Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Μήπως δεν κατάλαβες καλά.. 10 Ευρώ για μεταφορικά είναι πολυ λίγα.. Αν έδινες στα παιδιά που θα ερχόταν εκεί 30-40 Ευρώ θα στο ανέβασαν επάνω.. 

Πως δεν καταλαβατι λες; Εγινε ολοκληρη συζητηση στο καταστημα και ηταν και ο υπεθυνος των οικιακων συσκευων, και μου ειπε οτι ΜΟΝΟ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ που χρειαζεται γερανος χριαζεται εξτρα υπηρεσια γερανου 100 ευρω, για απλο ψυγειο 10 ευρω ειναι για να μου το ανεβασουν και μαλιστα τον ρωτησα και οροφο του ειπα πρωτο οροφο ειμαι και μου ειπε δεν υπαρχει κανενα εξτρα κοστος.

Ξερω τι ρωταω πριν κανω καποια αγορα ογκωδη για να ξερω απο πριν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, makhs5 είπε

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; 

Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. 

Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν 

ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ

Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ

Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ

Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

Και παλι σας ευχαριστω

Κ εμενα 10€ μου ζητησαν για μεταφορικα κ μου το ανέβασαν πάνω..Τα media..Το ιδιο ειναι..Μη σκας,θα στο ανεβάσουν!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε

Κ εμενα 10€ μου ζητησαν για μεταφορικα κ μου το ανέβασαν πάνω..Τα media..Το ιδιο ειναι..Μη σκας,θα στο ανεβάσουν!

Εγω σκεφτομαι απλα μην ερθουν δασκαλεμενοι απο το public και να ζητησουν τοσα.

Γιατι για να επιμενει ετσι το public οτι να πληρωσω συν 100 ευρω στη μεταφορικη, δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη του.

Αν ηταν ας ελεγαν οτι σας πει η μεταφορικη

Τελος παντων, απο δω και περα μακρυα απο public σε μεγαλες συσκευες παιδια, γιατι δεν θα ξερετε τι θα σας περιμενει, ειναι πραγματικα απιστευτοι οι τυποι

Δημοσ.
15 ώρες πριν, makhs5 είπε

Εγω σκεφτομαι απλα μην ερθουν δασκαλεμενοι απο το public και να ζητησουν τοσα.

Γιατι για να επιμενει ετσι το public οτι να πληρωσω συν 100 ευρω στη μεταφορικη, δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη του.

Αν ηταν ας ελεγαν οτι σας πει η μεταφορικη

Τελος παντων, απο δω και περα μακρυα απο public σε μεγαλες συσκευες παιδια, γιατι δεν θα ξερετε τι θα σας περιμενει, ειναι πραγματικα απιστευτοι οι τυποι

Κάθε εταιρία χρεώνει διαφορετικά τα μεταφορικα και την παράδοση επι πεζοδρομίου/εντός οικίας/αναβατόριο. 

Προφανώς είναι ευθύνη του πωλητή που σε διαβεβαίωσε ότι με 10€ θα παραδόσουν εντός οικίας (ανεξαρτήτως ορόφου). Το παραστατικό σου τι γράφει στα μεταφορικά; 
πχ απο πρακτικερ πριν ένα μήνα σε παραγγελία που ξεπερνούσε τα 249€ άρα είχα δωρεάν μεταφορικά, για το ψυγείο -όχι ντουλάπα- και παράδοση εντός οικίας με χρέωσαν 10€ και μάλιστα με παράδοση εκτός αστικού ιστού (Ανάβυσσος).  Επι πεζοδρομίου ήταν δωρεάν.

Δημοσ.

Για το προγραμμα ανακυκλωνω αλλαζω συσκευη μιλαμε σωστα; Μου ηρθε επιδοτηση πριν 5 μερεες εγκριθηκε για ψηγειο. Πως παιρνω κωδικους;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Για το προγραμμα ανακυκλωνω αλλαζω συσκευη μιλαμε σωστα; Μου ηρθε επιδοτηση πριν 5 μερεες εγκριθηκε για ψηγειο. Πως παιρνω κωδικους;

Μέσα στο SMS που έλαβες έχει έναν κωδικό. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο 

Δημοσ.
Στις 10/4/2023 στις 7:19 ΜΜ, kostaspsilos13 είπε

Σου έχει έρθει SMS? Ότι μπήκες στο πρόγραμμα? 

Βεβαίως και συμπεριέλαβα το screenshot στο αρχικό μου μήνυμα αλλά το ξαναποστάρω και εδώ. Μήπως είναι τίποτα smishing και τσάμπα κάθομαι και παιδεύομαι;; Αν εσύ ήσουν δικαιούχος, μήπως μπορείς να δεις αν το μήνυμα που ήρθε σε εσένα είναι πανομοιότυπο με το δικό μου;

https://cdn-bb-eu1.insomnia.gr/file/insomnia-s3/monthly_2023_04/image.png.a9676b59ded80e77a1453cdc64d184e4.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ggelhsva είπε

Βεβαίως και συμπεριέλαβα το screenshot στο αρχικό μου μήνυμα αλλά το ξαναποστάρω και εδώ. Μήπως είναι τίποτα smishing και τσάμπα κάθομαι και παιδεύομαι;; Αν εσύ ήσουν δικαιούχος, μήπως μπορείς να δεις αν το μήνυμα που ήρθε σε εσένα είναι πανομοιότυπο με το δικό μου;

https://cdn-bb-eu1.insomnia.gr/file/insomnia-s3/monthly_2023_04/image.png.a9676b59ded80e77a1453cdc64d184e4.png

Μετά από 24 ώρες περίπου μου ήρθε νέο SMS με κωδικούς. Άρα όπου ναναι θα σκάσει και σένα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

Μέσα στο SMS που έλαβες έχει έναν κωδικό. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο 

Δεν εχει. Ελαβα το μηνυμα που βλεπεις παραπανω που ποσταρε ο φιλος. Περασαν 6 μερες και δεν ηρθε τιποτα.

επισης πηγα στο gov δεν βλεπω πουθενα πως συνδεομαι, πως κανω login.

17 λεπτά πριν, ggelhsva είπε

Αυτο ελαβα. 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Δεν εχει. Ελαβα το μηνυμα που βλεπεις παραπανω που ποσταρε ο φιλος. Περασαν 6 μερες και δεν ηρθε τιποτα.

επισης πηγα στο gov δεν βλεπω πουθενα πως συνδεομαι, πως κανω login.

Αυτο ελαβα. 

https://allazosyskevi.gov.gr/           εδω μπες

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρεθηκε επιτελους. Τι ρδελομπου η Ελλαδα 2.0 ουτε ενα λινκ σωσΤα,

Πατησα πανω δεξια στις τρεις τελιτσες.

734C129F-B058-413D-8C2D-35C015F82039.jpeg

Επεξ/σία από Vault13
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

Μετά από 24 ώρες περίπου μου ήρθε νέο SMS με κωδικούς. Άρα όπου ναναι θα σκάσει και σένα 

Ευχαριστώ. Βέβαια να πω ότι το μήνυμα το έλαβα την προηγούμενη Τετάρτη όποτε και έχουν περάσει 7 24ωρα από τότε. Ας περιμένω....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ggelhsva είπε

Ευχαριστώ. Βέβαια να πω ότι το μήνυμα το έλαβα την προηγούμενη Τετάρτη όποτε και έχουν περάσει 7 24ωρα από τότε. Ας περιμένω....

https://allazosyskevi.gov.gr/          

Μπες εδώ, είσοδος με κωδικούς taxisnet, πάνω δεξιά 3 τελίτσες, "λήψη επιταγών" 

Αφού δεν έχει έρθει ακόμα το μήνυμα, μάλλον το έχασες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...