Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω δεσμευσει τις 2 επιταγες για κλιματιστικο σε μια αλυσιδα καταστηματων,αλλα εχουν περασει 2 εβδομαδες και ακομη δε με πηραν τηλεφωνο για το ποτε θα ερθουν τεχνικοι για εγκατασταση κτλ..

Δεν εχω πληρωσει ευρω ακομα(μου ειπαν μολις ερθουν τα κλιματιστικα,μπορω να πληρωσω επι τοπου),αλλα επειδη βλεπω να καθυστερουν..Μπορω να παω σε αλλο καταστημα και να παραγγειλω εκ νεου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Εχω δεσμευσει τις 2 επιταγες για κλιματιστικο σε μια αλυσιδα καταστηματων,αλλα εχουν περασει 2 εβδομαδες και ακομη δε με πηραν τηλεφωνο για το ποτε θα ερθουν τεχνικοι για εγκατασταση κτλ..

Δεν εχω πληρωσει ευρω ακομα(μου ειπαν μολις ερθουν τα κλιματιστικα,μπορω να πληρωσω επι τοπου),αλλα επειδη βλεπω να καθυστερουν..Μπορω να παω σε αλλο καταστημα και να παραγγειλω εκ νεου?

Και εμένα έτσι έγινε όχι τόσες μέρες βέβαια μου είπαν θα σε πάρουν 1 ώρα μετά την παράδοση των μηχανημάτων. Δεν με πήρε κάνεις την άλλη μέρα πήγα στο κατάστημα και το ανέφερα και το απόγευμα με πήραν για.την εγκατάσταση 

4 ώρες πριν, Amaretos είπε

Και εμένα έτσι έγινε όχι τόσες μέρες βέβαια μου είπαν θα σε πάρουν 1 ώρα μετά την παράδοση των μηχανημάτων. Δεν με πήρε κάνεις την άλλη μέρα πήγα στο κατάστημα και το ανέφερα και το απόγευμα με πήραν για.την εγκατάσταση 

Ηθελα να δω μεχρι που φτανει η γαιδουρια τους.Ομως,γνωριζει κανεις την απαντηση σε αυτο που ρωταω παραπανω?Μπορω να αγορασω απο αλλου τωρα η οχι?

Καλημέρα. Θα ζητήσεις αποδέσμευση των επιταγών (υπόθεση δευτερολέπτων κυριολεκτικά) και αγοράζεις από οπουδήποτε θέλεις.

Βεβαίωσε μόνο διαθεσιμότητα από το νεο κατάστημα και σιγουρέψου πως δεν λήγουν σύντομα οι επιταγές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/1/2023 στις 8:54 ΜΜ, hara75gr είπε

pitsos, bosch, siemens είναι το ίδιο φασόν, ή πιο απλά πήγαινε στο φθηνότερο μεταξύ τους.Κοίτα πλαίσιο με την επιστροφή eurobank

Τελικα αγορασα απο πλαισιο με την επιστροφη που μ ειπες! Απο διαθεσιμοτητα ειχε πλ λιγα στις διαστασεις π ηθελα.. αλλα βρηκα τελικα ενα LG... με την επιστροφη της eurobank & την επιδοτηση επεσε στα 500€ και με δωρεαν μεταφορικα.. αρκετα καλο deal και σε σχεση με την τιμη του στο σκρουτζ.

Σ ευχαριστω πλ

Επεξ/σία από ma3stros

8 ώρες πριν, shodan είπε

Καλημέρα. Θα ζητήσεις αποδέσμευση των επιταγών (υπόθεση δευτερολέπτων κυριολεκτικά) και αγοράζεις από οπουδήποτε θέλεις.

Βεβαίωσε μόνο διαθεσιμότητα από το νεο κατάστημα και σιγουρέψου πως δεν λήγουν σύντομα οι επιταγές.

Ευχαριστω.Θα περιμενω μεχρι δευτερα-τριτη(γιατι εχω και αλλα τρεξιματα),διαφορετικα θα κανω αυτο που λες και θα ενημερωσω..

17 ώρες πριν, phoenix67 είπε

όταν παρήγγειλα από το πλαίσιο τα midea παρόλο που ο πωλητής μου ανέφερε ότι δεν βλέπει διαθεσιμότητα  και δεν ξέρει πότε ακριβώς θα παραλάβω .Παρ' όλα αυτά την επόμενη μέρα με καλέσανε για να κλείσουμε ραντεβού παράδοσης  και την επόμενη με κάλεσε τεχνικός για να κλείσουμε ραντεβού.Και το ψυγείο το παρήγγειλα χτες το μεσημέρι και  σήμερα μου το φέρανε Ως προς αυτό τους βγάζω το καπέλο!

Πηγα απο το καταστημα οπου παρηγγειλα τα κλιματιστικα και μου ειπαν οτι ειχαν ηδη ενημερωσει το τεχνικο και οτι θα ερχοντουσαν συντομα για τοποθετηση.Τελικα εχθες εγκατασταθηκαν και οι 2 μοναδες και ολα καλα.Στην αρχη μου ειχαν ζητησει 40 ευρω για απεγκατασταση/πιστοποιηση ανα κλιματιστικο,ομως με λιγο πιεση και λογικο 'κραξιμο',δεχτηκαν να απορροφησουν αυτοι το συγκεκριμενο κοστος..Τελος καλο,ολα καλα!

Καλησπερα σε ολους! Ειχα 3 voucher - επιταγες απο το προγραμμα ανακυκλωνω που εληξαν 02/02/2023 και δεν προλαβα να κανω καποιες αγορες, γνωριζετε εαν παιρνουν καποια παραταση?

Ευχαριστω!

• Sad 1

3 ώρες πριν, costasdee είπε

Καλησπερα σε ολους! Ειχα 3 voucher - επιταγες απο το προγραμμα ανακυκλωνω που εληξαν 02/02/2023 και δεν προλαβα να κανω καποιες αγορες, γνωριζετε εαν παιρνουν καποια παραταση?

Ευχαριστω!

Θα δείξει.. Υπομονή.. Αν θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση.. Κανονικά δεν θα πρέπει να δοθεί κάποια παράταση.. Για να μπουν και οι υπόλοιποι.. Είχες το περιθώριο για τις αγορές.. 

23 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Εμεις που χάσαμε το 20% Eurobank από πλαίσιο ποια είναι η καλύτερη πρόταση τώρα για ψυγείο και κλιματιστικό ;; Ευχαριστώ !!

Ψαξε...

https://www.mediamarkt.gr/shop/article/anakyklwnw-allazw-syskeuh

https://www.kotsovolos.gr/pages/anakyklwnw-allazw-syskeuh

https://e-karonis.gr/content/16-epidotisi-ilektrikwn-siskevwn-anakiklwnw-allazw-siskevi

https://www.plaisio.gr/anakiklosi-syskevon

8 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

ευχαριστώ πολύ !! Τα έχω δει απλά έλεγα μήπως γνωρίζει κάποιος μια έξτρα προσφορά όπως με την επιστροφή 

Μέχρι τέλος του μήνα πιθανόν να βγει κάτι καινούργιο. Αν υπάρχει χρονικό περιθώριο, περιμένεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...