Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

59 λεπτά πριν, fysikos είπε

Προβλέπεται 50ε για τον έλεγχο που θα κανει ο τεχνικος ως προς την ορθή λειτουργία του παλιου ac?

Καλησπέρα.. Ποιος στα ζήτησε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, fysikos είπε

Welcomestores και το χρεώνει+50€

Τι  εννοεί "καλή λειτουργία" ο ποιητής? Απλά είναι στην πρίζα και παίρνει μπρος.. Τι άλλο χρειάζεται να ελέγξει?? Έλεος 

5 ώρες πριν, fysikos είπε

Προβλέπεται 50ε για τον έλεγχο που θα κανει ο τεχνικος ως προς την ορθή λειτουργία του παλιου ac?

Από το Πρακτικερ ούτε καν το έλεγξαν . Το βρήκαν όπως το είχα παρατημένο στο μπαλκόνι , το φόρτωσαν και φύγανε 

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 11/3/2023 στις 8:22 ΜΜ, geodimis είπε

Praktiker τους κάνεις παράδοση εσύ σε κατάστημα ότι μονάδες θέλεις (εσωτερική/εξωτερική)

Όντως γύρισα πολλά μαγαζιά και όλες τις αλυσίδες μόνο στο πρακτικέρ δέχονται αυτή τη λύση και έτσι προχώρησα τελικά. 

Άρα απεγκατασταση και εγκατάσταση θα γίνει από δικό μου ψυκτικό.

Πλήρωσα ήδη το νέο με 50% και το παρέλαβα. Στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ο τεχνικός να είναι πιστοποιημένος στο πρόγραμμα αλλάζω συσκευή. Είναι βέβαιο αυτό; Ή παίζει να έχω κανένα πρόβλημα αργότερα;

36 λεπτά πριν, archimidis είπε

Όντως γύρισα πολλά μαγαζιά και όλες τις αλυσίδες μόνο στο πρακτικέρ δέχονται αυτή τη λύση και έτσι προχώρησα τελικά. 

Πλήρωσα ήδη το νέο με 50% και το παρέλαβα. Στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ο τεχνικός να είναι πιστοποιημένος στο πρόγραμμα αλλάζω συσκευή. Είναι βέβαιο αυτό; Ή παίζει να έχω κανένα πρόβλημα αργότερα;

Γιατί δεν έχει δωρεάν τοποθέτηση? Διάβασα στο άλλο νημα πήρες το yukai 

https://www.praktiker.gr/m/p/toshiba-yukai-ras-b10e2kvg-e-ras-10e2avg-e-klimatistiko-toixou-inverter-10000btu-134458.

Και εγώ τους πήγα το δικό μου το παλιό και παρέλαβα το yukai 18αρι. Μου είπαν ότι θα με καλέσει τεχνικός για την δωρεάν τοποθέτηση. 

8 λεπτά πριν, notist είπε

Γιατί δεν έχει δωρεάν τοποθέτηση? Διάβασα στο άλλο νημα πήρες το yukai 

https://www.praktiker.gr/m/p/toshiba-yukai-ras-b10e2kvg-e-ras-10e2avg-e-klimatistiko-toixou-inverter-10000btu-134458.

Και εγώ τους πήγα το δικό μου το παλιό και παρέλαβα το yukai 18αρι. Μου είπαν ότι θα με καλέσει τεχνικός για την δωρεάν τοποθέτηση. 

Πρώτον λήγει την Πέμπτη και δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση. Και δεύτερον αλλά βασικό θα το βάλω σε άλλη διεύθυνση από αυτή του voucher

1 λεπτό πριν, archimidis είπε

Πρώτον λήγει την Πέμπτη και δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση. Και δεύτερον αλλά βασικό θα το βάλω σε άλλη διεύθυνση από αυτή του voucher

Α δεν το ήξερα ότι αν το βάλεις σε άλλη διεύθυνση δεν έχει δωρεάν τοποθέτηση.

Για το πρώτο δηλαδή πρέπει να έχει γίνει και η τοποθέτηση πριν τη λήξη του voucher? Να έχω το νου μου τότε να μην το αφήσω τελευταία στιγμή. Εμένα λήγει 17/5 

Ο καθένας ό,τι θέλει λέει. Εμένα ο Φιορεντίνος π.χ. μέρες πριν δεν δεχόταν καν voucher με επικείμενη λήξη, λόγω φόρτου εργασίας. Αλλά κανένας δεν μου είπε για τοποθέτηση πριν τη λήξη, αρκεί να γίνει η αγορά και να περάσει τους κωδικούς. Σε άλλη διεύθυνση κανονικά δεν επιτρέπεται, αλλά απ' ό,τι διαπίστωσα ορισμένοι δεν έχουν θέμα. Στον Κωτσόβολο πάντως ήταν αυστηροί με τις διευθύνσεις και ήθελαν να ελέγξουν ομαλή λειτουργία κατά την παράδοση, όχι κατά την απεγκατάσταση όπως άλλοι. Στο Praktiker πάντως οι τιμές είναι καλές σε ορισμένα μόνο μοντέλα και αυτό μόνο εφόσον βάλουμε τη δωρεάν εγκατάσταση στον υπολογισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, archimidis είπε

Ισχυέι για τον τεχνικό σου γιατί πρακτικά την πιστοποίηση θα την κάνει το praktiker μέσω κάποιου τεχνικού τους (διαδικασία online).

9 ώρες πριν, notist είπε

Α δεν το ήξερα ότι αν το βάλεις σε άλλη διεύθυνση δεν έχει δωρεάν τοποθέτηση.

Για το πρώτο δηλαδή πρέπει να έχει γίνει και η τοποθέτηση πριν τη λήξη του voucher? Να έχω το νου μου τότε να μην το αφήσω τελευταία στιγμή. Εμένα λήγει 17/5 

Η δωρεάν τοποθέτηση ισχύει ανεξαρτήτως διεύθυνσης εγκατάστασης. Η τοποθέτηση δεν έχει προθεσμία τη λήξη του voucher: Η επιστροφή του παλιού και η διαδικασία πιστοποίησης απο τον τεχνικό/αλυσίδα έχει 15 μέρες προθεσμία μετά τη λήξη του voucher για αυτό και κάποιες αλυσίδες σταμάτανε τη διαδικασία πριν τη λήξη (φόρτος απεγκαταστάσεων).

Επεξ/σία από geodimis

11 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ισχυέι για τον τεχνικό σου γιατί πρακτικά την πιστοποίηση θα την κάνει το praktiker μέσω κάποιου τεχνικού τους (διαδικασία online).

Η δωρεάν τοποθέτηση ισχύει ανεξαρτήτως διεύθυνσης εγκατάστασης. Η τοποθέτηση δεν έχει προθεσμία τη λήξη του voucher: Η επιστροφή του παλιού και η διαδικασία πιστοποίησης απο τον τεχνικό/αλυσίδα έχει 15 μέρες προθεσμία μετά τη λήξη του voucher για αυτό και κάποιες αλυσίδες σταμάτανε τη διαδικασία πριν τη λήξη (φόρτος απεγκαταστάσεων).

Μαζί σου. Και εγώ αυτό ξέρω. Σαν απορία το έγραψα για το φίλο παραπάνω. 

Εγώ μια άλλη απορία έχω. Κάποιοι πουλάνε τα voucher άγνωστοι φυσικά στο fb. Επειδή έκανα τη διαδικασία στο πρακτικερ, όταν λες την επιταγή και την βάζει στο σύστημα έρχεται στο κινητό που είναι συνδεδεμένο ένας άλλος κωδικός σαν επιβεβαίωση, που πρέπει να τον πεις να τον περάσει για να προχωρήσει. Τι γίνεται τότε? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις κάποιον να σου δώσει την επιταγή που μπορεί να είναι μουφα η όταν έρθει στο κινητό του ο αριθμός επιβεβαίωσης να τον ψάχνεις...

Χτες χρησιμοποιήσα τα 2 τελευταία vouchers που λήγουν αύριο
Στο Α πήρα και την συσκευη και το voucher γράφει 

Κατάσταση:
ΕΞΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ

Ενεργή:
ΝΑΙ (ενεργή)

ενώ στο Β που θα φέρουν την συσκευή σε 3-4 μέρες μου βγάζει

Κατάσταση:
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ

Ενεργή:
ΝΑΙ (ενεργή)

υπάρχει περίπτωση να χάσω το Β; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...