Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω κάτι για όποιον ολοκλήρωσε την διαδικασία, την διεύθυνση παράδοσης την παίρνει το ηλεκτρονικό κατάστημα από το gov η μπορούμε να δηλώσουμε ότι θέλουμε; (ενδιαφέρομαι για αγορά από public η mediamarkt)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 19/2/2023 στις 12:00 ΜΜ, 123Loukas123 είπε

Ναι αλλα τελικά δεν χρειάζεται. Λάθος υπολογισμό έκανα 

Αν τελικά δεν χρειάζεται, δεν θα χρειαστείς και το voucher.

Παιδιά, ισχύει ότι θα μπουν όλοι σταδιακά όσοι έχουν κάνει αίτηση ή έχω καταλάβει λάθος? Αθήνα με 35.000 μόρια έχω ελπίδες ή παπαλα? 

39 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Παιδιά, ισχύει ότι θα μπουν όλοι σταδιακά όσοι έχουν κάνει αίτηση ή έχω καταλάβει λάθος? Αθήνα με 35.000 μόρια έχω ελπίδες ή παπαλα? 

Σιγά σιγά θα μπουν και άλλοι.. Τώρα πόσοι ακόμη είναι άγνωστο.. Εδώ μερικοί είχαν κάνει αίτηση και τώρα δεν θέλουν κάτι.. Υπομονή.. Θα δεις.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Παραδόθηκε η συσκευή προς ανακύκλωση και βλέπω ότι έχουν περάσει κανονικά τους σειριακούς αριθμούς της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και κάτω κάτω λέει έχει ολοκληρωθεί η παράδοση στον έμπορο; Και λέει ναι 

αλλα στο σημείο που γράφει αν έχει παρασχεθεί βεβαίωση καταλληλότητας γράφει όχι και  προφανώς στο πεδίο ο τεχνικός που παρειχε την βεβαίωση έχει παυλα. Στο μεταξύ έλαβα sms που λέει ότι εκπληρώθηκε η υποχρέωση ανακύκλωσης 

ειναι φυσιολογικό που λέει ότι δεν έχει παρασχεθεί βεβαίωση καταλληλότητας; Έτσι γράφει και στους υπόλοιπους;

Επεξ/σία από marmagia

19 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

Εγώ μπήκα με 32000 μόρια. Το Σάββατο μου ήρθε το sms. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Ήδη χρησιμοποίησα το ένα για το ψυγείο από την προσφορά του πρακτικερ. Αθήνα είμαι με έκπτωση 50%.

51 λεπτά πριν, notist είπε

Εγώ μπήκα με 32000 μόρια. Το Σάββατο μου ήρθε το sms. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Ήδη χρησιμοποίησα το ένα για το ψυγείο από την προσφορά του πρακτικερ. Αθήνα είμαι με έκπτωση 50%.

31.150 Αθήνα δεν μπήκα ακόμα.. Λογικά στην επόμενη φουρνιά.. Μακάρι 

Στις 21/2/2023 στις 9:23 ΠΜ, notist είπε

Και πόσο εκανε αυτο το ψυγειο πριν ανακοινωθει το προγραμμα?

3 ώρες πριν, rus είπε

Και πόσο εκανε αυτο το ψυγειο πριν ανακοινωθει το προγραμμα?

Το ψυγείο και τα κλιματιστικά τοποθετημένα είχαν σχεδόν την ίδια τιμή πριν το πρόγραμμα με το 50%. Για το ψυγείο δεν έχω ακριβώς εικόνα γιατί δεν έψαχνα τότε επειδή δεν είχε χαλάσει, αλλά για τα κλιματιστικά έχω. Δύο 9αρια για τα δωμάτια ίδια μάρκα είχαν 359-390 και τώρα 549-619. 

Παιδιά πόσο χρονικό περιθώριο έχεις για να χρησιμοποιήσεις το voucher? Έβγαλα ένα voucher στις 20/2 και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έμειναν 16 ημέρες για να χρησιμοποιηθεί; Δηλαδή ούτε ένας μήνας;

13 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Παιδιά πόσο χρονικό περιθώριο έχεις για να χρησιμοποιήσεις το voucher? Έβγαλα ένα voucher στις 20/2 και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έμειναν 16 ημέρες για να χρησιμοποιηθεί; Δηλαδή ούτε ένας μήνας;

Καλημερα... Εχεις το περιθωριο να κανεις την αγορα σου...

58 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Κάποιο λάθος έχει γίνει. Και εμένα μου ήρθε sms για 16 ημέρες. Τρεις μήνες είναι οι επιταγές. Μπαίνοντας στο αλλαζω συσκευή στις επιταγές μου λέει καταληκτική ημερομηνία 17 Μαΐου. 

6 λεπτά πριν, notist είπε

Κάποιο λάθος έχει γίνει. Και εμένα μου ήρθε sms για 16 ημέρες. Τρεις μήνες είναι οι επιταγές. Μπαίνοντας στο αλλαζω συσκευή στις επιταγές μου λέει καταληκτική ημερομηνία 17 Μαΐου. 

Έχεις δίκιο. Μόλις ήρθε sms που λέει ότι το προηγούμενο sms ήταν λάθος...

• Like 1

Παιδιά δύο ερωτήσεις, γιατί προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τη φόρμα της λέει ότι failed to submit.

1. Ισχύει ακόμα το πρόγραμμα/ δέχονται νέες αιτήσεις;

2. Μετά τη σύνδεση με κωδικούς taxisnet μου βγάζει αυτό:

---------------------
Προβολή - Ανανέωση οικονομικών στοιχείων
Μέσω αυτής της σελίδας μπορείτε να ανανεώσετε τα στοιχεία σας από τους φορείς διαλειτουργικότητας. Παρακαλούμε ελέγξτε και επιβεβαιώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.

[δείχνει τα στοιχεία σε table]
---------------------

... και όλα στη σελίδα είναι νεκρά. Έχει δύο μπλε κουμπιά από κάτω που όταν τα πατάς δεν κάνουν τίποτα ("Λήψη στοιχείων" και "Απόδοση στοιχείων") και γενικά δε μπορώ να προχωρήσω.

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία, τι μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...