makhs5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αφορά τρίτο πρόσωπο και ήθελα να του το στείλω για να πάει στο κατάστημα. Δεν υπάρχει τρόπος? Τοτε κανεις την σελιδα pdf την αποθηκευεις σε ενα στικακι και πας και την εκτυπωνεις Το site του gov δεν σου δινει επιλογη για αποθηκευση και προφανως εκτυπωση Κανε οτι σου ειπα pdf την σελιδα που ειναι το κουπονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 5:57 ΜΜ, spyros95 είπε Καλησπέρα σας, Είμαι και εγώ δικαιούχος, με την τελευταία κλήρωση, αλλά αγόρασα ψυγείο μήνες νωρίτερα, μιας και το προηγούμενο μας χαιρέτησε και προφανώς δεν μπορούσα να εγκριθώ. Μπορώ να δώσω το voucher για το ψυγείο σε γονείς; Η παράδοση θα μπορέσει να γίνει στο δικό τους σπίτι, ή πρέπει να βρουν λύση να πάνε το παλιό τους ψυγείο και να παραλάβουν το καινούργιο από το κατάστημα; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων! Δλδ αν το παρεις εσυ κ δωσεις ενα παλιο, πως μπορουν να μαθουν που θα "φτασει" το ψυγειο; ασε που γίνεται μετα απο συνεννόηση αυτο που θελεις 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αφορά τρίτο πρόσωπο και ήθελα να του το στείλω για να πάει στο κατάστημα. Δεν υπάρχει τρόπος? Ουτως η αλλως σε εσενα θα σου ερθει sms με εναν κωδικο ωστε να προχωρησει η διαδικασία οποτε ας παει εκεινος να επιλεξει συσκευή και οταν φτασει στην πκηρωμη σε παιρνουν τηλέφωνο και το προχωρας εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ παρήγγειλα κλιματιστικό την ημέρα που έληγε το voucher, μου το έφεραν 10 μέρες μετά και πλέον κοντεύει να περάσει μήνας και ακόμη δεν έχουν έρθει να πάρουν το παλιό (από άλλη διεύθυνση από την κύρια κατοικία που γράφει το voucher). Βέβαια κάποια στιγμή μου ήρθε SMS ότι ανακύκλωσαν τη συσκευή (κάποια άλλη προφανώς). Συνεπώς, μην αγχώνεστε οι καινούργιοι δικαιούχοι, είναι πολύ χύμα η κατάσταση. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Philippe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, fysikos είπε Δλδ αν το παρεις εσυ κ δωσεις ενα παλιο, πως μπορουν να μαθουν που θα "φτασει" το ψυγειο; ασε που γίνεται μετα απο συνεννόηση αυτο που θελεις Ουτως η αλλως σε εσενα θα σου ερθει sms με εναν κωδικο ωστε να προχωρησει η διαδικασία οποτε ας παει εκεινος να επιλεξει συσκευή και οταν φτασει στην πκηρωμη σε παιρνουν τηλέφωνο και το προχωρας εσυ Εγώ του έκανα την αίτηση αλλά έχω βάλει το κινητό του. Είναι συνταξιούχος. Ποια χρονική στιγμή έρχεται το sms ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Εγώ του έκανα την αίτηση αλλά έχω βάλει το κινητό του. Είναι συνταξιούχος. Ποια χρονική στιγμή έρχεται το sms ? Αρα το voucher ειναι στο δικο του ονομα οποτε τι προβλημα υπαρχει; Του ηρθε sms οτι ειναι δικαιούχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, fysikos είπε Δλδ αν το παρεις εσυ κ δωσεις ενα παλιο, πως μπορουν να μαθουν που θα "φτασει" το ψυγειο; ασε που γίνεται μετα απο συνεννόηση αυτο που θελεις Ουτως η αλλως σε εσενα θα σου ερθει sms με εναν κωδικο ωστε να προχωρησει η διαδικασία οποτε ας παει εκεινος να επιλεξει συσκευή και οταν φτασει στην πκηρωμη σε παιρνουν τηλέφωνο και το προχωρας εσυ Καλημέρα @fysikos! Από τη διεύθυνση αποστολής που διαφέρει από αυτή της αίτησης για την επιδότηση. Εκτός αν εννοείς να το παραλάβω μόνος μου, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο για ψυγείο(φόρτωμα σε ΙΧ, μεταφορά σε όροφο κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, spyros95 είπε Καλημέρα @fysikos! Από τη διεύθυνση αποστολής που διαφέρει από αυτή της αίτησης για την επιδότηση. Εκτός αν εννοείς να το παραλάβω μόνος μου, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο για ψυγείο(φόρτωμα σε ΙΧ, μεταφορά σε όροφο κλπ). Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτο...δλδ θα υπαρξει καταστημα που δεν θα θελησει να πουλήσει επειδη θα του πουνε να παραδοσει αλλου την συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, fysikos είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτο...δλδ θα υπαρξει καταστημα που δεν θα θελησει να πουλήσει επειδη θα του πουνε να παραδοσει αλλου την συσκευή; Αυτό όντως ισχύει στα μικρότερα καταστήματα, αλλά όχι στις αλυσίδες δυστυχώς ή τουλάχιστον όχι σε όλες. Σε πρόσφατη αγορά ψυγείου, δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την προς ανακύκλωση παλαιά συσκευή απο διαφορετική διεύθυνση από εκείνη της παράδοσης του καινούριου. Μάλιστα δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο ούτε με επιπλέον χρέωση, αλλά ούτε και να μου δώσουν τα στοιχεία της μεταφορικής ( δικής τους ή τρίτης συνεργαζόμενης) ώστε να μιλήσω απευθείας μαζί και να προτείνω κάτι αντίστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, Blacky4 είπε Αυτό όντως ισχύει στα μικρότερα καταστήματα, αλλά όχι στις αλυσίδες δυστυχώς ή τουλάχιστον όχι σε όλες. Σε πρόσφατη αγορά ψυγείου, δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την προς ανακύκλωση παλαιά συσκευή απο διαφορετική διεύθυνση από εκείνη της παράδοσης του καινούριου. Μάλιστα δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο ούτε με επιπλέον χρέωση, αλλά ούτε και να μου δώσουν τα στοιχεία της μεταφορικής ( δικής τους ή τρίτης συνεργαζόμενης) ώστε να μιλήσω απευθείας μαζί και να προτείνω κάτι αντίστοιχο. Γιατί δεν πηγές έσυ εκεί το προϊόν της ανακύκλωσης στον χώρο που ήταν να παραληφθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, takoulou είπε Γιατί δεν πηγές έσυ εκεί το προϊόν της ανακύκλωσης στον χώρο που ήταν να παραληφθεί.. Μα αυτό έκανα εν τέλει, βρήκα δική μου μεταφορική και έφερα το προς ανακύκλωση ψυγείο στον δικό μου χώρο. Απλώς δεν θεώρησα πως ενδιαφέρει κανέναν τί έκανα εγώ προσωπικά για να μπω σε λεπτομέρειες. Απλά προσπάθησα να διευκρινήσω πως οι μεγάλες αλυσίδες ενδέχεται να μην θέλουν/μπορούν να κάνουν τέτοιες "εξυπηρετήσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Η ετικέτα οπου αναγράφεται ο σειριακός αριθμός του ψυγείου μου έχει φθαρεί και δεν φαίνεται καλά. Αναγράφεται και αλλου; Θα έχω πρόβλημα στην πράξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Ακύρωση της παραγγελίας. Δεν υπάρχει άλλη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ακύρωση της παραγγελίας. Δεν υπάρχει άλλη λύση Ναι αυτο το ξερω αλλα ρωταω αν το κανανε και σε αλλους γιατι μου ειπε το κανουν παντου ετσι, ποιος θα δεχοταν να πληρωσει 100 ευρω επιπλεον μολις του το φερνανε ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Και ειπε ο πωλητης οτι ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟ Υπ οφιν για να μη σκεφτει καποιος μηπως το κανουν πλεον ολοι, Πηρα τηλεφωνο και κοτσωβολο και πλαισιο και με διαβεβαιωσαν οτι ανεβαζουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙς ΣΥΣΚΕΥΕΣ εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη ντουλαπα ψυγειο που θα χρειαστει γερανος επειδη απλα δεν χωραει αλλοιως στο διαμερισμα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Μήπως δεν κατάλαβες καλά.. 10 Ευρώ για μεταφορικά είναι πολυ λίγα.. Αν έδινες στα παιδιά που θα ερχόταν εκεί 30-40 Ευρώ θα στο ανέβασαν επάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα