Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, maotag είπε Καλησπέρα μπορούμε αν έχουμε voucher για ψυγείο κ κλιματιστικό να χρησιμοποιήσουμε μόνο το ένα η πρέπει να πάρουμε κ τις 2 συσκευές? Ότι θέλεις κάνεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 17 hours ago, takoulou said: Καλο θα ηταν να παρετε και τα δυο.. Αφου τα ζητησατε.. Γιατι καποιοι μενουν απεξω!!! Μένουν προσωρινά εκτός, αργότερα επειδή περισσεύουν κονδύλια μπαίνουν κι αυτοί.
johnny_pane Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά ψάχνω για αγορά κλιματιστικού και ψυγείου με δυνατότητα επέκταση εγγύησης . Καμιά αξιόλογη πρόταση έως 1500€ κλιματιστικού και 800€ για ψυγείο; Σας ευχαριστώ 1
archimidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Ψάχνω για κλιματιστικά τι κάνουμε; Αρχίζουμε με τη σειρά και παίρνουμε τηλέφωνα στα καταστήματα του Σκρουτζ μπας και ή πάμε στα μεγάλα; Αθήνα και νότια προάστια έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί που να συμμετέχει; Παρατήρησα πάντως ότι και σε αυτά που συμμετέχουν δεν έχουν όλα τα κλιματιστικά που διαθέτουν στο πρόγραμμα γιατί; Έχω ένα κλιματιστικό παλιό το οποίο μου έχει μείνει μόνο η εσωτερική μονάδα και όχι συνδεδεμένη. Τι λέτε θα μου το δεχθούν ή όχι;
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, archimidis είπε Έχω ένα κλιματιστικό παλιό το οποίο μου έχει μείνει μόνο η εσωτερική μονάδα και όχι συνδεδεμένη. Τι λέτε θα μου το δεχθούν ή όχι; Τυπικά όχι. Στην πράξη άγνωστο, θα πρέπει να το ρωτήσεις.
phoenix67 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Eφοσον η αλλαγη γινεται με σκοπο την ανακυκλωση,γιατι μας υποχρεωνουν να πληρωνουμε 40αρια για απεγκατασταση και πιστοποιηση ανακυκλωσης(αυτοκολλητο)?Δε φτανει που οι τιμες ειναι στο Θεο?
ma3stros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Παιδια με το προγραμμα λεω να παω στο παρακατω: https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/269296-ψυγ-κτης-70cm-bosch-kgn49vxdt-bl-stnl-st Εχει κανεις σας αποψη; γενικα οπου ρωταω λενε για bosch καλα λογια.. ισχυει οτι ειναι πιο αξιοπιστη; Ευχαριστω
kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά, θα ξαναμπούν άλλοι δικαιούχοι ή αυτό ήταν? Ξέρει κάποιος?
takoulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kostaspsilos13 είπε Παιδιά, θα ξαναμπούν άλλοι δικαιούχοι ή αυτό ήταν? Ξέρει κάποιος? Υπομονή κανένα μήνα ακόμα.. Θα δείξει.. Είναι νωρίς ακόμα.. 1
hara75gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/1/2023 στις 3:52 ΜΜ, ma3stros είπε Παιδια με το προγραμμα λεω να παω στο παρακατω: https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/fridge-freezers/269296-ψυγ-κτης-70cm-bosch-kgn49vxdt-bl-stnl-st Εχει κανεις σας αποψη; γενικα οπου ρωταω λενε για bosch καλα λογια.. ισχυει οτι ειναι πιο αξιοπιστη; Ευχαριστω pitsos, bosch, siemens είναι το ίδιο φασόν, ή πιο απλά πήγαινε στο φθηνότερο μεταξύ τους.Κοίτα πλαίσιο με την επιστροφή eurobank
zevage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Με το προγραμμα "ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΕΣ" λεω να παω εδω: https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/267345-a-c-in9btu-metz-mtz09e21 λόγω τιμης , δωρεαν εγκαταστασης, θορυβου λειτουργιας. Ξερει κανεις αυτη τη μαρκα?
Amaretos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, zevage είπε Με το προγραμμα "ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΕΣ" λεω να παω εδω: https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/267345-a-c-in9btu-metz-mtz09e21 λόγω τιμης , δωρεαν εγκαταστασης, θορυβου λειτουργιας. Ξερει κανεις αυτη τη μαρκα? Εβαλα 2 την προηγουμενη εβδομαδα 9 και 18, εχω βαλει αλλο ενα 9 το καλοκαιρι, και αλλα 2 στο χωριο για το καλοκαιρι. το ενα 9ρι το δουλευω καθε μερα για θερμανση 9-5, δουλευω απο το σπιτι, δεν εχω κανενα παραπονο, μεγαλο συν η δωρεαν εγκαταση για μενα
KenJiNx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Τα νέα κουπόνια που εκδόθηκαν τον Δεκέμβρη, ξέρουμε πότε λήγουν ; δεν έχω βρει πουθενά ημερομηνία..
takoulou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, KenJiNx είπε Τα νέα κουπόνια που εκδόθηκαν τον Δεκέμβρη, ξέρουμε πότε λήγουν ; δεν έχω βρει πουθενά ημερομηνία.. Καπου εχει γραπτει στις πιο πισω 3-4 σελιδες... 1
KenJiNx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Καπου εχει γραπτει στις πιο πισω 3-4 σελιδες... Σ ευχαριστώ, το βρήκα. 17 Μαρτίου λήγουν τα κουπόνια του δεκέμβρη, 3 μήνες μετά την έκδοση τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα