@pnea1973 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Σήμερα μου ήρθε και εμένα για ψυγείο και κλιματιστικά. Βέβαια τα έχω πάρει εδώ και μήνες οπότε...πάει!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Σήμερα μου ήρθε και εμένα για ψυγείο και κλιματιστικά. Βέβαια τα έχω πάρει εδώ και μήνες οπότε...πάει!!!! Τι πηρες και απο που δωσε μου τα φωτα σου!!!Να διαλεξω απο το πιο φθηνο στο σκρουζ η απο μεγαλη αλυσιδα? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από dopermann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Σήμερα μου ήρθε και εμένα για ψυγείο και κλιματιστικά. Βέβαια τα έχω πάρει εδώ και μήνες οπότε...πάει!!!! Αν έκανες λιγο υπομονή θα τα έπαιρνες με επιδότηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, dopermann είπε Τι πηρες και απο που δωσε μου τα φωτα σου!!!Να διαλεξω απο το πιο φθηνο στο σκρουζ η απο μεγαλη αλυσιδα? Τα χρειαζόμουν. Δεν τα πήρα με την επιδότηση. 2 ώρες πριν, takoulou είπε Αν έκανες λιγο υπομονή θα τα έπαιρνες με επιδότηση.. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά από την προηγούμενη σελίδα έχεις 90 μέρες από τη στιγμή που θα αλλάξεις από επιλαχών και θα μπεις στο πρόγραμμα? Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι είμαι νέος δικαιούχος. Αθήνα, με 30.139. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, μου ηρθε σημερα οτι η εγκριθηκε η αιτηση μου ξερετε μεχρι ποτε εχω διορια να προχωρησω σε αγορα πριν χαθει; Edit: επικοινωνησα με mediamarkt και μου ειπαν 90 ημερες Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Το media markt και το πλαισιο εχουν δωρο την εγκατασαση αλλα οχι την απεγκατασταση χρεωνουν ενα ποσο....Απο την αλλη το you.gr εχει την απεγκατασταση δωρο και οχι την εγκατασταση οτι ναναι καθενας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, christiD είπε Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά από την προηγούμενη σελίδα έχεις 90 μέρες από τη στιγμή που θα αλλάξεις από επιλαχών και θα μπεις στο πρόγραμμα? Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι είμαι νέος δικαιούχος. Αθήνα, με 30.139. Αμα κατεβάσεις την επιταγή σου, γράφει κάπου ημερομηνία.. Λογικά αρχές Ιουλίου είσαι, όπως όλοι όσοι μπήκαν τώρα (90 μέρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε Αμα κατεβάσεις την επιταγή σου, γράφει κάπου ημερομηνία.. Λογικά αρχές Ιουλίου είσαι, όπως όλοι όσοι μπήκαν τώρα (90 μέρες) Πως κατεβαχω την επιταγη; πριν προχωρησψ σε αγορα πρρπει να το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Titos301 είπε Πως κατεβαχω την επιταγη; πριν προχωρησψ σε αγορα πρρπει να το κανω; https://allazosyskevi.gov.gr/ Μπες εδώ με τους κωδικούς σου. Μετά πάνω δεξιά "μενού" και "οι επιταγές μου" Εκεί θα δεις τις επιταγές σου και την ημερομηνία έως ότου πρέπει να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις, απλά αν θες να δεις λεπτομέρειες, το κάνεις. Αλλιώς, απλά χρειάζεσαι τον κωδικό της επιταγής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, dopermann είπε Το media markt και το πλαισιο εχουν δωρο την εγκατασαση αλλα οχι την απεγκατασταση χρεωνουν ενα ποσο....Απο την αλλη το you.gr εχει την απεγκατασταση δωρο και οχι την εγκατασταση οτι ναναι καθενας... Κάνω λάθος ή δεν ισχύει αυτό που λές; βλέπω στα site τους ότι χρεώνουν και εγκατάσταση και απεγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Και άλλοι μπαίνουν.. https://www.newsit.gr/ellada/anakyklono-allazo-syskeyi-akomi-105-000-noikokyria-entassontai-sto-programma/3744696/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluepowdermonkey Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Για το πρόγραμμα πως σε διαλέγουν; Δεν βρίσκω επιλογή στην πλατφόρμα για να κάνω αίτηση τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, bluepowdermonkey είπε Για το πρόγραμμα πως σε διαλέγουν; Δεν βρίσκω επιλογή στην πλατφόρμα για να κάνω αίτηση τώρα. Διαλεγουν τους επιλαχόντες που ειχαν βγει οταν ξεκίνησε το προγραμμα. Τοτε μονο μπορουσες να κανει αιτηση. Τωρα το ειδες εσυ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluepowdermonkey Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, gorge18 είπε Διαλεγουν τους επιλαχόντες που ειχαν βγει οταν ξεκίνησε το προγραμμα. Τοτε μονο μπορουσες να κανει αιτηση. Τωρα το ειδες εσυ; Τώρα μετακόμισα σε δικό μου σπίτι που έχει παλιές συσκευές για να αλλάξω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα