ζήτησαν κοντά στα 450. Με υποτίθεται δωρεάν περαστικά. 350 πρέπει να πληρώσει, δεν εξαιρείται ο ΦΠΑ, εγώ έβαλα πριν 3 μέρες με δωρεάν τοποθέτηση και πλήρωσα ακριβώς τα μισά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ria1611 είπε 350 πρέπει να πληρώσει, δεν εξαιρείται ο ΦΠΑ, εγώ έβαλα πριν 3 μέρες με δωρεάν τοποθέτηση και πλήρωσα ακριβώς τα μισά. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Νομίζω εξαιρείται ο ΦΠΑ Μόλις μίλησα μαζί της και τελικά πλήρωσε 312.5€ για κλιματιστικό που κόστιζε 525€ δηλαδή 50€ παραπάνω. Ίσως της χρέωσαν περαστικά.. https://www.electronica.gr/065E2977.el.aspx κάτι της είπαν για κάτι έξτρα χαρτιά που πρέπει να κάνουν για την επιδότηση γιατι λήγει το κουπόνι στις 17 ή ότι η διαδικασία για επιδότηση κοστίζει κάτι έξτρα..κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι ότι έδωσε 50€ παραπάνω και δεν αναρωτήθηκε γιατι. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosena Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2023 στις 3:46 ΜΜ, Ria1611 είπε 350 πρέπει να πληρώσει, δεν εξαιρείται ο ΦΠΑ, εγώ έβαλα πριν 3 μέρες με δωρεάν τοποθέτηση και πλήρωσα ακριβώς τα μισά. Πες και ποιο μαγαζί γιατί κι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με τον prefuse: TCL Miracle II 12CHSA/VE στα 557,54€ (με Skroutz plus), μου είπανε στον Φιο****** 430€, κι επειδή είδαν ότι δυσανασχέτησα με την τιμή, μου είπε 412. Με επιδότηση 45%, άρα πληρώνω 55%: 306,64€ περίμενα να μου πει. Συν 80€ για εγκατάσταση (τόσο μου είπε ότι χρεώνουν) μου το 'βγαλε...430€. Αλλά επειδή είμαι καλό παιδί 412€. Εννοείται ότι τον έστειλα. Επίσης όταν είπα ότι είναι με το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών, μου 'πε ότι ισχύουν άλλες τιμές, περιμένετε να σας δώσω το συνάδελφο.... Μάλλον από Κωτσόβολο θα πάρω. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από panosena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα