washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 ...όταν λες να το αλλάξεις; Αν εννοείς "με την επιδότηση", αν δεν κάνω λάθος, πλυντήρια πιάτων δεν θα επιδοτηθούν.
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, washcloud είπε ...όταν λες να το αλλάξεις; Αν εννοείς "με την επιδότηση", αν δεν κάνω λάθος, πλυντήρια πιάτων δεν θα επιδοτηθούν. Είχα μια ελπίδα 🤣 αλλά οι τιμές έχουν εκτοξευτεί οπότε με βλέπω με το fairy που με μια σταγόνα πλένεις 1,000 πιάτα 1
GMod Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί οι συσκευές που θα μπορεί να αποσύρει και να αντικαταστήσει όποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες: Κλιματιστικά, ψυγεία (και ψυγειοκαταψύκτες), καταψύκτες. Οι συσκευές που δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιδότηση είναι τα πλυντήρια ρούχων, τα πλυντήρια πιάτων, καθώς και οι ηλεκτρικές κουζίνες. Πηγή
Bitbit Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, washcloud είπε ..."παλιό ψυγείο 20€", ΔΕΝ υπάρχει (υπ' όψιν, πρέπει να ΔΟΥΛΕΥΕΙ κι όλας...). Εκτός κι αν μιλάμε για περιπτωσάρα σε κάποιον παλιατζή, αλλά με την προοπτική της επιδότησης, ακόμη κι αυτά λογικά τα έχουν ανεβάσει στον,,,θεό (γενικά δύσκολο να βρεις παλιό, που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ, κάτω από 50άρι. Και πάλι, θα είναι "μια σταλιά"). εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα ελεγχθεί αν δουλεύει κάποιο. Έχω ψυγείο σε αποθήκη που δε δουλεύει. Δηλαδή ξεκινάει κανονικά αλλά απ ότι θυμάμαι δε ψύχει καθόλου ή δε ψύχει καθόλου η κατάψυξη. Κάτι τέτοιο. Θα έρθουν να το ελέγξουν; Θα βάλουν μέσα μπύρες και θα περιμένουν να παγώσουν; Και οι ελεγκτές ποιοι θα είναι; ηλεκτρονικοί, δημόσιοι υπάλληλοι; και θα γυρνάνε σε όλα τα σπίτια; Και πότε θα τελειώσει όλο αυτό; Δηλαδή αν είναι διατεθειμένος κάποιος να σκάσει ένα σεβαστό ποσό το κατάστημα δε θα του βρει κάποια "λύση" και θα χάσει την πώληση; Στη χώρα που τα πάντα γίνονται με γνωστούς και βύσματα αναμένουμε....
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Είχα μια ελπίδα 🤣 αλλά οι τιμές έχουν εκτοξευτεί οπότε με βλέπω με το fairy που με μια σταγόνα πλένεις 1,000 πιάτα Το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι πάντως είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Δεν ξέρω κι εγώ πόσα κεφάλια θα είχα ανοίξει ως τώρα, αν έπαιζε πλυντήριο Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από washcloud 3
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, GMod είπε Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί οι συσκευές που θα μπορεί να αποσύρει και να αντικαταστήσει όποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες: Κλιματιστικά, ψυγεία (και ψυγειοκαταψύκτες), καταψύκτες. Οι συσκευές που δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιδότηση είναι τα πλυντήρια ρούχων, τα πλυντήρια πιάτων, καθώς και οι ηλεκτρικές κουζίνες. Πηγή Δεν πειράζει υγεία να έχουμε Τι τα θέλουμε όλα αυτά τα υλικά αγαθά Γίνεται ολιστές βρε σπάταλοι 2 λεπτά πριν, washcloud είπε Το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι πάντως είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Δεν ξέρω κι εγώ πόσα κεφάλια θα είχα ανοίξει ως τώρα, έπαιζε πλυντήριο Δεν λέει πουθενά ότι σιχτηρίζεις που μαζεύτηκαν τόσα ή συχαίνεσαι 1
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα ελεγχθεί αν δουλεύει κάποιο. Έχω ψυγείο σε αποθήκη που δε δουλεύει. Δηλαδή ξεκινάει κανονικά αλλά απ ότι θυμάμαι δε ψύχει καθόλου ή δε ψύχει καθόλου η κατάψυξη. Κάτι τέτοιο. Θα έρθουν να το ελέγξουν; Θα βάλουν μέσα μπύρες και θα περιμένουν να παγώσουν; Και οι ελεγκτές ποιοι θα είναι; ηλεκτρονικοί, δημόσιοι υπάλληλοι; και θα γυρνάνε σε όλα τα σπίτια; Και πότε θα τελειώσει όλο αυτό; Δηλαδή αν είναι διατεθειμένος κάποιος να σκάσει ένα σεβαστό ποσό το κατάστημα δε θα του βρει κάποια "λύση" και θα χάσει την πώληση; Στη χώρα που τα πάντα γίνονται με γνωστούς και βύσματα αναμένουμε.... ...μια χαρά τα σκέφτεσαι και μια χαρά τα λες και όντως αναμένουμε να δούμε τί θα δούμε... 4 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Δεν λέει πουθενά ότι σιχτηρίζεις που μαζεύτηκαν τόσα ή συχαίνεσαι ...προσωπικά, από τότε που έζησα Πάσχα μέσα στο κέντρο νεοσυλλέκτων και ήμουν λάντζα για τις άπειρες/τεράστιες/ χοντρές/βαριές "λαμαρίνες" ΤΙΓΚΑ στο παγωμένο αρνίσιο λίπος ΜΕΤΑ την "εορτή" (από κάποιο σημείο κι έπειτα χωρίς καθαριστικό υγρό και με κρύο νερό), έχω ξεπεράσει ανεπιστρεπτί την απέχθεια/σιχασιά που μπορεί πριν να ένιωθα με τα "λερωμένα πιάτα" του σπιτιού 1 2
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, washcloud είπε ...μια χαρά τα σκέφτεσαι και μια χαρά τα λες και όντως αναμένουμε να δούμε τί θα δούμε... ...προσωπικά, από τότε που έζησα Πάσχα μέσα στο κέντρο νεοσυλλέκτων και ήμουν λάντζα για τις άπειρες/τεράστιες/ χοντρές/βαριές "λαμαρίνες" ΤΙΓΚΑ στο παγωμένο αρνίσιο λίπος ΜΕΤΑ την "εορτή" (από κάποιο σημείο κι έπειτα χωρίς καθαριστικό υγρό και με κρύο νερό), έχω ξεπεράσει ανεπιστρεπτί την απέχθεια/σιχασιά που μπορεί πριν να ένιωθα με τα "λερωμένα πιάτα" του σπιτιού Γιατί εγώ το αντίθετο;
filidonas Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 εγώ πάντως αν ήμουν ελεγκτής ευχαρίστως θα δεχόμουν ένα κερασματάκι για τον κόπο μου. Μια μπυρίτσα ρε παιδί μου, και ίσως τα έβλεπα διπλά μετά και το ένα κλιματιστικό που δε δουλεύει να τα έβλεπα 2 που να δουλεύουν. Τώρα αν δεν υπάρχει μπύρα και με χαρτονόμισμα μπορεί να γίνει η δουλειά Τι έχει να γίνει.....
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 "...έχω και παλιό καταψύκτη,,,,,,,πάμε μια βόλτα...;" 😆
pinakas0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Έγω θέλω να αλλάξω το πλυντήριο πιάτων που χάλασε Αλλά στο τέλος με βλέπω να το φτιάχνω, γιατί 700ευρώ για κλάση d e κλπ δεν αξίζει Η επιδότηση δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Ψυγεία λειτουργικά με 20€ δεν υπήρξαν ποτέ. Αυτά. 1 ώρα πριν, Bitbit είπε εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα ελεγχθεί αν δουλεύει κάποιο. Έχω ψυγείο σε αποθήκη που δε δουλεύει. Δηλαδή ξεκινάει κανονικά αλλά απ ότι θυμάμαι δε ψύχει καθόλου ή δε ψύχει καθόλου η κατάψυξη. Κάτι τέτοιο. Θα έρθουν να το ελέγξουν; Θα βάλουν μέσα μπύρες και θα περιμένουν να παγώσουν; Και οι ελεγκτές ποιοι θα είναι; ηλεκτρονικοί, δημόσιοι υπάλληλοι; και θα γυρνάνε σε όλα τα σπίτια; Και πότε θα τελειώσει όλο αυτό; Δηλαδή αν είναι διατεθειμένος κάποιος να σκάσει ένα σεβαστό ποσό το κατάστημα δε θα του βρει κάποια "λύση" και θα χάσει την πώληση; Στη χώρα που τα πάντα γίνονται με γνωστούς και βύσματα αναμένουμε.... ΨΥΚΤΙΚΟΣ θα στο ελέγξει γνωρίζει το αν λειτουργεί ένα ψυγείο... Μπύρες δε θα βάλει αλλά τα βασικά θα δει αν δουλεύουν... και πολύ καλά θα κάνει να το ελέγξει, είπαμε προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκτός κι αν εννοείς ότι θα του δίνεις ένα 20ρικο για να στο περάσει έτσι... μαθαίνω ότι δε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, μη ξεχνάς ότι θα το παραλαμβάνει εταιρία η οποία θα το ελέγχει εις διπλούν οπότε δε το ρισκάρει ο ψυκτικός με τίποτα, έχει κυρώσεις. Μη σου πω ότι και το ψυγείο θα πρέπει να είναι ανάλογο, δε παίζει να δίνεις ψυγειάκι μινι-μπαρ και να παίρνεις κουπόνι για "ντουλάπα" των 2000€. Και έτσι πρέπει, οι σκουπιδοεξυπνάκηδες πρέπει να τρώνε άκυρο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από pinakas0
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 hour ago, pinakas0 said: Η επιδότηση δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Ψυγεία λειτουργικά με 20€ δεν υπήρξαν ποτέ. Αυτά. ΨΥΚΤΙΚΟΣ θα στο ελέγξει γνωρίζει το αν λειτουργεί ένα ψυγείο... Μπύρες δε θα βάλει αλλά τα βασικά θα δει αν δουλεύουν... και πολύ καλά θα κάνει να το ελέγξει, είπαμε προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκτός κι αν εννοείς ότι θα του δίνεις ένα 20ρικο για να στο περάσει έτσι... μαθαίνω ότι δε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, μη ξεχνάς ότι θα το παραλαμβάνει εταιρία η οποία θα το ελέγχει εις διπλούν οπότε δε το ρισκάρει ο ψυκτικός με τίποτα, έχει κυρώσεις. Μη σου πω ότι και το ψυγείο θα πρέπει να είναι ανάλογο, δε παίζει να δίνεις ψυγειάκι μινι-μπαρ και να παίρνεις κουπόνι για "ντουλάπα" των 2000€. Και έτσι πρέπει, οι σκουπιδοεξυπνάκηδες πρέπει να τρώνε άκυρο. ο ρε φίλε μου γκρέμισες τα όνειρα. δηλαδή θα μείνω με τα παλιά; Εγώ δε το βάζω κάτω πάντως, πιστεύω σε αυτή τη χώρα και τον τρόπο που λειτουργεί. Δε νομίζω να με απογοητεύσει τώρα. Τόσα χρόνια σε όλα ..δέλο ήταν. Τώρα θα μπει τάξη; Υ.Γ Ελπίζω σύντομα να ανεβάσω φωτογραφίες με νέο ψυγείο και κλιματιστικό
giorgos_76 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 κάπου άκουσα ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια..Αν ισχύει, πιθανώς να δώσουν και σε άλλες συσκευές αντικατάσταση ( όπως πλυντήρια ρούχων)..
Bitbit Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 εδώ δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά αυτό και κάνουμε όνειρα για άλλες χρονιές; Κάτσε να δούμε πως θα πάει αυτό. Μετά έχει σειρά το επίδομα για τα λάστιχα Spoiler ...και μετά φαντάζομαι κανένα επίδομα για τηλεόραση διότι χωρίς τηλεόραση μπορεί να ξυπνήσει κανείς και δε το θέλουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 18 minutes ago, giorgos_76 said: κάπου άκουσα ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια..Αν ισχύει, πιθανώς να δώσουν και σε άλλες συσκευές αντικατάσταση ( όπως πλυντήρια ρούχων).. Στην Κύπρο πάντως έχουν συμπεριλάβει και τα πλυντήρια ρούχων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα