johnny_pane Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 10:46 ΜΜ, johnny_pane είπε Παιδιά ψάχνω για αγορά κλιματιστικού και ψυγείου με δυνατότητα επέκταση εγγύησης . Καμιά αξιόλογη πρόταση έως 1500€ κλιματιστικού και 800€ για ψυγείο; Σας ευχαριστώ Παιδιά ψάχνω ακόμα... Υπάρχει δυνατότητα με αγορά μέσω eurobank αν υπάρχει σχετική προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ αν και δεν έχω επιλεχθεί ακόμα, έκανα την βλακεία να μην δηλώσω κλιματιστικό...Ο αδερφός μου έχει επιλεχθεί με 2 voucher κλιματιστικά και μάλλον το 1 δεν θα το βάλει..Γίνεται να το χρησιμοποιήσω εγώ στο δικό μου σπίτι για να αλλάξω το παλιό ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάτε εδώ για παρατυπίες, ρωτήστε το κατάστημα. Έχουν ακουστεί διάφορα, δεν χάνετε κάτι να προσπαθήσετε. Πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Για αντικατάσταση ψυγείου, απο ποια ενεργειακή κλάση και κάτω δέχονται επιστροφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Το praktiker ειχε χτες αυτο το μοντελο 899 και σε μια μερα το εβαλε 200 ευρω πανω! https://www.praktiker.gr/p/lg-gbb566pzhmn-psygeiokatapsyktis-total-no-frost-inox-131875 μας δουλευουν κανονικα !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleanthis21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα που να δέχεται αιρ κοντισιον τα οποια να μην είναι συνδεδεμένα ?είμαι δικαιούχος σε χωριό κοντά στη Θήβα και θέλω να αγοράσω από Αθήνα αλλά δεν έρχονται να το παραλάβουν οπότε θέλω να τους το πάω εγώ. Εάν δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση μπορείτε να μου στείλετε ένα μηνυμα.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloperitin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο τις 300 χιλ.αιτησεις αθηνα οι 250 χιλ ειναι απο 40! χιλ μορια και πανω..τι στα καλο πολυτεκνοι η αστεγοι ειναι ολοι..?μετα διαβαζεις για μοντελα 1000 ευρω για εξοχικα για για γιαα....τι γινεται σε αυτη τη χωρα,το μαυρο χρημα μαλλον ειναι ο κανονας..χαχχ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από Aloperitin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Σήμερα τελικά μετά από καιρό έκανα την κίνηση συνολική 3 voucher 1 ψυγείο 2 aircodition συγκεκριμένα : ψυγειο : https://www.public.gr/product/oikiakes-syskeyes/psygeia/psygeia-ntoulapes/psugeio-ntoulapa-lg-gslv70pzte-total-no-frost-635-lt-me-doorcooling-thinq-kai-wifi--inox/1687682 aircodition : https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-daikin-siesta-perfera-arxm35r9atxm35r-12000-btu-aa-me-wi-fi/1708014 όποτε και οι 3 συσκευές μαζί μου βγήκανε 2005€ περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 On 17/02/2023 at 20:25, Jimys2008 said: Για αντικατάσταση ψυγείου, απο ποια ενεργειακή κλάση και κάτω δέχονται επιστροφή; απο Ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Το praktiker ειχε χτες αυτο το μοντελο 899 και σε μια μερα το εβαλε 200 ευρω πανω! https://www.praktiker.gr/p/lg-gbb566pzhmn-psygeiokatapsyktis-total-no-frost-inox-131875 μας δουλευουν κανονικα !! Και το έβαλε 200 ευρώ πάνω για να κάνει σε όλο το site 20% και να μην πέσει πολύ η τιμή ! Τι ξεφτίλα ! Αυτό θέλει καταγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Aloperitin είπε Απο τις 300 χιλ.αιτησεις αθηνα οι 250 χιλ ειναι απο 40! χιλ μορια και πανω..τι στα καλο πολυτεκνοι η αστεγοι ειναι ολοι..?μετα διαβαζεις για μοντελα 1000 ευρω για εξοχικα για για γιαα....τι γινεται σε αυτη τη χωρα,το μαυρο χρημα μαλλον ειναι ο κανονας..χαχχ Πότε ήταν η τελευταία φορά που κοίταξες τον πληθυσμό της Αθήνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
123Loukas123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, αγόρασα χθες από Πλαίσιο ένα ψυγείο χρησιμοποιώντας το voucher του αλλάζω συσκευή Ξέρει κάποιος αν ακυρώσω την παραγγελία, το voucher επιστρέφεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, 123Loukas123 είπε Καλημέρα, αγόρασα χθες από Πλαίσιο ένα ψυγείο χρησιμοποιώντας το voucher του αλλάζω συσκευή Ξέρει κάποιος αν ακυρώσω την παραγγελία, το voucher επιστρέφεται? Καλημέρα.. Αφού το αγόρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
123Loukas123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ναι αλλα τελικά δεν χρειάζεται. Λάθος υπολογισμό έκανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακουσα οτι διευρυθηκαν οι δικαιουχοι. Με πόσα μορια δηλαδη τωρα καποιος παιρνει την επιδοτηση? Στις 17/2/2023 στις 6:31 ΜΜ, giorgos_76 είπε Εγώ αν και δεν έχω επιλεχθεί ακόμα, έκανα την βλακεία να μην δηλώσω κλιματιστικό...Ο αδερφός μου έχει επιλεχθεί με 2 voucher κλιματιστικά και μάλλον το 1 δεν θα το βάλει..Γίνεται να το χρησιμοποιήσω εγώ στο δικό μου σπίτι για να αλλάξω το παλιό ;; Σε ελεγχουν τι θα κανεις τη συσκευη που παιρνεις? Προφανως και μπορει να σου την δωσει. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα