Scarpi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα γνωριζει καποιος ποσο καιρο χρειαζεται για να ολοκληρωθει ολη η διαδικασια της ανακυκλωσης-αγορας ή ειναι αναλογως το μαγαζι-αλυσιδα; Το κουπονι μου ληγει στις 19 μαρτιου,πρεπει να βιαστω τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Scarpi είπε Καλησπερα γνωριζει καποιος ποσο καιρο χρειαζεται για να ολοκληρωθει ολη η διαδικασια της ανακυκλωσης-αγορας ή ειναι αναλογως το μαγαζι-αλυσιδα; Το κουπονι μου ληγει στις 19 μαρτιου,πρεπει να βιαστω τι λετε? Μάλλον θα πρεπει να βιαστείς λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Scarpi είπε Καλησπερα γνωριζει καποιος ποσο καιρο χρειαζεται για να ολοκληρωθει ολη η διαδικασια της ανακυκλωσης-αγορας ή ειναι αναλογως το μαγαζι-αλυσιδα; Το κουπονι μου ληγει στις 19 μαρτιου,πρεπει να βιαστω τι λετε? Την ίδια ή την επόμενη που παρέλαβαν την παλιά συσκευή. Έτσι έγινε τουλάχιστον με αγορά από πλαίσιο και σκρουτζομάγαζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptotal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα ,υπάρχει δυνατότητα πλήρους επιδότησης του ποσού ; Για κλιματιστικό τι θα προτείνατε ;Κάποιο σχετικά λιγότερο ενεργοβόρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Ptotal είπε Καλησπέρα ,υπάρχει δυνατότητα πλήρους επιδότησης του ποσού ; Από συγγενείς και φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μου ήρθε σήμερα sms ότι εγκρίθηκα, μπαίνω καιω βλέπω 3 κουπονάκια (35%). Μπήκαν κι άλλοι ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, geodimis είπε Μου ήρθε σήμερα sms ότι εγκρίθηκα, μπαίνω καιω βλέπω 3 κουπονάκια (35%). Μπήκαν κι άλλοι ρε παιδιά; Και μένα μου ήρθε το πρωί. Αττική 32 χ.και κάτι 50%. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. 2 κλιματιστικά και ένα ψυγείο. Βασικά το ψυγείο θα αλλάξω. Θα ήθελα και τα κλιματιστικά αλλά το καλοκαίρι έβαψα το σπίτι και αναγκαστικά τα έβγαλα. Το 18αρι στο σαλόνι έριχνε την ασφάλεια είχε πρόβλημα και το έδωσα στον μπογιατζή δώρο για την ανακύκλωση. 2 9αρια που είχα στα δωμάτια το ένα το πήγα στο εξοχικό και το δεύτερο το έχω στην αποθήκη. Λειτουργεί αλλά δεν είναι εγκατεστημένο όπως ζητάνε. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καταληκτική έως 17 Μαΐου βλέπω άρα έχουμε ακριβώς 3 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, notist είπε Λειτουργεί αλλά δεν είναι εγκατεστημένο όπως ζητάνε. Κρίμα. Δεν είναι υποχρεωτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν είναι υποχρεωτικό. Συγνώμη στην αρχή του προγράμματος δεν λέγανε ότι πρέπει να είναι τοποθετημένο και να λειτουργεί? Μάλιστα νομίζω πλήρωνες και απεγκατασταση 20€. Έχει αλλάξει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, notist είπε Συγνώμη στην αρχή του προγράμματος δεν λέγανε ότι πρέπει να είναι τοποθετημένο και να λειτουργεί? Μάλιστα νομίζω πλήρωνες και απεγκατασταση 20€. Έχει αλλάξει αυτό? Δεν ξέρω ποιος το "έλεγε". Αρκεί να λειτουργεί και να μπορεί να δοκιμαστεί σχετικά εύκολα. Αν κάποια αλυσίδα σας "κάνει νερά" υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 καλημέρα και σε μένα ήρθε σήμερα για 2 κλιματιστικά, δεν το περίμενα λόγω εισοδήματος αλλά μια χαρά... τώρα είμαι στην αναζήτηση πραγματικά αθόρυβων εσωτερικών μονάδων... ως έλλην έχω ένα κλιματιστικό και ζήτησα για 2, θα μου ζητήσουν- θα με καλύψουν και στο δεύτερο παλιό που δεν έχω??😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εγω ειχα δυο επιταγες ψυγειο κλιματιστικο πηρα ψυγειο μπηκα τωρα για να δω την επιταγη για το κλιματιστικο γραφει. Ενεργή: ΌΧΙ (ανενεργή) Αρα την εχω χασει σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akexagias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, ρε παιδιά είμαι δικαιουχος και έκανα την αγορά από αλυσίδα ηλεκτρικών αγορών.Το παρέλαβα χθες.Με πήρε ο τεχνικός τους και μου λέει ότι η εγκατάσταση, αφού τον ενημέρωσα ότι είναι δύσκολη και θέλει σκαλωσια και έχει ιδιαιτεροτητες κτλ κτλ θα κοστίσει κάνα 100ρικο. Εγώ μπορώ να δώσω τώρα το παλιό και να μην τοποθετήσω το καινούριο σε αυτό το σπίτι ποτέ γιατί εδώ είμαι προσωρινά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, akexagias είπε Καλησπέρα, ρε παιδιά είμαι δικαιουχος και έκανα την αγορά από αλυσίδα ηλεκτρικών αγορών.Το παρέλαβα χθες.Με πήρε ο τεχνικός τους και μου λέει ότι η εγκατάσταση, αφού τον ενημέρωσα ότι είναι δύσκολη και θέλει σκαλωσια και έχει ιδιαιτεροτητες κτλ κτλ θα κοστίσει κάνα 100ρικο. Εγώ μπορώ να δώσω τώρα το παλιό και να μην τοποθετήσω το καινούριο σε αυτό το σπίτι ποτέ γιατί εδώ είμαι προσωρινά?? απο τη στιγμη που θα παραλαβουν το παλιο δεν νομιζω να τους καιει αν θα εγκαταστησεις το καινουριο, στο κατω κατω εσυ μπορει να τους πεις οτι θα στο βαλει δικος σου μαστορας και αυτοι ας παρουν μονο το παλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα