giorgosvet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Εγώ πάντως με 2 κλιματιστικά από media και 1 ψυγείο από euronics και τα 3 σε 3 διαφορετικές διευθύνσεις δεν είχα πρόβλημα ούτε στη παράδοση ούτε στην εγκατάσταση. Ο κωτσόβολος όντος δεν δέχεται διαφορετική διεύθυνση.Αυτός χάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, fysikos είπε Χτες χρησιμοποιήσα τα 2 τελευταία vouchers που λήγουν αύριο Στο Α πήρα και την συσκευη και το voucher γράφει Κατάσταση: ΕΞΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ Ενεργή: ΝΑΙ (ενεργή) ενώ στο Β που θα φέρουν την συσκευή σε 3-4 μέρες μου βγάζει Κατάσταση: ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ Ενεργή: ΝΑΙ (ενεργή) υπάρχει περίπτωση να χάσω το Β; Αν πλησιάσεις κοντά στις 30/3 -15νθημερο απο τη λήξη του κουπονιού- ναι υπάρχει περίπτωση να το χάσεις. Θέλει κυνήγι γιατί αν δεν στο παραδώσουν εγκαίρως -να τιμολογηθεί- είναι ικανοί απλά να σε πάρουν τηλ και να σου πούνε σορυ κλπ σου αποδεσμεύουμε το κουπόνι. εξαρτάται απο το κατά ποσό θα ισχύσει το 3-4 μέρες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 53 λεπτά πριν, geodimis είπε Αν πλησιάσεις κοντά στις 30/3 -15νθημερο απο τη λήξη του κουπονιού- ναι υπάρχει περίπτωση να το χάσεις. Θέλει κυνήγι γιατί αν δεν στο παραδώσουν εγκαίρως -να τιμολογηθεί- είναι ικανοί απλά να σε πάρουν τηλ και να σου πούνε σορυ κλπ σου αποδεσμεύουμε το κουπόνι. εξαρτάται απο το κατά ποσό θα ισχύσει το 3-4 μέρες… Αυτο του ψυγείου ληγει αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, Philippe είπε Αλλά κανένας δεν μου είπε για τοποθέτηση πριν τη λήξη, αρκεί να γίνει η αγορά και να περάσει τους κωδικούς. Λοιπόν πήγα σε ένα Praktiker πριν λίγο για ψυγείο και μου είπαν ότι δεν αρκεί να πληρώσω και να παραγγείλω αλλά πρέπει να το παραδώσουν μέχρι αύριο για να ισχύσει το voucher. Ο μόνος τρόπος είναι να τους πάω το παλιό και να πάρω το καινούργιο, είπαν. Υπάρχει καμιά μεγάλη αλυσίδα που να δίνεις το voucher ηλεκτρονικά και να το στέλνουν με την ησυχία τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Ελπίζω να μην φάμε καμία φόλα. Ο κάθε πωλητής λέει τα δικά του σε κάθε μαγαζί μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Απο τον οδηγο υλοποίησης, εγω καταλαβαινω οτι μπορεις να "κλεισεις" ενα ψυγείο πχ και να στο φερουν εντος 10 ημερων...δεν καταλαβαίνω γιατι το κανει αυτο το πρακτικερ περαν του να ξεστοκαρει οτι εχει διαθεσιμο στο καταστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μπράβο φίλε φυσικέ!! Μιλάμε για μλκες ολκής (κατάστημα Μεταμόρφωσης). Και να φανταστείς με μαλώσανε κιόλας γιατί πήγα την προτελευταία μέρα. Επιπλέον, επέμεναν όλοι εκεί (περιλ. προϊσταμένων) ότι το προς απόσυρση ψυγείο πρέπει να είναι ίδιου τύπου με αυτό που αγοράζεις (π.χ. δίπορτο με ξεχωριστή κατάψυξη, αν θες να πάρεις ψυγειοκαταψύκτη). Ενώ δεν προκύπτει τέτοια απαίτηση από πουθενά, αρκεί η κατηγορία των δύο συσκευών να είναι ίδια (και >1μ για Κ2). Έχω ένα μικρό 1,10μ μονόπορτο του 1980 με εσωτερικό ραφάκι κατάψυξης και θα μπορούσα να το φορτώσω στο αμάξι και να τους το πάω, αλλά δεν το δέχονταν με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Philippe είπε Έχω ένα μικρό 1,10μ μονόπορτο του 1980 με εσωτερικό ραφάκι κατάψυξης και θα μπορούσα να το φορτώσω στο αμάξι και να τους το πάω, αλλά δεν το δέχονταν με τίποτα. Μη σκαλώνετε, σε άλλο κατάστημα. Αν κάνουν παρατυπίες, καταγγελία στο αρμόδιο υπουργείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Philippe είπε Μπράβο φίλε φυσικέ!! Μιλάμε για μλκες ολκής (κατάστημα Μεταμόρφωσης). Και να φανταστείς με μαλώσανε κιόλας γιατί πήγα την προτελευταία μέρα. Επιπλέον, επέμεναν όλοι εκεί (περιλ. προϊσταμένων) ότι το προς απόσυρση ψυγείο πρέπει να είναι ίδιου τύπου με αυτό που αγοράζεις (π.χ. δίπορτο με ξεχωριστή κατάψυξη, αν θες να πάρεις ψυγειοκαταψύκτη). Ενώ δεν προκύπτει τέτοια απαίτηση από πουθενά, αρκεί η κατηγορία των δύο συσκευών να είναι ίδια (και >1μ για Κ2). Έχω ένα μικρό 1,10μ μονόπορτο του 1980 με εσωτερικό ραφάκι κατάψυξης και θα μπορούσα να το φορτώσω στο αμάξι και να τους το πάω, αλλά δεν το δέχονταν με τίποτα. Καλημέρα. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις αλλά στο Παλλήνης δεν έχουν τέτοια θέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofcopy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, Έχουμε κανένα νεότερο για νέους δικαιούχους ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο θρεντ για ψυγεία ή να ρωτήσω εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 5 minutes ago, foniki_melitzana said: Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο θρεντ για ψυγεία ή να ρωτήσω εδώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 έβλεπα του 2017 και δεν μπήκα καν στον κόπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Σήμερα ήρθε μήνυμα έγκρισης. 31.000 μόρια. Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μολις μου ηρθε και μενα μηνυμα!!!!Οτι εχω 45% εκπτωση και σκεφτομαι για τα Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-HR25VF ενα 9αρακι και ενα 12ρι!!!Απλα θελει και ψυκτικο να κανει την ανακυκλωση 49 ευρω και χωριστα κ εγκατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα