Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, bananasplit είπε

Γειά σας! ρε παιδιά ψάχνω κλιματιστικό. Και αλήθεια έχω μπερδευτεί λίγο. Θέλω ένα 9άρι ή 12άρι αν η τιμή είναι κοντά. Έχω δει αυτό και αυτό. Μεταξύ μας, και τα 2 μου φαίνονται εξαιρετικά. (Αν έχετε κάποιο άλλο υπόψιν, παρακαλώ πείτε μου!) Ψάχνω να το πάρω από μικρό μαγαζί, μήπως αποσύρω ένα ψυγείο και ένα κλιματιστικό και πάρω 2 κλιματιστικά. Επίσης, ΑΝ υπάρχει κάποιο κατάστημα που να κάνει και την απόσυρση κατευθείαν, ακόμα καλύτερα. (κάποια πχ χρεώνουν 50 ευρώ. Ο Κωτσόβολος την κάνει δωρεάν).

12 ώρες πριν, fysikos είπε

Toyotomi ή Inventor?

Ρωτήστε εδώ που είναι το σωστό νήμα και έχει και αρκετό κόσμο που γνωρίζει: 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 5/3/2023 στις 3:37 ΜΜ, A_panM είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.

Θα χρησιμοποιηθεί η επιταγή μου για κλιματισμό όπως είχα αιτηθεί και εγκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αρχικά την διαδικασία κτλ. Μου εξήγησαν όλα καλά. στην ερώτηση όμως που έκανα ώστε η πληρωμή να γίνει με πιστωτική (3 η 4 δόσεις) μου είπαν οκ. Ήρθε ο τεχνικός ξηλώσε το παλιό ,το πήγαμε στο κατάστημα και πήγα χθες ώστε να παραγγείλω το καινούργιο και να εξαργυρώσει η επιταγή. Εκεί όμως μου λένε ότι θα πρέπει να φανούν όλα τα χρήματα που βγαίνει να πληρώσω ώστε να το δεχτεί το σύστημα και ότι πρέπει να τα δώσω όλα κατευθείαν. Εγώ όμως έχω απορίες και ερωτηματικά καθώς κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό. Έχει τύχει σε κάποιον ? Είναι αλήθεια η με κοροϊδεύουν?? 

Στο praktiker πλήρωσα με πιστωτική σε 36 δόσεις ! Επίσης ο τεχνικός δεν έλεγξε το παλιό κλιματιστικό που είχα ήδη ξηλώσει . Απλά το πήραν κι έφυγαν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέτω 2 κλιματιστικά τα οποία έχω απεγκαταστήσει από τον τοίχο για να γίνουν μεγάλες εργασίες ανακαίνισης/επισκευής. Είναι λειτουργικά ωστόσο.

Πώς προτείνετε ότι πρέπει να κινηθώ για να μην έχω πρόβλημα με τη διαδικασία πιστοποίησης από τεχνικό για την απεγκατάσταση και απόσυρση των παλιών; Μπορεί όταν έρθουν να τα πάρουν να δημιουργήσουν ζήτημα; Υπάρχει πιθανότητα σε αγορά από μεγάλες αλυσίδες να μην υπάρξει πρόβλημα;

Επεξ/σία από NEXOT

3 ώρες πριν, NEXOT είπε

Διαθέτω 2 κλιματιστικά τα οποία έχω απεγκαταστήσει από τον τοίχο για να γίνουν μεγάλες εργασίες ανακαίνισης/επισκευής. Είναι λειτουργικά ωστόσο.

Πώς προτείνετε ότι πρέπει να κινηθώ για να μην έχω πρόβλημα με τη διαδικασία πιστοποίησης από τεχνικό για την απεγκατάσταση και απόσυρση των παλιών; Μπορεί όταν έρθουν να τα πάρουν να δημιουργήσουν ζήτημα; Υπάρχει πιθανότητα σε αγορά από μεγάλες αλυσίδες να μην υπάρξει πρόβλημα;

Σε προηγούμενο κουπόνι, στο πρακτικερ έδωσα δυο απεγκατεστημενα κλιματιστικά το ίδιο θα κάνω και τώρα. Δεν θα έχεις θέμα, χρόνο τους γλιτώνεις να τα βρίσκουν απεγκατεστημενα. 

Στις 7/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Des1 είπε

Στο praktiker πλήρωσα με πιστωτική σε 36 δόσεις ! Επίσης ο τεχνικός δεν έλεγξε το παλιό κλιματιστικό που είχα ήδη ξηλώσει . Απλά το πήραν κι έφυγαν 

Σε μεγάλες αλυσίδες ναι το έχω δει και εγώ.. προσπαθώ να καταλάβω ποια η διαφορά του να πληρώσω σε τρεις δόσεις για παραδειγμα (με πιστωτική ) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στο κατάστημα από το να τα δώσω όλα με την μια , με κάρτα. 

4 ώρες πριν, NEXOT είπε

Κανένα πρόβλημα .Απλά το παίρνουν και φεύγουν (Praktiker )Έτσι έγινε σε μένα έχετε και το είχε απ εγκαταστήσει δικός μου μάστορας 

49 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Ο τεχνικός της κακιάς ώρας που ήρθε σε εμένα από το Πλαίσιο δοκίμασε το παλιό ότι λειτουργεί

Και σε μένα, πρώτα το άναψε και μετά το ξήλωσε. Πλαίσιο.

Ρε παιδιά, εσάς που το δοκίμασαν αν λειτουργεί δεν το είχατε ακόμα ξηλώσει απ' ό,τι καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εάν κάποιος που το είχε ήδη ξηλωμένο έφαγε κόμπλα. Δεν διάβασα ακόμη τις προηγούμενες σελίδες εάν αναφέρθηκε τέτοιο περιστατικό.

Πάντως κανονικά θέλει πιστοποιημένο τεχνικό που να του περάσει στικεράκι πάνω κλπ.

Εγώ και στα 2 που ήταν εγκατεστημένα δεν τα δοκίμασαν καθόλου τα έβγαλαν και κολησαν το στικερακι πάνω. Και όταν ήρθαν να τα πάρουν σε άλλο δρομολόγιο από Κωτσόβολο είχα ξεχασει να κατεβάσω και το 1 τηλεκοντρόλ, του λέω μισό να το φέρω μου λέει δεν χρειάζεται άστο.... 

Καλησπέρα σας, 

Παιχτηκε εμπλοκη δυστυχως με τον ιδιοκτητη του διαμερισματος, και πλεον θελει να του κρατησω το παλιο του, ενω εχω ηδη παραγγειλει μεσω του προγραμματος. 😠
Εχει κανείς καμια συσκευη για πεταμα για να παραδωσω στον τεχνικο; Εναντι νορμαλ κοστους βεβαια.

Βρισκομαι Πατρα

Έχω και εγώ 2 voucher 50% για κλιματιστικά αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να γίνει αλλαγή. Μπορώ να κάνω εγώ την αγορά με τα στοιχεία μου αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλη διεύθυνση πχ σε γονείς ή θα φάω ακυρω;

37 λεπτά πριν, archimidis είπε

Έχω και εγώ 2 voucher 50% για κλιματιστικά αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να γίνει αλλαγή. Μπορώ να κάνω εγώ την αγορά με τα στοιχεία μου αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλη διεύθυνση πχ σε γονείς ή θα φάω ακυρω;

Μπορεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...