Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/5/2023 στις 3:19 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Στο προσφορά και ζήτηση, είναι ΟΛΟΙ οι παράγοντες μέσα 

Καλά βάλε και κανένα όριο σιγά μη σου πουλήσουν και στο «κόστος»…

εδώ σε μικρά μέρη φρέσκα ψάρια ημέρας στο τέλος της ημέρας τα πετάνε στη θάλασσα αντί να τα πουλήσουν σε τιμές «κόστους».

αν κι εκτός θέματος και μακάρι να διαψευστώ ας βρεθεί μέσα στο έτος που κλείνει υποτίθεται το πρόγραμμα ή ακόμα και στην Black Friday μια λευκή συσκευή/κλιματιστικό που να πουλιεται σε τιμές 2021 και πίσω..

Δημοσ.
Στις 20/2/2023 στις 9:25 ΜΜ, marmagia είπε

Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Παραδόθηκε η συσκευή προς ανακύκλωση και βλέπω ότι έχουν περάσει κανονικά τους σειριακούς αριθμούς της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και κάτω κάτω λέει έχει ολοκληρωθεί η παράδοση στον έμπορο; Και λέει ναι 

αλλα στο σημείο που γράφει αν έχει παρασχεθεί βεβαίωση καταλληλότητας γράφει όχι και  προφανώς στο πεδίο ο τεχνικός που παρειχε την βεβαίωση έχει παυλα. Στο μεταξύ έλαβα sms που λέει ότι εκπληρώθηκε η υποχρέωση ανακύκλωσης 

ειναι φυσιολογικό που λέει ότι δεν έχει παρασχεθεί βεβαίωση καταλληλότητας; Έτσι γράφει και στους υπόλοιπους;

Και εμενα το ιδιο εκαναν σημερα, το εχουν κανει και σε άλλους; Μην μας κανουν καμια νίλα τελευταία στιγμή 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, vasilismf said:

Και εμενα το ιδιο εκαναν σημερα, το εχουν κανει και σε άλλους; Μην μας κανουν καμια νίλα τελευταία στιγμή 

Σε δεύτερο χρόνο περνιέται και η πιστοποίηση τελικά, μην ανησυχείς παίρνει απλά λίγο χρόνο 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, marmagia είπε

Σε δεύτερο χρόνο περνιέται και η πιστοποίηση τελικά, μην ανησυχείς παίρνει απλά λίγο χρόνο 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Ξέρει κάποιος τι ψυγείο πρέπει να επιστρέψεις εκτός από το να είναι λειτουργικό.

Ρωτώντας για αγορά ψυγειοκαταψύκτη μου είπαν μόνο ότι η συσκευη ανακύκλωσης πρέπει να είναι υψηλότερη από 1 μέτρο.

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις για αυτους που τα καταφεραν, γιατί προσπάθησα να το εντοπισω στο gov και δεν το βρηκα.

1. Αναφερθηκε οτι το παλιο ψυγειο πρεπει να ειναι τουλαχιστον 90 εκατοστα σε υψος καπου. Σε ποια σελιδα το ειδατε?

2. Για οσους πηραν απο κωτσοβολο και μενουν σε επαρχια, απο την στιγμη που τους παραδωσεις την παλια συσκευη ειναι δικια τους ευθυνη να την ελενξουν μεσα στο χρονικο οριο που προβλεπεται?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BananaTzo είπε

Δυο ερωτησεις για αυτους που τα καταφεραν, γιατί προσπάθησα να το εντοπισω στο gov και δεν το βρηκα.

1. Αναφερθηκε οτι το παλιο ψυγειο πρεπει να ειναι τουλαχιστον 90 εκατοστα σε υψος καπου. Σε ποια σελιδα το ειδατε?

2. Για οσους πηραν απο κωτσοβολο και μενουν σε επαρχια, απο την στιγμη που τους παραδωσεις την παλια συσκευη ειναι δικια τους ευθυνη να την ελενξουν μεσα στο χρονικο οριο που προβλεπεται?

Εμένα στο κατάστημα που ρώτησα μού είπαν να είναι πάνω από 1 μέτρο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν από μία βδομάδα ψυγείο με επιδότηση από Κωτσόβολο. Μου είπαν το παλιό να μην είναι πολύ μικρό όπως αυτά που έχουν στα ξενοδοχεία.  Δεν με ρώτησαν αν είναι λειτουργικό.. έφεραν το καινούριο πήραν το παλιό και τέλος.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/05/2023 at 11:42, BananaTzo said:

Εάν κάνουν αυτοί την αποξήλωση σε κλιματιστικό δίνουν την πιστοποίηση την στιγμή που το αποξηλωνουν και μετά φέρνουν φορτηγό να το παραλάβει. Στα ψυγεία του παίρνουν την ίδια στιγμή και μετά από λίγο το περνάνε ως ανακυκλωθεν αφού δεν χρειάζεται πιστοποίηση 

για το ψυγείο δες εδώ ενότητα 2.3 σελίδα 6. Μιλάει όμως για τις ελάχιστες απαιτήσεις του νέου, όχι του παλιού. Μήπως το λένε για να είναι αντίστοιχων προδιαγραφών με το παλιό;

https://allazosyskevi.gov.gr/wp-content/uploads/2022/12/ΟΔΗΓΟΣ-ANAKΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ-ΣΥΣΚΕΥΗ-3η-τροποποίηση-final.pdf#page6

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαγή στην προθεσμία παράδοσης συσκευής στον έμπορο (ή την πιστοποίηση αυτής):

ΦΕΚ  Β 2994 08/05/2023

Η 3η παράγραφος της υποενότητας «Περίοδος αγορών - καταληκτική προθεσμία αγορών» της ενότητας 8 του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος αντικαθίσταται ως εξής:
«Σε κάθε περίπτωση, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενους στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και τριάντα (30) ημέρες από την λήξη της καταληκτικής προθεσμίας αγορών με χρήση επιταγών.»

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2023 στις 4:34 ΜΜ, takoulou είπε

Δεν είναι απάτη... Όπως ανέβηκαν όλα σε τιμές έτσι και αυτά.. Αν δεν σου άρεσε γιατί έκανες αίτηση.. Και έκοψες κάποιον άλλο..

Αναφορά σε κείμενο

Ωστόσο πολλοί από αυτούς δεν εξαντλούν το ποσό που τους αναλογεί, οπότε το υπόλοιπο πιστώνεται εκ νέου στο πρόγραμμα.

https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/185660/allazo-syskevi-ti-isxyei-gia-tous-54-680-neous-dikaioyxous

Άρα ΔΕΝ έκοψε κανένα.

Παιδιά, ο κωδικός που υποτίθεται ότι σου έρχεται στο κινητό, εμένα δεν μου ήρθε. Το μήνυμα που ήρθε έγραφε να μπω στο gov.gr και να επιλέξω στο μενού 'Επιταγές' (δεν βρήκα τέτοιο μενού στο allazosyskevi.gov.gr) 'Λήψη κωδικών επιταγών'.

Δεν βρήκα τίποτα απ' όλα αυτά παρόλο που η αίτησή μου εγκρίθηκε.

Ο μόνος κωδικός που βρήκα είναι ο κωδικός αίτησης.

Επεξ/σία από panosena
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosena είπε

Άρα ΔΕΝ έκοψε κανένα.

Παιδιά, ο κωδικός που υποτίθεται ότι σου έρχεται στο κινητό, εμένα δεν μου ήρθε. Το μήνυμα που ήρθε έγραφε να μπω στο gov.gr και να επιλέξω στο μενού 'Επιταγές' (δεν βρήκα τέτοιο μενού στο allazosyskevi.gov.gr) 'Λήψη κωδικών επιταγών'.

Δεν βρήκα τίποτα απ' όλα αυτά παρόλο που η αίτησή μου εγκρίθηκε.

Ο μόνος κωδικός που βρήκα είναι ο κωδικός αίτησης.

Αν μπεις εκει που βλέπεις την αίτηση σου πανω δεξιά έχει 3 τελίτσες που βλέπεις το προφίλ σου εκεί δεν έχει το μενού "Οι επιταγές μου" ???

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζήτηση ψυγειοκαταψύκτη "στο παρά 5" και είμαι μεταξύ:

LG GBB566PZHMN Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost Inox

Pitsos PKNB56XLEP Ψυγειοκαταψύκτης

επειδή γενικά προμοτάρεται η LG υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω του Πίτσου;

Επεξ/σία από geodimis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...