Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχουν αλυσιδες καταστηματων που δεχονται online αγορες ή καποιος τροπος να πληρωσουμε με καρτα απο φυσικο καταστημα ετσι ωστε να εχουμε διπλο bonus απο καποιο 20% cashback πχ eurobank alphabank;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σε όλους.

Έχω μια απορία και ίσως κάποιος να γνωρίζει την διαδικασία ως δικαιούχος και να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά.

Έλαβα μήνυμα στο κινητό μου αρχές Απριλίου ότι είμαι δικαιούχος του αλλάζω συσκευή για πρώτη φορα.Να πω εδώ ότι ήμουν στους επιλαχόντες.

Τώρα τι πρέπει να κάνω;Μέχρι πότε έχω δικαίωμα να εξαργυρώσω την επιταγή voucher;Υπάρχει προθεσμία που αν δεν πάω εγκαίρως χάνω την επιταγή;

Και πώς γίνεται η πληρωμή;Εκτυπώνω την επιταγή και πάω στο κατάστημα,αγοράζω το προϊόν με την έκπτωση του αλλάζω συσκευή δίνοντας την επιταγή; Ή πληρώνω όλο το ποσό της συσκευής και μου επιστρέφεται μετά η έκπτωση μετά από ένα χρονικό διάστημα;

Σας ευχαριστώ.

αν δεν έχεις χάσει τη προθεσμία πήγαινε σε ένα κατάστημα ...ξέρουν τη διαδικασία για την εκτύπωση του voucher

• Thanks 1

Αν θυμάμαι σωστά δεν χρειάζεται καν να εκτυπώσεις κάτι. Πας στο κατάστημα. Δίνεις τα στοιχεία σου (ονομα, αφμ) και σου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό με ένα κωδικό που το δίνεις στον πωλητή. Η εκπτωση περνά απευθείας!

• Thanks 1

15 ώρες πριν, kostasbm είπε

αν δεν έχεις χάσει τη προθεσμία πήγαινε σε ένα κατάστημα ...ξέρουν τη διαδικασία για την εκτύπωση του voucher

Αυτό δεν ξέρω,τι προθεσμία έχω.Εγω έλαβα μήνυμα πριν δέκα μέρες ότι είμαι νέος δικαιούχος.Μεχρι ποτέ όμως είναι η προθεσμία για να εξαργυρώσω την επιταγή και να μην την χάσω;

21 λεπτά πριν, sonikk είπε

Αυτό δεν ξέρω,τι προθεσμία έχω.Εγω έλαβα μήνυμα πριν δέκα μέρες ότι είμαι νέος δικαιούχος.Μεχρι ποτέ όμως είναι η προθεσμία για να εξαργυρώσω την επιταγή και να μην την χάσω;

Συνήθως κανένα δίμηνο περίπου.. 

Κοίταξε τις πίσω  5-7 σελίδες.. Να δεις.. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, sonikk είπε

Mπες μεσα στην εφαρμογη στο λεει. Ποτε ληγει

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μπορούμε να κάνουμε αίτηση για να πάρουμε voucher; 

Τώρα είναι πολυ αργά.. Το πρόγραμμα έχει τελειώσει.. Οι δηλώσεις αυτές δηλαδή... 

Καλησπερα παιδια, ειχε ερθει sms στη μανα μου στο χωριο, ΟΤΑΝ ειχαμε κανει αιτηση θελαμε καταψυκτη αλλα αφου σε 2 "κληρωσεις" δεν εδωσαν αγορασαμε  εναν πριν 2-3 μηνες. Τωρα ετυχε να χαλασει ο καταψυκτης του ψυγειου (ψυγειοκαταψυκτης) και εχουμε επιταγη για καταψυξτη μονο, δεν ξερω αν γινεται να παρουμε μονο ψυγειο η ψυγειοκαταψυκτη με την επιταγη και δεν βρισκω σχετικες πληροφοριες καπου.

*Το οτι χαλασε εννοω πως στο 1 απο τα 3 ραφια του καταψυκτη δεν δουλευει καλα και δεν τα παγωνει αρκετα, δεν ειναι παλιο ειναι 5-6 χρονων και τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα. Και ζητανε οι παπατζηδες στο χωριο 100ε για να δουνε τι εχει ο καταψυκτης και αλλα 200ε για να το διορθωσουν και 50ε να το μεταφερουν ολα χωρις αποδειξη οποτε ετσι κ αλλιως θα αγορασουμε καινουργιο απο κωτσοβολο η mediamarkt π εχει εκει κοντα στα 40-50 χλμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nermain είπε

Καλησπερα παιδια, ειχε ερθει sms στη μανα μου στο χωριο, ΟΤΑΝ ειχαμε κανει αιτηση θελαμε καταψυκτη αλλα αφου σε 2 "κληρωσεις" δεν εδωσαν αγορασαμε  εναν πριν 2-3 μηνες. Τωρα ετυχε να χαλασει ο καταψυκτης του ψυγειου (ψυγειοκαταψυκτης) και εχουμε επιταγη για καταψυξτη μονο, δεν ξερω αν γινεται να παρουμε μονο ψυγειο η ψυγειοκαταψυκτη με την επιταγη και δεν βρισκω σχετικες πληροφοριες καπου.

*Το οτι χαλασε εννοω πως στο 1 απο τα 3 ραφια του καταψυκτη δεν δουλευει καλα και δεν τα παγωνει αρκετα, δεν ειναι παλιο ειναι 5-6 χρονων και τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα. Και ζητανε οι παπατζηδες στο χωριο 100ε για να δουνε τι εχει ο καταψυκτης και αλλα 200ε για να το διορθωσουν και 50ε να το μεταφερουν ολα χωρις αποδειξη οποτε ετσι κ αλλιως θα αγορασουμε καινουργιο απο κωτσοβολο η mediamarkt π εχει εκει κοντα στα 40-50 χλμ.

Ρωτα ενα καταστημα. Αν περασει το voucher περασε

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κουπόνι άλλου πρέπει η αγορά να γίνει με τα στοιχεία του δικαιούχου του κουπονιού;

Επίσης την παλιά συσκευή (ψυγείο) την θέλουν σώνει και καλά?

Αν θέλω να πάρω πχ για να μη χαθεί η προθεσμία του κουπονιού αλλά η κουζίνα μου θέλει τροποποιήσεις για να περαστεί ενα νέο ψυγείο και ο κουζινάς είναι τα ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ θα πρέπει να μείνω χωρίς ψυγείο?

Πρέπει και το παλιό ψυγείο να το πάρουν απ την διεύθυνση του δικαιούχου??

Η αγορά θα γίνει απο τον Κώτσοβολο.

Επεξ/σία από yiannis_1

Στις 17/4/2023 στις 12:37 ΠΜ, sonikk είπε

3 μήνες είναι...

Στις 19/4/2023 στις 1:15 ΜΜ, yiannis_1 είπε

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κουπόνι άλλου πρέπει η αγορά να γίνει με τα στοιχεία του δικαιούχου του κουπονιού;

Προφανώς. Και πρεπει να έχει μαζί του και το δηλωμένο κινητό του γιατί θα ερθει otp για να ενεργοποιηθεί το κουπόνι.

Και εδώ δεν παίρνω όρκο αλλά πιστευω ότι η παραδοση/αλλαγή συσκευής πρέπει να γίνει στην κύρια κατοικία του δικαιούχου δηλαδή στη διεύθυνση όπου είναι δηλωμένος ο κωδικός ρολογιού της ΔΕΗ στη φορολογική δήλωση. Αλλά όπως είπα δεν είμαι σίγουρος αν το ελέγχουν αυτό οπότε αν κάνω λάθος ή κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία ας με διορθώσει.

Στις 19/4/2023 στις 1:15 ΜΜ, yiannis_1 είπε

Επίσης την παλιά συσκευή (ψυγείο) την θέλουν σώνει και καλά?

Αν θέλω να πάρω πχ για να μη χαθεί η προθεσμία του κουπονιού αλλά η κουζίνα μου θέλει τροποποιήσεις για να περαστεί ενα νέο ψυγείο και ο κουζινάς είναι τα ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ θα πρέπει να μείνω χωρίς ψυγείο?

Τη θέλουν. Είναι  εξάλλου ο σκοπός της επιδότησης. Δεν μπορείς να πάρεις καινουρια συσκευή απλώς. Αντικαθιστάς μια παλιά... 

Τώρα αν ο κουζινάς είναι τα ζα μου αργά που δεν μπορεί σε 3 μηνες (διαρκεια του κουπονιού) ή βρίσκεις αλλον που μπορεί να αναλάβει τη δουλειά πιο άμεσα ή μενεις λίγο καιρό με το νέο ψυγείο εν λειτουργία αλλά εκτός θέσης (όχι ιδανικό...)

• Like 2

Από τον Κωτσόβολο θα μπλέξεις γιατί είναι μεγάλο κατάστημα και δεν τους παίρνει να είναι ευέλικτοι. Οπότε στην περίπτωση αυτή πρέπει το ψυγείο να είναι στη διεύθυνση του voucher (κύρια κατοικία του δικαιούχου). Από μικρά μαγαζιά αν αγοράσεις, μπορεί και να συννενοηθείς να έρθουν να το πάρουν από αλλού. Όμως δεν θα έρθουν δυο φορές χωρίς χρέωση, εκτός αν έτσι κι αλλιώς θα έφερναν το νέο διαφορετική μέρα (όπως γίνεται με τα κλιματιστικά που έρχεται συνεργαζόμενος ψυκτικός να βγάλει το παλιό). Σε κάθε περίπτωση τη θέλουν όλοι την παλιά συσκευή, αλλιώς δεν πληρώνονται από το πρόγραμμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...