mikepaltri Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτηση για δύο κλιματιστικά με έκπτωση 45%. Συμφέρει να απευθυνθώ σε media markt ή praktiker που είδα ότι έχουν και δωρεάν εγκατάσταση ή σε κάποιο σκρουτζομάγαζό?
Amaretos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, mikepaltri είπε Μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτηση για δύο κλιματιστικά με έκπτωση 45%. Συμφέρει να απευθυνθώ σε media markt ή praktiker που είδα ότι έχουν και δωρεάν εγκατάσταση ή σε κάποιο σκρουτζομάγαζό? Ναι συμφερει
mikepaltri Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 ΧΑΧΑ είδα ότι μπορεί να είναι δωρεάν η εγκατάσταση αλλά χρέωνουν την απεγκατάσταση 25€!!! Ο Κωτσόβολος είδα χρεώνει και μεταφορικά άλλα 10€...
dopermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Παιδια η ολη φαση ειναι απατη εχουν ανεβει ολα τα κλιματιτικα πολυ πανω καμια σχεση με πριν εγω εκανα μια παραγγελια στο πρακτικερ και μετα απο 1 ωρα σκεφτομαι τι εκανες ρε συ και την ακυρωσα....Καλυτερα να παρεις ειναι κλιματιστικο σε προσφορα παρα ολο αυτο τωρα ειμαι κ περιμενω να βγαλουν πραγματικες προσφορες για το χρησιμοποιησω...Το πρακτικερ ειχε 30 την απεγκασταση.... 1
NEXOT Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Γνωρίζετε πού μπορώ να επιστρέψω με το voucher ένα κλιματιστικό "ντουλάπα" (έχει εσωτερική και εξωτερική μονάδα) και να το δεχτούν για αγορά νέου επιτοιχιου κλιματιστικού; Στο Praktiker αρνήθηκαν πάντως...
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, NEXOT είπε Γνωρίζετε πού μπορώ να επιστρέψω με το voucher ένα κλιματιστικό "ντουλάπα" (έχει εσωτερική και εξωτερική μονάδα) και να το δεχτούν για αγορά νέου επιτοιχιου κλιματιστικού; Στο Praktiker αρνήθηκαν πάντως... Δεν ντρέπονται καθόλου!
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dopermann είπε Παιδια η ολη φαση ειναι απατη εχουν ανεβει ολα τα κλιματιτικα πολυ πανω καμια σχεση με πριν εγω εκανα μια παραγγελια στο πρακτικερ και μετα απο 1 ωρα σκεφτομαι τι εκανες ρε συ και την ακυρωσα....Καλυτερα να παρεις ειναι κλιματιστικο σε προσφορα παρα ολο αυτο τωρα ειμαι κ περιμενω να βγαλουν πραγματικες προσφορες για το χρησιμοποιησω...Το πρακτικερ ειχε 30 την απεγκασταση.... Δεν είναι απάτη... Όπως ανέβηκαν όλα σε τιμές έτσι και αυτά.. Αν δεν σου άρεσε γιατί έκανες αίτηση.. Και έκοψες κάποιον άλλο.. Δεν είναι δωρεάν η απεγκατάσταση.. Θέλει κάποια λίγα έξοδα.. 10-20 Ευρώ.. Που είναι φθηνά.. 2 ώρες πριν, mikepaltri είπε Μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτηση για δύο κλιματιστικά με έκπτωση 45%. Συμφέρει να απευθυνθώ σε media markt ή praktiker που είδα ότι έχουν και δωρεάν εγκατάσταση ή σε κάποιο σκρουτζομάγαζό? Εννοείται.. Έχεις κάποια καλή έκπτωση.. Που θα ξαναβρείς..
Doubt Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλά τα λένε οι άνθρωποι, δείτε λίγο ιστορικό τιμών στο σκρουτζ ας πούμε. Από 250 έχει πάει 430 το ίδιο μηχάνημα. Πχ. https://www.skroutz.gr/s/26416852/Arielli-AAC-09CHXA61-I-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-WiFi.html
GREGORYMO Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στις 24/4/2023 στις 4:05 ΜΜ, NEXOT είπε Πήρα προσφορά από Κωτσόβολος με επιδότηση 50%, 549 και 669. Πόσο θα πληρώσω? Ότι πάρω μειων 225€ ?
definitio Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απ' όταν ανακοινώθηκε το νέο "ανακυκλώνω-αλλάζω συσκευή", οι επιδοτούμενες συσκευές πήραν 100-150€ πάνω...όσες κοίταξα που με ενδιέφεραν από το "εξέλιξη τιμής" του σκρουτζ, τότε ακριβώς τσίμπησαν οι τιμές τους. Εναν ψυγειοκαταψύκτη Πίτσος, που σε μια αναζήτηση του μοντέλου για πληροφορίες σε νήμα εδώ στο "Ψάχνω για" προτεινόταν στα 490€ σε τιμή διαθεσιμότητας, τώρα είναι ~650€+ διαθέσιμο. Πρακτικά, μεγάλο μέρος της επιδότησης το τρώει η αύξηση της τιμής. ...και στη περίπτωσή μου, που το ψυγείο δεν έχει πρόβλημα στη ψύξη, και θα το άλλαζα για κάποιο νεώτερο/μικρότερης ηλεκτρικής κατανάλωσης, η δαπάνη <400€ εφόσον δεν είναι απολύτως αναγκαία, τελικά δεν φαίνεται να συμφέρει... περί τα 100€ γλιτώνω αν το αγόραζα εκτός κύκλου επιδοτήσεων και χωρίς να είναι σε προσφορά τιμής/έκπτωση. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από definitio 1
StavrosD Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Οι επιδοτήσεις αυξάνουν την ζήτηση. Η αύξηση της ζήτησης οδηγεί στην αύξηση της τιμής. Έτσι λειτουργεί η αγορά. Το ίδιο έγινε και με τα ακίνητα. Οι golden visa και το airbnb αύξησαν την ζήτηση οπότε ανέβηκαν οι τιμές των ακινήτων. Σε ορισμένες περιοχές ΜΚΟ έδωσαν επιδότηση ενοικίου σε μετανάστες,νομίζω γύρω στα 400€/μήνα για τρία χρόνια. Την επόμενη μέρα τα ενοίκια αυξήθηκαν κατακόρυφα σε αυτές τις περιοχές,ακόμα και τις γκαρσονιέρες κάποιοι τις ανέβασαν στα 400€. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από StavrosD 1
definitio Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αμα τη ανακοινώσει του προγράμματος, αύξηση τιμής ~30% δεν είναι αποτέλεσμα αύξησης της ζήτησης, είναι προληπτική λαμογιά για απορρόφηση μεγαλύτερου ποσού από την επιδότηση. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από definitio 1
geodimis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, definitio είπε Αμα τη ανακοινώσει του προγράμματος, αύξηση τιμής ~30% δεν είναι αποτέλεσμα αύξησης της ζήτησης, είναι προληπτική λαμογιά για απορρόφηση μεγαλύτερου ποσού από την επιδότηση. Οκ εν μέρει αλλά οποίος δει ξανά τις τιμές προ προγράμματος ας γράψει εδώ να τις δούμε κι εμείς…
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, definitio είπε Αμα τη ανακοινώσει του προγράμματος, αύξηση τιμής ~30% δεν είναι αποτέλεσμα αύξησης της ζήτησης, είναι προληπτική λαμογιά για απορρόφηση μεγαλύτερου ποσού από την επιδότηση. Στο προσφορά και ζήτηση, είναι ΟΛΟΙ οι παράγοντες μέσα
elgrec0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Ξέρουμε στα πόσα μόρια ειναι οι τελευταίοι που πήραν την επιδότηση; Είμαι για αλλαγή ψυγειοκαταψήκτη απο το άνοιξη 22, με όλο αυτό που έγινε με το πρόγραμμα και την αύξηση τιμών το αναβάλω μπας και μου έρθει επιταγή, οι τιμές είναι όλες πάνω 20%+ σίγουρα, τουλάχιστον στα μοντέλα που με ενδιέφεραν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα