fredd0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, philos είπε δέχονται νέες αιτήσεις; οχι 1
fysikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 ψάχνω ψυγειοκαταψύκτη, με ύψος >190 , inverter και με έξοδο κρύου νερου. μέγιστη τιμή ~850ε. έχει εντοπίσει κάποιος κάποια προσφορά;
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 12:04 ΠΜ, rus είπε Ακουσα οτι διευρυθηκαν οι δικαιουχοι. Με πόσα μορια δηλαδη τωρα καποιος παιρνει την επιδοτηση? Σε ελεγχουν τι θα κανεις τη συσκευη που παιρνεις? Προφανως και μπορει να σου την δωσει. Δεν θα έρθει ο τεχνικός να ελέγξει και να παραλάβει 2 παλιά κλιματιστικά από το σπίτι;
rus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν θα έρθει ο τεχνικός να ελέγξει και να παραλάβει 2 παλιά κλιματιστικά από το σπίτι; ναι, αλλα τι σχεση εχει αυτο?
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ισως να μην δεχτεί να πάει σε άλλο σπίτι διαφορετικό από αυτού που πήρε το voucher.
gizaxgiza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 πουλάει κανένας παλιό κλιματιστικό, χαλασμένο για να μπω στην κλήρωση? δεν έχω κλιματιστικό τώρα.
Sonis4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έχω ένα μίνι ψυγείο (85cm) και θέλω να το αλλάξω με ένα μεγαλύτερο (κανονικό) μέσω του voucher αλλά μου λένε ότι δεν μπορώ να δώσω αυτό το ψυγείο για ανακύκλωση.(λόγο ύψους, ότι πρέπει να είναι πάνω από 1 μετρο) Ισχύει αυτό ; 1
johnlefak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 γεια, γνωρίζεται καταστήματα που παρέχουν δωρεαν εγκατασταση κλιματιστικου?
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, johnlefak είπε γεια, γνωρίζεται καταστήματα που παρέχουν δωρεαν εγκατασταση κλιματιστικου? Αρχίζεις και περνεις τηλέφωνα.. 2 ώρες πριν, Sonis4 είπε Έχω ένα μίνι ψυγείο (85cm) και θέλω να το αλλάξω με ένα μεγαλύτερο (κανονικό) μέσω του voucher αλλά μου λένε ότι δεν μπορώ να δώσω αυτό το ψυγείο για ανακύκλωση.(λόγο ύψους, ότι πρέπει να είναι πάνω από 1 μετρο) Ισχύει αυτό ; Ποιός στο είπε;; Πήγες σε κατάστημα;; Έχεις δει τις προδιαγραφές του προγράμματος...
Aduatiques Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Sonis4 είπε Έχω ένα μίνι ψυγείο (85cm) και θέλω να το αλλάξω με ένα μεγαλύτερο (κανονικό) μέσω του voucher αλλά μου λένε ότι δεν μπορώ να δώσω αυτό το ψυγείο για ανακύκλωση.(λόγο ύψους, ότι πρέπει να είναι πάνω από 1 μετρο) Ισχύει αυτό ; Στα praktiker μου είχαν πει ότι πρέπει να είναι άνω των 90cm πάντως.
A_panM Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Θα χρησιμοποιηθεί η επιταγή μου για κλιματισμό όπως είχα αιτηθεί και εγκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αρχικά την διαδικασία κτλ. Μου εξήγησαν όλα καλά. στην ερώτηση όμως που έκανα ώστε η πληρωμή να γίνει με πιστωτική (3 η 4 δόσεις) μου είπαν οκ. Ήρθε ο τεχνικός ξηλώσε το παλιό ,το πήγαμε στο κατάστημα και πήγα χθες ώστε να παραγγείλω το καινούργιο και να εξαργυρώσει η επιταγή. Εκεί όμως μου λένε ότι θα πρέπει να φανούν όλα τα χρήματα που βγαίνει να πληρώσω ώστε να το δεχτεί το σύστημα και ότι πρέπει να τα δώσω όλα κατευθείαν. Εγώ όμως έχω απορίες και ερωτηματικά καθώς κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό. Έχει τύχει σε κάποιον ? Είναι αλήθεια η με κοροϊδεύουν??
bananasplit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Γειά σας! ρε παιδιά ψάχνω κλιματιστικό. Και αλήθεια έχω μπερδευτεί λίγο. Θέλω ένα 9άρι ή 12άρι αν η τιμή είναι κοντά. Έχω δει αυτό και αυτό. Μεταξύ μας, και τα 2 μου φαίνονται εξαιρετικά. (Αν έχετε κάποιο άλλο υπόψιν, παρακαλώ πείτε μου!) Ψάχνω να το πάρω από μικρό μαγαζί, μήπως αποσύρω ένα ψυγείο και ένα κλιματιστικό και πάρω 2 κλιματιστικά. Επίσης, ΑΝ υπάρχει κάποιο κατάστημα που να κάνει και την απόσυρση κατευθείαν, ακόμα καλύτερα. (κάποια πχ χρεώνουν 50 ευρώ. Ο Κωτσόβολος την κάνει δωρεάν).
Doubt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, bananasplit είπε Έχω δει αυτό και αυτό. Μεταξύ μας, και τα 2 μου φαίνονται εξαιρετικά. Αβλεπεί toyotomi.
bananasplit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Τα morris τα έχω σε εκτίμηση. Επίσης, τα δίνει ο Κωτσόβολος δηλαδή βγάλε εγκατάσταση και πιστοποίηση, μου βγαίνει οικονομικό. Και το άλλο είναι πολύ δελεαστικό (ειδικά αν το βρω από κατάστημα να πάρω 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα